מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקת בבטןשי29/07/2014
שלום לכולם,
ממש מבקשת את העזרה שלכם .....
יש לי צלקת ממש מעצבנת בבטן, עשיתי זריקה כדי להשטיח אותה ועכשיו היא לא קלואידית אבל בצבע שונה. אני כבר כמה ש-נ-י-ם מחפשת לזה פתרון. עשיתי כבר איפור קבוע עליה שממש לא הצליח ולא השתנה בכלל הצבע.
אני מחפשת פתרון דחוף
אם מישהי/ו פה יודעים על קוסמטיקאית שטובה במה שהיא עושה ומניסיון טובה בעבודתה אני אשמח לשמוע.
תודה רבה לכל העוזרים !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת בבטן - תגובה
מיכל גולן29/07/2014היי שי,
יש פתרון .. שיכול להקל ולהראות הרבה יותר טוב ע"י מריחת חומרים.
השאלה ממתי הצלקת? איך ניראת היום?
מהיכן את בארץ?
בברכה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה חומרים למריחה? איפור?
שי29/07/2014היי מיכל,אני מאיזור השפלה
הצלקת לא גדולה
אבל מעצבנת והיא בגלל שהסרתי נקודת חן, יש לה כמה שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה חומרים למריחה? איפור? - תגובה
מיכל גולן29/07/2014לא מדובר באיפור ..
חומר בלילה וביום (אין 100 %)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון במהלך טיפול בצלקות אקנההילה14/07/2014
שלום,
רציתי לשאול האם עישון סיגריות מזיק למהלך הטיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיו בשילוב לייזר.
מדובר על סיגריה אחת או שתיים ביום, לא יותר, לעיתים אפילו פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון במהלך טיפול בצלקות אקנה - תגובה
אורית בן יהודה14/07/2014היי,
עישון לא בריא אבל עישון סיגריה שתיים לא ישפיע על מהלך הטיפול .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהיעל26/06/2014
שלום לכן. ביום שלישי עשיתי פילינג שיטחי אצל קוסמטיקאית כטיפול באקנה פעילה. האם טיפול כזה אכן יעיל לאקנה ? קראת י באינטרנט שזה יכול להחמיר את הפצעים האם זה נכון? בנוסף אתמול בבוקר שמתי קרם הגנה לשמש אבל רק בצהרים בשתיים בערך יצאתי
ך\לתחנת אוטובוס והלכתי 15 דקות בשמש..האם זה יכול לגרום נזק לפנים? נזק בלתי הפיך? מה אפשר לעשות? האם אפשר לטפל בנזק שנוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
מיכל גולן26/06/2014היי יעל,
לפעמים כן . פיליניג יכול להחמיר אקנה.
השאלה, מה הרמה של האקנה ואיזה פילינג היא השתמשה.
לעיתים כאשר יש אקנה פעיל ועושים גירוי לעור זה יכול לעורר את ה"דלקת" בעור.
חובה להרגיע קודם את הפנים.
שוב, תלוי ברמת האקנה, ואיזה חומר פעיל עיקרי וריכוז היה בפילינג.
תודה רבה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
יעל26/06/2014תודה על התגובה המהירה. מה בנוגע לחשיפה לשמש . האם אסור בכלל להיות בשמש ? האם המעט זמן שהייתי מסוכן? איזה נזק יכול להיגרם? אם נגרם נזק האם זה ניתן לתיקון?
מאוד מקווה שתעני לי אני ממש בלחץ .תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - תגובה
מיכל גולן27/06/2014עדיף לא חשיפה ישירה לשמש (להשתזף בים)
יכולה ללכת מעט בשמש ולהגן על הפנים כמובן . קרם הגנה.
במיוחד בשבוע הראשון של הפילינג
שבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהיעל23/06/2014
הייתי אצל קוסמטיקאית והיא מטפלת באקנה ע"י השטחת הפצעים. זה כואב. האם עלול להשאר צלקות? האם אתן מכירות מכשיר כזה? האם זה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
מיכל גולן23/06/2014היי יעל,
איני יודעת מה זה אומר השטחת פצעים .
ע"מ להוציא "שחורים" - קומודונים ..צריך להוציא אותם בדרך זו או אחרת.
