פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור שמן
    מירית
    11/02/2012

היי
    יש לי עור שמן בעיקר באיזור ה T האם זה נכון שאם איבחנו אצלי עור שמן זה יכול להשתנות בעתיד? אני בת 23 אגב..
    יש להפחית את ההפרשה של הסבום ואת כל הסיוטים הנלווים לעור שמן מבלי לבלות שעות אצל קוסמטיקאית פעמיים בחודש?
    תודה רבה!!!! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור שמן

הוספת תגובה

• עור שמן - תגובה

מיכל גולן
    12/02/2012

היי מירית,

לפי התאור שלך, שמן באיזור ה- T זהו עור מעורב. לא בהכרח שמן.

אין צורך לבלות פעמיים בחודש אצל קוסמטיקאית.
    שימוש בחומרים שמתאימים לעור שלך וטיפול תקופתי בעור בהחלט יתנו מענה לעור שלך וייתן איזון נכון.

לבלות פעמיים בחודש אצל קוסמטיקאית זה עור שמן עם אשר יש לו פצעים וקומודונים, לפי תיאורך אינך במצב הזה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור שמן - תגובה - תגובה

אורית בן יהודה
    19/02/2012

היי מירית ,
    שימוש בחומרים קרטוליטים כגון קרם חומצה גליקולית או קרם חומצה אזלאית או אחר לפי אבחון ותשאול של קוסמטיקאית מקצועית יתנו לך מענה טוב לטיפול בבית.
    כמו שמיכל כתבה לפי תאורך מיותר לחלוטין ביקור של פעמיים בחודש אצל הקוסמטיקאית,את יכולה לטפל בעורך בצורה יעילה כאשר מותאם לך הטיפול הנכון לבית טיפול נכון בעור כשלך ירחיק משמעותית את הצורך שלך בטיפולים במכון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת שחור
    רועי
    06/02/2012

היה לי שחור גדול באף כבר הרבה זמן, הוא היה ממש בולט, בהתחלה חשבתי שזה איזה פיגמנטציה אבל הרגשתי בליטה והבנתי שזה שחור.

יום אחד אחרי המקלחת ואחרי שהייתי נקי ושטוף לקחתי 2 ניירות ולחצתי חזק ויצא המון שומן - אבל עכשיו עדיין יש נקודה שחורה כזאת, השחור יצא - אני כבר לא מרגיש את הבליטה והוצאתי את כל השומן שהיה בפנים.

האם הנקודה השחורה הזאת תעלם הזמן או שזה פיגמנטציה שצריכה טיפול?
    זה ממש מפריע לי מבחינה אסתטית..

לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת שחור

הוספת תגובה

• הוצאת שחור - תגובה

אורית בן יהודה
    07/02/2012

היי רועי ברוך הבא לפורום.
    ישנן שתי אפשריות
    יתכן ולחצת חזק מידי ויצרת פילינג קל שנוצר בעקבות הטיפול ,מצב זה יכול להשאיר קרוסטה - עור יבש בעל פיגמט שיתקלף מעצמו תוך כשבוע במקרה כזה לרוב לא נשארת פיגמנטציה חשוב למרוח קרם הגנה לאחר הריפוי.
    אפשרות שנייה היא שהיצטברות השומן מאוד עמוקה ולמרות שהוצאת את רוב השומן
    ואין כבר בליטה עדיין נשאר חלב שמטבעו הופך בעקבות התחמצנות לנקודה שחורה , במקרה זה רצוי לפנות לקוסמטיקאית .

מקווה שעזרתי,
    בברכה אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות לבנות
    מיטל
    28/01/2012

כבר שנים שיש לי מין נקודות לבנות בעור שמתחת לעיניים ועל העפעפיים, הנקודות לא מורגשות אבל רואים אותן טוב מאוד..
    ויש לי גם נקודות לבנות קטנות על השפתיים וגם מסביב שפשוט הולכות ומתרבות
    רופא עור אמר לי שזה קשור לבלוטות חלב
    האם יש טיפול?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    נקודות לבנות

הוספת תגובה

• נקודות לבנות - תגובה

מיכל גולן
    28/01/2012

שלום מיטל,

אכן אלו בלוטות חלב שטיפול קוסמטי אצל קוסמטיקאית יכול לטפל בהן ..

שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם סבורם לכתמי אקנה ואדמומיות
    נדב
    25/01/2012

קיבלתי המלצות לקרם סבורם אמרו לי שזה עושה פלאים לכתמי אקנה ואדמומיות
    ואני לא מבין למה רופאי עור והקוסמטקאיות לא משתמשים בזה בימקום כול המישחות שועושות תופעות לוואי קשות?

הוספת תגובה

• קרם סבורם לכתמי אקנה ואדמומיות - תגובה

אורית בן יהודה
    26/01/2012

היי נדב,
    קרם סבורם בא מתחום הרפואה האלטרנטיבית ראוי להדגיש כי סבורם אינו מתיימר להוות פתרון מוחלט לכלל המקרים של סבוריאה ואינו מתיימר להציג הצלחה בשיעור של 100% או לרפא את המחלה באופן לצמיתות. בהיותה תופעה גנטית העוברת בתורשה ובכל זאת ניתן לומר כי הקרם עשוי להוות הקלה של ממש לחלק מהסובלים מסבוריאה.
    לשאלתך גם ברפואת עור וגם בקוסמטיקה הרפואית ישנם תכשירים שבהתאמה אישית יפתרו את הבעיה ללא תופעות לוואי! גם במקרה זה אין להתיימר לפתור את הבעייה ב100 % אלה לתת מענה והקלה לפרקי זמן ארוכים . סבוראה מושפעת מגורמים רבים ולכן תמיד יהיו התפרצויות המתרה לקצר את זמן התפרצות הסבוראה ואת חומרתה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיזוף בהתזה
    נדב
    17/01/2012

האם לשיזוף בהתזה יש יכולת לעלים לעין כתמים וצלקות
    כלומר האם אחרי שאני יעשה שיזוף בהתזה יראו עדין כתמים או צלקות?

לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף בהתזה

הוספת תגובה

• שיזוף בהתזה - תגובה

אורית בן יהודה
    25/01/2012

היי נדב ,
    בהחלט לא! הצבע המוטז ישתלב עם צבע העור כך שמקומות כהים השיזוף יראה כהה יותר ובמקומות בהירים בהיר יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה
    נדב
    13/01/2012

תודה על התשובה
    המליצו לי ליקנות סרום ויטמין C אמרו לי שזה יעשה לי שיפור רציני מאוד ומהיר אז יכול להיות שאני לא יצטרך טיפולי הבהרה?
    ואם אני יצטרך בכמה טיפולים מדובר והאם אפשר להיחשף לשמש בזמן הטיפול?
    ואם אני יעשה מיטת שיזוף אחרי הטיפול ברואקוטן זה יעלים את הכתמים לעין?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לאורית בן יהודה

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה - תגובה

אורית בן יהודה
    17/01/2012

היי נדב
    סרום ויטמין c מבהיר כתמים שטחיים בלבד, פיגמנטציה עמוקה יותר מצריכה טיפול אחר,לא ראיתי אותך איני יכולה להמליץ מעבר לכך.
    מיטת שיזוף לאחר ראקוטן אסורה ועלולה לגרום לך נזק וככל כתמים ומיטת שיזוף יחמירו את הכתמים בכל מקרה גם ללא טופול בראקוטן.
    לדעתי אתה ממהר מידי סיים טיפול ואח"כ תדאג לשאר, ביינתים הקפד על מריחת קרם הגנה.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת רואקוטן
    נדב
    11/01/2012

