מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרוס נוסף של ראוקוטןאיתי30/03/2013
שלום
בעבר לקחת ראוקוטן במינון 40 מילגרם למשך 8 חודשים התוצאות היו טובות מאוד עבר כבר שנה מאז והפצעים החלו לחזור כבר הרבה זמן שתים שלוש כול שבוע ולפעמים יותר הרופא נתן רוקווטן במינון של 20 מילגרם ליום והאשאיר אותי אם שאלות פתוחות האם תיהיה לי החמרה וכמה זמן זה ימשך?
האם הצלקות שנותרו לי מפעם יחמירו יותר?
והאם הכתמים האדומים שהיו לי בעקבות האקנה יחזרו שוב פעם בגלל הראווקטן ?
אשמח אם תענו לי על התשובות זה חשוב לי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוס נוסף של ראוקוטן - תגובה
אורית בן יהודה04/04/2013היי איתי,
אין לי תשובה בשבילך. הדבר אישי ואת התשובות אתה צריך להפנות שוב לרופא המטפל המכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, שיער בפניםmmm15/03/2013
שלום יש לי שיער פלומטתי בפנים שמאד מפריע לי.. במיוחד בגלל שאני תמיד מתאפרת הוא מאד בולט תחת המייקאפ (בלי איפור דווקא לא)
אני מצעסקת בכל תחום הקוסמטיקה ותמיד נשים באות ומסירות שיער מהפנים, בין פלומתי ובין עבה וקשה.. השטלה הנשאלה שגם אותי החלה להטריד. האם נכונה השמועה שאם מסירים את השיער הפלומתי יבוא ויצמח שיער עבה יותר?!
אם מסירים מאזור הסנטר הוא נהיה קוצני? וכמובן רק עם שעווה פעם בחודשיים בערך כי גם יוצא לי פצעים אחרי זה אני מעדיפה כמה שיותר לדחות את השעווה...
אני משתמשת תמיד בשעווה של הלן אלסטו מתקלפת קרם לבן..
כשאני עושה את אזור הפאות אני לא מסוגלת להשאיר כלום מסביב אז אני פשוט מוציאה הכל
אשמח לתשובה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
mmm03/04/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, שיער בפנים - תגובה
אורית בן יהודה04/04/2013שלום לך ברוכה הבאה לפורום.
ישנן נשים שמריטת שיער בפנים תגביר את השיעור במיוחד באזורים הורמונליים .
תלוי בגיל ובמצב ההורמונלי.
אני אישית ממליצה באזור הסנטר ומתחתיו לעבור טיפולי אפילציה- מחט חשמלית, זהו אזור הורמונלי מובהק.
כל עוד את מורטת בשעווה אמליץ לך למניעת הפצעונים (דלקת זקיק השערה) לאחר מריטת השיער בשעווה להשתמש בספירט סליציל 3 אחוז - ניתן לרכוש בכל בית מרקחת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
mmm05/04/2013מקווה שיעזור!
יש לך המלצה באיזור ירושלים על מישהי טובה לאפילציה?
העור שלי מקבל צלקות מאד בקלות וכל כתם של פצע נשאר לי חודש-חודשיים על העור
כך שאני חייבת מישהי מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
אורית בן יהודה11/04/2013לצערי לא מכירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמותמיכל14/03/2013
יש לי גושים על הפטמות שיוצאים מהם חומר לבן, כמו חצ'קונים. האם מדובר באקנה. איך מטפלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות - תגובה
מיכל גולן14/03/2013היי מיכל,
גושים או פצעונים ?
הופיע פתאום ? או פריחה? אלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להשתמש בקרם ידיים לפנים?יערית03/03/2013
האם הקרם :hang cream של חברת fenjal יכול לשמש גם כקרם פנים לעור יבש?
מהם הסיכונים בשימוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להשתמש בקרם ידיים לפנים? - תגובה
מיכל גולן03/03/2013אישית איני ממליצה .
אני לא מכירה את הקרם הזה, קרם ידיים לעיתים יש בו חומרי ריח שעלולים לגרום גירויים בעור. אני לא יודעת מה המרכיבים של הקרם הזה.