מה זה אומר השטחה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורקים05/06/2014
יש לי עור בהיר ורגיש.כל פעם שאני יוצאת לשמש -מספיק 10 דק'- בלחי אחת טיפה מתחת לעין כל פעם באותו המקום ורק במקום הזה,(יתר העור חלק ורגיל)נהיה לי ממש אדום כשמעבירים יד מרגישים טיפה חיספוס,ונוצרים פצעים עדינים וזעירים אבל פשוט כל האיזור הזה אדום בהגזמה.אותה תופעה בדיוק קוראת גם כשאני מתקלחת הרבה זמן במים חמים.מה זה ואיך מונעים זאת?זה בלתי אפשרי לצאת החוצה מספיקה נסיעה של15 דק' ברכב בשעת יום וזה קורה..ומורחת קרם הגנה וכובע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור - תגובה
אורית בן יהודה08/06/2014שלום קים.
לא ציינת כמה זמן את סובלת מתופעה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש
קים08/06/2014חודש וחצי בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש - תגובה
אורית בן יהודה08/06/2014היי קים.
אמנם את מתארת תופעה דומה ברחיצה במיים חמים, יחדו עם זו רגיש חריפה לשמש
בגלל זה אני מאוד ממליצה במקרה שלך להתייעץ עם רופא.
בהצלחה נשמח לעדכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת TCAאני02/06/2014
לאורית/מיכל שלום,
הומלץ לי להשתמש בחומצת TCA בריכוז 20% כדי לטפל בכתמי פיגמנטציה שהופיעו לאחר הסרת שיער בשעווה, אך אינני מצליח להבין מהיכן ניתן לרכוש תכשיר מסוג זה בישראל.
אשמח לקבל את עזרתך בעניין.
תודה וערב טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכישת TCA - תגובה
מיכל גולן03/06/2014היי,
ממש לא הייתי ממליצה להשתמש במוצר זה ובטח לא כשימוש פרטי.
השאלה,
מתי נעשתה השעווה? כמה זמן זה מופיע? איזה צבע הכתם ?
כרגע להקפיד על הגנה ...
אשמח לעזור :)
חג שמח,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני03/06/2014היי מיכל,
תודה רבה על תגובתך.
לשאלתך: אני בן 25. הטיפול בשעווה נעשה לפני 4-5 חודשים באיזורי הגב, הבטן והחזה. כאמור, מאז הופיעו כתמי היפרפיגמנטציה שצבעם כהה מצבע העור, ובנוסף אני מבחין בתהליך צלקתי במספר מקומות. אני מצרף צילום של הבעיה באיזור הבטן.
אני חייב לציין שבמשך החודשים האחרונים אני מקפיד להשתמש יום-יום, כמה פעמים ביום (ממש כך, בלי להגזים), בקרם לחום אינטנסיבי שאותו אני מורח בכמות גדולה מאד על כל האזורים שציינתי. בנוסף לכך ניסיתי להשתמש בחומרים נוספים לסירוגין במשך החודשים האחרונים, ובין היתר: משחת AntiSore (משחה על בסיס חומרים טבעיים שמיועדת לזירוז החלמת פצעים), משחת Aflumycin (שמכילה חומר אנטיביוטי וחומר סטרואידי, למקרה שמדובר בתהליך דלקתי פעיל בעור) וכן השתמשתי לאורך כל התקופה בחומצה סליצילית בריכוז 3% כדי לסייע בקילוף העור הפגוע וכו'.
ניסיתי להשתמש גם בתכשירים שונים של לחות המיועדים לטיפול בכוויות כגון Trolamine וכו'.
למרות הטיפולים הרבים שניסיתי במשך החודשים האחרונים, לא חל כל שיפור משמעותי במצב העור.
יש ברשותי גם משחת Esomed להבהרה, אבל לא השתמשתי בה כיוון שההיפרפיגמנטציה מופיעה על אזורים מפושטים וחסרי גבולות ברורים על העור.
האמת היא שאני ממש מיואש מהמצב. הלוואי שלא הייתי מבצע את הטיפול ההוא בשעווה ומסתפק רק בגילוח השיער עם מכונה וכו', כמו עכשיו.
אני לא רוצה להישמע 'מתבכיין' או משהו כזה, אבל באמת שבחודשים האחרונים אני טרוד רק בעניין הזה, והוא ממש פוגע בבטחון העצמי שלי... אני כבר באמת לא יודע מה לעשות, כי עברה כבר כמעט חצי שנה והמצב של העור כמעט לא השתנה.