שלום אני לוקח רואקוטן והגעת לשלב הכתמים נישאר לי עוד 2 חודשיים לסים הטיפול
    הבנתי שכתמים ואדמומיות זה השלב שהכי קשה לטפל בו
    האם יש מישחה של כתמים ואדמומיות כול שהיא שרופא עור נותן קבוע בסיום לקיחת רואקוטן או ליפנות לרפואה הטבעית כלומר קוסמטקאית או להמשיך לטפל אצל רופא עור והאם יש סבון פנים שמטפל בזה או שמומלץ לזה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת רואקוטן

הוספת תגובה

• לקיחת רואקוטן - תגובה

אורית בן יהודה
    11/01/2012

הי נדב ברוך הבא לפורום,
    ראשית סיים את הטיפול בראקוטן שמטפל רק באקנה לאחר סיום הראקוטן יש להמתין
    תקופה תלוי במינון אותו אתה נוטל ורק אז להתחיל בטיפולי הבהרה.
    אשמח לעזור בהמשך
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת איפור קבוע בגבות
    ליאת
    11/01/2012

יש לי איפור קבוע בגבות, הבעיה היא שלאחר הגלד גיליתי שהקוסמטיקאית הרימה לי את הגבה והחלק של הזנב של הגבות גבוה מדי, עכשיו השיערות בגבות של החלק של הזנב צומחות למטה ולא על הקו של הקעקוע. מה ניתן לעשות? באיזה דרך כדי למחוק את הקטע הזה של הגבה. בלייזר או פילינג כימי או לעשות הסוואה ולצבוע את האיזור בצבע מייק אפ.
    אני חייבת לציין שאני ממש בדיכאון מזה, אני מרבה לא להסתובב בין אנשים מכוון שאני ממש מתביישת, נגרם לי ממש עוול.

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת איפור קבוע בגבות

הוספת תגובה

• הסרת איפור קבוע בגבות - תגובה

מיכל גולן
    11/01/2012

היי ליאת,
    ראשית אני מאוד מבינה לליבך.

בדרך כלל באיפור קבוע מראים/מתאמים ציפיות עם הלקוחה.
    אם הקוסמטיקאית "הרימה" מעט את הגבה אולי בכוונה ? ..

תשאלי אותה..
    אם זה טוב ונכונה ההרמה תתלשי את השיער המיותר ותיהיה לך גבה מורמת. (כמובן שתאהבי).
    למחוק/להסיר איפור קבוע קשה מאוד גם אם ניתן לעשות משהו יש מצב שיישאר סימן.

איפור קבוע חובה לבחור קוסמטיקאית טובה.
    תוכלי לשלוח לי למייל ואשמח לייעץ לך אם הצורה נכונה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה להסיר כבר שנה

אלמוני
    05/10/2013

הסרת איפור קבוע זה עוול אחד שלם.הכל תפקשש בלייזר,חלק אדום חלק אפור השיער נשרף וצומח לאיטו.זה ממש לא לעניין שאין למי לפנות בעניין.את מי לתבוע את הקוסמטיקאית חסרת המקצועיות והקשב, שציירה לי גבות של מכשפה,או את המטפלים בלייזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה להסיר כבר שנה - תגובה

מיכל גולן
    05/10/2013

נכון זה עוול ולא נעים.
    איפור קבוע יש לבחור טוב את הקוסמטיקאית ולראות עבודה לפני.

קשה לי לייעץ ככה בלי לראות .. יכול להיות שאם הגבה מעט אדומה ניתן לצחוק ולעזור.
    מחיקה לגמרי היא בעיתית ולעיתים נשאר סימן .
    אם יש חלק קטן בגבה שרותים למחוק ניתן גם לפתור אצל קוסמטיקאית.
    אם זו גבה שלמה זו בעיה ...

אם תרצי שלחי תמונה אשמח לעזור ואפילו אם צריך להתיעץ ולתת מענה .

