מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילניג בינונימשה27/05/2012
שלום
אני בהיתלבטות ישלי צלקות אקנה וכתמי אקנה אדומים וגם חומים ויש טיפול בלייזר פילייניג עמוק זה 3 טיפולים לצלקות אקנה אבל אמרו לי שזה לא בטוח יוריד לי את הכתמי אקנה האדומים ויש פיליניג כימי עמוק אבל אני מפחד שזה יעשה אותי עשוי כמו פני כוויה אז אני מיתלבט האם לעשות אכשיו פיליניג בינוני ואז טיפולי לייזר האם פיליניג בינוני יוריד לי לגמרי את הכמים האדומים ומה ההבדל בין פיליניג כימי בינוני לפליניג בינוני ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילניג בינוני - תגובה
מיכל גולן28/05/2012היי משה,
בלי לראות את מצב הכתמים ואת צלקות הפוסט אקנה התשובה קשה.
בכל זאת עדיף לך ללכת לקוסמטיקאית אשר תעשה לך תוכנית טיפולים של פילינגים אשר מחדש את העור ועובדת גם על הכתמים.
ברוב המקרים התוצאות מצויינות וללא סיכונים רבים. אם המצב ממש בעייתי אחר תאכל לפנות לרופא לפילינג עמוק .
כיום בקוסמטיקה הפרא רפואית יש פילינגים מעולים אשר עובדים על חידוש העור וטיפול בכתמים .
השאלה שוב כמה זמן הכתמים עלייך ומה צבען . יש לאבחן את העור וא"כ להתאים לך טיפול שבטוחה שיביא לשיפור משמעותי של עור הפנים.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילניג בינוני - תגובה
אורית בן יהודה28/05/2012היי משה ברוך הבא לפורום,
ההבדל בין פילינג כימי בינוני לעמוק הוא עומק חדירות הפילינג.
ככל שפילינג יותר עמוק הכויה יותר קשה ולוקח לעור זמן רב יותר להתאושש אך התוצאות המתקבלות יותר טובות.
ניתן לקבל תוצאות טובות גם בפילינג בינוני תלוי במצב.
בקש מהרופא להראות לך תמונות כך תקבל תמונה ברורה יותר לגבי הטיפול ותוכל לבחור מה מתאים לך יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בזקיק השערה - לאורית בן יהודהיונתן נפתלי15/05/2012
היי . אני סובל מפצעונים ממש קטנים בירכיים ובגב . רציתי לישאול אם הסרת שיער באנפרא אדום יכולה ליפתור את הבעיה לצמיתות ?
רציתי לדעת מה אפשר לעשות נגד שחורים ממש עקשניים בגב שלא רוצים לצאת ?..(אני מטופל אצל קוסמטיקאית פרא רפואית והיא לא מצליחה להוציא אותם )
המון תודה יום טובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בזקיק השערה - לאורית בן יהודה - תגובה
אורית בן יהודה16/05/2012היי,
הפצעונים נקראים פוליקוליטיס שהיא דלקת זקיק השערה לכן הסרת שיער באזורים בקרן אור מאוד מומלצת.
לגבי השחורים העקשניים איני יכולה לייעץ בלי לראות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאורית בין יהודה .יונתן נפתלי15/05/2012
היי :) יש לי כמה נקבוביות פעורות בעור ממש כמו מקטש קטן רציתי לדעת אם יש איזה מילויי כולשהו שיהיה אפשר למלא את הנקבוביות הפעורות (כמו שפכתל ששמים על הקיר ) מקווה שתביני את השאלה . תודה ויום טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאורית בין יהודה . - תגובה
אורית בן יהודה16/05/2012היי
ישנם מוצרים כאלה בתחום האיפור המקצועי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצותאורטל01/05/2012
לא קיבלתי מענה ולכן אנסה שוב:
מה התועלת במריחת משחה שנרקחה על ידי רופאת עור, שמכילה חומצות אלפא הידרוקסיות וחומצה סליצילית בריכוז של 10%?
האם יעיל לפצעים לחטטים וכתמים (פוסט אקנה)?