למה לך?.. יש קרם פנים שמיועד לפנים כאשר יש בו גם חומרים משקמים מלחחים וטיפולים המיועדים לפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויות בפנים לאחר חודשייםטליה02/03/2013
שלום רב, לפני כחודשיים הסרתי שיער בשעווה באיזור הפנים, האיזור מתחת לעיניים, ולאחר מכן האיזור הפך מגורה ואדמומי עם פצעונים, ניסיתי למרוח כל מיני דברים כדי להרגיע וביניהם שמן אתרי לבנדר, לאחר יומיים, שרק החריף את החום בפנים, הם פשוט בערו לי ולצערי שטפתי את הפנים רק אחרי שתיי דקות לערך ולא מיד והשמן יצר לי מעין כוויות ללא שלפוחיות בלחיים, ומעליהן נוצרו גלדים שלימים התרפאו לאחר ביקור אצל רופא עור במתן בטאקורטן ג'י משחה סטרואידית 10 ימים,הגדלים התרפאו לאחר 5 ימים כעת העור נותר אדמומי, מעין כתמים אדומים מלווים בפצעונים וכתמים מעט כהים, ובחלק מהאיזורים העור ניראה בהיר יותר, אני חוששת שזו צלקת ואני נאלצת להשתמש במייק אפ, זה נורא מטריד אותי.. האם ייתכן שזה יחלוף עם הזמן? אני לא נחשפת לשמש בכלל..עליי לציין שהעור התקלף כמה פעמים מאז ואני משתמשת כעת במשחה על בסיס פוליגונום שריפא את היובש אך הכתמים והאודם לא חולפים :( ועוד שאלה,העור עודנו מאדים מאוד וחם, מדוע?... מה אפשר למרוח כדי להעלים את האודם הזה? זה ממש מסתכל כי כבר עברו חודשיים (אני בת 24).. תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויות בפנים לאחר חודשיים - תגובה
אורית בן יהודה16/03/2013הי טליה,
מצטערת לשמוע על המקרה המצער.לדעתי את צריכה לגשת שוב לרופא
שטיפל בך הוא ידע הכי טוב להתאים לך טיפול הוא מכיר את המקרה מתחילתו.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בעור כתוצאה מטיפול פניםשירן20/02/2013
שלום רב,
לפני כחודשיים וחצי החלטתי לפנק את עצמי בטיפול פנים, הלכתי למכון קוסמטיקה בירושלים והקוסמטיקאית החלה בעבודתה.
היא מרחה לי קרם כלשהו על הפנים, הוסיפה טיפות של נוזל כלשהו ועטפה את פניי בניילון נצמד. לאחר מספר דקות הוסיפה מגבת ספוגה במים חמים.
הרגשתי שהפנים מתחילות לשרוף, הרגשתי שהן מאדימות ואמרתי לה זאת. לאחר מספר רגעים היא הורידה הכל והחלה בהוצאת השחורים.
לאחר הטיפול היא החלה למרוח קרם לחות כלשהו אך הוא שרף לי מאוד, הרגשתי כאילו היא משתמשת במבער ולא יכולתי להמשיך בטיפול. כל קרם שניסתי למרוח על פני שרף ולא יכולתי להמשיך. היא הורידה את כל החומרים והחלה לנקות את פניי במים קרים, כסתה את פניי ברטיות קרות והמתינה שהאדמומיות תעבור.
יצאתי מטיפול הפנים אדומה ושורפת, לא יכולתי להתאפר ואפילו כששטפתי את הפנים שרף לי.
האדמומיות הייתה נוראית גם כעבור מספר ימים, העור התחיל להתקלף והרגשתי נורא. הקוסמטיקאית טענה כי מדובר בפילינג עמוק וכי יש נשים שמבקשות לעשות את הטיפול כדי לחדש את העור. הסברתי כי הגעתי עם פנים נקיות ומושלמות וכי הטיפול היה לפינוק והחדרות לחות בלבד.
בעלת המכון התערבה ונסתה לעזור ככל יכולה, היא היתה בקשר רציף איתי וביקשה לראות אותי מספר פעמים, נתנה לי משחות שונות וסרומים להבהרה.
