מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת קוסמטיקאית רפואיתאני22/10/2014
מחפשת קוסמטיקאית רפואית בראשון לציון המתמחה בעיקר בטיפול במילניומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת קוסמטיקאית רפואית - תגובה
מיכל גולן06/11/2014היי אני מראשון לציון .
אשמח לעזור לך
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי פניםנדב07/10/2014
שלום,
שטיפת פנים בסבון המיועד לכך מובילה אצלי, מדי פעם, לפצעים. יעצו לי למרוח לאחר מכן משהו שימנע זאת. במה כדאי להשתמש לדעתכם? אולי בטוניק?
יש לי עור יחסית בעייתי, יתכן שאחרי הניקוי העור אצלי נהייה רגיש יותר והוא מפתח פצעים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי פנים - תגובה
מיכל גולן17/10/2014היי,
אולי אתה משתמש בסבון שלא מתאים לעור הפנים שלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ופצעונים בסנטרMyProblem02/10/2014
שלום רב,
אני אישה בת 35 וסובלת מפצעונים שבאים והולכים בפנים - במיוחד במצח ובסנטר.
כמו כן אני סובלת משחלות פוליציסטיות ועוברת טיפולי פוריות.
לצערי יש לי שיעור בפנים וכדי להסתיר אותו אני פעם בחודשיים (לערך) עושה הבהרה בבית. בחודשים האחרונים הסנטר שלי נהיה זוועה. כל יום יוצאת שערות קשות וחדשות, אני נלחמת עם הפינצטה ונשבר לי. עכשיו נדמה לי שיש לי שערה תת עורית ואני לא יודעת כיצד להוציא אותה. בעיה נוספת היא שהפצעונים כשהם עוברים (עד שזה קורה....) נשארים כתמים.
בנוגע לשיעור - הבנתי שאין מה לעשות בגלל שהחלות הפוליציסטיות השיעור תמיד יגדל.
בנוגע לפצעונים - יש לכן המלצה?
נואשת ממראה פניי ואשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער ופצעונים בסנטר - תגובה
אורית בן יהודה05/10/2014שלום מיטל.
במצב שלך רצוי לגשת לגינקולוג כדי לקבל טיפול הורמונלי מתאים שיאזן את גופך.
כרגע כפועל יצוא של השחלות הפוליציטיות גופך מייצר הורמונים אנדרוגיניים (גבריים) ברמה גבוהה מהנורמה.
טיפול הורמונלי מתאים יכול לאזן את מצבך במקביל ניתן לטפל בשיעור היתר ע"י אפילציה- מחט חשמלית ולהתאים לך טיפול מתאים לפצעים ולסימנים.
גם עם אינך יכולה לקבל טיפול הורמונלי , ניתן לטפל ע"י אפילציה בשיעור , אמנם התהליך יהיה ארוך מהרגיל אך מניסיון בהחלט עוזר למתמידות.
אשמח לעזור בכל שאלה.
בברכה,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהההלילי19/09/2014
לפני שבועיים הייתי אצל רופאת עור בגלל אדמומיות שיש לי בפנים לתקופות. מין פצעונים קטנים אדומים ושמנוניים במסגרת של המצח, אמצע המצח ומתחת לאזניים. מלבד מראה ואסטתיקה לא מגרד או כואב. היא אמרה לי שזה סבוריאה ונתנה לי בטאקורטן ג'י לחודש ימים פעמיים ביום. אחרי מספר ימים שבאמת העור נראה מעולה הפסקתי למרוח כי הפחידו אותי שזה סטרואידים ואנטיביוטיקה שיכולים להחמיר רת המצב בתום הטיפול. לעצת חברתי קניתי קרם לחות לפנים של סבוקאלם ומרחתי פעם אחת. יום למחרת חזרו הפצעונים ובצורה אינטנסיבית מתמיד. האם זה בגלל שהפסקתי את הבטאקורטן? האם הסבוקאלם החמיר את המצב? מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרההה - תגובה
אורית בן יהודה01/10/2014היי לילי ברוכה הבאה לפורום.
אכן לא רצוי להשתמש בקרם המכיל סטרואידים לאורך זמן.
אני מניחה שסבוקלאם לא מתאים למצבך, במצבים מסוימים של סבוראה / רוזצאה צריך טיפול מקצועי יותר שלא כולל סטרואידים.
ניתן להתאים לך טיפול. כיום יש טיפולים מוצלחים מאוד בתחום הקוסמטיקה הרפואית .
.