האם כדאי לשלב עם לוקסיד, לילה זה ולילה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצות - תגובה
אורית בן יהודה01/05/2012היי אורטל,
החומצות שנרקחו לך מתאימות לטיפול בעור שמן ובאקנה וכן בשיפור מרקם העור.
לגבי הבהרת כתמים אין במשחה שום מרכיב לדיכוי המלנין במלנוציטים(תאים האחראיים על הפיגמנט)
איני יכלה להמליץ לך לגבי שילוב בין המשחה שקיבלת ולוקסיד(רטין a) משום שאיני יודעת את רמת ה ph ועוד פרטים המשפיעים על פעילות החומצות מלבד אחוז החומצה.
עלייך להתייעץ עם הרופאה המטפלת שראתה ואיבחנה אותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו שעווה מומלצת?נופר30/04/2012
שלום (:
רציתי לדעת באיזו שעווה מומלץ להשתמש לאיזורי החזה והבטן? אני סובלת משעירות יתר באיזורים אלו. עד עכשיו השתמשתי בשעוות אזולן שהסירה שיער בצורה טובה אבל התגובה שלי אלייה הייתה רגישה עם אדמומיות ולפעמים פצעים מוגלתיים. האם שעוות דפילב מומלצת יותר או שעדיף שעווה אחרת? אשמח לתשובה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו שעווה מומלצת? - תגובה
רחל סיטבון01/05/2012שלום נופר וברוכה הבאה לפורום.
את יכולה לנסות את שעוות האלסטו המיועדת לאזורי הפנים ואזורים רגישים אחרים.
ממליצה מאוד לנסות הסרת שיער באמצעות המכשור לייזר ו - IPL בדרך כלל זה פותר את בעיית האדמומיות והפצעונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפרא אדוםאורטל29/04/2012
האם סדרת טיפולי אינפרא אדום משפת אקנה קל וסימני פוסט אקנה (צלקות, חטטים, כתמים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפרא אדום - תגובה
אורית בן יהודה30/04/2012היי אורטל,
ישנם מכשירים שיש להם תוכנה של טיפול באקנה המפיקה אורכי גל של כ400-450ננומטר
אורכי גל אלו יעילים מאוד לטיפול וריפוי אקנה, היא אינה מיעדת לטיפול בסימנים לשם כך יש להשתמש בתוכנה לחידוש העור-פוטורג'ובינשיין
להסרת שיער משתמשים באורכי גל שונים ולא כל מכשיר מצוייד בתוכנות אלו ,שאלי את המכון המטפל , תוכלי לראות גם על צג המכשור או הידית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות חדשותאורטל29/04/2012
מה הדרך הטובה ביותר לטפל בצלקות אקנה עוד בשלב התהוותן (טריות טריות, מה שנקרא)?
ומה בכלל נחשב לצלקת "חדשה"? חודשים? שבועות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות חדשות - תגובה
אורית בן יהודה30/04/2012היי אורטל,
הדרך הטובה ביותר לטפל הן באקנה והן בסימנים וצמצום הצטלקויות בו זמנית היא ע"י טיפול בחומצה גליקולית וסרום רטינול mgp, ולהקפיד על הגנה מהשמש.
במידה והאקנה חלף לגמרי ניתן לעבור טיפולי פילינג או טיפולי פוטורג'ובינשיין ועוד בהתאם למצב לאחר אבחון .
לשאלתך ככל שהפגיעה בעור "טרייה" יותר הסיכוי לטיפול מוצלח גדול יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיליניג ליזר עמוקנועם26/04/2012
שלום
בועד 3 וחצי חודשים אני עובר את הפיליניג עמוק בלייזר אני ממש סופר את הימים של ההרגשה של פנים חלקות שכימעט 4 שנים סבלתי מאקנה קשה לאחר טיפול בראוקטן של 8 חודשים סימתי לפני 3 חודשים ונישארו לי צלקות בפנים וכתמים אדומים וחומים הצלקות שמפריעות לי באמת זה בין הגבות שזה חורים עמוקים ורבים הרופא אמר לי שאחרי הלייזר העמוק אני לא יזהה את עצמי כלומר אחרי שבועים יהיה לי עור חלק ללא שום כתם וללא שום צלקת הפנים יהו חלקות לגמרי ואני יסיים אם זה לתמיד האם אומר לי סתם או שבאמת הטיפול הוא יעיל ממש אשמח לקבל תגובות לגבי הלייזר פיליניג עמוק זה יעזור לי ממש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיליניג ליזר עמוק - תגובה
אורית בן יהודה01/05/2012היי נועם,
מאוד תלוי לאיזה שכבה בעור הרופא חודר עם הלייזר, בהתחשבות בכך שאתה לאחר טיפול בראקוטאן.