כיום, חודשיים וחצי אחרי הטיפול, נותרתי עם כתם גדול על הלחי שלא ניתן להסתיר גם עם איפור. ברצוני לציין כי הוא התבהר במהלך הזמן וכי חלק מהכתמים עברו לחלוטין.
ועכשיו לשאלות:
1. האם יש באפשרותי לתבוע את המכון? מהו ההליך?
2. קיבלתי ממנה קרם לקטיק, אותו היא ביקשה שאמרח כל לילה לפני השינה על כל הפנים. האם להשתמש בקרם כפי שביקשה?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בעור כתוצאה מטיפול פנים - תגובה
מיכל גולן25/02/2013היי שירן,
צר לי לשמוע את מה שקרה.
חבל מאוד שאין תיאום ציפיות וחוסר הקשבה של הקוסמטיקאית ללקוחה.
הכתם אדום? חום?
מרחי את הלקטית כל ערב. בקשי מהקוסמטיקאית חומר הנקר מדכא מלנין, תבקשי ממנה הנחיות (כיון שאיני רואה את הכתם) .
ככל הניראה הוא יעבור לך עם עוד קצת סבלנות.
אל תשכחי חובה חובה מקדם הגנה !!!
צלמי את פניך. ככה תוכלי גם לבחון כעבור חודש אם חל שיפור.
עדכני אותי , אשמח לעזור
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים בעור כתוצאה מטיפול פנים - תגובה - תגובה
אורית בן יהודה25/02/2013הי שירן,
צר לי לשמוע.
מציעה לך במקרה כזה לא להסתפק בקרם לקטיק להבהרה.
ככל הנראה נגרמה לך פוסט טראומה מפילינג וההעור הוצף במלנין, במקרה כזה
מומלץ להגשת לרופא עור לבקש מרשם למשחת קליגמן המכילה רטין A, הידרוקינון, הידרוקורטיזון וחומצה קוג'ית .
הרופא שיראה אותך יחליט על מינוני החומרים הפעילים לפי ראות עיניו.השימוש בקליגמן מומלץ לזמן קצר מייד לאחר פיגמנטציה פוסט טראמטית מיד לאחר הופעת הכתם , שימוש נכון (בקשי הדרכה מהרופא לשימוש הדרגתי) יביא להבהרה ועד להעלמת הכתם מאחר ופיגמנטציה טריה. הזהרי משמש הרבה קרם הגנה.
לא מומלץ לשימוש לזמן ארוך. כשהעור יחזור לעצמו תוכלי להשתמש בקרם הלקטיק.
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותמונות
שירן26/02/2013תודה רבה על התשובות, אקבע בקרוב תור לרופא עור ונראה מה הוא אומר..
בנוגע לצבע הכתם, כרגע הוא חום, מה המשמעות? אני גם מצרפת שתי תמונות, האחתצולמה יום לאחר טיפול הפנים והשניה היא תמונה נוכחית.
מה דעתכן? ומה בנוגע לתביעה? האם לדעתכן יש לי עילה?
תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותמונות - תגובה
אורית בן יהודה26/02/2013היי שירו,
ראיתי את התמונה .עם הטיפול שהמלצתי לך עליו הכתם יתבהר .
צבע חום משמעותו הצפה של פיגמנטים והטיפול שהומלץ לך יתקן את המצב שגם כך אינו נורא.
