מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נמשים נעלמים?רונה02/01/2014
לפני כשנה וחצי הייתה פעם שקרה שהלכתי במשך 4 ימים לים לזמן של 4 שעות כל יום לשעות הכי חמות של היום.
אני מאוד מאוד בהירה ובאותו זמן היה לי ג'וק של "להשתזף"-מרחתי שמן שיזוף(שכעת אני יודעת שהוא מאוד מסוכן לעור בחיכוך עם קרינת שמש) .ובאשר לעור הפנים שלי, התוצאה שקיבלתי הייתה-המון נמשים .
כעת אני מתחרטת ואמנם חזרתי לצבע המקורי שלי, אבל יש לי המון נמשים על עור הפנים, זה אומר: על האף,המצח, ואפילו הלחיים.
אני מאוד לא אוהבת את המראה החדש.
האם יש מה לעשות בנידון? טיפול במלנין? פילינג?
האם אי פעם אחזור למצב הקודם?
בתודה .
שאלה 2:
יש לי עיגולים שחורים מתחת לעין,הם נורא בולטים והופכים אותי לחיוורת חולנית, האם יש משהו קוסמטי שכדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נמשים נעלמים? - תגובה
אורית בן יהודה05/01/2014רונה שלום.
ישנם טיפולים להעלמת נמשים : טיפול באור , טיפול בחומרים מדכאי מלנין ועוד.
הצלחת הטיפול תלוייה בכך שתגני על עורך משמש כל בכל זמן, חשיפה לשמש
תעוררר שוב את המלנוציטים - התאים שאחריים על הצבע בעור להפריש שוב מלנין
שיופיעו כנמשים חדשים.
באם את חושבת שתוכלי לשנות את אורך חייך ולצאת כשאת מרוחה בקרם הגנה בעך SPFגבוה ולחדשו במשך היום. הטיפול יכול להצליח.
לגבי עיגולים שחורים יש מספר תכשירים טובים הגורמים להבהרה
העלמה מוחלטת אינה אפשרית מאחר והפיגמנט סביב העניים שונה
ומופיע בעקבות כלי דם מרובים באזור.
תמיד ניתן למרוח קונסילר למראה בריא יותר.
באם יש לך עוד שאלות את תמיד מוזמנת להעלותם לפורום.
בברכה אורית בן יהודה - קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת גבות משחור לאפורנועם01/01/2014
שלום מדובר בגבר לא אישה יש לי זיפים בצבע אפרפר וביגלל שהרבה שנים תמיד ניקתי גבות והפסקתי לפני שנה אז ניהו להם צבע שחור חזק כמו פחם וזה לא מתאים לי לפנים שלי בכלל אני רוצה לצבוע אותם בצבע כמו של שיער ראש שלא יורד. אני רותה שיהו לי פנים עדינות כי אם הגבות השחורות זה ניראה מבט קשוח ולא יפה אני רוצהצבע אפרפר או צבע בהיר אחר האם זה יראה טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת גבות משחור לאפור - תגובה
אורית בן יהודה22/01/2014שלום נועם.
אכן צבע שחור נותן מראה קשוח.
לשאלתך האם זה יראה טבעי : לא תדע עד שתנסה ממליצה במקרה שלך
לגשת לספר מקצועי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לקוסמטיקאיתtal17/12/2013
שלום, אני מחפשת קוסמטיקאית טובה ומומלצת בתל אביב
אפשר המלצות? אני רוצה לנקות את הפנים, אין לי משהו מיוחד רק קצת פצעים ונקודות שחורות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לקוסמטיקאית - תגובה
מיכל גולן17/12/2013תל אביב מרכז ? אפשר ר"ג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר רמת גן
tal17/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקויעל16/12/2013
שלום לכן. אני סובלת מאקנה כבר שנים. לאחרונה רופאה ננה לי משחה שהעלימה חלק גדול מהפצעים ונותרו לי רק מעט פצעים. יש ל המון סימנים אדומים על הפנים. המליצן לי לעשו ת טיפול בשיוף ובגלי רדיו. השאלה שלי מתי אפשר לבצע את זה. מה הזמן שצריך לחכו ת מרגע שהפצעים נעלמים ועד שמתחילים טיפול בגלי רדיו או בשיוף? האם צריך ל חכו ת תקופה ולראות שהפצעים לא חוזרים ? האם העור צריך להירגע מהאקנה? ואם אפשר להסביר מה זה בדיוק שיוף ומה זה גלי רדיו? שאלתי האמון שאלות אני מאוד מקוה שענו לי עליהן. תודה מראש ויום טוב
אגב אני ב ת .24* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקו - תגובה
מיכל גולן17/12/2013היי יעל,
אני לא יודעת איזו משחה קיבלת.
יש משחות שמצריכות זמן המתנה.