אני ממש אודה לך על כל עצה ועזרה שתוכלי לתת לי כדי לפתור את הבעיה.
המון תודה על עזרתך וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה קטנה
אני03/06/2014רק לציין שהתמונה המקורית ששלחתי הייתה ברזולוציה הרבה יותר גבוהה וברורה, אבל כנראה הממשק של הפורום לא מאפשר להעלות אותה.
אם במקרה תזדקקי לתמונה המקורית או לתמונות נוספות והרבה יותר ברורות להמחשת הבעיה, רק תאמרי לי ואשלח לך בדואר אלקטרוני או בדרך אחרת שתבחרי...
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה קטנה - תגובה
מיכל גולן04/06/2014היי,
לפי התמונה הפיגמנטציה ניראת כמו של פצעים ושהיו וטרם התרפאו.
כל החומרים בהם השתמשת לא ממש תורמים לפתרון הבעיה שציינת.
חומצה סליצילית כן אמורה לרפא לך את הפצעונים/פצעים אם באמת והופיעו.
הצעה שלי אלייך תעשה הסרת שיער לצמיתות, תהייה הרבה יותר מרוצה והתוצאות.
אני הייתי כרגע מציעה לך להשתמש בחומר שיש בו כרגע מדכא מלנין. הוא מעט יפתור לך את הבעיה עד החורך לפחות בו תוכל להשתמש בחומר יותר חזק (במקרה ועוד תצטרך) .
אם באמת כמו בתמונה הפצע אדום, גם יכול להיות שיהיה לו זמן ריפוי עצמי.
מהיכן אתה בארץ?
(אשתדל לעזור לך מאוד גם מרחוק)
חג שמח,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני09/06/2014היי מיכל,
תודה רבה על תשובתך וסליחה על העיכוב בתגובה (הייתה לי בעיה במחשב).
1. אתחיל להשתמש בחומר מדכא מלנין (Isomed) כמי שהמלצת לי.
השאלה היא, האם לא היה רצוי לבצע קילוף עור (פילינג) מסוג כלשהו (עצמאית או אצל קוסמטיקאית)?
2. לגבי הסרת שיער לצמיתות - אני קצת נרתע מזה בגלל כמה סיבות, והעיקרית היא שלא הייתי רוצה להיות 'חלק' לגמרי והייתי מאד רוצה רק לדלל את השיער. למעשה, זו הייתה גם הסיבה לטיפולי השעווה שביצעתי: לא משום שרציתי להיות 'חלק' לחלוטין אלא כי נאמר לי שטיפולי שעווה גורמים לדילול השיער עם הזמן ולכן התכוונתי לבצע סדרת טיפולים עד להשגת דילול של השיער. כמו שהבנת, בינתיים זה הביא לי רק צרות...
אף אחד לא יודע לענות לי בבירור על השאלה, האם קיימת אפשרות יעילה לדלל את השיער בלייזר או ב-IPL. בכל פעם שאני אומר לבעל מקצוע שאני חושש מטיפולי לייזר כי אני לא רוצה להיות 'חלק' אלא רק לדלל את השיער, אני מקבל את התשובה: "לייזר בכל מקרה לא מסיר את כל השיער. אי אפשר להיות חלק", אבל אני לא מבין מה התשובה הזו אמורה להביע... הרי אני מדבר על דילול מכוון של השיער ולא על מעין "תוצאת לוואי" של הישארות שערות רק משום שטכנולוגיית הלייזר/IPL עדיין איננה מושלמת... האם אפשר או אי-אפשר לגרום לשיער להיות יותר דליל? ובכלל, מה זה אומר "לדלל" את השיער באמצעות לייזר/IPL - לגרום לכך שבשטח עור מסויים תישאר רק מחצית מכמות השערות המקורית? לגרום לשערות להיות דקות ועדינות יותר? כל הנושא הזה ממש לא מובן לי.
3. אם תאמרי לי שאכן ניתן לדלל את השיער (להבדיל מלהסיר אותו לגמרי), אז באיזו שיטה זה מתבצע - לייזר או IPL?
ולגבי אזור מגוריי, אני מחיפה, ואם תהיה הצדקה לכך אני אהיה מוכן להתאמץ ולנסוע עד אלייך לראשל"צ...