תביעות משפטיות יגרמו לך להרבה עוגמת נפש ומתחים מיותרים, מה גם שהתופעה ניתנת לטיפול בקלות. לדעתי התרכזי בתיקון המצב והכל יחזור לקדמותו
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נכון בעור שמן עם נטייה לפצעיםגלי19/02/2013
שלום רב,
אני בת 34, יש לי עור שמן באיזור הT שנוטה לפצעים ואדמומיות, עם זאת במצח נראה שיש דווקא יובש והאמת יש כבר קמטים רוחביים נראים לעין שמאוד מבאסים אותי. בגיל ההתבגרות היו לי לא מעט פצעי בגרות (בעיקר באיזור הסנטר). בהמלצת רופא עור טופלתי בגיל 24 בראקוטן במשך חצי שנה. התרופה אכן עשתה את שלה והפצעים נעלמו כמעט לגמרי. היום אני על גלולות כך שזה גם מסייע המון במניעת הופעת הפצעים, אני גם משתדלת להשתמש במוצרים של ד"ר כדיר לעור שמן. בשנתיים האחרונות הלכתי לקוסמטיקאית אחת לחודש בתקווה שזה יסייע למראה עור טוב יותר, טיפול בשחורים, פילינג עדין וכו'. הטיפולים היו בסדר, לא שראיתי שינוי מהותי אבל היה נחמד, בטיפולים האחרונים הופיעו לי הרבה פצעים על הפנים בכל פעם לאחר טיפול אז הפסקתי לבקר אצל הקוסמטיקאית הנ"ל. שאלתי היא כל כמה זמן באמת מומלץ ללכת לביקור אצל הקוסמטיקאית בהתחשב בעור שלי (אני לא רוצה לגרות אותו יותר מידי)? כמו כן, שמעתי שיש מוצר בשם רטין a שרק רופאי עור רושמים, למה ולמי הוא מיועד?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נכון בעור שמן עם נטייה לפצעים - תגובה
אורית בן יהודה19/02/2013היי דנה, ברוכה הבאה לפורום.
שאלה: האם באזור הסובל מאדמומיות ופצעונים מופיע לפעמים יובש/ קשקשת למשל בצידי האף או הסנטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
גלי19/02/2013היי ,
רק אם השתמשתי בתכשיר שמייבש פצעים אז יופיע מעט יובש, אבל ככה באופן כללי אין יובש במקום שיוצאים פצעים, האיזור די שומני. בצידי האף לעיתים יש יובש מעורבב עם שומני אך לא קיצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה עור שמן סבוראי
אורית בן יהודה19/02/2013הי דנה,
סברתי כך לכן שאלתי
לפי תאורך העור שלך סובל מסבוראה שמנה, מעיד על כך היובש המופיע לך בצידי האף
מעורב בשומן.
לכן לא מומלצים לך טיפולים עם חומרים פעילים בטח לא רטין A.
צדקת כשכתבת שהטיפול צריך להיות לא מגרה.
טיפול בעור כזה צריך להיות מבוסס על חומרים אטיספטיים ומרגיעים.
אבחנה מדוייקת תוכלי לקבל אצל גורם מקצועי
פנים מול פנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית, מה לגבי ביקורים אצל
גלי19/02/2013קוסמטיקאית?
האם אחת לחודש באמת מגרה יותר מידי את העור?
הקוסמטיקאית שטיפלה בי אבחנה את עורי כשמן וזהו, היא אומנם השתמשה בחומרים מרגיעים אך כנראה ניקוי הפנים שכלל לחיצות על העור להוצאת השחורים כל חודש היה יותר מידי בשביל העור.
ושאלה נוספת, האם נכון עבורי להשתמש בקרם לחות המיועד לעור שמן? כי זה כרגע מה שיש לי.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית, מה לגבי ביקורים אצל - תגובה
אורית בן יהודה26/02/2013גלי,
איני יכולה לענות לך על גבי הפורום .
גשי לגורם מקצועי.
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עור הפניםHarel17/02/2013
רציתי לדעת איך משפרים את המראה של עור הפנים.
המראה של הפנים שלי נראה בסדר, אבל לא נראה ממש נקי ומבריק.
אני יודע שאפשר לשטוף בסבון פנים כדי לנקות את הפנים, אבל מה אפשר לעשות יותר מסבון הפנים כדי לתת לעור הפנים מראה בריא ונקי יותר? האם כדאי לדוגמא למעוך אבוקדו בבית ולמרוח על הפנים? אולי לימון? משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי עור הפנים - תגובה
מיכל גולן17/02/2013היי הראל,
ע"מ לשפר את מרקם עור הפנים ולתת לו זוהר / ברק או כל דבר אחר , יש מוצרים רבים שניתנים למריחה בלילה ע"מ לעזור בחידוש העור .
הכל תלוי איך הפנים? מה הגוון? מה היה בעבר? ומה בדיוק רוצים.
בן כמה אתה ? ועוד..
מלבד סבון הייתי ממליצה כמובן על קרם לילה פעיל וקרם לחות נכון לבוקר.
לא אוכל להמליץ על משהו ספציפי בלי לראות את עור הפנים ולתת דעה יותר מקצועית.