חשוב לציין שאנו בתקופת מעבר התפרצויות חריפות של סבוראה (ם אכן ההבחנה נכונה)
שכיחות התקופה זו ,, כמו כן מתח נפשי מחמיר מאוד את המצב..
ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית רפואית מנוסה שמשתמשת במוצרים של חברת ביופור.
לשם התאמת טיפול עבורך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרמים נגד הזדקנותאבי15/09/2014
שלום,
אני בחור בן 38.
הייתי רוצה לדעת אילו קרמים הם המילה האחרונה היום בשוק אנטי אייג'ינג שמתאימים גם לגבר?
הכוונה בעיקר לעיניים ופנים.
תודה רבה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרמים נגד הזדקנות - תגובה
אורית בן יהודה15/09/2014שלום אבי.
יש מגוון גדול.. לא תמיד תכשיר ה"מילה האחרונה" יתאים לעורך.
להתאמת התכשירים שיעשו הכי טוב עם עורך חשוב מאוד איבחון העור אצל קוסמטיקאית רפואית
בררכה,
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה לאחר טיפול פנים?תהילה14/09/2014
היי..
איזה מסכה אתן מכירות שטובה לאחר ניקוי \טיפול פנים( קומדונים ) לעור מעורב שמרגיעה את כל הנפיחות והאדמומיות וגם מרפאת
אני רוצה רק המלצות של מסכות שנמכרות את קוסמטיקאיות
אם זאת מסכה שלא מתייבשת אז בכלל נהדר
בבקשה דחוף ..אני רוצה לבקש מהקוסמטיקאית שלי שתזמין לי..ממה שהיא המליצה לי לא אהבתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה לאחר טיפול פנים? - תגובה
מיכל גולן15/09/2014היי ישהמון מסכות טובות...
הכל תלוי עם יש המון קומודונים או מעט....
בעיקרון יש מסכות טובות ועם ריח נעים מאוד של כריסטינה.
יש של חברת דרמלוסופי
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהאנה11/09/2014
שלום, אני אחרי טיפול שלישי של אפילציה בפנים בסנטר ומתחתיו. ויש מעט פצעים שנוצרו שאמורים לעבור ככה אומרת האפילטורית שלי. שאלתי היא אני רוצה להתחיל בשיעור שחייה. האם מי הבריכה והכלור יגרמו נזק לפצעים שנוצרו או לפנים שעברו/ עוברים אפילציה? אני בת 29. אודה לתשובתך הכנה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
אורית בן יהודה12/09/2014שלום אנה וברוכה הבאה לפורום.
כמה זמן את לאחר טיפול האפילציה?
האם יש נגעים דלקתייים?- פצעונים.
או שמדובר בסימן אדום או חום(קרוסטה)
כדי לענות לך במקצועיות אשמח לתשובתך.
בברכת שבת שלום.
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהמוטי10/09/2014
שלום רב,
יש לי על האף, קצה החוטם (עליו, ולא בתוך הנחיריים) מספר זעום של שערות שחורות שממש מפריעות לי. רציתי לדעת האם בטיפול אפילציה ניתן להסיר אותן לצמיתות? אם כן האם ידרש טיפול אחד. והאם יכולים להיווצר תופעות לוואי חריגות לאפילציה באזור זה? האם אתם מכירים מישהו עם שערות באותו מקום שהסיר עם אפילציה וזה הצליח לו? תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
אורית בן יהודה11/09/2014היי מוטי,
האף הוא סחוסי לכן מאוד חשוב לראות את המטופל , במטופלים עם עור עבה באזור ניתן לעשות אפילציה, אופציה נוספת היא טיפול בסלקטיף פרו - הסרת שיער באולטרה סאונד.
.
יש צורך בסדרת טיפולים מחזורי צמיחת השיער מתפרסים על זמן ארוך , מציעה לך לקרוא קצת על מחורי צמיחת שיער הגוף כדי להבין את ההגיון.
מקווה שעזרתי
בברכה
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עינייםלירן08/09/2014
שלום ,
אני בן 30 ומעוניין להתחיל להשתמש בקרם עיניים אך ההיצע גדול ואני לא יודע מה לבחור
המטרה - למנוע קמטים + לטשטש מראה של שקיות (קלות) מתחת לעיניים
אילו חומרים ורכישים מומלץ שיהיו בקרם העיניים שאני מתעתד לרכוש ?
ושאלה נוספת :
מצאתי 3 קרמי עיניים שנראים לי טוב , תוכלו להמליץ לי מה מהם עדיף מהידע והנסיון שלכם ?
