מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה מכשיר מקצועי לבית עסק עדיףדורית03/05/2013
שלום רב,
הייתי מעוניינת לברר מה העדיפות לקניה למכשיר למכשיר להסרת שיער יתרונות וחסרונות של מכשיר מסוג פורמה מבית פורמהטק, או מכשיר מסוג TRIOS מבית דרמה טק.
תודה רבה
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מכשיר מקצועי לבית עסק עדיף - תגובה
מיכל גולן03/05/2013היי דורית,
השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך קודם .. מה את רוצה מהמכשיר? לאיזו מטרה?
צריכה לבדוק את הפולסים , עלויות ואז לבדוק כדאיות
לתת לך המלצה לגבי מכשיר זה או אחר בעיה. (אגב יש בעלי מקצוע שעוזרים לשבת ולבחון את העניין)
ברמת העיקרון שני המכשירים טובים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם וניקהרותי שכטר30/04/2013
שלום לפורום,
בהמשך לתגובות שלכם לשלותיה של חנה, רציתי לשאול אם לאחר שמורחים וניקה על האיזורים שעברו אפילציה, במידה וממתינים 5 דקות, האם מריחת קרם קוסמטי עם מסנן קרינה באותו המקום בדיוק, תפגע בפעילות של וניקה? הרי ניתן למרוח אותו מתחת למייק-אפ.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם וניקה - תגובה
אורית בן יהודה30/04/2013הי רותי ברוכה הבאה לפורום.
מאחר ומדובר בתרופה ולא בתכשיר קוסמטי ממליצה לשאול את הרופא שרשם לך את התרופה.
בברכה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהאושר29/04/2013
אני מעוניינת להשתמש בקרם/שמן למניעת סימני מתיחה בהריון, ברור לי שלא קיים משהו שיכול להבטיח את זה אבל אפשר לנסות לחדור ולהגמיש את העור כמה שיותר.
יש קרם שמכיל פיטוסטרולים והטענה שזה מגביר חדירה לעור.. האם זה יעיל או שזה סתם למטרות שיווק?
עוד דבר, האם מומלץ לעשות פילינג ליפה על העור לפני מריחת הקרם? האם זה יסייע להגביר חדירה לעור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה - תגובה
מיכל גולן29/04/2013שלום אושר,
פילינג אכן מגביר ועוזר בחדירה וקליטה של חומרים לעור.
השאלה איזה פילינג?
השאלה מה הריכוז ואם את בהריון לא הייתי כ"כ ממליצה לך להתעסק מידיי עם עור הפנים.
הייתי ממליצ הלך להשתמש בחומצה לקטית 10% בשימוש יומיומי .
לגבי הקרם "נגד" מתיחת העור איני מכירה אותו .
בגדול, קרם צוואר למשל על שימוש בבטן יכול לעזור . הרי סימני מתיחה הם כתוצאה של "קריעת" העור והרצון שלו לגדול . ככל שתגרמי לריכוך וחומר מזין כנראה תקטן האפשרות למתיחה .
חשוב לציין שתלוי בסוג העור. יש עורות שלא משנה מה יישארו סימני המתיחה.
דבר נוסף, יש שמנים שנועדו לזה . אני לא מכירה :)
המון מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם וניקה להסרת שיערחנה בת 3025/04/2013
שלום
יש לי כמה שערות בלונדיניות חומות בסנטר
למרוט זה יוצר אצלי בעיה של שערה שצומחת פנימה ולכן לא עושה זאת יותר.
1. הרופא המליץ לי על משחת וניקה - קניתי ולא התחלתי להשתמש משום שלא ברור לי אם היא יעילה גם בלי למרוט (אולי רק לגזור מעט במספריים??? זה יעזור או יהרוס?)
2. דבר נוסף, האם אפליציה יוצרת חורים ? (פוחדת לנסות)
3. שאלה נוספת - האם מישהו שמע על בעיות שנוצרו כתוצאה משימוש במשחה ?
4. והאם וניקה יעילה גם לאזור הפטמות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם וניקה להסרת שיער - תגובה
אורית בן יהודה26/04/2013הי חנה ברוכה הבאה לפורום.
משחת (וניקה) רשומה לטיפול בשיעור יתר בפנים בלבד. המשחה מכילה אפלורניטין הידרוכסיכלוריד שהוא מעכב לא הפיך של אנזים שתפקידו מרכזי בגדילת השיער. ע"י עיכוב האנזים המשחה מאיטה את קצב צמיחת השיער ע"י קיצור שלב גדילת השערה, שלב האנגן. על כן, התכשיר אינו מסיר שיעור יתר אלא מאט את קצב גדילת השיער, מקטין את עובי השערה, כך שהשערות הופכות לפחות מסולסלות ופחות נראות. בטיפול בווניקה מקומי אין תופעות הלוואי של טיפול סיסטמי. התכשיר אושר לשימוש בפנים בלבד. שימוש באזורים נרחבים ירום לתופעות לוואי. תופעות לוואי נצפו בשימוש במשחה באזורים נרחבים לכן גם בפנים יש להזהר משימוש נרחב.