שוב תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
אורית בן יהודה09/06/2014שלום לך.
לשאלתך בטיפולי לייזר וIPL לא ניתן להסיר שיער בבת אחת משום שלא כל השיער על העור נמצא בשלב צמיחה , שלב זה נקרא אנגן ורק בשלב זה השערה מחוברת
לשורש. כך שהטיפול לא משפיעה על כל השיער הקיים אלא רק על השיער האנגני.
כמו כן קיימים מחזורי שיער רבים וכדי להקיפם יש צורך בתוכנית טיפול של כשנה וחצי (ממוצא ומשתנה מאדם לאדם)
בכל מחזור צמיחה לא כל השיער הוא בשלב צמיחה - אנגן כך שבכל מקרה לא כל השיער
מוסר.
במקרה שלך לדילול שיער אני ממליצה בחום לא לקחת סדרת טיפולים אלה לשלם פר טיפול
ולעשות מספר טיפולים עד שתקבל את הדילול אותו אתה רוצה להשיג.
בעם ההסבר לא מובן דיו אשמח לעזור.
ערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני09/06/2014היי אורית,
תודה רבה על תגובתך המפורטת!
1. אם הבנתי נכון את דברייך, ההבדל בין דילול השיער בלייזר/IPL לבין הסרתו המוחלטת מתבטא למעשה במספר הטיפולים, כלומר, מי שמעוניין רק לדלל את השיער יצטרך לבצע מס' נמוך יותר של טיפולים ויפסיק את התהליך כאשר יגיע לרמת הדילול המבוקשת. האם הבנתי נכון?
2. למעט ההבדל במספר הטיפולים הנדרש לצורך דילול ולצורך הסרה מוחלטת, האם קיים הבדל מבחינת הטכניקה שבה משתמשים? כלומר, האם רצוני להגיע לדילול של השיער בלבד מצריך מכשור שונה מזה הנדרש לצורך הסרת שיער מלאה, או
אולי כיוון של הגדרות המכשיר כך שיבצע דילול בלבד?
3. האם לא קיימת סכנה לדילול השיער באופן לא אחיד, כך שיווצרו אזורים שעירים יותר לצד אזורים דלילים/קירחים?
4. איזו שיטה מתאימה לי - IPL או לייזר? אני מכיר היטב את ההבדלים ביניהם, אבל אשמח לשמוע את המלצתך המקצועית למקרה הפרטני שלי (ראי בבקשה את התמונה שצירפתי קודם לכן להמחשת צבע העור והשיער).
סליחה על השאלות הרבות ותודה רבה על עזרתך! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
אורית בן יהודה09/06/2014היי,
הדילול הוא אחיד, יש צורך לרווח את הטיפולים וכמו שכתבת להפסיק שהגעת לרמת הדילול הרצויה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית,
אני09/06/2014תוכלי בבקשה להתייחס רק לשאלה האחרונה בנוגע ל-IPL או לייזר למקרה שלי?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית, - תגובה
מיכל גולן10/06/2014סליחה שלא הייתי בנמצא והגבתי לתקשורת בנינו.
שמחה שתשובה התקבלה. :)
אני אישית ממליצה על IPL - פחות כואב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני11/06/2014מיכל היקרה,
תודה על תשובתך.
אודה לך מאד אם תוכלי רק לומר לי מה דעתך בעניין קילוף עור (פילינג) בעזרת TCA או חומר אחר? אני מתכוון לקילוף עור בנוסף (ולא במקום) לשימוש במדכא מלנין שעליו המלצת לי.
האם את חושבת שקילוף עור יוכל לסייע לי?
המון תודה על עזרתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
אורית בן יהודה11/06/2014היי,
בהחלט .קילוף עור יסייע אם הוא נעשה בצורה מקצועית, במקרה שלך רצוי מאוד להכין את העורעם מדכא מלנין לפני הקילוף ואחריו .
ישנם כיום פילינים נהדרים מתקדמים ללא TCA המטפלים באקנה ופיגמנטיה יחדיו.
בברכה.