שבת מבורכת ,
    מיכל גולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיקה איפור קבוע בגבות,

אתי
    05/05/2016

אני בטיפול למחיקה בקליניקה עם שם מוכר, ביעוץ הראשון נאמר לי שאין בעיה למחוק זה שני מפגשים ותולו,היום אני בטיפול ה10 ואני לא רואה סוף,אין תוצאות שהופתח לי ,מאוד מאוכזבת סובלת וכואבת אחרי כל טיפול,,,,מה עלאי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיקה איפור קבוע בגבות, - תגובה

מיכל גולן
    06/05/2016

היי אתי..
    צריך לראות כמובן
    אם האיפור נחלש אולי ניתן לעצב משהו חדש שיטשטש את הקיים.

אין לך מה לנסות ולהתעקש כי לעיתים נשארת כבר צחקת
    לאט לאט ובעבודה נכונה יש מצב שתצליחי לייצר גבה חדשה ויפה ??
    בברכה מיכל גולן - קוסמטיקאית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחות לפנים
    מאירה
    09/01/2012

שלום. אני בת 65 ובעלת עור יבש מאד. היות ועברתי כמה ניתוחי בי.סי.סי., חלקם בפנים, הרופא המליץ לי למרוח כל יום קרם הגנה מהשמש.
    שאלתי לגבי קרם לחות לפנים. מה הקרם המומלץ להשתמש שיהווה פיתרון נגד השמש ויספק את הלחות הדרושה לעור הפנים?
    בודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    קרם לחות לפנים

הוספת תגובה

• קרם לחות לפנים - תגובה

מיכל גולן
    10/01/2012

שלום דינה,

יש חומרים שיכולים לתת לחות מאוד טובה לעור.
    כפי שאת מתארת אני הייתי ממליצה לך על קרם משמר עשיר ללילה של חברת אקסיוואנס או קרם לחות של "ד"ר קליין ויטמין C + אלפא ליפואית .

לגבי קרם הגנה הייתי ממליצה למרוח בנפרד אחרי מריחת קרם הלחות והמתנה של 2-3 ד'.

אשמח לעזור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת

מאירה
    10/01/2012

לא המלצת סוג קרם לחות ליום
    איפה קונים את הקרמים האלה? לא שמעתי עליהם קודם
    והאם צריך לשים קרם הגנה לפנים גם ביום חורפי?
    בתודה על הייעוץ המהיר והמקצועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת - תגובה

מיכל גולן
    10/01/2012

דינה,

הקרם של ד"ר קליין הינו קרם לחות.
    הקרם השני הוא יותר לילה כי יש בו המון לחות וגם משקם את העור וביום יספיק לך קרם לחות יותר קליל (שוב זו המלצה בלי לבחון את העור הפנים).

אני אישית ממליצה במשך כל ימות השנה חורף/קיץ (מלבד לילה) להשתמש בקרם הגנה.
    אין לנו חורף כ"כ חורפי וגם בימי החורף ישנה שמש .

את הקרמים ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות שמשתמשות בחברות אלה.
    יכולה גם להזמין טלפונית וישלח לך בדואר רשום .

תודה ,
    מיכל גולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה
    אור
    09/01/2012

היי
    אני בת 23, נחשבת כהת עור ומעוניינת לעבור אפילציה באיזור הפנים (לחיים, פאות). הבנתי שאפילציה לא מומלצת לבעלי עור כהה בגלל הסיכויים הגבוהים לפתח פיגמנטציה (יש לי עוד שנוטה לפיגמנטציה, הוא גם שומני ורגיש) אבל אם כבר עוברים צריך למרוח במקביל לטיפול משחות נוגדות פיגמנטציה. השאלה שלי היא - אם המשחות האלו הן משחות הבהרה- האם בטוח להשתמש בהן על האיזור המטופל? כי אם לא תהיה פיגמנטציה המשחה סתם תבהיר את האיזור, או שצריך לראות אם מפתחת פיגמנטציה ואז למרוח את המשחה או שבכלל המשחה מונעת פיגמנטציה מראש?
    האם בכל המכונים שבהם עושים אפילציה מספקים אותה למטופלים ובאילו משחות מדובר?