נשמח לשמוע ממך על גבי הפורום על התהליך וכמובן על התוצאות.
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקטיק קרםמיכל23/04/2012
שלום,
ביקרתי אצל קוסמטיקאית פרא רפואית לטיפול פנים שגרתי.
אני מטפחת את העור (מעורב) בקביעות והניקוי היה קל ואף היא אמרה שהעור שלי מתוחזק מעולה. היא אמרה ששגרת הטיפוח שלי בסדר גמור והמליצה לי להשתמש בלקטיק קרם כל לילה, למרוח שכבה דקה. העור פנים שלי בסה"כ בסדר, אני בת 25, לא סובלת מפיגמנטציה. סמכתי עליה כי היא אמרה שזה יעשה לי עור חלק ועדיף שאתחיל בקרם לילה. רכשתי אותו ועכשיו קראתי עליו באינטרנט ואני חושבת שאין לי צורך בזה.. האם להשתמש בכל זאת? האם זה יכול להזיק? אשמח לשמוע כל מידע ולהוסיף פרטים לפי הצורך. תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקטיק קרם - תגובה
מיכל גולן24/04/2012היי מיכל ,
אני מאוד אוהבת את החומצה הלקטית.
לא יודעת של איזו חברה נתנה לך . חומצה לקטית היא מעולה לעור .
השתמשי בה פעמיים בשבוע . היא נותנת הבהרה קלה, משפרת גוון ומרקם העור,נותנת לחות ואף מחדשת העור.
מקווה שעזרתי , תהני מהקרם
אשמח לענות ולעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוטו רג'ובניישן וחומרי מילויענת23/04/2012
התעניינתי בטיפול פוטו רג'ובניישן לפתרון בעיית פיגמנטציה.
במכון אליו פניתי נאמר לי כי חוץ מאשר בחודש הראשון לאחר ההזרקה - אין טיפול הפוטו מזיק לחומרים שהוזרקו לפנים (חומצה היאלורונית באזור הקמטים הנאזו-לביאליים + קלציום באזור עצם הלחי).
האם באמת החומרים המוזרקים מוגנים בפני פגיעה/פירוק בעת טיפול זה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי...בבקשה תשובה. תודה.
ענת24/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו עליי...בבקשה תשובה. תודה. - תגובה
אורית בן יהודה30/04/2012היי ענת ברוכה הבאה לפורום.
חומרי המילוי מוזרקים לתת עור , לאחר כחודש אין שום בעיה לעבור טיפולי
פוטו רג'ובניישן.
בהסתייגות אין לעבור טיפולי פוטו רג'ובניישן באזורים בהם הוזרק סיליקון חומר שהתנהגותו אינה צפויה לכן גם אינו מומלץ ,לא משנה כמה זמן עבר, עם חומרי מילוי טבעיים אין בעיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ענת06/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- כמה זמן "מחזיקות" התוצאות?
ענת06/06/2012אני אחרי שלושה טיפולים של פוטו-רג'ובניישן .
הפיגמנטציה פחתה ועל הדרך גם התקבל אפקט של מיצוק העור.
לכמה זמן בדרך כלל נשמרות התוצאות היפות האלה ?
תודה מראש על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- כמה זמן "מחזיקות" התוצאות? - תגובה
אורית בן יהודה06/06/2012היי ענת,
שמחה לשמוע שאת מרוצה מהתוצאות,
התוצאות נשמרות לאורך זמן ארוך , עלייך בסיום סדרת הטיפולים לעשות טיפול פוטו- רג'ובינשיין משמר אחת למספר חודשים ובמקביל למרוח בבית חומרים מתאימים -אותם יתאימו לך במכון המטפל
שימשיכו את פעולת חידוש העור .
