מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקטופיל וסקין טוןשרון04/11/2013
היי יש לי כתם חום בהיר קטן והעור סביבו טיפה אדמומי במגע זה נוצר מכוויה מלייזר מלפניי כמה חודשים.
השתמשתי בלקטופיל וסקין טון והעור ניהיה ממש אדמומי ביום שלמחרת זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקטופיל וסקין טון - תגובה
מיכל גולן05/11/2013היי שרון..
כן זה בסדר
רק לעצור כרגע את המשך הטיפול לשבוע , שהעור ירגע מהאדמומיות..
ממליצה לך להשאר במעקב אצל הקוסמטיקאית שלך .
בברכה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקטופיל וסקין טון - תגובה
אורית בן יהודה05/11/2013שלום שרון.
העור שלך הגיב בחריפות, אין מה להלחץ פשוט לתת לעור להרגע ואז לחזור לשימוש בחומרים שציינת בהדרגה ובכמיות קטנות , כאלו שעור הפנים שלך יכול לסבול.
עם הזמן העור יתגל לחומרים פעילים ותוכלי להשתמש בתדירות גדולה יותר.
בכל מקרה רצוי לגשת ולהתייעץ עם הקוסמטיקאית שהתאימה לך את החומרים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מזותרפיה לפניםלוני03/11/2013
שלום,
רציתי לברר ולקבל תשובה מוסמכת לגבי טיפול מזותרפיה בזמן לקיחת הורמונים לטיפולי פוריות, האם זה מותר? האם כדאי לחכות עם המזותרפיה עד לאחר תקופת לקיחת ההורמונים או שאין קשר וזה לא "מתנגש" אחד בשני או פוגם באפקטיביות ההצלחה של אחד מהשניים?
חשוב לי לקבל תשובה מוסמכת ובדוקה, ולכן אשמח אם תפני תכווני אותי למקום או קישור שיעזרו לי באופן מוסמך אם זה לא תחום התמחותך, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מזותרפיה לפנים - תגובה
אורית בן יהודה05/11/2013שלום לוני.
האם הכוונה למזוטרפיה רפואית : הזקרת חומצה הילהרונית בפיזור נקודתי או לטיפול ברולר
או בדרמפן
הגורם להתחדשות העור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המזותרפיה
לוני05/11/2013היי אורית,
מדובר במכשיר בעל מחטים קטנטנות, שהקוסמטיקאית מיצרת תעלות קטנטנות בעור ומחדירה את החומר. זו השיטה לדבריה, זה עונה לך על השאלה? אשמח לתשובה בהקדם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המזותרפיה -פרקשנל
אורית בן יהודה06/11/2013היי לוני.
מזוטריפייה ע"י מזו רולר אפשרית בזמן טיפולי פריון, ודאי שלא משתמשים ברטינואידים.
הערה- מה שמשפר את העור הוא יותר הפציעה המבוקרת הגורמת לחידוש קולגן פחות החדרת החומרים.
שיטה טובה יותר היא ע"י מיכשור מתקדם כמו GLOOW פרקשנלי של חברת אנדימד מבוסס גלי רדיו ומתאים גם לעור כהה .הטיפול בGLOOW מחוררר את העור הצורה מקרוסקופית ובטוחה מאוד ויחד עם זה יוצר חימום עמוק בשכבה הפפילרית הנמצאת בדרמיס העמוק שכבהאלייה אי אפשר להגיע עם מחטים או פילינג,וזהו חידוש מדהים .
חימום השכבה הפפילרית בונה עור חדש בנוסף לחירור העור המבוקר הטיפול נותן תוצאות מדהימות.
יחד עם זאת בזמן טיפולי פוריות הייתי בהחלט ממליצה לך להסתפק במזורולר.
בהצלחה בכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעודה ממשרד העבודהביאטריס21/10/2013
האם מספיק לקבל תעודה מבית הספר בלבד ללימודי קוסמטיקה או פדיקור רפואי או שחשובה התעודה מהתמ"ת?
בנוסף רציתי לשאול האם מישהו מכיר את יוליה אקדמי במרכז ללימודי פדיקור מניקור שם? האם ממולץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעודה ממשרד העבודה - תגובה
אורית בן יהודה22/10/2013שלום ביאטריס.
לא מכירה את יוליה אקדמיק.
מספיקה תעודה העבודה ותעודה מבית הספר.