אלו קרמי העיניים :
דר עור - קרם עיניים נגד קמטים Super Alpha Eye Cream (מכיל חומצות AHA ותמצית רוסקוס (
AVENE - איסתיאל קרם עיניים Ystheal Eye Contour ( מכיל רטינלדהייד 0.015% )
ד"ר פישר קרם ליקופן לאזור העיניים והשפתיים SPF30 (מכיל כדורי חומצה היאלורוני , ויטמינים A , E ופוליאמיד)
מודה לכם על העזרה ,
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים - תגובה
מיכל גולן08/09/2014היי לירן,
ראשית מעולה שהתחלת להשתמש בקרם עיניים.
לגבי הקרמים שנתת איני מכירה מוצרי מדף, לא יודעת מה הם מכילים.
בגדול, קרם עיניים יכול מנוע קימטוטים יותר מאשר טיפול בשקיות תחת העיניים (מלבד הקלה)
קרם שיש בהם וטימנים כמו שציינת ויטמים E וA הם טובים לאיזור העיניים.
יש קרמים שיכולים מעט להרגיע נפחות מתחת לעיניים אבל מעטים הקרמים האלה.
הקרם שציינת שמכיל חומצה AHA יכול להיות לך רגיש קצת מתחת לעין, השאלה מה הרגישות שלך בכללי. יכול לנסות :)
בהצלחה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער גוףאני05/09/2014
היי יש לי שאלה בנוגע לשיער על הגב (נשים) יש לי שיער דק על הגב אך בזמן האחרון הוא הכהה ויש דיי הרבה אבל דק. לכן שאלתי היא האם כדאי להסיר באמצעות שעווה (הוא כהה כעת ודק) ותוך כמה זמן זה יגדל שוב אם הוא דק מלכתחילה?זו סוג של "השתעבדות"? וגם יכול להיות שההסרה תאיץ את הצמיחה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער גוף - תגובה
אורית בן יהודה07/09/2014שלום.
שיער דק אינו נתן לטיפול ע"י ליזר או IPL לכן אם מפריע לך מומלץ להסיר
בשעוות שרף מקצועית לרוב לאחר טיפול ארוך יש דילול מה.
לא ניתן לדעת מעבר לכך משום שצמיחת השיער מושפעת מגורמים רבים ההורמונליים ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
אני07/09/2014אך מה ההבדל בין שעוות שרף לשעוות דבש רגילה? העור שלי הוא רגיש מה יוכל להתאים לי יותר מהבחינה הזו?כמובן בהתחשב למיקום..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי,אם אפשר לענות על השאלה הנוספת..
אני08/09/2014אודה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי,אם אפשר לענות על השאלה הנוספת.. - תגובה
מיכל גולן09/09/2014אם העור שלך עדין השתמשי בשעוות אזולן של דפילב.
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערבוב חומצה לקטית או גליקולית בקרםשירלי05/09/2014
אני משתמשת בקביעות אחת לחודש בפילינג חומצה לקטית/גליקולית לסירוגין בריכוז של 35%. האם בין הטיפולים ניתן פשוט לערבב טיפה מנוזל הפילינג עם קרם הלילה שלי ולשטוף בבוקר? יש לזה אפקט? חלילה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערבוב חומצה לקטית או גליקולית בקרם - תגובה
אורית בן יהודה07/09/2014שירלי שלום.
בתכשירי קוסמטיקה מותר להשתמש עד 16% חומצות בלבד. באיזה חומר מדובר?
בברכה,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הפילינג זהו פילינג מקצועי שאני
שירלי07/09/2014רוכשת לשימוש עצמי בריכוז של 35%.לגבי הקרם/סרום זה משתנה אך בגדול הזנה לעור רגיל ללא חומצות.לא משהו מיוחד.טיפה אחת קטנה לערבב יחד עם הקרם זה בסדר למריחה בלילה? אשמח לדיעה מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הפילינג זהו פילינג מקצועי שאני - תגובה
אורית בן יהודה07/09/2014גם פילינג מקצועי מותר עד 16% חומצות לפי חוק.
איני יכולה לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיומיכאל01/09/2014
שלום רב רציתי לדעת כמה אמורה לעלות סדרה בת 5-6 טיפולים בצלקות אקנה במכשיר אנדי מד והאם טיפול זה יכול להתבצע על ידי קוסמטיקאית או אך ורק על ידי רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיו - תגובה
אורית בן יהודה01/09/2014היי מיכאל ברוך הבא לפורום.