והחשוב מכל הגני על עורך במקדם הגנה SPF 30 - יש למרוח מספר פעמים ביום גם בעבודה הקפידי על מסננן קרינה הכיל UVA וUVB כך תהייה מוגנת מפני חזרת הפגמנטציה ובכלל תשמרי על עור בריא לשנים
המון בהצלחה
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקות אקנהאודי22/04/2012
שלום בן 34
סובל מצלקות אקנה באזור הלחיים
מברר לגבי טיפול יעיל - יש ככ הרבה מכשירים וטכנולוגיות
שלא ברור מה עדיף ?
הבנתי שכיום השיטה החדשה המתקדמת זה גלי רדיו RF ומבוצע רק אצל רופא מומחה
וטיפול בלייזר עלול להשאיר כוויות - ואין תוצאה משמעותית בטיפול זה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקות אקנה - תגובה
מיכל גולן22/04/2012שלום איתי,
לגבי טיפול שרופא עושה ממליצה לך לגשת אליו לשאול ולחקור טוב את הנושא.
מה הסיכונים וההשלכות.
צלקות אקנה (קשות) צריך טיפול של פילינג עמוק רופא. אם הצלקות אינן קשות ויחסים "חדשות" אפשר להשתמש בחומצות אשר יעשו חידוש (אומנם איטי) לעור.
בהצלחה,
מיכל גולן-קוסמטיקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתספיר18/04/2012
היי
אני בת 25 ופשוט -סובלת- מעור שומני בפנים בעיקר באיזור הT, שחורים באף ומין נקודות לבנות כאלה מתחת לעיניים שלא מרגישים אותם במגע ואני פשוט מיואשת כבר מהעור שלי. הייתי אצל המון קוסמטיקאיות כל אחת התאימה לי קרמים לעור שלא עזרו בכלל וחלקם קילפו לי את העור בצורה מפחידה. אחרי ניקוי פנים, האף שלי לדוגמא, חוזר להיות שומני אחרי רבע שעה! מה אני אמורה לעשות? כל הקרמים האלה וכל הביקורים אצל קוסמטיקאית עולים לי יותר מידי !
חצי מהקוסמטיקאיות שהייתי אצלן אמרו לי שעד גיל 25 העור שלי יתאזן וכבר לא יהיה שומני בכלל...אבל כלום, אפילו לא שיפור קטן!! :(
מה ההמלצה שלכן ואם בכלל יש תקווה שהעור שלי ישתנה מתישהו בעתיד הקרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
אורית בן יהודה01/05/2012היי ספיר,
קשה לעזור לך מבלי לראותך
יחד עם זאת ,מנסיון עם בנות עם עור כשלך מאוד חשוב הטיפול היומיומי כזה שיצמצם את הפרשת החלב בהדרגה ויאזן את העור.
את זוכרת את שמות הקרמים בהם השתמשת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנה לפנים שומניותשרה16/04/2012
שלום, רציתי לדעת על איזה קרם הגנה תמליצו שמתאים לעור שומני עם מעט אקנה.
בקיץ הקודם השתמשתי בסנברלה שמיועד לעור שומני אך הspf שלו הוא 18 ורציתי לשאול אם זה לא מספר נמוך מדי?
האם יש מוצרים אחרים מומלצים?
אשמח לשמוע את דעתכן.
תודה- שרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה לפנים שומניות - תגובה
מיכל גולן17/04/2012היי שרה,
קרם ההגנה של הולילנד מעולה . יש גם 36 SPF
יש גם קרם הגנה של צמחי מדבר יהודה שהוא מאוד טוב .(30 SPF).
חשוב לציין שבקיץ מומלץ מאוד במהלך היום לחדש את הקרם הגנה. כיון שאנו מזיעים והשמש חזקה יותר מבחורף.
בהצלחה ,
מיכל גולן-קוסמטיקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם הגנה
שרה17/04/2012נכון יש לסנברלה קרם של 36 אך הוא לא מיועד לעור שומני.