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה מבית הספר
בתי22/10/2013האם תעודה מבית הספר מספיקה בלבד לקורס מניקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה מבית הספר - תגובה
אורית בן יהודה23/10/2013בית הספר יספק לך כל את התעודות הנדרשות לעבודה בסיום הלימודים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה
בתי24/10/2013אורית תודה רבה לך על ההיענות
השאלה שלי הייתה האם זה מספיק תעודה מבית הספר בלבד כאשר לומדים מניקור?
(אני מציינת שהם לא נותנים תעודה מהתמ"ת אלא תעודה מטעמם בלבד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה - תגובה
אורית בן יהודה28/10/2013בטי שלום.
אני מציעה לך לברר האם יש צורך בתעודה נוספת
לדעתי כן! גם בפדיקור מניקור עובדים עם אנשים סכרתיים ועוד
כך שההכשרה צריכה להיות מקיפה.
בלימודי קוסמטיקה יש צורך גם בתעודה ממשלתית וגם בתעודה מטעם בית הספר!
ההגיון אומר שהדבר נכון גם לגבי מקצועות נלוים לקוסמטיקה .
אני מציעה לך ליצור קשר עם רישוי עסקים בעירך הם יוכלו לאמר לך
מה נדרש כדי לעבוד בצורה מסודרת וכחוק .
ברישוי עסקים בודקים הרבה פרמטרים כולל דרישות משרד הבריאות כבאות ועוד.
אני שמחה שאת אחראית מספיק כדי לבדוק מראש.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם שנוצר מכוויה מלפניי מספר חודשיםאלמוני17/10/2013
שלום האם ניתן לכסות כתם אפור בהיר בקוטר של אקמול ונראה כמו שינוי בגוון עור על ידי איפור קבוע קמופלאז׳? והאם זה נורמלי שהעור עדיין הופך מגורה ואדמומי במגע לאחר מספר חודשיים מאז הכוויה? אולי מדובר בדלקת? ואם כן מה עושים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם שנוצר מכוויה מלפניי מספר חודשים - תגובה
מיכל גולן17/10/2013היי זהבית,
השאלה לפני כמה חודשים, כן בעיקרון הגיוני שהמקום עדין רגיש :)
לכסות? כן ע"י קונסילר...
אם את רואה שהכתם לא עובר ניתן לטפל בו וכמה שיותר מהר וככה יעבור
הקפידי מאוד למרוח על המקום הגנה כי העור חשוף שם מידיי
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה קטנה
אלמוני18/10/2013האם ניתן לכסות בצורה טובה כתמי פיגמנטציה ואי אחידות בגוון עור באמצעות איפור קבוע קמופלאז בצבעי גוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה קטנה - תגובה
מיכל גולן19/10/2013היי זהבית,
בגדול כן , רק ש...
פיגמנטצייה היא בד"כ כתם/ מלנין יותר כהה מהעור שלנו
האם תירצי שכל הפנים שלך יהיו בגוון כהה יותר משאר הגוף??
לא ניראה לי שכדאי לך..
ההמלצה שלי לטפל בפיגמנטצייה :)
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעבר ושערנירית09/10/2013
שלום רב,
הגעתי לגיל המכובד 54 . לפני שנה הפסיק המחזור.
שמתי לב שיש לי פתאום שער על הפנים שלא היה לפני כן.
באופן כללי אף פעם לא הייתי עם הרבה שער על הראש ובגוף, תמיד פחות מלרוב הבנות.
כמובן לא היתה לי בעיה כלשהי בפנים ולכן שמתי לב שיש לי לאחרונה על הפנים פלומה שלא היתה קודם, למזלי ב ל ו נ די נ י ת. אולי רק אני רואה אותה.
כמו כן פתאום יש לי בידים קצת יותר שערות שלא היו לפני כן. (למזלי גם הן בהירות).
1. האם יש קשר לכך שאין מחזור כבר שנה?
2. האם יש דרך לטפל בעניין בעיקר בשער על הפנים?
3. באיזה דרך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר ושער - תגובה
מיכל גולן09/10/2013היי דנה,
כאשר יש שינוי בגוף הורמונלי אז כן לצערנו יוצאות לנו שערות במקומות שאנחנו לא ממש אוהבות.
בלי קשר אם היינו שעירות או לא.
הדרך היחידה והטובה - אפילצייה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
נירית09/10/2013תודה מיכל,
לגבי תשובתך המהירה.
את יכולה להסביר מה זה אפילצייה?