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
מיכל גולן12/06/2014היי
כמו שאורית ציינה יש היום הרבה פילינגים טובים שמקלפים ועושים עבודה טובה ואף מצוינת בדרך "קצת" יותר בטוחה מה TCA
וכמובן תמיד מדכא מלנין ע"מ שלא יהיה גרוע יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפצעים לא נראים טוב אבל
בקי05/06/2014לא מורחים ולא קונים משהו שלא מוצאים בפארם בטוח. אני הבנתי שיש תוסף שנקרא פיקנוגנול בסולגאר שזה מטפל בבעיות עור כמו פיגמנצטיה למשל... אתה יכול להתיעץ עם נטורופת לגבי זה. רק בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי הסרת שיעראודי02/06/2014
היי אורית
שמי אודי, בן 34.
נתקלתי בשמך דרך פורום לרכישת מכשירים להסרת שיער והתרשמתי מתשובותייך המלומדות והאכפתיות.
מזה 14 שנים אני מטופל בהסרת שיער אצל קוסמטיקאיות ובמכוני לייזר שונים. טופלתי בלייזר (light sheer) ובאינפרא ואני עדיין עובר טיפולים אחת למס' חודשים.
חלק מהאזורים עם הצלחה משביעת רצון( חלק מהגב ומהבטן )וחלק ללא הצלחה כלל (כתפיים ).
יש לי 2 שאלות:
1. מה יכולות להיות הסיבות לכישלון באזורים מסוימים והאם זה הגיוני?
2. אני מתעניין בללמוד את המקצוע של הסרת השיער בלייזר/ אינפרא. מה עליי לעשות והיכן ניתן ללמוד ולהפוך למטפל מקצועי ומוסמך בהסרת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אלרגיה לדאודורנטאופיר16/05/2014
לפני מספר חודשים בצעתי תבחיני מטלית ונמצא כי אני רגיש לניקל, בלזם אוף פרו ועוד חומר כלשהו. מאז ומתמיד סבלתי מאלרגיה לעכל סוגי הדאודורנטים. לפני מספר חודשים מצאתי דאודורנט של אבן קריסטל שמגיע בתור נוזל. הדאודורנט טוב לי ולא עושה לי פריחות וגירויים כמו כל דאודורנט אחר שהשתמשתי בעבר אך כאשר אני מורח אותו בבית השחי(רול און) בבית שחי ימין הכל בסדר ואילו בבית שחי שמאל נוצר לי מעין גירוי שורף למספר דקות ואז נעלם. אציין שזה חוזר על עצמו מזה מספר חודשים. מה הסיבה ומה עלי לעשות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לדאודורנט - תגובה
מיכל גולן18/05/2014היי אופיר,
לגבי סיבות ולמה אין כ"כ תשובה .
אבל, יש חברה שנקראת forever שיש לה דוארדורנט מעולה שאין בו חומרים שגורמים לתופעות מסוג זה.
מוזמן לנסות.
בהצלחה ,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים
אופיר18/05/2014איפה אני קונה את הדאודורנט הזה אף פעם לא ראיתי אותו או שמעתי עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים - תגובה
מיכל גולן18/05/2014מאיפה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים
אופיר18/05/2014באר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה קונים - תגובה
מיכל גולן18/05/2014מכירה מאיזור המרכז.
אם תרצה תנסה אולי שולחים בדואר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה לימודנורית28/04/2014
שלום רב,
אני מתעיינת ללמוד קוסמטיקה ואני די מתלבטת בין קוסמטיקה רפואית במכללת רמת גן לעומת קוסמטיקה טבעית במכללת תלתן.
אשמח לקבל כיוון.
תודה רבה
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה לימוד - תגובה
אורית בן יהודה28/04/2014שלום נורית.
קוסמטיקה רפואית וקוסמטיקה טבעית הם שני אסכולות עם ראיית עולם שונה .
ללדעתי האישית דבר שאוהבים ומוחוברים אליו עושים מכל הלב,
את מכירה את עצמך הכי טוב וההחלטה צריכה להיות שלך:)
בהצלחה בדרך בה תבחרי
אורית בן יהודה- אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני אקנהשיר20/04/2014
היי אני בת 27,נותרו לי סימני אקנה מעט עמוקות,האם טיפולים בשיטה של חווה זינגבויים יכולים לעדן/להעלים את הצלקות?
הצלקות מעט עמוקות אך לא בולטות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה מעט שקועות - תגובה
אורית בן יהודה21/04/2014שלום שיר ברוכה הבאה לפורום.