. אני ממליצה עליה לאנשים מסויימים למשל בין טיפולי אפילציה להסרת שיער במיוחד אלו שאינם יכולים להגיע לעיתים קרובות.
טיפול מקצועי באפילציה לא אמור להשאיר חורים.
מקווה שעזרתי
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הבהרהצביה24/04/2013
שלום רב,
לפני שנתיים לערך עברתי 6 טיפולי פילינג להבהרה ובמשך כל לילה לפני השינה
אני מורחת קרם להבהרה של רויאל קאר עד היום . אני לא מורחת קרם לילה.
בגלל שאני מורחת קרם הבהרה. האם להמשיך להשתמש בקרם ההבהרה?
ביום אני משתמשת בסרום וקרם לחות של קאמו קאמו תומס פטר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הבהרה - תגובה
מיכל גולן24/04/2013היי צביה,
הסרום הקאמו קאמו את יכולה להשתמש גם בשעות הבוקר.
אם הגעת למצב של הבהרה טובה את יכולה להגיע לשימור. זה אומר: למרוח את הקרם הבהרה 3 פעמים בשבוע ובשאר הימים כל קרם אחר שתירצי ומתאים לרצונות/לעור שלך
אשמח לענות על כל שאלה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה מפני השמשענבל21/04/2013
שלום,
יש לי עור בעייתי בעיקר בעונות הקיץ ובחילופי מעבר, העניין הוא שאני בת 28 ויש לי עור כמו של זקנה. מהן הפתרונות עבורי? אני משתמשת בקרם הגנה בפנים וגם בגוף .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מפני השמש - תגובה
מיכל גולן21/04/2013היי ענבל,
מה זה עור כמו של "זקנה" ? ;) חחח
קרם הגנה חשוב ! מקווה שאת מפרידה בין הקרם לפנים ולגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוראה
אורית בן יהודה22/04/2013היי ענבל ,
לאור מה שכתבתיתכן הבעיה יתכן ואת סבלת מסבוראה, ישנה סבוראה שמנה המאפיינת אנשים עם עור שמן וסבוראה יבשה המופיעה בעור יבש.
בכל מקרה סבוראה היא קשקשת והמראה הוא יבש עם קילופים היתכן כי זהו המצב?
סבוראה מופיעה בעונות מעבר ובתקופות לחץ ועוד.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור פנים
מעין23/04/2013בוודאי שאני מפרידה בין קרם פנים לקרם גוף.
וכן העור שלי יבש ולכן מראה הפנים שלי "זקן" (בסנטר ובצדדי האף) קשקשת מופיעה לי בקרקפת .
אני מכירה את המושג סבוריאה האם יש פתרון?
זה מאוד לא נעים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור פנים - תגובה
מיכל גולן23/04/2013בטח שיש!!
יש קרמים מעולים שיכולים לתת מענה בתקופת "ההתפרצות" ולשמור על איזון
יש קרם לסבוריאה מעולה של חברת אקסיוונס ודרמלוסופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מבינה על מה את מדברת
עינת23/04/2013גם אני סבלתי מיובש בעור, קרמים וסרומים שונים לא ממש פתרו את הבעיה, זה החמיר במיוחד בעונות המעבר (כשיש גם יובש בחוץ). בכל אופן תזונה יכולה מאוד להשפיע על מצב עור הפנים, התחלתי לאכול אוכל מזין ובריא (דגנים מלאים, קטניות, המון ירקות), אני משתמשת בסקין סייבר של מורז שמיועדת למצבים של עור מגורה היא גם על בסיס טבעי, ומקפידה לשתות המון המון מים - אני יכולה לומר לך שמצב העור השתפר פלאים :) ובלי שום קשר אני מרגישה הרבה יותר בריאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוראה
אורית בן יהודה23/04/2013היי, מעיין.
כפי שמיכל כתבה יש כיום טיפולים נפלאים , גשי לאישור ההבחנה ולקבלת טיפול .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד משהו
ויקה25/04/2013אני רואה שכבר הגיבו לך ואם זה בסדר אגיב גם כי אני מכירה את זה אישית
אני הייתי ביעוץ של נטורופתית כי העדפתי ללכת על משהו טבעי יותר והיא יעצה לי את פיקנוגנול שלסולגאר יש אותו למשל, זה נוגד חימצון ויש לו ויטמינים שממש טובים לעור ועושים אותו חיוני ונראה טוב, זה תורם ללחות גם. אני התחלתי להשתמש בזה במרץ ושמתי לב שיש שינוי לטובה כבר. אולי כדאי לך לבדוק את זה גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על שעווההראל21/04/2013
שלום, אני גבר בן 24 ואני מעוניין לעשות שעווה אצל קוסמטיקאית בגב, כתפיים וחצי יד עליונה.