האם יש תופעות לואי? סיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה - תגובה
מיכל גולן09/10/2013היי דנה,
בשמחה
אפילצייה היא השיטה ה"עתיקה" ביותר אך הטובה ביותר
זוהי מחט שחודרת לזקיק השערה ו"הורגת" את השורש.
צריך ללכת לאפילטורית טובה !! שקיבלת המלצות כי כן יכולים להיות נזקים.
משתמשים באמלה (משחת אלחוש)
שיטה זאת טובה גם לשערה פלומתית וגם ללבנה
מקווה שהצלחתי לעזור ,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
יעל16/12/2013אם יש לך עור רגיש או עור שסובל מאקנה א צריכה ממש להיזהר. כי זה מגרה את הפצעים והאקנה מחריפה. אני מספר ת לך את זה מנסיון אישי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הבהרהנוי07/10/2013
הייי,
אני בעלת עור בהיר ושיער כהה ומעוניינת להבהיר שיער בפנים באזור הפאות. בנוסף, אני בעלת עור רגיש וסבוריאה ויש לי נמשים ונקודות חן. האם אוכל לבצע הבהרת שיער באמצעות קרם JOLEN? במידה והקרם יימרח על נקודות חן ונמשים זה יהווה בעיה?
תודה מראש,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הבהרה - תגובה
אורית בן יהודה08/10/2013טליה שלום.
באופן כללי נקקודות חן אין לגרות. תעשי טסט באם ההבהרה לא גורמת לך גירוי הJOLEN מאוד מומלץ:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפליציהעדן05/10/2013
אני מטופלת באפלציה בפנים אחרי הטיפול יש לי סימנים של פצעים ואדמומיות אך אחרי שבועיים הם נעלמים האם זה נורמלי?חברה שלי מטופלת אצל קוסמטיקאית אחרת באפילציה וטוענת שלה אין שום פצעים ולא אמור להיות האם זה נכוןהאם זה קשור אולי לעוצמה של האפלציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפליציה - תגובה
אורית בן יהודה06/10/2013מאוד תלוי בסוג העור עובי השערה ועוצמת החשמל.
כל עור שונה והאיטול משתנה לפי סוג השערה. כן במקרים מסויימים במיוחד כאשר
מדובר בשיער עבה ועקשן יתכנו קרוסטות - גלד למשך מספר ימים החשוב הוא שלא ישארו הצטלקויות ופיגמנטציות בסוף ההתהליך.
בנוסף ישנן משחות רפואיות למריחה לאחר אפלציה , טיפול נכול ממזער סימנים ואף מונע אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחורייםעדן05/10/2013
שלום אני בת21 יש לי עור שומני עם מלא שחורים ופצעונים בעיקר באזור הלחיים והצוואר ואדמומיות כתוצאה מפצעונים שהיו . לקחתי שלוש פעמים רואקטן והייתי בטיפול פנים ואחריו היה לי עדין מלא שחורים איך מטפלים בשחורים ופצעונים אני ממש מפוצצת בשחורים מה לעשות?
והאם ניתן גם לטפל בסימנים שנגעתי בשחורים בלחיים ונשאר סימן של נקוביות פתוחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחוריים - תגובה
אורית בן יהודה06/10/2013עדן שלום.
מקרים של לקיחת ראקוטאן ללא שינוי מוכרים לי היטב.
כדי לעזור במצבים של עור בעייתי חשוב לשלב טיפולים במכון תכשירים מתאימים ובמקרה הצורך אור כחול ופילנגים.
במקביל ניתן לשלב פילינגים בינוניים ו/או פרקשנל לצלקות שקועות ונקבוביות.
לשאלתך: כן כיום ניתן לטפל בנקבוביות פתוחות והצטלקיות שקועות .
כדי להשלים את התמונה ולהתאים טיפול יעיל
חשוב לדעת האם עברת בירור הורמונלי האם נמצא חוסר איזון ?
אשמח לעזור בהמשך
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי קוסמטיקה פראאלינור04/10/2013
היי, אני מעוניינת ללמוד את המקצוע אבל לא ברור לי איפה כדאי ללמוד
יש לי תעודות בפדיקור ובניית ציפורניים אבל אני לא עובדת בתחום..
החשש שלי הוא שיש יותר מידי שלמדו את המקצוע ונמצאות בשוק
אשמח לתגובות ועצות מכן
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי קוסמטיקה פרא - תגובה
אורית בן יהודה04/10/2013שלום אלינור.