טיפולי פנים בשיטת חווה זינגבויים יטיבו מאוד עם מרקם עורך אך הם לא פתרון לצלקות אקנה עמוקות. כיום יש שיטות מתקדמות הנותנות פתרון מדהים.
טיפול באמצעות גלי רדיו –RF. נחשבת כיום, לאחת השיטות היעילות והאפקטיביות ביותר לטיפול בהעלמת צלקות והחלקתן. טכנולוגיית 3DEEP FSR מבוססת על תדרי רדיו RF מייצגת את הדור הבא של הטכנולוגיה, היא טכנולוגיה מבוקרת, בטוחה ויעילה לשימוש, לכול סוגי העור ובכול עונות השנה. אנרגיית הפרקשנל FSR גורמת לנידוף פגמי עור בצורה בטוחה, נשלטת ויעילה .התהליך גורם למעין "פילינג פנימי" המביא להופעת גלד הנראה כרשת שתעלם תוך מספר ימים. משום שהטיפול הרשתי Fractioal הוא טיפול אשר מכסה אחוז מיחידת שטח בצורה רשתית.
במילם פשוטות העור מגיב לטיפול בטכנולוגיה בבניית רקמה חדשה הממלאת את האזורים
שנפגעו מהאקנה. ..
הטיפול יכול להעשות מקומית על אזור הצלקות השקועות בלבד.
כיום ניתן במידת הצורך לשלב טיפולים קוסמטיים וטכנולוגיה דבר המביא לתוצאות נפלאות.
בברכה
אורית בן יהודה- אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות. להמלצות...
נועה21/04/2014תודה רבה על המענה,האם יש לך המלצות באיזור חיפה אצל מי ניתן לבצע את הטיפולים שציינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות. להמלצות... - תגובה
אורית בן יהודה22/04/2014
שלחי לי בבקשה אימיל או השאירי הודעה פרטית בדף הפייסבוק של "מכון אורמדיקס".
בשמחה אתן לך המלצה חמה על קוסמטיקאית מצויינת באזור המטפלת בצלקות בשיטת הפרקשנל.
לפי חוקי הפורום איני יכולה לפרסם שמות.
בברכה
אורית בן יהודה - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון במהלך טיפול בצלקות אקנה
הילה14/07/2014שלום,
רציתי לשאול האם עישון סיגריות מזיק למהלך הטיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיו בשילוב לייזר.
מדובר על סיגריה אחת או שתיים ביום, לא יותר, לעיתים אפילו פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון במהלך טיפול בצלקות אקנה - תגובה
אורית בן יהודה14/07/2014ראי תשובה בהודעה השניה.-בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שינוי לאחר טיפול בגלי רדיו
הילה12/08/2014שלום,
אני מוטרדת מאוד,עברתי שני טיפולים לצלקות אקנה שקועות בגלי רדיו ובשילוב של לייזר על הצלקות.
אני לא רואה אף לא שינוי קטן..אני באמצע התהליך עוד אבל מטריד אותי מאוד שלאחר שני טיפולים אין שום שינוי...
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתחת לשפה התחתונהמור17/04/2014
היום עשיתי שפה ובטעות הבחור שעשה לי שפם עשה בטעות עם החוט ממש מתחת לשפה התחתונה, פעם אחת בלבד. עכשיו אני מאוד מפחדת שיגדל לי שיער שחור כמו השפם למעלה? האם זה נכון? או ששיער לא גדול מתחת לשפה התחתונה כי אין פיגמנטציה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתחת לשפה התחתונה - תגובה
אורית בן יהודה17/04/2014מור שלום ברוכה הבאה לפורוום
1. אין קשר בין פיגמנטציה וצמיחת שיער עודף
2. לגבי השיער שנמרט מתחת לשפה , אין דרך לדעת מלבד להמתין .
אם וכאשר השיער יצמח בצורה בולטת יותר ויתכן ולא את מוזמנת להתייעץ איתי
מועדים לשמחה
בברכה אורית בן יהודה, אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם כהה מעל השפתייםסיון14/04/2014
הי, לאחרונה שמתי לב לכתם כהה (גוון חום אפרפר) מעל השפה (באזור של השפם בשני הצדדים- בצד אחד הכתם גדול יותר)
ממה זה יכול להיות?