כאשר יש פצעים אדומים הם יעלמו לך לבד עם הזמן ... זה פשוט כלי דם שייעלמו .
שיוף מאוד תלוי בגוון העור שלך ומה את רוצה .
אם יש צלקות יש המון דרכים לטפל, כגון דרמפן, פילינגים ואף חומרים שיעזרו לך לחדש את העור ולהעלים את הסימנים האדומים
מקווה שעזרתי , אשמח לענות אם צריכה עזרה
יום טוב,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בצלקות - GLOOW פרקשנאלי
אורית בן יהודה18/12/2013היי יעל.
ניתן לטפל כיום הצלקות אקנה שקועות וסימנים ע"י טיפול פרקשנאלי טכנולוגיית DEEP3 GLOOW של חברת אנדימד .הטכנולוגיה משתמשת בגלי רדיו ומתאימה גם לעור כהה .
בשונה מפילנג הטיפול יוצר חיחור עדין בעור יחד עם חימום עמוק עד לדרמיס הפפילרי שם נוצרים תאים חדשים.
בגדול הטיפול גורם לעור לייצר קולגן חדש הממלא את הצלקות השקועות ומחדש את העור.
יש צורך במספר טיפולים לפי מצב העור.
ניתן להתאפר במהלך החלמת העור והתוצאות מדהימות.
מידע נוסף את יכולה לחפש ברשת.
קראי התייעצי ובחרי את הטיפול הנכון ביותר בשבילך פילינג . פרקשנל ועוד .
לקביעת הטיפול המתאים לך ביותר מומלץ לגשת לאבחון מקצועי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של כוויה בפנים..אור12/12/2013
שלום,
בעקבות חמצון שיער בפנים, קיבלתי סוג של כוויה בלחי, טופלתי במשחה לדלקת 5 ימים, היום לאחר חודשיים כפי שרואים בתמונה עדיין יש עיגול אדום כלומר, סימן אם אני לא מכסה עם המון מייקאפ רואים כמו שקע כזה וזה מאוד מפריע לי.
רופא עור נתן לי משחת אלוקום אני משתמשת בה כבר שבועים וחצי האדימות קצת פחתה.
האם להמשיך עם המשחה הזו, כי השקע העיגול לא נעלם, האם הוא יעלם? מה הטיפול הכי מועיל? והאם זה בכלל יעבור בלי כתם\ צלקת..
אשמח לשמוע כי אני באמת אובדת עצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה של כוויה בפנים.. - תגובה
מיכל גולן17/12/2013היי אור,
ראשית לא הייתי ממליצה להשתמש במשחה שנית עד שהכוויה תעלם ממש.
שנית להקפיד על קרם הגנה כיון שהאיזור חשוף הרבה יותר משאר הפנים .
לגבי הפיגנצטייה יש חומר שניקר "מדכא מלנין" שיכול לעזור לך ומזער את ה"נזק" הרבה הרבה יותר.
בהצלחה,
אשמח להשיב שוב אם ישנה אי הבנה
יום טוב,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך לתגובתך
אור17/12/2013הכוויה כבר לא קיימת, מה שקיים זה סימן עיגול אדום, ששונה מגוון עור הפנים ועם מסתכלים היטב רואים שזה עגול ושונה משאר הפנים, ובכיסוי עם מייקאפ רואים כמו שקע.
אם אני מפסיקה עם האלוקום האם יצאו לי פצעים בעקבות ההפסקה לאחר 3 שבועות של שימוש? כי זה לא באמת עוזר כ"כ עדיין המקום אדום, וצבע העור שונה..
ואיפה אפשר להשיג את החומר מדכא מלנין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך לתגובתך - תגובה
מיכל גולן17/12/2013מדכא מלנין את יכולה למצוא אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות.
אם המקום אדום תני קצת הפסקה ...
לפצעים יש חומר נקודתי שתשימי וזה יעזור לך בפתרון הפצעונים..
אשמח לעזור
בברכה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיותאיה28/11/2013
שלום רב!!
אני בת 27 , עור שומני , כל פעם יוצאים לי כמו כתמים עגולים אדומים בהירים בפנים ונעלמים, כל פעם מקום אחר העור שלי באופן תמידי אדמומי מה זה יכול להיות ?
דבר שני האם התפוצצות של נימי דם כתוצאה מפילינג גרגירי עדין כרוכה בתחושת צריבה בעור, או שנימי דם שמתפוצצים לא כרוכה בתחושה כלשהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחדדת משהו ששכחתי לכתוב קודם....
איה28/11/2013נימי דם התפוצצו לי פעם ראשונה בחיים לפני מספר ימים,למרות שתמיד אני משתמשת בפילינג גרגרי עדין....