תמיד מומלץ ללכת לקוסמטיקאית ולקבל חוו"ד מקצועית ואישית
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פנים כהה לילדה בת 11יערה13/02/2013
שלום רב,
ביתי בת ה11 סובלת משיער פנים כהה מעל לשפה העליונה. הדבר מתסכל אותה מאד ואני מחפשת פיתרון שלא יזיק לעורה ושלא יכאיב לה.
שמעתי על קרם להבהרת השיער בשם "ג'ולן". האם הוא אכן לא מזיק? האם ניתן למצוא אותו בכל בתי המרקחת ? האם יש טיפול מומלץ אחר?
תודה גדולה מראש,
יערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פנים כהה לילדה בת 11 - תגובה
אורית בן יהודה14/02/2013שלום,
בגיל זה מומלץ לטפל בג'ולן הקרם אינו מזיק.
מומלץ לנסות אזור קטן מאוד לוודא שאין גירוי.
אפשר גם למרוט בשעווה . לא מומלץ להתחיל בגיל זה טיפול בקרני אור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסוי פניםהדס06/02/2013
שלום! אני עושה פעם בשבוע פילינג עדין של חברת satara ואני מרגישה שלעור שלי חסר ברק, אם אעשה עיסוי פנים פעם בשבוע אם מברשת שיניים חשמלית של אורל בי זה יכול לפגוע באיזון של העור (רעיון המברשת הוא שלי כי זה הזכיר לי את הרעיון של פילינג יהלום)
אני בת 21 עור מעורב היטוריה של ראוקוטן בשל אקנה פנימית (פיצעונים שלא יוצאו ע"ג העור ולא יצאו בטיפול קוסמטי) עד היום סובלת מעט מפצעונים קטנים או פנימיים אבל פחות בהרבה מהעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת הברק לפנים
אורית בן יהודה06/02/2013הדס , ממש לא!
לא מיועד לכך ועורך רגיש ונוטה לפצעונים. פעולה כזו תביא להחמרה במצב העור.
פני לקוסמטיקאית טובה יש הרבה תכשירים / טיפולים שיחזירו לך את הברק לעור
ולא יחמירו את הפצעונים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש נכון בריטין Aאורית בן יהודה05/02/2013
שלום אורית :)
לאחר שימוש הבפנטן פלוס העור נרגע.
אשמח לשמוע איך להשתמש נכון במשחה ריטין A ואיך להימנע מהיובש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטין A - תגובה
אורית בן יהודה06/02/2013היי דנה, אני שמחה לשמוע שהעור נרגע:)
כדי לא להגיע לגירוי ייתר בחומרים פעילים כגון רטיןA (נכון גם לגבי חומרים קרטוליטים אחרים :חומצה גליקולית, אזלאית ועוד) יש לשמור על הדרגתיות בשימוש , ככל שהזמו עובר העור יתרגל ותוכלי להשתמש בחומר לעיתים קרובות יותר ואף בכמות גדולה יותר.
התחילי בשימוש לסירוגין לילה כן לילה לא(במידה ויש גירוי גם כך השתמשי לילה כן שני לילות לא) מרחי כמות קטנה מאוד, המשיכי כך שבוע עד שבועיים לפני שאת עוברת לטיפול יומיומי.
בכל מקרה של גירוי בכל שלבי הטיפול ,הפסיקי ומרחי בפנטן להרגעה וחזרי לשימוש סדיר.
חשוב לציין שכל עור מגיב אחרת לכן את צריכה להשתמש בעצותי בשיטת ניסוי וטעיה עד שתמצאי את המינון הנכון עבורך.
ממליצה לך לא להשתמש זמן רב מידי ברטין A בלבד , אלה לשלב טיפול בחומצות עם רטין A וזאת משום שרטין A עם כל סגולותיו בשימוש ממושך עלול ליצור עור אדמומי עם נימי דם בולטים. האדמומיות תחלוף עם הפסקת הטיפול אך נימי הדם ישארו.
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב...
דנה13/02/2013שאלה אחרונה בהחלט בנושא :).
אני לא יודעת עם אמרתי אבל הפצעים שיש לי הם פצעים פנימיים וכאשר אני משתמשת במשחה הפצעים יוצאים החוצה.