ועוד שאלה קטנה - אני מעוניינת לעבור טיפולי לייזר גם בגב תחתון, ישבן, חזה ובטן, האם בטוח לעשות לייזר באיזורים האלה? אין לי בעיות הורמונליות ב"ה. והאם הצוואר (מתחת ללסת) נחשב איזור הורמנולי שגם בו אסור לעשות לייזר?

תודה רבה!!! :)

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה - תגובה

אורית בן יהודה
    17/01/2012

היי אור,
    ראשית יש לראות אם אכן את מפתחת פיגמטציה, רק קוסמטיקאית רפואית שהיא גם אפילטורית תאבחן את עורך ותתאים לך את הטיפול הכי נכון לסוג העור המתואר.
    לגבי הצוואר גם במקרה שאין בעיות הורמנליות חשוב לאבחן את סוג השיער ולהחליט על הטיפול הכי מתאים.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה

אור
    17/01/2012

ב"ה אין לי בעיות הורמנוליות, אבל יש לי שיער באיזור הפנים- הלחיים, פאות, הצוואר בעיקר מתחת לסנטר (ובעיקר בגלל התעסקות מאוד מיותרת איתו בעבר). העור שלי די רגיש ויכול לפתח פיגמנטציה בקלות. השאלה שלי היא אם יש משחות שניתן להשתמש בהן כדי למנוע פיגמנטציה מראש. ז"א תוך כדי האפילציה, להשתמש במשחה כזו וכך להימנע לגמרי מפיגמנטציה.
    אני מאוד רוצה להיפטר מהשיער המיותר בפנים, אבל גם מפחדת, כי אני לא רוצה לטפל בבעיה אחת ולהתחיל להתמודד עם בעיה אחרת כמו פיגמנטציה, צלקות וכו'... :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה - תגובה

אורית בן יהודה
    25/01/2012

היי אור,
    כן יש תכשירים שניתן לשלב בתהליך האפילציה למניעה, אך חשוב מאוד שגורם מקצועי יראה אותך ויתאים לך את התכשירים אישית.
    איני יכולה להמליץ על תכשיר למניעת פגמנטציה כאשר מדובר באפילציה מבלי לאבחן את סוג העור.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ZAP TANDA.
    עדי
    01/01/2012

ZAP TANDA.

ראיתי שזה מכשיר במוכרים בסופר פארם.

הבנתי שזה מתאים רק למי שיש אקנה קלה עד בינונית.

את חושבת שהמכשיר הזה יעזור לי?

ובכלל, מה דעתך על המכשיר הזה?

האם הוא נמצא יעיל?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    ZAP TANDA.

הוספת תגובה

• ZAP TANDA. - תגובה

אורית בן יהודה
    03/01/2012

היי ברוך הבא לפורום,
    מכשירים אלו מטפלים נקודתית בנגע אקנה ע"י אור כחול ואדום בעוצמות נמוכות מןמלץ למי שסובל מפצעונים בודדים , אקנה היא בעיה שיש לטפל בה מהשורש :ניקוז הנקודות השחורות טיפול בקרח יבש התאמת תכשירים לאחר איבחון ותשאול ובנוסף טיפול באור כחול במכשור מקצועי.
    מומלץ להתייעץ עם קוסמטיקאית רפואית המכשיר הבייתי יכול לשמש כעזר בלבד.
    בהצלחה, אורית בין יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומודונים
    נטע
    28/12/2011