השוק כיום מוצף במקצועות רבים. מי ששורד עובד ומתפרנס יפה(מכוון לכל מקצוע) הם אלו שדואגים תמיד להתקדם וללמוד ולהיות הטובים בתחומם.
את מכירה את עצמך את הדרייב הסקרנות והיכולות האישיות שלך. לימוד תמידי מחוייב בכל מקצוע כדי להצליח.
למה את לא עוסקת בביית צפורנים ופדיקור?
גם זו התחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלינור05/10/2013ניסיתי לעבוד במקביל בפדיקור וכן היו לקוחות ואפילו חזרו אליי אבל בגלל שעבדתי בעוד מקום עבודה כדי לשלם את הפרסום והשכירות בדירה בה אני מתגוררת היה לי מאוד קשה. בניית ציפורניים אני פחות מתחברת (אני אוהבת לעשות מניקור)
הפעם אני רוצה ללמוד ולהתמיד. אני לא כל כך יודעת איפה.. ראיתי שחווה זיגבוים מלמדת אבל צריך תעודה
אשמח לעצות לגבי מסלול לימודים טוב כדי להתמקצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעור עדין ושומניגלית03/10/2013
שלום רב
יש לי עור די מוזר, שומני , עם נטייה לנימי דם, ובנוסף נטייה לאדמומיות וקילופים בכל הפנים(מעין סוג של סבוריאה)
הדיילת של קליניק המליצה לי על מסיכה של קליניק "אנטי בלמיש" לניקוי השחורים שיש לי על הפנים ולניקוי השומנים שמצטברים בנקבוביות זו מסיכה די חזקה והיא על בסיס חימר לבן. קניתי אותה והשתמשתי בה פעמיים בשבוע, היא לא צרבה או שרפה אך מרגישים שהיא די חזקה ובאמת מנקה את העור. קצת ייבשה את העור ואני מורחת אחריה מי פנים וקרם לחות סבוקלם.
בנוסף אני משתמשת בסבון עדין של דוקטור עור ומי פנים ללא אלכוהול של ניוואה.
קראתי באיזה מקום שלעור אדמומי תמידי עם נטייה לקופרוז עדיף לא להשתמש בתכשירים על בסיס חימר האם זה נכון? והאם גם אסור להשתמש במי פנים עם אלכוהול?
ומה בעניין של מי פנים סבוקלם (על בסיס חומצות אלפא הידרוקסיות) האם חומצות אלפא הידרוקסיות מומלצות לעור עם קופרוז או לא?
אם כך, אילו מוצרים כן עדיף להשתמש לעור שומני אך עדין?
אשמח לתשובה!!
תודה רבה והמשך ערב טוב !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעור עדין ושומני - תגובה
מיכל גולן04/10/2013היי גלית,
יש תכשירים נפלאים לסבוראיה
איני יודעת מה נתנה לך אותה דיילת, רק אל תשכחעי שהיא דיילת לא קוסמטיקאית פרא-רפואית ולא רופאת עור.
יכול להיות שבכללי המוצרים טובים .
חומצות אלפא הידרוקסי טובות , כמובן תלוי בריכוז החומצה במוצר.
לעור עדין עם קופרוז ועדין עדיף לא להשתמש יתר על המידה עם חומצות, ברמת העיקרון ין שום בעיה ... רק ל לחמם את העור מידיי זה מגביר את הקופרוז
בהצלחה,
מיכל גולן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
גלית04/10/2013תודה על התשובה.
ומה לגבי מסיכות חימר לבן? זה בסדר? זה לא חריף מדי לקופרוז ולסבוריאה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי סבוריאה...
גלית04/10/2013אלו תכשירים יש לסבוריאה?
והאם את מתעסקת בתחום הזה בקליניקה שלך?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי סבוריאה... - תגובה
מיכל גולן04/10/2013גלית,
כן בקליניקה שלי יש מענה גם לסבוריאה. אשמח לעזור לך
יותר תכשירים הביתה ע"מ לטפל בה במהלך היום
לא ידוע לי שום בעיה עם מסיכת חימר שאינה טובה לקופרוז , שוב השאלה מה עוד יש במסכה וכמובן כמה חמור הקופרוז :)
שבת מבורכת,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקבוביותתודה01/10/2013
שלום.אני מסירה שיער בחוט ופינצטה בלחיים פאות שפם סנטר ,אני יודעת שהנקבוביות פתוחות לאחר ההסרה.אני שוטפת את הפנים וישר מתאפרת.השאלה שלי האם אין בעיה להתאפר ישר אחרי הסרת השיער? האם אין חשש שהמייק אפ יחדור לנקבוביות ויצור "לכלוך" בהן?אחרי הסרת השיער כמה זמן לחכות עד שהנקבוביות נסגרות?הן סגרות מיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקבוביות - תגובה
אורית בן יהודה03/10/2013שלום
מאוד תלוי בנטיה שלך. בכללי הייתי ממליצה לחטא את העור ולהמתין יום כדי שלא תיווצר דלקת זקיק השערה- פוליקוליטוס.