רציתי לדעת איזה טיפול שעווה כדאי לבקש מהקוסמטיקאית כדי שהטיפול יהיה הכי יעיל והצמיחה של השיער תהיה כמה שיותר איטית. הבנתי שיש שעווה ברזילאית, שעוות שרף וכו׳, ואני לא מתמצא בנושא.
בנוסף, רציתי לדעת מה התכיפות של הסרת שיער בשעווה אצל גברים? השיער שלי די פלומתי ואני ממש לא רוצה לבוא כל שבוע לעשות טיפול שעווה, תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על שעווה - תגובה
אורית בן יהודה22/04/2013הראל שלום,
שעוות שרף היא הטובה ביותר, לגבי תכיפות הטיפולים זה תלוי בצמיחה ומשתנה מאדם לאדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעור מעורבסיגל20/04/2013
האם שמעתם על חברת פורמולה ph, ועל קוסמודרם/רפיניטי שלושתם מציינות שאופן הפעילות עם החומצות שונה מחברות אחרות, ממליצות על המוצרים?
רק אחרי קריאה אני מבינה עד כמה יש קשר בין רמת החומציות של הפילינג לתוצאה שיתן, לדעתי חשוב שלקוחות פרטיים ידעו ולא סתם יקנו מוצרים בהרבה כסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעור מעורב - תגובה
מיכל גולן20/04/2013היי סיגל ,
מה בעצם שאלתך ?
את פרטית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים לחידוש העור
סיגל20/04/2013כן אני לקוחה פרטית סוג עורי מעורב חסר לו לחותלא שומן,יש לי סימנים אדומים מפצעים שעברו ורציתי לשאול אם אתן מכירות את חברת פורמולה ph וממליצות, חברת קוסמודרם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים לחידוש העור - תגובה
מיכל גולן21/04/2013סיגל,
כן מכירה את שניהם ויש עוד מספר חברות שעובדות עם חומצות ויכולות לווסת לך את השומן ולגרום לחידוש העור .
כמובן שצריך לבחון טוב את העור ולתת את החומר הנכון .
כולם חברות מעולות ומתן מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר להסרת שיער- ליאונרדוסיון13/04/2013
שלום,
רציתי לברר לגבי מכשיר להסרת שיער בשם ליאונרדו. האם אכן הוא מסיר שיער לצמיתות וללא כאבים לאחר מספר טיפולים?
לצערי אין לי ניסיונות טובים עם מכשירים והפעם אינני מעוניינת לקחת סיכון
אשמח לתשובה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר להסרת שיער- ליאונרדו - תגובה
מיכל גולן13/04/2013היי סיון,
ישנו פורום של הסרת שיער .
כל מכשיר יש לו מעט כאב השאלה מה סף הכאב של כל אחת.
היום רוב המכשירים לא ממש מכאיבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום לעור שמןליאת11/04/2013
שלום
יש לי עור מעט שמן עם נטייה לפצעונים, איזה סרום מומלץ לעור כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום לעור שמן - תגובה
אורית בן יהודה11/04/2013היי ליאת לא ציינת את גילך? כתבי לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין A וחומצותסיגל06/04/2013
שלום יש לי בבית אדפלן =אדפרין בעבר יותר השתמשתי בו מעט מאוד על הפנים, חשבתי לחזור להשתמש בו בהדרגה ואולי אפילו להוסיף אותו לקרם פנים אחר אז פעולותו תהייה יותר עדינה, אני בת 31 סוג עורי מעורב בלחיים אני מרגישה שהוא ממש חסר לחות (רכות, גמישות,מים) יש עליו סימנים אדומים מפצעים שעברו. אחרי שקראתי שכתבת שרטין יכול לעודד הוצאת נימים מתלבטת עוד יותר.?
בעייני מאוד קשה להחליט באיזה מוצרים להשתמש קשה לדעת איזה באמת יעזרו ויהיו טובים יש המון חברות ,את כקוסמטיקאית גם מרגישה את ההתלבטות הזאת.
שמעת על חברת רמרגנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין A וחומצות - תגובה
אורית בן יהודה06/04/2013היי סיגל.
ניתן לשלב מינון נמוך של אדפרין עם שימוש בקרמים קוסמטיים כדי לא לגרות מידי את עור הפנים ויחד אם זאת להשיג את השיפור הרצוי. חברת רמרגנט אינה מוכרת לי.