כן זהוא מכשיר שמשתמשים בו גם רופאים וגם קוסמטיקאיות רפואיות מנוסות (חוקי לגמרי )
לגבי מחירים הפורום הוא לא המקום.
הטיפול מעולה ומניב תוצאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה עוד שאלה בבקשה
מיכאל01/09/2014שלחתי לך הודעה פרטית בדף הפייסבוק שלך אורמדיקס אשמח אם תעני לי כמו כן לפי מה שאני יודע קיימים שני סוגים של מכשירים מבית אנדי מד הפרו שמיועד לפי מה שהבנתי אך ורק לרופאים והפיור גלוו שבו כמו שציינת משתמשים גם במרפאות אסתטיות וקוסמטיקאיות רפואיות רציתי לדעת בבקשה אם ידוע לך מה ההבדל בין המכשירים אני מאוד מתעניין בטיפול וחשוב לי לקבל כמה שיותר אינפורמצייה תודה רבה מראש אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה עוד שאלה בבקשה - תגובה
אורית בן יהודה02/09/2014היי מיכאל
מיכאל שלום.
מבחינת הטכנולוגיה והטיפול הכל זהה, במכשיר שנמכר רק לרופאים השוני הוא בדרגת
טיפול נוספת - כלומר עצמה גבוהה יותר שלעתי האישית ומניסיון אין בה בה צורך ולכן תמצא גם רופאים המשתמשים באותו מכשיר שבו משתמשים בקוסמטיקאה הרפואיות.
את הטיפול הפקרשנאלי קובעים לפי כמה פרמטרים. אבחון העור , בחירת אזור טיפול
בפנים ודרגת הטיפול . הטיפול הוא סלקטיבי באזור אחד אפשר לעבוד ולשנות דרגה לפי חומרת המצב ואסביר :כדי לקבל תוצאה אחידה בפנים ניתן לטפל באזור שיש בו רק נקבוביות בדרגה נמוכה יותר ולשנות עצמה באזורים בהם ישנם הצטלקויות.
מקווה שעזרתי.
בברכת יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך אורית
מיכאל03/09/2014תודה רבה על ההתייחסות והתשובות המהירות באמת שעזרת לי מאוד אני כרגע מתלבט לגבי הטיפול ובאמת שעזרה לי האינפורמצייה שנתת לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים מכוויהבר31/08/2014
הי,לפני כחודש השתזפתי, ועקב השיזוף נהייתה לי כוויה בפנים באזור הלחיים, בהתחלה היא הייתה מאוד אדמומית,ושורפת לאחר כמה ימים העור התקלף ונשאר לי סימנים חומים מהכוויה בלחיים, סימנים קטנים אבל מאוד מפריעים לי לעין,הם מאוד בהירים,הם לא כהים..זה יעבור לבד?איך אפשר לטפל בזה בדרך היעילה ביותר? והמהירה ביותר?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים מכוויה - תגובה
מיכל גולן31/08/2014היי,
ניתו לטפל ולמזער נזק.
השאלה מה בדיוק קורה בפנים.
התחילי להשתמש כרגע במדכא מלנים וחסם שמש
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pca מוצרי קוסמטיקהלילך19/08/2014
הי,
בעבר אימי היתה קוסמטיקאית ועדיין אני רוכשת מוצרי קוסמטיקה על שמה אצל היבואנים.
אני מעוניינת לרכוש מוצרים של חברת PCA. מהיכן אני יכולה לרכוש את המוצרים הללו?
תודה רבה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר pca מוצרי קוסמטיקה - תגובה
מיכל גולן19/08/2014לא כ"כ יודעת.
תנסי דרך מרכזי שיווק, או האינטרנט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין שינוי לאחר שני טיפולים בגלי רדיהילה12/08/2014
שלום,
אני מוטרדת מאוד,עברתי שני טיפולים לצלקות אקנה שקועות בגלי רדיו ובשילוב של לייזר על הצלקות.
אני לא רואה אף לא שינוי קטן..אני באמצע התהליך עוד אבל מטריד אותי מאוד שלאחר שני טיפולים אין שום שינוי...
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שינוי לאחר שני טיפולים בגלי רדי - תגובה
אורית בן יהודה17/08/2014שלום הילה ברוכה הבאה לפורום.
אחרי שני טיפולים את אמורה לראות שינוי
לא ציינת בת כמה את - התגובה תלויה גם בגיל.
לא ציינת באיזה מכשיר טופלת וכמה מעברים עשה/ת המטפ/ת.
ארחיב כתגובה לתשובתך.
בברכה . אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)