הנטיה לכך שונה מאדם לאדם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל29/09/2013
היירציתי לדעת האם זה נכון שמחט חשמלית או אפילציה עוזרות בפיגמנטציה בפנים ? (שפם)
ומה הדרך הכי טובה להעלים פיגמנטציה בפנים ?
מחט ואפילציה / פילינג / משחות הבהרה ?
האם אפשר להבהיר את אזור בית השחי עם משחות או שזה רק בלייזר ?
תודה אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אורית בן יהודה30/09/2013דריה שלום.
לא נכון-מחט חשמלית -אפילציה מיועדת להסרת שיער ולא לטיפול בפיגמנטציה.
פיגמנטציות הן אחת הבעיות היותר קשות לטיפול. התאמת הטיפול נעשית רק לאחר אבחון ותשאל . ישנם משתנים- צבע עור, בעיות הורמנליות , כמה זמן קיימת הפיגמנציטיה , עומק הפגמנטציה האם היא שטחית או דרמלית(בעומק העור) ועוד. רק לאחר בירור יהיה ניתן להתאים לך טיפול הבהרה הכי נכון עבורך.
בברכה
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיוףיעל29/09/2013
היי.התיתי בייעוץ אצל קוסמטיקאית בנוגע לחידוש עור הפנים.
היא הציעה לי שיוף פנים ורציתי לדעת במה מדובר ואיך זה נעשה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיוף - תגובה
אורית בן יהודה30/09/2013שיוף זה סוג ש לפילינג מכני. יש דרגות שונות ואיני יודעת במה מדובר ואיזה סוג עור יש לך.
בעורות הנוטים לפיגמטציה יש להזהר מאוד בפילנג בכלל בפרט פילינג ע"י שיוף.
נכון יותר להצלחת טיפול כזה במקרי פיגמנטציה ובמיוחד בעור צהוב או כהה הוא להכין את העור ע"י מריחת חומרים המדכאים את טירוזינאז- חומר המוצא של המלנין - פיגמנטיה נוצרת כאשר פיזור המלנין יוצא מאיזון מסיבה זו או אחרת ומתרכז בכמות גדולה יותר ויצר כתם.
לכן הכנת העור ע"י חומרי הבהרה מתאימים ממקסמים את תוצאות הפילינג (שיוף) ואף מונעות סיבוכים הנפוצים בעור הנוטה לכך לאחר פילינג.
רק שילוב נכון וחכם יתן את התוצאה הרצויה.
מקווה שעזרתי
בברכה
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה ברזילאיתרונית28/09/2013
שלום,
האם הסרת שיער מוחלטת מאזור המפשעה יכולה לגרום לנזק כלשהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה ברזילאית - תגובה
מיכל גולן04/10/2013היי רונית,
ממש לא,
השעווה הינה לשימוש חיצוני בלבד.
אם ההורדה נעשת באופן מקצועי עם אחיזה נכונה לא צריכה להיות שום בעיה.
להישמר משטפי דם ורק מבחינת אסתטיקה אם את אוהבת הכל או לא ;)
זאת כיון שככל שמתבגרים או עוברים לידות המקום פחות ניראה "יפה" ולכן יש שמעדיפים את איזור השפתיים להשאיר עם שיער מדולל :)
מקווה שעזרתי
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעפיים כהותכפיר25/09/2013
שלום רב,
מאז ומתמיד העפעפיים שלי כהות , "שחור מסביב לעניים" רופא עור אבחן זאת כפיגמנטציה , מה ניתן לעשות? האם יש לכך פתרון יעיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעפיים כהות - תגובה
אורית בן יהודה25/09/2013שלום כפיר.
כהות מאז ומתמיד , כנראה גנטי אכן פגמנטציה אך קשה ומצריכה סבלנות רבה עד להטבה כלשהיא .
ישנם מספר תכשירים תוכל לדעת מה הכי יעיל עבורך ע"י ניסוי ותהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)