לא יודעת למה זה קרה, אבל הופיעו לי על כנף האף מספר פסים אדומים כמו רשת כזו אדומה וזה כבר כמעט שבוע לא עובר חשבתי שזה עובר עד שקראתי באינטרנט שזה נימי דם שמתפוצצים, וזה לא עובר...
זה מלווה בתחושת עקצוץ ושריפה האם זה קשור?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיותאיה28/11/2013
שלום רב!!
אני בת 27 , עור שומני , כל פעם יוצאים לי כמו כתמים עגולים אדומים בהירים בפנים ונעלמים, כל פעם מקום אחר העור שלי באופן תמידי אדמומי מה זה יכול להיות ?
דבר שני האם התפוצצות של נימי דם כתוצאה מפילינג גרגירי עדין כרוכה בתחושת צריבה בעור, או שנימי דם שמתפוצצים לא כרוכה בתחושה כלשהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות - תגובה
אורית בן יהודה12/12/2013איה שלום.
נימי דם אכן לא הופיעו יום בהיר אחר ככל הנראה את חווה משהו אחר.
את מתארת תחושת עקצוץ וצריבה .
כדי לאבחן נכונה יש לראותך.
בברכה - אורית בו יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לפילינג רוז דה מרדנה23/11/2013
שלום התחלתי טיפולי פילינג רוז דה מר של כרסטינה וקיבלתי ערכה לבית אחרי השימוש שעוזר לקילופים ואני לא יודעת איך משתמשים הקוסמטיקאית לא הסבירה לי טוב תוכלו לעזור לי בבקשה ? תודה מראש אשמח מאלף עד תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בקשר לפילינג רוז דה מר - תגובה
מיכל גולן24/11/2013היי דנה
איני מכירה את ההנחיות המדוייקות של הפילינג הזה.
אני יודעת שהוא פילינג חזק ומאוד מאוד מומלץ להצמד להוראות שלו .
פני בהקדם לקוסמטיקאית שלך ע"מ לקבל הנחיות נכונות
בהצלחה, מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםיול16/11/2013
היי אני בת 23 ולאחרונה יש משהו שמאוד מטריד אותי מיכוון שאני צעירה אך אני רואה שהופיעו לי קמטוטים וקמטים כאלה באיזור של העיניים, השאלה לי האם אפשר להשתמש במסיכת? ?יופי? ?-? ?קולגן,? ?בטא-קרוטן,? ?אצות? ?ודבש גם על האיזור העיניים? כי כעקרון זה מיועד לפנים וזה מחדיר לחות.
ושנית איזה מהמוצרים בבית(פירות ירקות) או שמנים אני יכולה לשים על האיזור בשביל למנוע ולהפחית?
תודה רבה מחכה בהקדם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
אורית בן יהודה17/11/2013שלום וברוכה הבאה לפורום.
עור העניים שונה מעור הפנים לכן ההמלצה היא להשתמש
רק במוצרים המותאמים לאזור זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם עיניים
מור קרן15/01/2014נסי את הקרם עיניים של חברת LAVIDO עם שמן רימון ... לא זה היה מעולה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם עניים מומלץ
בית של סבון06/03/2014בגלל שהקמטוטים התחילו בגיל צעיר, היתי ממליצה לך לנסות קרם עדין לטיפול באזור העניים של חברת AVANOVA, ניתן להשיג בבוגרשוב 53 בת"א, בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לקרםאביטל15/11/2013
שלום,היתי רוצה לקבל המלצה לקרם/מסיכה מבהירה לעור הפנים שמשפיעה גם על אזור הצוואר,לעור שהוא פוסט אקנתי ושומני.אני אשמח לתשובה תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לקרם - תגובה
מיכל גולן15/11/2013היי אביטל,
תיארת כמה דברים,
אז ככה מסכה זה לקרם .. השאלה אם זה קרם לחות או קרם הבהרה בלבד..
צריך לראות את הפנים ע"מ להחליט איזה כתמים ומה נכון ..
יש קרם טיפולי להבהרה ויש קרם לחות לצוואר
ככה ישנה התחשבות גם בעור שמן / מעורב / אקנתי
אם זה קרם לחות לעור שמן יש מלא ..
קשה בתיאור כזה כוללני לדעת מה בדיוק
בברכת שבת שלום ,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדאודורנטמשה07/11/2013
שלום רב
הנני בן 28 בריא בד"כ לא נוטל תרופות באופן קבוע
ניסיתי עשרות סוגים של דאודורנט ספריי רול סטיק וכו וכו וכולם גורמים לי לפריחה בבית השחי גרד ועור שורף ואדמומי..ביצעתי בבית החולים תבחיני מטלית של 80 חומרים בערך ונמצאה אלרגיה ל-ניקל, לקטון מיקס, ובלזם אוף פרו.