הקרם שמיועד לעור שומני הוא 18 spf
האם הקרם של צמחי יהודה מתאים לעור שומני עם אקנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם הגנה - תגובה
מיכל גולן17/04/2012שרה ,
אנסה להסביר לך בקצרה מה זה אומר SPF , SPF אומר חישוב של זמן שהקרם צריך להיות על עור הפנים.
יש נוסחה לכך.
ז"א שזה כל כמה זמן צריך לחדש את הקרם על עור הפנים. בהתחשב גם בין קיץ לחורף.
מה שזה אומר לגבייך 18 או 36 זאת 18 את צריכה לחדש יותר מהר מה- 36.
לכן אמרתי בממוצע פעמיים שלוש ביום ואם הולכת לים יותר.
מנסיוני גם ה- 36 מיועד לעור שמן (לא בעייתי) .
מקווה שהצלחתי להעביר לך את ההבדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם הגנה - תגובה - תגובה
אורית בן יהודה18/04/2012היי שרה,
גם מניסיוני סנברלה spf 36 מתאים לעור שומני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שרה19/04/2012תודה על התגובות.
הבנתי אם כך שגם ה36 כן מתאים לעור שומני.
אספק עוד קצת מידע כיוון שעור הפנים שלי הוא לא רק שומני אלא גם נוטה לאקנה (קלה)
ואני נוטלת כדורי מינוצין שגורמים לי להיות יותר רגישה לשמש..
ועכשיו איזה קרם הגנה כדאי לי לקנות?...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
מיכל גולן22/04/2012עדין ממליצה על הקרם הגנה הזה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר ביתי להסרת שיער....מירב15/04/2012
אני רוצה להוריד שיער, אבל לא חושבת ללכת למכון, כי מבחינתי זה יקר לי מדי, ואני מתלבטת בין המכשירים הביתיים... יש כאן אפשרות להמליץ על מכשיר טוב? מישהי שאולי יש לה כבר ניסיון עם מכשיר מסויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר ביתי להסרת שיער.... - תגובה
מיכל גולן15/04/2012בוקר טוב סיון ,
אין לי המלצה :)
מה שאני יודעת שהמכשיר הוא קטן ולא עם עוצמת אנרגיה כמו המכשירים במכון.
הבנתי מלקוחות שהמנורה נגמרת ממש מהר וצריך להחליף מהר מנורה.
הייתי עדין ממליצה לך לעשות אצל קוסמטיקאית. לעשות חלק חלק והתוצאות מדהימות.
בברכה,
מיכל גולן-קוסמטיקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתמשת ב-me של סינרון
מור16/04/2012ואני מאוד מרוצה ממנו, אפילו שלא ניסיתי מכשירים אחרים. כרגע אני עושה טיפולים בידיים וברגליים, חמישה טיפולים עד עכשיו... בכל מקרה בקשר לנורות אמרו לי בסופרארם שאני אצטרך להחליף אחרי שלושה טיפולי גוף, אבל טיפולים מלאים (גם שחי, מפשעות, הכל...) ככה שבכל מקרה עדיין לא נגמרה לי הנורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרהנועם13/04/2012
אתמול גדל לי פצע קטן התעצבנתי וקילפתי אותו ואז לקחתי טונר לעור שמן שאני מישתמש בו כבר הרבה זמןן ושמתי בצפר גפן והספגתי חזק על הפנים למשך 4 דקות שהורדתי אותו ניהיה לי כוויה כמו שטף דם גדולל אל הלחי בגודל מטבע חצי שקל ואפילו מייקאף לא עוזר לטשטש אותו איך אני יכול להוריד אותו בצורה הכי מהירה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה - תגובה
מיכל גולן15/04/2012היי נועם,
אני שמה לב שאתה ממש "נלחם" עם הפנים שלך. חבל, אתה מבין שאתה בסוף יכול לעשות נזק.
תן לפצע להחלים , השטף דם יעבור, יש תגובת ריפוי נורמלית לעור וזה ייקח לו מעט זמן .
תשתדל להשתמש בחומרים טובים ויעילים ע"מ שיקטינו לך את הפצעים ואת הנזקים.
בהצלחה,
מיכל גולן-קוסמטיקאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)