השאלה שלי האם השימוש במשחה בסופו של דבר יגרום לפצעים לא לצאת אוו שאני אצטרך שימוש במשחה כל כמה חודשים כאשר הם יוצאים שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב... - תגובה
אורית בן יהודה14/02/2013היי,
שימוש ברטין עלול לגרום בתחילה להתפרתות הפצעים הפנימיים,
זהו חלק מתהליך הריפוי .
במידה ויש נקודות שחורות ממולץ לשלב טיפול פנים כדי לקדם את החלמת העור, חשוב לידע את הקוסמטיקאית
המטפלת.
איני יכולה לומר לך כמה זמן תדרשי לטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לרכוש פריימרשרינה03/02/2013
שלום לך
אני בת 50 רכשתי בזמנו פריימר מעולה מחברת מדינה מילנו,tender matt
הבעיה כשבאתי לקנות שוב,נאמר שהמוצר לא קיים יותר ויש משהוא אחר.
אני לא ידועת האם לקנות את המוצר הזה,או לקנות פריימר מינרלי מחברת gaya,או מחברות אחרות.
אני מעוניינת בפריימר מתחת למייק אפ שגם מסייע בהחלקת העור והכנתו לאיפור,וגם מסייע לצמצום נקבוביות,הפחתת ברק ומסייע למייק אפ להראות מצוין.
אנא עזרי לי לצאת מהפלונטר,כי עוד מעט נגמר לי המוצר.
בתודה מראש
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת לרכוש פריימר - תגובה
מיכל גולן03/02/2013היי שרי,
את יכולה לנסות של חברת מאק.
אני יודעת שיש להם פריימר מתחת למייקאפ.
מניסיוני האישי הוא לא בדיוק מצמצם נקבוביות אך בהחלט הוא טוב מתחת למייקאפ.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה מעל האשךתומר02/02/2013
שלום ,
בעקבות גילוי בליטה חיצונית בשק האשכים פניתי לרופא משפחה ואורולוג , שניהם קבעו כי מדובר בציסטה ואף טענו כי ניתן להוציא לאחר ריכוך באמבטיה ,האורולוג טען שהחלופה היא הוצאה כירוגית אבל לא נתן הפניה כי לא ראה צורך, השאלה היא האם קוסמטיקאית יכולה לטפל בנושא היות ולא מעוניין בניתוח , הציסטה קשה מאוד והיא בצורה כדורית בקוטר של לעפרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה מעל האשך - תגובה
אורית בן יהודה03/02/2013הי תומר,
תברר אצל רופא אם תכשיר בשם איכטימולהמיועד לניקז דלקות פצעים פנימיים וכד' יכול לעזור.
המקרה הוא לא לטיפול קוסמטי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תומר03/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נק אדומותקים30/01/2013
שלום. בעקבות חשיפה לשמש אני מגלה נקודות קטנטנות בגודל של סיכה על הפנים והמחשוף. איך ניתן להעלים אותן ?תודה ( אציין שיש חלק שנעלמות לבד ויש חלק שפשוט נשארו קבוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק אדומות - תגובה
מיכל גולן31/01/2013היי קים,
איני מצליחה להבין מה זה הנקודות האדומות.
כמה זמן עבר ומה בדיוק רואים.
אולי עדיף בכלל התייעצות וראייה של רופא עור ?
נשמח גם לדעת
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קים31/01/2013ראשית תודה על תגובתך, זה לא בעיה של רופא עור- זו בעיה אסטטית הנקודות אינן מזיקות ואני רואה אותן אצל רוב הנשים אשר נחשפות לשמש אני לא יודעת איך הן נקראות וניסתי לבדוק בגוגל אני לא מוצאת, הן נראות בדיוק כמו נקודות חן אדומות קטנות או נמש קטן אדום, מופיע בדרך כלל אצל נשים באיזור מחשוף-חזה-ופנים בכנפי האף . אני מקווה שאולי הצלחתי להסביר קצת טוב יותר ואולי את מכירה את זה ותוכלי לתת לי פתרון.. תודה רבה שוב, קים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
מיכל גולן31/01/2013זה משהו שצץ מיד לאח חשיפה לשמש?