להתאמה ויעוץ מקצועי מומלץ פנות לקוסמטיקאית רפואית .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחייםקים05/04/2013
שלום דר. בשנה האחרונה הבחנתי שהופיעו לי קמטוטים סדקים בעור בלחיים. בשתי הלחיים על כל הלחי ממש עד לעיניים. אני מורחת קרמים אבל זה לא עוזר. המצב רק מחמיר והקמטוטים סדקים הללו ממשיכים להופיע ממש לא נעלמים אלא להיפך רק מחמירים.העור ממש סדוק כזה ומחוספס. מה זה למה זה ומה ניתן לעשות בכדי להעלימם? או לפחות שלא יחמיר? קניתי מזו רולר האם זה יכול לעזור ? תודה רבה. אני בת 26.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים - תגובה
מיכל גולן05/04/2013היי קים,
ראשית אני לא יודעת אילו קרמים את משתמשת.
יש קרמים על חומצות שיכולים ממש לשפר את מרקם העור ולחדש אותו.
אלו קרמים את משתמשת?
רולר יכול לעזור לך מאוד.
אבל במקביל לבית לעשות גם במכון . לעשות אפילו פוטורג'בונישיין, לעבוד על החדרת לחות.
כמה שיותר שיקום העור ע"מ לעודד חידוש תאים קבלת לחות ולמנוע נזק לעתיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קים07/04/2013תודה רבה, אני משתמשת בקרם של קלרינס ודקלאור + שמנים של קלרינס ודקלאור שמיועדים לעור יבש. לאחרונה התחלתי לעשות גם עם המזו רולר בשימוש עם הקרמים והשמנים שציינתי. אשמח לדעת אילו קרמים יש על בסיס חומצות שיכול להועיל ואיך לעשות נחדרת לחות יותר אינטנסיבית לעור. אגב העור שלי די רגיש אז צריכים להיות מוצרים שמתאימים גם לעור רגיש. תודה רבה שוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
מיכל גולן07/04/2013הייתי ממליצה לך להתחיל עם קרם חומצה לקטית 10%
עם המזו הייתי ממליצה לך (או לאחר שימושו) קרם על בסיס פפטידים
בהצלחה מתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לטיפול בעור הפניםשי03/04/2013
היי אני בן ורציתי לשאול בצורה אנונימית כיצד אני יכול לשפר את עור הפנים שלי, איזה תכשירים לקנות על מנת להבהיר אותו ושיהיה יותר חלק ולא חיוור.
רציתי לדעת אם אני אעלה לכן תמונות שצילמתי את עור הפנים שלי,
ואז לקבל ממכם תידרוך למשל מה סוג העור שלי, מה אני צריך, איזה סוג של קרם לחות, סרום, פילינג וכו' וכו'
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לטיפול בעור הפנים - תגובה
אורית בן יהודה04/04/2013היי שי ,ברוך הבא לפורום.
על גבי הפורום ניתן לתת המלצה כללית וכיוון . כדי לתת הבחנה מדויקת ולהתאים טיפול ממליצה לך לגשת לאבחון מסודר אצל קוסמטיקאית טובה באזורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לעור הפניםירדנה02/04/2013
שלום, יש לי בפנים צלקת כתוצאה מטיפול לא הולם בפנים והתנהגות פזיזה של חוסר ידע בטיפול הפנים, והשאלה שלי היא איך אני יכול להעלים את הצלקת בפנים לגמרי על מנת שלא יראו אותה, איזה טיפול מומלץ לי, וכמה בערך הוא עלות הטיפול.
כמו כן יש לי חורים בעור הפנים שרציתי באותה הזמנות לשאול איך אני מעלים גם את זה ואיזה טיפול מומלץ לכך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לעור הפנים - תגובה
מיכל גולן03/04/2013היי יעל,
צלקת? או פיגמנטצייה ... ?
לגבי הפוסט אקנה צריך לראות (החורים בפנים)
בעקרון אפשר. אפשר לעדן ולשפר את המראה ... השאלה ממה וכמה זמן .
צריך כאן הבחנה קצת יותר מעמיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדר בקרמיםמיyk01/04/2013
אני צריכה בבקשה שתעשו לי סדר: מה מורחים לפני/אחרי מה ואם עדיף בבוקר או בערב/כל יום (כמובן אחרי סבון פנים ומי פנים):
קרם פנים, מסנן הגנה, סרום ויטמין סי, קרם בליצ'ינג (נגד פיגמנטציה שיש לי רק באזור השפה העליונה), קרם עיניים וקרם לילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר בקרמים - תגובה
מיכל גולן03/04/2013היי ,
ככה.. קרם לילה הוא ללילה.
קרם פיגמנצטיה אני לא מכירה אותו אבל, בעקרון בלילה על האזור הרצוי. קודם אותו להמתין חצי שעה ואז אפשר קרם לילה.
בבוקר, סרום, קרם פנים וא"כ מקדם הגנה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)