שלום,
    רציתי להתייעץ לגבי הדבר שהכי מפריע לי בפנים, הקומודונים!!!
    אני בת 21, יש לי עור מעורב לפי מה שאומרת הקוסמטיקאית, אני עושה טיפולי פנים כבר בערך 8 שנים אחת לחודשיים, לוקחת חומרים מהקוסמטיקאית, ניסיתי גם כל מיני משחות עם ראטין איי בהמלצתה של רופאת עור, אני עושה מידי פעם פילינגים בבית.... לא משנה מה אני מנסה, איזור הלחיים בסדר, וגם המצח די חלק, אבל הסנטר והאף מפוצצצצצצים שחורים!!!!!!!!
    זה כל כך מפריע לי זה נראה פשוט רע יש בכמויות ובצפיפות ואי אפשר להפטר מזה, וגם אם אני מרכחת את העור בבית ומוציאה קצת לבד, אם אלחץ יום אחרי על אותה נקודה שחורה שוב יצא ממנה חלב!!!! אחרי הטיפולי פנים, הפנים נראות סבבה לאיזה יומיים ושוב מתמלאות שחורים!!!
    אני אובדת עיצות.... הקוסמטיקאית המליצה על טיפול פרא רפואי עם חומרים יותר פעילים וויטמין סי וכו'.... והיא כל הזמן מנסה לדחוף לי חומרים כדי להרוויח כסף.
    רציתי חוות דעת מקצועית מה עלי לעשות???? האם טיפול פרא רפואי הוא באמת נכון?
    באיזה תכשירים להשתמש???? אני כרגע משתמשת במוצרים של סבוקלם שהם: קרם עיניים, קרם לחות ללא שומן לפנים, ג'ל ניקוי, ופילינגים לפעמים אני עושה... כמובן מורחת אחריהם קרם לחות.
    כמו כן, מה בעניין המדבקות להוצאת שחורים? זה כדאי או בעצם פוגם בלהוציא אותם מהשורש???
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    קומודונים

הוספת תגובה

• קומודונים - תגובה

מיכל גולן
    30/12/2011

שלום נטע וברוכה הבאה...

ראשית אני ממליצה לך שאת הולכת לקוסמטיקאית שלך קודם כל להאמין בה. :)

כנראה שהעור שלך נוטה לשמן (ללא ראות רק ע"פ המסר שלך) ולכן את צריכה חומרים מאזנים פעולת שומן בעור.
    נכון, שבקוסמטיקה הרפואית יש מוצרים נפלאים וטובים ע"מ לעשות עבודה טובה. כמובן בהתאמה נכונה.

לפי מה שאת רושמת ולפי שאני מבינה בטח את משתמשת בפילינג גרגירי בבית אשר לא עושה הרבה, מלבד העובדה שהוא מנקה את עור הפנים יותר ביסודיות.

אני אישית, מאמינה שכמוני עוד קוסמטיקאית רבות, מאמינות ויודעות שמוצרים הפארמים אינם יעילים עד מאוד ע"מ לשפר מרקם עור ויצור של האלסטין והקולגן.
    מוצרי הפארמים הינם ידידותיים ונעימים. מוצרים הקוסמטיקה הפרא רפואית הם מרוכזים יותר, יש בהם חומרים פעילים והם בעלי PH נמוך ע"מ לתת מקסימום תוצאה לעור הפנים הדורש עזרה בשיקומו.

מקווה שהצלחתי להסביר ולענות :)
    אשמח לעזור, בהצלחה ואל ייאוש זו תקופה שימוש נכון במוצרים ישפר את המראה של הפנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומודונים - תגובה

אורית בן יהודה
    03/01/2012

היי נטע ברוכה הבאה לפורום,
    יש מקום לנסות טיפול בקרם חומצה גליקולית וסרום רטינולxx של חברת mgp ,תכשירים פעילים עם רמת חומציות נמוכה בהרבה מחומרים דומים בשוק הקוסמטיקה הרפואית או לחילופין קרם חומצה אזלאית של חברת ביופור לאחר אבחון מקצועי..
    וניקוז הקומודונים מביאים להפחתה משמעותית של הפרשת הסבום(שחורים -קומודונים).
    התכשירים שאת משתמשת בהם טובים להרגעת עור שמן אך אינם מפחיתים את הפרשת הסבום.