איך מונעים החמרה ואיך מטפלים בזה?
האם יש שיטה להבהיר את העור בחזרה?
(מבחינה אסתטית זה לא נראה טוב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם כהה מעל השפתיים - תגובה
אורית בן יהודה14/04/2014שלום סיון וברוכה הבאה לפורום.
הכתם הכהה(פיגמנטציה) יכול להגרם מגורמים רבים: גיל שמש הורמונים גלולות/הריונות.
יש הרבה שיטות להבהיר את העור
חשוב לדעת בת כמה את, האם את לאחר הריונות , האם את נוטלת גלולות או נטלת בעבר.
כמה זמן הכתם נמא על פני עור.
חזרי אלי עם תשובות לאחר החג אשמח להנחות אותך.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיער הפניםשביט13/04/2014
אורית שלום,
אני בת 21, עברתי 10 טיפולי אפילציה באיזור הלחיים והסנטר הגעתי לתוצאות יפות של דילול ועכשיו חשבתי להתחיל לחמצן את היתר.
רציתי לשאול, האם חמצון שיער הפנים גורם לצמיחת יתר? זה יגרום לנזק?
ובאיזה תכשירים ניתן להשתמש בבית כדי להבהיר שיער פנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת שיער הפנים - תגובה
אורית בן יהודה13/04/2014היי שביט ברוכה הבאה לפורום.
חמצון לא מגביראת צמיחת שיער זה מיתוס- אני ממליצה על תכשיר בשם ג'ולן
ניתן להשיגו בבתי מרקחת החמצון ע"י תכשיר זה נראה מאוד טבעי.
בברכת חג שמח
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעור מעורבסיגל12/04/2014
שלום סוג עורי מעורב עם נטייה לשומן תת עורי שלפעמים מתפתחים פצעים, קוסמטקאית מכרה לי את הבייסיק של דרמלוסיפי, והתחיל ליייבש עובר את העור הורדתי תדירות שימוש ועדיין העור ייבש, הקוסמטיקאית אמרה שכך זה בהתחלה ,מתחילה לחשוש שבסוף העור יפתח פצעונים ושומנים כמגננה כי מייבשים אותו אני שמה גם קרם הגנה.
מה דעתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעור מעורב - תגובה
אורית בן יהודה13/04/2014שלום סיגל ברוכה הבאה לפורום.
את חושבת נכון , ייבוש ייתר עלול לגרום לעור לתגובה מוגברת
של הפרשת שומן ופצעונים.
לכן טוב עשית שהורדת את המינון!
הדבר הנכון להצלחת הטיפול הוא לתת לעור להתרגל בהדרגה
לתכשיר המקלף , להתחיל בשימוש יום כן ויום לא לסירוגין בתקופת ההתרגלות
לעיתים בעור רגיש יש צורך במרווחים גדולים יותר.
בקשי מהקוסמטיקאית שלך קרם הרגעה של דרמלוסופי אפילו בדיגמית
הוא מאוגד עוזר לנטרל מצבים של יובש אני בדרך כלל נותנת תתכשיר זהבמקביל לטיפולים מקלפים - מאוד עוזר להצלחת הטיפול.
בהצלחה
וחג שמח,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמלוסיפי
סיגל מוסמן15/04/2014שאלתי לגבי קרם וסרום המליצה על סרום של און המכבים ונתנה לנסות בחנות והוא טיפה שרף בחלק מאיזורי הפנים ולא הרגיש לי מתאים אמרה שאין לה דוגמיות של קרם.
האם את ממליצה על חברת דרמלוסיפי והאם יש להשיג דוגמית של הקרם ומה שמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמלוסיפי - תגובה
אורית בן יהודה16/04/2014היי סיגל.
תאמרי לה לדבר עם נציגי החברה, קרם לאחר פילינג היא אמורה לדעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות
בקי05/06/2014לעור מעורב. אני עם אותו סוג עור ובקיץ הוא או מתייבש מדי או לח מדי. יש סדרות טיפוח שממש מתאימות לזה, משום מה הקרם לחות פחות עזר בחורף אבל בקיץ זה משפר את העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה כיף לקבל טיפ על הבוקר!!!ליאת08/04/2014
מהגדולה מכווולן!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשים קישור!!!
ליאת08/04/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)