זה הופיע כעבור זמן מסוים?
קשה לי מאוד להבין. מצטערת...
לא כ"כ מבינה את התיאור.
אם אורית תקרא ותדע לענות בשמחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנק אדומות - תגובה
אורית בן יהודה02/02/2013היי, קים ברוכה הבאה לפורום.
מדובר על נקודות הקשורות למערכת הווסקולרית (מערכת כלי הדם), הן מופיעות בעיקר אצל אנשים עם נטייה לנימי דם בולטים ולאריטמיה - אדמומיות ומתרבות ככל שמתבגרים.
הגורם הוא בעיקר גנטי אך לגורמים סביבתיים כגון :חשיפה לשמש, עישון , אלכוהל, חשיפה לחום : סאונה ומקלחות חמות וממושכות .
ניתן לטפל ע"י צריבת הנימים במכשור מתאים: אלקטרוליזה או לייזר רפואי.
חשוב שתגשי לייעוץ לאבחנה מדוייקת.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
קים03/02/2013תודה רבה, זה בדיוק מה שאת מתארת אחרי חשיפה לחום זה מופיע.. את אלה שקיימות ניתן רק באמצעות צריבה להעלים ? או שיש איזו משחה קרם או משהו ביתי שאפשר לקנות ולעשות ? תודה רבה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ! - תגובה
אורית בן יהודה03/02/2013היי לי,
התכשיר קוסמטי היחיד שעשוי לעזור הוא מסנן הגנה משמש . אפשר לטפל באמצעים שהזכרתי. זו נטייה גנטית וסיסטמטית כלומר כוללת את כל המערכת הווסקולרית.
שוב בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקים שלום
ליהיא וקנין19/02/2013לפי מה שאת מתארת יכול להיות שזוהי בעיית קופרוז. כמובן שבשביל לתת לך אבחון מדוייק אני צריכה לראות אותך.
אם תוכלי לשלוח לי לאימייל תמונה זה יעזור מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטין Aדנה27/01/2013
שלום.
אני משתמש במשחה ריטין A ע"י המלצה של רופאת עור.
אני משתמשת במשכה כשבועיים והמשחה גורמת לי ליובש בעור והפצעים יוצאים החוצה והפנים שלי אדומות באיזור.
היובש נגרם לי לאחר שטיפת הפנים בבוקר כדי להוריד את המשחה מהפנים.
מה אפשר לעשות לגבי היובש והאם האדמומיות שקיימת לי בפנים היא הגיונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטין A - תגובה
אורית בן יהודה27/01/2013היי דנה,
שימוש ברטין A יש להתחיל בהדרגה לילה כן ולילה לא למשך כשבוע ובמידה והעור אינו מגורה ניתן לעבור לשימוש קבוע.
ככל הנראה לא הסבירו לך את חשיבות ההדרגתיות ולכן העור מגורה מידי , דבר שגורם להתפרצות הפצעים. בעור שמן ואקנתי חשוב מאוד לשמור על איזון.
ממליצה לך להפסיק למספר ימים את הטיפול . לרכוש בבית המרקחת משחה הנקראת "בפנטן פלוס" ולמרוח עד שהעור ירגע.
רק אז תוכלי לחזור לשימוש כפי שהסברתי ובכל מקרה של גירוי הפסיקי תני לעור להרגע ואז חיזרי לשימוש בתכשיר.
עם הזמן העור מתרגל לחומרים פעילים.
בהצלחה, אורית בן יהודה
קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...
דנה28/01/2013קודם כל תודה רבה על תשובתך המהירה והמפורטת.
אפשר רק תשובה לגבי היובש בעור לאחר השימוש במשחה??
אני מתבאסת נורא מלחזור שוב להשתמש במשכה בגלל היובש החיצוני הנוראי שניראה לאחר שימוש התחלתי במישכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה... - תגובה
אורית בן יהודה29/01/2013היי דנה.
מירחי את הבפנטן פלוס , העור ירגע ותאים מתים מהקילוף העודף ינשרו במיוחד לאחר מקלחת . יקח לפחות שלושה ימים להרגעה מלאה.
כשהעור ירגע כתבי לי ואדריך אותך איך לא להגיע למצב הזה שוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)