כמובן לאחר אבחון ותשאול אצל קוסמטיקאית רפואית
    בהצלחה אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומודונים - תגובה

איריס לוי
    04/01/2012

שלום רב,

בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, עוד ניתן להיפטר מקומודונים באזור הסנטר והאף בטכנולוגיית IPL - קרן אור בשילוב עם טיפול קוסמטי לניקוז הקומודונים ותכשירים
    המיועדים להקל על הרחקת הקומודונים כטיפול יסודי בעור בעייתי ובבעיות "אקנה" מתקדמות.

ייחודם של תכשירים אלו בהיותם מבוססים על חומרים טבעיים אנטיספטיים בשילוב עם חומרים פעילים דוגמת: קמפור, מנתול, תחמוצת האבץ ועוד. תכשירים המיועדים לטיפול על ידי קוסמטיקאיות ולטיפול עצמי בהדרכה מקצועית.

מהו הטיפול בטכנולוגיית IPL ?
    בשנים האחרונות התפתחו טיפולים חדשים באקנה המבוססים על מקורות אור . החידוש המהותי ביותר בטיפול באקנה בעולם בשנים האחרונות הוא האפשרות להביא לשיפור באקנה, פצעי הבגרות בעזרת קרן אור.

דגם I-PULSE יוצר באנגליה והוא פרי פיתוח חדשני של רופאים מאוניברסיטת וולס ונמצא בשימוש ב-11 מדינות בעולם כולל יפן.

קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויולט).

טכנולוגיית IPL יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב, הקומודונים וכיווץ הנקבוביות.

אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, ניתן לחזור מיד לשגרה.

מדבקות להוצאת שחורים - השחור, הקומודון, הוא פקק בזקיקי השיער. הפקק השחור בקצה החשוף של הקומודון נובע מחמצונו של הסבום/השומן הנוצר בנקבוביות העור ועם חשיפתו לאוויר הוא מקבל את הצבע השחור.

עם תלחצי משני צידיו של הקומודון יצא משם אותו סבום/שומן צהוב וארוך.

אין ספק שכדאי ורצוי להיפטר מאותם שחורים שלא מוסיפים למראה אסתטי, אך מן הסתם אותה מדבקה לא לוחצת, וגם לא שואבת, וגם לא מושכת את אותו שומן/סבום מתוך הנקבוביות. המדבקה בעצם רק מורידה/מסירה את אותו פקק שחור ואז זה נראה כאילו העור נקי משחורים, אך בעצם אחרי מספר ימים שוב הנקבוביות מתמלאות, השומן/הסבום בא במגע עם האוויר ושוב נוצר הפקק השחור.

ולכן הפתרון היעיל ביותר הוא להגיע לאשת מקצוע - קוסמטיקאית מקצועית, פרא-רפואית המתמחה בטיפולי אקנה, פצעי הבגרות אשר תדע לרכך את העור לנקז ולרוקן את השומן "השחורים" לחטא ולכווץ את הנקבוביות ללא יצירת צלקות סימנים וכתמים. קוסמטיקאית מקצועית תדע גם לכוון אותך לטיפול עצמי יום יומי לשימור מצב העור.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קומודונים - תגובה

רחל סיטבון
    05/01/2012

בוקר טוב לך נטע.
    קראתי את שאלתך וכמובן את תשובות עמיתותי הנכונות מאוד.
    ובנוסף להמלצותיהן יש עוד דבר אותו הייתי ממליצה לך לעשות. בשוק הקוסמטיקה הפרא רפואית הומאופתית קיימת חברה העונה לשם ג'רנטיק. חברה זו בתכליתה מטפלת בבעיות העור בשורש קיומן ולא בנגעים עצמם. כלומר הטיפול הינו מעמיק יותק מתוך התוכן החוצה ולא מהנגע הנראה על פני השטח. החומרים שלהם חודדרים למחזור הדם ומניסיוני מטפלים כפלא בעור. ממליצה לפנות לחברה עצמה ולבקש פרטים על קוסמטיקאיות שעובדות איתם באזור מגורייך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי...
    שאלות
    25/12/2011

מדוע המשחות המכילות רטין A גורמות לתופעות לוואי כגון גירוי ייתר והאדמת העור ובשימוש ממשך קופרוז- נימי דם המופיעים על פני עור הפנים

האם הנימי דם והאדמומיות לא עובר מהפנים?