1. האם יש דאודורנט שמתאים לי אשמח לעזרה אני מיואש? אשמח למידע מפורט.
2. בדאודורנטים לא מפורטים כל החומרים בדיוק ובדקתי במרכיבים ולא רשומים החומרים שאליהם אני רגיש אז מה גורם לי לרגישות ואיך אדע אם החומרים האלה נמצאים בתכשיר????
3. האם יש להם שמות אחרים שבהם הם מצויינים על תכשירים?
אשמח לעזרה אני מיואש
בנוסף אציין שניסיתי גם דאודורנטים היפואלרגנים ולעור רגיש של ד"ר עור ושל סבוקאלם וגם הם גרמו לי לאלרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לדאודורנט - תגובה
אורית בן יהודה11/11/2013משה שלום.
אכן בעיה, אך מעבר ליעץ לך על ניסוי וטעיה עד שתמצא את תכשיר שלא גוורם לך אלרגיה איני כולה לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגביי הקרם jolenלילך07/11/2013
בוקר טוב,
רציתי לשאול מספר שאלות לגביי קרם להבהרת שיער בפנים ״Jolen".
אני בת 24, בעלת גוון עור שחום,
בתקופה הזו כאשר אין יותר מדי חשיפה לשמש הפנים שלי די בהירות..
בתקופה האחרונה התחלתי להבחין בשיערות בפנים (בעיקר באזור מתחת לעיניים ובכיוון הפאות) יש לציין שאני לא בחורה שעירה, השיער הוא פלומתי ומעט כהה וכנראה בגלל שלא נחשפתי הרבה זמן לשמש נהיה בולט לעין עבורי, עניין זה מפריע לי מאוד.. רציתי לדעת האם שימוש בקרם שציינתי עלול לגרום להתגברות בשיעור הפנים ? האם השיער נהיה יותר עבה לאחר השימוש ? או שאלו רק מיתוסים..והאם אחרי הפסקה של שימוש השערה חוזרת לצבעה הטבעי הוא נהיית יותר כהה ? שאלה אחרונה..כל כמה זמן צריך לצבוע את האזור והאם מותר להשתזף בזמן השימוש בו ?
אשמח לתשובתך,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה כי לא הגיבו
לילך07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לגביי הקרם jolen - תגובה
אורית בן יהודה07/11/2013היי לילך.
כמו שכתבת הכל מיתוסים.
ברגע שאת מפסיקה שימוש השיער יחזור למצבו הקודם.
חשוב לבדוק רגישות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת טרייה ותכשירי הבהרה סביבהאלמוני05/11/2013
יש לי צלקת בת שבועיים ואני מטפלת בקלו קוט.
מסביב לצלקת יש לי פיגמנטציה די (קרובה לצלקת) האם אפשר להשתמש בתכשירי ההברה והמקלפים? תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת טרייה ותכשירי הבהרה סביבה - תגובה
אורית בן יהודה06/11/2013היי אורית.
כן רצוי לשלב קלוקט יחד עם טיפול הבהרה מאחר שככל שהצלקת טרייה כך ניתן לטפל בה בהצלחה גם פיגמטרית וגם מרקמית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרת שיער באזור הפאותמור05/11/2013
רציתי לקבל הדרכה בעיניין הסרת שיער בפאות הפנים. אני אחרי לידה וכתוצאה מההריון נגרם לי שיעור יתר בכל חלקי הגוף( הייתי דיי שעירה גם לפני אבל לא באופן בלתי נסבל) בשאר הגוף המצב פחות מדאיג אותי אבל הפנים זה אזור חשוף וחשובה לי תוצאה שלא תביא להחמרה של המצב כי הבנתי שלייזר יכול בעצם לגרום להחמרה.שמעתי על טיפול בגלי קול(אולטרסאונד) ורציתי לדעת עד כמה זה מומלץ...השיער פיאות הוא פלומתי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרת שיער באזור הפאות - תגובה
אורית בן יהודה06/11/2013היי מור.
מזל טוב:)
שיער פלומתי אפשר להסיר או ע"י גלי אולטאסאונד או ע"י מחט חשמלית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנקודות בולטות במצחמור05/11/2013
שלום, שמי מור. אני בן 32. מזה זמן מה שיש לי שלוש נקודות בולטות במצח. הן מפריעות לי ברמה האסטטית בלבד. רציתי להתייעץ למי עלי לפנות בנושא זה על מנת להסיר אותן. רופא עור? קוסמטיקאית? תמונה מצורפת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנקודות בולטות במצח - תגובה
אורית בן יהודה06/11/2013היי מור.
לא יכולה לתת לך תשובה מקצועית ממראה התמונה יש לראות ראת הנגעים מקרוב תחת לופה.
אבחנה נכונה= טיפול יעיל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופה עור יכול לעזור?
מור07/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)