האם זה עושה צלקת???

לקביעת תור
    סגירה
    לא הבנתי...

הוספת תגובה

• לא הבנתי... - תגובה

אורית בן יהודה
    27/12/2011

נהפוכו רטין A יכול לטשטש צלקות במידת מה. בשימוש לאורך זמן עלול להווצר גירוי ייתר מאחר והתכשיר חזק מאוד לכן המלצתי כתחליף שימוש בחומצות למינהן גם הן עושות את העבודה.
    השימווש ברטין גורם לזרימה מוגברת של דם לפנים עיבוי הדרמיס-השכבה האמצעית של העור ודיקוק האפדרמיס- השכבה העליונה בעור, זרימת הדם המוגברת יוצרת אדמומיות ונימי דם -קןפרוז, עם הפסקת השימוש האדמומיות תחלוף אך נימי הדם הבולטים-קופרוז ישארו, לכן מומלץ להשץמש לתקופות קצרות אן לחילופין לשלב לסירוגין רטין ושימוש בחומצות.
    מקווה שהבהרתי את עצמי -
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית
    שאלות
    25/12/2011

מה זה טיפול באקנה בפוטותרפיה? איך זה מטפל באקנה?

לקביעת תור
    סגירה
    לאורית

הוספת תגובה

• טיפול באקנה - אור כחול

אורית בן יהודה
    06/02/2012

היי,

הטיפול הפוטותרפי לאקנה, הוא טיפול ע"י מכשיר המפיק אור כחול באורך גל של 400-440 ננומטר ויוצר תהליך פוטוטוקסי המשמיד את חיידק האקנה, במפגש עם האור הכחול מושמד חומר(פורפירינים-החומר הרגיש לאורך גל זה)) המופרש ע"י חיידק האקנה , הפרפירינים נחוצים לקיום חיידק האקנה,כך נוצר תהליך של הרס עצמי המשמיד את החיידק הגורם לאקנהP.ACNESׂ .
    מקווה שעזרתי
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שאלות
    25/12/2011

מה ההבדל בין "רופא עור" לבין "קוסמטיקאית רפואית" בטיפול באקנה?...

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

מיכל גולן
    26/12/2011

שלום ,

ההבדל בין רופא עור לקוסמטיקאית פרא-רפואית?!
    שאלה טובה,
    ראשית אכבד את רופאי העור בידע שרכשו במהלך שנים רבות של לימודים מעמיקים וארוכים.

רופאי עור לומדים תחת ההגדרה של רופאי עור עוד המון דברים..
    קוסמטיקאית פרא רפואית למדה לימודים יותר מעמיקים מקוסמטיקאית רגילה שלמדה ועברה מבחנים של משרד העבודה.

אלו לימודים נוספים אשר אנחנו לומדות יותר לעמוק ממש ברמה גבוה.
    אני ומאמינה עוד רבות כמוני לא מתימרות להיות רופאות אך, אנחנו הקוסמטיקאית רכשו ידע רב וספציפי בטיפולי אקנה.

רופא עור "פותר" את בעיית האקנה ע"י כדורים בלבד או מקסימום משחת "ייבוש" אנחנו שהוכשרנו בחומרים רבים וטובים יודעות לטפל ממש בבעיה ע"י חומרים פעילים מאוד שלא פוגעים בתוך הגוף למשל, ראוקוטאן.

יש לנו המון כלים ומענה לאקנה.
    באקנה הפנים צריכות טיפול בבית וטיפול במכון (ניקוי יותר לעמוק) את זה רופא עור לא נותן.
    יש רופאי עור שאף ממליצים ללכת לקבל טיפול מקוסמטיקאית בתקופה "פורחת" זו...

מקווה שעזרתי :)
    בהצלחה - מיכל גולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה