פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול כימי בזמן הנקה
    אור
    10/04/2012

שלום רב!
    ילדתי לפני כחודשיים ומאז אני מניקה. כשנה לפני הכניסה להיריון הפסקתי ליטול גלולות, מה שגרם לאקנה חמור מאוד בפנים. כבר בתחילת ההריון האקנה פחת אף נעלם, אך נשארו לי צלקות רבות.
    חשבתי על פילינג כימי. האם פילינג כימי יכול לסייע בהבהרת הצלקות או העלמותן בכלל? האם אפשרי לבצע טיפול כימי בזמן הנקה?

תודה ומועדים לשמחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול כימי בזמן הנקה

הוספת תגובה

• טיפול כימי בזמן הנקה - תגובה

אורית בן יהודה
    11/04/2012

היי אור,
    פילינג כימי רפואי עמוק יכול לשפר משמעותית את מצב העור.
    ישנם כיום טיפולים נוספים כמו לייזר פרקסל -גורם לאדמומויןת משמעותית
    ישנה גירסה לקסמטיקאיות המכשיר נקרא GLOW.-הרבה פחות טראומה לעור אך מצריך יותר טיפולים ניתן להמשיך את חיי היום יום ללא אדמומיות מלבד היום הראשון.
    לגבי המכשור הרפואי ווהקוסמטי חפשי מידע ברשת
    לגבי פילינג והנקה שאלי את הרופא ע"י איזה חומר הוא מתכוון לבצע את הפילינג, ישנם חומרים רבים
    בררי איתו האם החומר עלול לעבור לחלב ולתינוק.
    בהצלחה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה
    נועם
    09/04/2012

שלום
    התי צריך לעשות פיליניג כימי עמוק אבל בגלל שאני מנתגייס עוד 5 חודשים אני לא יוכל לבצע את הטיפול כי אני חודש אחרי נטילת ראוקוטן
    אני צריך להתחיל השבוע טיפולים אבל אני מיתלבט בין שני טיפולים שאולי אתם מכירים מהניסיון שלכם
    הראשון הוא הדרמרולר אצל רופא מומחה והוא אמר שזה מעודד עור חדש ומעלים את השקעים והחורים וגם התכמים האדומים
    והטיפול השני הוא גלי רדיו חדשני RF
    אבל שני הרופאים אומרים ששלהם יותר טוב היתי רוצה לקבל המלצה מימכם
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה - תגובה

אורית בן יהודה
    11/04/2012

היי נועם,
    איני מבינה כיצד רופא מסכים לבצע דרמה רולר או טיפול בRF חודש לאחר סיום טיפול בראקטאן!!!
    כדי להשיג תוצאה במקרה שלך יש לעשות טיפול חודרני שייצר קולגן ואלסטין חדש כדי
    לשפר את מצב הצלקות, בטיפולים כאלו צריך להמתין בין 6 חודשים לשנה לאחר סיום ראקוטאן, עליך להבין שנטילת התרופה משנה את מבנה העור, מדקקת אותו מאוד ויש צורך בזמן כדי שהעור יחזור למצבו הטבעי.
    לשאלתך יש מספר מכשירי RF לכן איני יכולה לחוות את דעתי- אך גם כן הטיפול צריך להיות חודרני כדי להשיג תוצאה.
    לגבי דרמה רולר- רופאים עובדים עם מחטים באורכים של 1 ו1וחצי ו 2 מילמטר , שניהם חודרים
    לדרמיס ויוצרים פציעות מכוונות, בדרמה רולר נוצרים חורים רבים ודקיקים בעור הדבר נעשה כדי לגרום לעור לבנות תאים חדשים כדי לתקן את עצמו ומכך השיפור היפה בטיפול זה.
    שוב, אני מסתייגת מטיפול זה זמן קצר לאחר סיום טיפול בראקוטאן.
    הזהר לשלם כסף רב עבור טיפולים שטחיים בשתי השיטות שאולי לא יגרמו נזק אך גם לא יתנו את התוצאה הרצויה.
    אני מבינה שהדבר מציק לך ואתה רוצה פתרון מיידי אך ממליצה לך בחום להתיעץ עם רופא/ים נוספים.
    בהצלחה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקטיק קרם MGP
    דליה
    07/04/2012

שלום, היכן ניתן לרכוש לקטיק קרם של MGP באזור הרצליה/רמת השרון? האם אפשר לקבל את פרטי היבואן ?

לקביעת תור
    סגירה
    לקטיק קרם MGP

הוספת תגובה

• לקטיק קרם MGP - תגובה

מיכל גולן
    08/04/2012

היי דליה,

היבואן מוכר לקוסמטיקאיות.

אשמח לברר לך באיזור השרון / הרצליה.
    מוצר מעולה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חורים בפנים
    נועם
    03/04/2012

שלום
    אני לקחתי רקואטן לפני שלוש חודשים הפצעים עברו ונישאר טיפה כתמים אבל מה שפריע לי זה החורים שזה הצלקות שנישארו חורים עמוקים ולא מעטים בשתי הלחיים ובין הגבות ובלילה אפשר להסתיר אותם אם טיפה מייקאפ אבל ביום בשמש רואים אותם ממש ואי אפשר להסתיר את זה אני כבר לא יודע מה לעשות ומדוכא מאוד מאוד מזה רציתי לעשות פיליניג כימי עמוק אבל אמרו לי שצריך לחכות חודשים מנטילת ראוקוטן ואמרו לי שיכול להיות שזה יעשה לי פני חרסינה כאילו אני עשוי אז מה לעשות אי אפשר לחיות אם הדבר אני מחפש טיפול שיוריד לי את זה לגמרי מהפנים כי אני לא יכול להיסתכל על עצמי במראה ביום וגם בלילה בלי מייקאפ אני מתגייס עוד מעט ולא יוכל להשים מיי קאפ וזה מוריד לי לגמרי את הביטחון מה לעשות איך ממשיכים חייב תשובה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חורים בפנים

הוספת תגובה

• חורים בפנים - פוסט אקנה

אורית בן יהודה
    09/04/2012

הי נועם,
    ראשית רצוי לראות את חצי הכוס המלאה ,התרופה העבירה לך את האקנה בהצלחה!
    ראקוטאן אינו מטפל בכתמים ובצלקות הנוצרות בעקבות פצעים דלקתיים שפגעו בשכבת עור עמוקה .
    ישנם טיפולים המשפרים את מרקם העור ונותנים מראה אחיד,מאחר ועבר זמן קצר מהטיפול בראקוטאן ניתן לטפל בחומצוה גליקולית רצוי של חברת MGP רטינול ועוד .חשוב לדעת שיש צורך בהגנה משמש כמו בזמן נטילת הראוקוטאן במידה ותפקידך יאפשר תמיד תוכל להתחיל לטפל כבר לאחר הטירונות.
    כשתחלוף שנה מהטיפול נין יהיה לבצע קילוף משמעותי , טיפול ב elos ועוד.
    חבל שהדבר יוריד לך את הביטחון העצמי , מה שנראה לך נורא לא נראה כך לאחרים הרבה פעמים אנשים ביחוד בגילך מחמירים עם עצמם וחבל!
    תמיד תזכור שניתן להמשיך ולשפר את מצב העור.
    חג שמח ובהצלחה בצבא:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב עזרה
    נועם
    24/03/2012

סימתי רואקוטן לפני חודש אחרי 8 חודשים קשים מאוד ואני חיייב לבצע פיליניג כימי עמוק ישלי בכול הפנים צלקות קשות שהם כמו חורים וכתמים חזקים הכתמים פחות מפריעים לי אבל הצלקות חזקות אני לא יוצע בגלל זה בחיים בשמש וגם שאני שם מייקאפ או שאני משוזף זה לא עוזר זה מעלים לעין את הכתמים אך לא את הצלקות היתי במשך שמונה חודשים בדיכאון קשה לא יצאתי מהבית ואכשיו אמרו לי שאני צריך לחכות 6 חודשים בשביל לבצע פיליניג כימי עמוק ואני לא יכול לחכות אני לא יצליח להיסתגר עוד 6 חודשים אני מפחד להישתגע וגם אני דחיתי את הגיוס ואני לא יכול לידחות עוד מה יקרה אם אני יעשה פילייניג כימי עמוק אחרי חודשים בימקום 6 ולמה חייב לחכות 6 חודשים ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה

הוספת תגובה

• ראקוטן ופילינג

אורית בן יהודה
    25/03/2012

היי נועם,
    יש חשיבות עליונה להמתנה בן נטילת ראקוטאן לפילינג עמוק, ביצוע פילינג עמוק מוקדם יותר עלול בסבירות גבוהה לגרום להצטלקיות חמורות בעור וזאת משום שנטילת ראקוטן משנה את מבנה העור ויש להמתין את הזמן הנדרש כדי שעור ישקם עצמו ואז יהיה ניתן לבצע פילינג בבטחה .ביינתים ניתן להשתמש בטיפולי הבהרה המתאימים למצבך.
    מקווה שעזרתי
    הרבה סבלנות ובהצלחה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ברוזציאה
    ברי
    18/03/2012

שלא דורש כדורים או פילינג.. יש כזו חיה?

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ברוזציאה

הוספת תגובה

• טיפול ברוזציאה - תגובה

מיכל גולן
    18/03/2012

שלום ברי,

כן יש.
    יש תוכנית טיפולים מסודרת במיוחד של חברת PH פורמולה שמטפלת במצבים כאלה.
    יש חומרים הביתה שניתן לתת . כמובן שצריך אבחנה קצת יותר מדוייקת .

בהצלחה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ברוזציאה בשילוב צריבת כלי דם

אורית בן יהודה
    19/03/2012

היי,
    ראשית חשוב לדעת מדוע נוצרים הפצעונים במצב של רוזצאה, אקנה במצב רגיל נוצר מראש שחור המזדהם ונוצר פצעון, אקנה רוצאה הוא מצב של ריבוי נימי דם
    המצב גורם מחלה דלקתית כרונית המשפיעה בעיקר על פניהם של אנשים מבוגרים, בסביבות גילאי 30-50. היא מאופיינת במהלך של התפרצויות כרוניות, עם החמרות והפוגות. בדרך-כלל המחלה מופיעה בשלבים.שלב ראשון מופיעה אדמומיות זמנית, ועם הזמן היא נשארת כאדמומיות קבועה. כלי הדם מתרבים, בעיקר בלחיים, השלב הבא הוא הופעת הפצעים בצורתם השונה מהקל לכבד תלוי במצב.
    רבים מהתכשירים לאקנה מטפלים גם ברוזצאה, אך כדי לטפל מהשורש חשוב לצרוב את כלי הדם להפחיתם ולמנוע ריבוי נוסף של כלי דם .
    לכן טיפול יעיל יכלול מתן תכשירים לאקנה בשילוב טיפול לצריבת כלי הדם במכשיר elos nc מבית סינרון, הטיפול יכלול ל(למתאימות) סדרה של טיפולים אחת לחודש ועם קבלת התוצאות מאחר והמחלה היא כרונית טיפול שימור אחת למספר חודשים .
    מקווה שעזרתי.
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואקוטן ושיזוף בהתזה
    מעייו
    08/03/2012

שלום,
    האם ניתן לעשות שיזוף בהתזה בזמן נטילת כדורי רואקוטן?

לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן ושיזוף בהתזה

הוספת תגובה

• רואקוטן ושיזוף בהתזה - תגובה

אורית בן יהודה
    11/03/2012

היי מעיין,
    אין שום מניעה החומר המותז הוא טבעי ואינו מגרה את העור
    כמו מריחת מיקאפ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינגים
    נועם
    07/03/2012

שלום
    לגבי פיליניג כימי בינוני אמרו לי שזה עושה פלאים לעור ומנקה כתמי אדומים פיגמנטציה ומחליק את הפנים אבל החיסרון שלו שהוא מטל בצלקות אקנה אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות בכול הפנים פילינג בינוני ורק בין הגבות ששם יש לי צלקות לעשות פילינג עמוק?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פילינגים

הוספת תגובה

• פילינגים - תגובה

אורית בן יהודה
    08/03/2012

היי נועם,
    פילינג בינוני ועמוק נעשה אך ורק ע"י רופא בדרך כלל עושים את הפילינג על כל הפנים באותו העומק, זה למיטב ידיעתי.
    אך תמיד ניתן להתייעץ עם רופא עור או פלסטיקאי , יתכן ויש אפשרות.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער בהיר
    ג'ימי
    06/03/2012

אני בעל עור בהיר ושיער בלונדיני

קראתי שהמכשירים הביתיים me של סינרון ו-no!no! של רדיאנסי יכולים להסיר שיער בהיר.

האם מדובר באמת?

לקביעת תור
    סגירה
    שיער בהיר

הוספת תגובה

• שיער בהיר - תגובה

אורית בן יהודה
    06/03/2012

היי ג'ימי,
    המכשירים הביתיים יותר חלשים ממכשור במכונים, אני עובדת עם מכשיר סינרון מקצועי המפיק אנרגיות גבוהות- אין תוצאות בשיער בהיר!!
    הדבר נכון לכל מכשיר העובד על אנרגיה אופטית.
    האופציות הן: אפילציה- מחט חשמלי
    סלקטיף- אנרגיית אולטה סאונד.

בברכה, אורית בו יהודה קוסמטיקאית רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלד לאחר פצע
    נועם
    02/03/2012

שלום
    לאחר שפצע יורד מהפנים נישאר כמו קילוף של העור בצבע אדום האם יש לכם איזה טיפ לעשות בשביל שהעור יגדל יותר מהר כלומר שיצמח עור חדש ונקי על הגלד האדום?
    כי בלי זירוז זה לוקח לי יותר מ10 ימים ולפעמים אפילו יותר
    והאם אתם ממליצים על ניקיון הפנים בעזרת לימון ? יש לציין שאני סיימתי רואקווטן לפני 11 ימים

לקביעת תור
    סגירה
    גלד לאחר פצע

הוספת תגובה

• גלד לאחר פצע - תגובה

מיכל גולן
    03/03/2012

היי נועם,

הייתי ממליצה לך לתת לפנים כרגע "מנוחה" במיוחד שסיימת רק לפני 11 יום את הטיפול בתרופה מאוד חזקה.

השתמש בסבון לפנים פעיל (למשל של ד"ר קליין) ע"מ לדאוג לחידוש העור בצורה עדינה.
    רק לאחר זמן מה תוכל לחזור ולהשתמש בחומרים פעילים כגון חומצות שיעזרו לך בזירוז חידוש העור .

שבוע מצוין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטופלת לשעבר בסלקטיף, צריכה עזרה
    יעלי
    29/02/2012

היי,
    סיימתי לפני כחצי שנה טיפול בסלקטיף פרו שנמשך שנה וכלל משהו כמו 20 טיפולים. הטיפול בוצע בפאות הלחיים. העניין הוא- כל השיער חזר! הכל נראה בדיוק אותו דבר. גם בין טיפול לטיפול השיער צמח וכל הזמן הקוסמטיקאית היתה אומרת "איזה יופי, איזה שיפור", כשבתכלס, לא באמת היה שיפור אבל אני המשכתי להמתין. בהתחלה הטיפולים היו פעם בשבועיים, וכעבור זמן מה עברנו לטיפול פעם ב3 שבועות או פעם בחודש. השיער שלי בפאות הוא פלומתי שחור, עברתי בדיקות הורמונליות מספר פעמים ותמיד יצא תקין (למרות שאני סובלת משיעור באיזורים נוספים שנחשבים הורמונליים- כתפיים, בטן, חזה, ישבן), ובנוסף סובלת גם מעור שמנוני ואקנה (לא יודעת אם זה קשור אבל מציינת בכל מקרה).
    אז.... למה זה קרה? האם הסלקטיף באמת עובד? אני מבקשת שתענו לי בכנות, כי זה ממש מייאש- השקעתי אלפי שקלים בעניין ושום תוצאה.
    האם לעבור לאפילציה? מי מבטיח לי שזה יתן שיפור? (אני לא מצפה להסרה "לצמיתות" כי הבנתי שזה לא קיים, אבל לפחות דילול כלשהו)

תודה רבה וסליחה על החפירה

הוספת תגובה

• פרטים ששכחתי לציין

יעלי
    29/02/2012

הקוסמטיקאית שטיפלה בי היתה תופסת עם המכשיר קבוצות של שיערות ולאחר מכן תולשת את אותן שערות. האם כך עובדים נכון עם המכשיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטופלת לשעבר בסלקטיף, צריכה עזרה - תגובה

מיכל גולן
    03/03/2012

היי יעלי , ברוכה הבאה ..

אני גם עובדת עם המכשיר הזה.
    התוצאות טובות ונכון לאחר הרבה זמן.

ראשית בת כמה אחת? לפי התאור שלך ניראה שיש כן איזו בעיה הורמונלית , בלוטת התריס , טוסטרון גבוה.
    ניראה לי קצת לא הגיוני לעשות טיפול כעבור שלושה שבועות. גם נשמע לי קצת מוזר שחזר .
    חבל שלא צילמת לפני ואחרי.
    אני עושה שילוב של הIPL והסלקטיף פרו.

לשאלתך , כן המכשיר עובד ואין בו סיכונים !
    לגבי אפילצייה אני לא עובדת עם אפילצייה אך חשוב ללכת למומחית כיון שבאפילצייה יש כבר יותר סיכונים.

בהצלחה מתוקה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן

יעלי
    05/03/2012

אני בת 23. גם לי זה נראה מוזר, אבל עובדה- אין לי בעיות הורמונלית (ע"פ הבדיקות), אך עדיין הכל חזר. מהו הזמן הנכון להמתין בין טיפול לטיפול? האם כדאי לי לנסות ללכת לקוסמטיקאית אחרת, שעובדת באופן אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן - תגובה

מיכל גולן
    05/03/2012

היי יעלי,

בין טיפול לטיפול חודש וחצי ואפילו חודשיים.

אם אין לך שום בעיה קצת מוזר לי . המכשיר עובד נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה על קבוצת שיער

אורית בן יהודה
    06/03/2012

היי,
    בתוספת לתגובה של מיכל , עבודה נכונה עם הסלקטיף נעשית על כל שערה בנפרד לעתים יותר מפולס אחד לכל שערה בהתאם לעובי השערה, יש צורך בטיפול הנמשך על פני 18 חודש כדי להקיף את מחזורי השיער ובשיער שחור פלומתי ניתן לשלב טיפול בIPL לא בדרך הרגילה לאחר גילוח אלה ע"י צריבת השיער .
    כמו כן עבודה על קבוצת שיער לא תיתן מספיק אנרגיה לטיפול יעיל, לכן לדעתי מאחר וכתבת שאין בעיות הורמונליות ולא השיער חזר ולא ראית הטבה משמעותית כפי שהיית צריכה לראות לאחר שנה.
    יעלי כמו מומלץ לפנות לאנדרוקרינלוג -מומחה להורמונים ולא להסתפק בבדיקות דם שגרתיות,
    כמו כן לשלול בעיה של "שחלה פוליצסטית"
    אני מכירה בנות רבות שרק לאחר בירור מעמיק מצאו שיבוש הורמונאלי, בנות אלו מטופלות בגלולות במקביל להסרת השיער ומקבלות תותאות יפות הדבר נכון לכל השיטות להסרת שיער.
    התמונה שאת מתארת שיעור ייתר ועור שמן שווה בדיקות מעמיקות- חבל על התסכול.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעלי?. ואולי, ואולי, ואולי ??

גל
    05/04/2012

ואולי לא?! תפסיקי להיות תמימה את כבר בת 23. לא רואה תוצאות, מייד להפסיק! אני לא רוצה לדעת (או אפילו לחשוב) כמה גנבו ממך עבור הטיפולים הלא אפקטיביים שעברת. מאוד כאב לי לקרוא את ההודעה שלך, את צריכה להיות יותר אסרטיבית ולהחליט עבור עצמך אם יש תוצאות או אם אין תוצאות! אם להגיד לך את האמת אני חושב שהסלקטיף פרו הוא עבודה בעיניים, איזו שיטה של גלי קול שמבהילות את השיערה וכו' וכו' וכו', נשמע מפגר. כנראה שהקוסמטיקאיות יודעות להבטיח ולשכנע יופי שבפועל אני לא שמעתי על בנאדם אחד שמרוצה מהטיפול בשיטת הסלקטיף פרו. אפילציה שיטה מאוד פרימיטיבית וחבל שלא חידשו אותה, אם בכלל ניתן, היא משאירה צלקות, מאוד כואבת, מאוד איטית ומאוד יקרה. תדעי שיש הרבה מאוד נשים שנמצאות במצב שלך בכל הגילאים, זה מאוד נפוץ. אבל כשלא הולך, אז לא הולך! מקסימום תעשי שעווה, אבל לפני כל הויתור תלכי למקום מוכר, תקבלי חוות דעת מקצועית, ואל תזרקי ככה סתם את הכסף שלך. את פשוט זורקת את הכסף שלך!! הבנו שזה חשוב לך יותר מהכל, זה פוגע בביטחון העצמי שלך, פוגע בהתנהלות היום יומית בחיים שלך, כולנו היינו ועדיין בסרט הרע הזה והמועקה היא גדולה ואת לא לבד, אבל מעכשיו 0% תמימות, 100% אסרטיביות ומחשבה ויאללה תחשבי טוב, והרבה בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גל הבנה כללית בנושא הסרת שיער

אורית בן יהודה
    09/04/2012

גל להרחבת ידע כללית!
    חשוב לדעת שהסרת שיער בפנים היא משימה לא פשוטה בכל מכשיר גם בלייזר וIPL.
    אסביר קצת על תהליך הסרת השיער בselctif : כדי להבין לעומק כיצד ניתן להסיר שיער באולטרא סאונד - בפרט וע"י קני אור – לייזר/IPL ככלל חשוב להבין את כיצד צומח השיער שלביו השונים, מחזורי צמיחת השיער.

כל שערה בגופנו עוברת את שלושת השלבים הבאים של מחזור הצמיחה של השיער:
    אנגן (Anagen)- הקטגן (Catagen)
    וטלוגן (Telogenלשלבים אלה יש השפעה חשובה על תהליך הסרת שיער באמצעות טכנולוגייתלייזר IPL אפילציה ואולטראסאונד:
    קטגן וטלוגן הם שלבי מנוחה.
    בנוסף קיימים מספר מחזורי צמיחה לכן יש לעשות את סך כל הטיפולים על פני כ 18 חודש וזאת בכדי להגיע למקסימום הסרת שיער כ80% ז"א יש להתמיד ולהקיף את כול מחזורי השיער וזאת בכדי ל"תפוס" את השערה בשלב האנגן- שלב בו השערה מחוברת לשורש ורק בשלב זה הסרת שיער יעילה כאשר היא נעשית ע"י מטפל/מטפלת מיומנים.
    מקווה שהסבר זה יתן לך נקודת מבט רחבה יותר לפני שאת/ה נותן עצה " אם את לא רואה תוצאות להפסיק מייד".
    כן שיעור יתר גורם מצוקה רבה לבנות רבות ורק מי שמתמידה לאורך זמן תראה תוצאות
    של דילול של כ80%.
    לגבי "שיטת גלי קול שמבהילה את השערה"
    במכשיר SELECTIF PRO להסרת שיער ידית ההפעלה משמשת כמתמר בה נוצרים גלי האולטרא סאונד
    מתמר הוא מכשיר הממיר אנרגיה ממקור אחד, לצורת אנרגיה אחרת ומעביר אותה למטרה :זקיק השיער . המתמר הופך אותות חשמל לגלי אולטרסאונד קולט את החזרי גלי הקול והופך אותם בחזרה לאותות חשמל-כמו באפילציה העובדת על אנרגיה חשמלית
    אפילציה עדיין בשימוש ולא בהכרח משאירה סימנים.
    דבר נוסף שחשוב לדעת ישנם אנשים המגיבים טוב יותר למכשור שונה לדוגמה מי שלא הגיבה לליזר והגיבה לIPL והפוך .הדבר נכון גם לאולטראסאטנד ואפילציה,
    מנסיוני כ90% ממשיכים בטיפול באולטרא סאונד וישנם מעט שמגיבים יותר טוב לאפלציה.
    חשיבות מרובה יש לאבחון תשאול והתאמת המטופל מראש לסוג הטיפול היעיל לו ביותר וגם כאן בהתמדה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך אורית

גל
    11/04/2012

אורית, כרגיל את מראה הרבה בקיאות, אני נורא התרגזתי על הנצלנות של הקוסמטיקאית שהמשיכה לדרבן ובמילים אחרות גנבה את כספה של המטופלת, ברגע שאין שינוי ואין תוצאות אז הקסומטיקאית חייבת לומר זאת למטופלת מתוך מחוייבות ואחריות אישית. כנראה שהקוסמטיקאית עם תאוות הבצע שלה התרכזה רק בכסף של הלקוחה ולא בתוצאה וגנבה ממנה את כספה. התעצבנתי מהפסיביות של המטופלת יעלי וניסיתי להסביר לה במילים פשוטות שכשלא הולך, אז מחפשים אלטרנטיבה אחרת. בכל אופן כמו שאמרתי בעבר אני חושב שהקוסמטיקאיות קונות מכשירים בכמה אלפי שקלים בודדים וגובות, או במילים מדוייקות יותר גונבות את כספו של הלקוח, ואני שם את האפקטיביות של הטיפול בצד, לא הגיוני ששעת עבודה של קוסמטיקאית במכשיר פשוט של אינפרא/אפילציה/סלקטיף יעלה יותר מ500 שקלים, פשוט לא הגיוני!! אתן לא הופכות לנו את העור למצופה יהלומים, כבר כתבתי בעבר שאתן לדעתי מנצלות את המועקה הגדולה של הלקוח ובידיעה שהוא מוכן לבזבז את מיטב כספו עבור הסרת השיער ופשוט גובות מחיר בלתי אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה????

בר
    16/04/2012

יופי. עכשיו אני מפחדת עוד יותר להתחיל את כל הטיפולים האלה!
    אני בת 24 שגם סובלת משיער באיזורים הורמונליים, עשיתי בדיקות שיצאו תקינות בהחלט, בניתי על אפילציה בפנים ואני גם ככה מפחדת, ועכשיו אני קוראת את זה...
    אם אין שום בעיה הורמונלית או שחלות פוליציסטיות איך יכולה להיות חזרה של צמיחת שיער????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה???? - תגובה

אורית בן יהודה
    18/04/2012

היי בר,

אינך צריכה לחשוש פשוט מצאי אפילטורית מנוסה ואמינה רצוי בהמלצה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך אורית - תגובה

אורית בן יהודה
    18/04/2012

הי גל,
    צר לי שאתה מכליל קהל גדול של מטפלות שרק טבעי שירצו לעזור, זה סיפוק גדול
    לעזור לבחור/ה הסובלת משיעור ייתר או בעיה אחרת לי ולהרבה מאוד מהמטפלות.
    כמו בכל ענף בשוק ישנם אנשים שרק תאוות בצע לנגד עינהן - לכן יש לבדוק נסיון הצלחות והכי טוב להגיע למטפל/ת בעקבות המלצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן - תגובה

אורית בן יהודה
    09/04/2012

יעלי מומלץ לפנות לאנדרוקרינלוג -מומחה להורמונים ולא להסתפק בבדיקות דם שגרתיות,
    כמו כן לשלול בעיה של "שחלה פוליצסטית"
    אני מכירה בנות רבות שרק לאחר בירור מעמיק מצאו שיבוש הורמונאלי, בנות אלו מטופלות בגלולות במקביל להסרת השיער ומקבלות תותאות יפות הדבר נכון לכל השיטות להסרת שיער.
    התמונה שאת מתארת שיעור ייתר ועור שמן שווה בדיקות מעמיקות- חבל על התסכול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה
    נועם
    28/02/2012

איזה טיפול יש לצלקות אקנה אבל בתווך הכי קצר כלומר הכי פחות טיפולים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה - תגובה

אורית בן יהודה
    06/03/2012

היי נועם,
    הטיפול הצלקות אקנה בפחות טיפולים כרוך בהתערבות רפואית בד"כ פילינג עמוק הכרוך באדמומיות לאורך זמן.
    אפשרות נוספת לייזר פרקסל לייזר - כרוך גם הוא בקילוף משמעותי אך פחות מפילינג רפואי, יש לחזור על הטיפול מספר הטיפולים תלוי במצב.
    ממליצה לך להיוועץ עם פלסטיקאי מומחה.
    בברכה ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חודרני לאחר נטילת ראקוטאן

אורית בן יהודה
    11/04/2012

היי נועם,
    איני מבינה כיצד רופא מסכים לבצע דרמה רולר או טיפול בRF חודש לאחר סיום טיפול בראקטאן!!!
    כדי להשיג תוצאה במקרה שלך יש לעשות טיפול חודרני שייצר קולגן ואלסטין חדש כדי
    לשפר את מצב הצלקות, בטיפולים כאלו צריך להמתין בין 6 חודשים לשנה לאחר סיום ראקוטאן, עליך להבין שנטילת התרופה משנה את מבנה העור, מדקקת אותו מאוד ויש צורך בזמן כדי שהעור יחזור למצבו הטבעי.
    לשאלתך יש מספר מכשירי RF לכן איני יכולה לחוות את דעתי.
    לגבי דרמה רולר- רופאים עובדים עם מחטים באורכים של 1 ו1וחצי ו 2 מילמטר , שניהם חודרים
    לדרמיס ויוצרים פציעות מכוונות, בדרמה רולר נוצרים חורים רבים ודקיקים בעור הדבר נעשה כדי לגרום לעור לבנות תאים חדשים כדי לתקן את עצמו ומכך השיפור היפה בטיפול זה.
    שוב, אני מסתייגת מטיפול זה זמן קצר לאחר סיום טיפול בראקוטאן.
    אני לא עושה טיפולים הרבה פחות חודרניים לאחר סיום ראקוטאן בטרם יחלוף הזמן הדרוש הסיכון גדול מידי!
    הכי פחות טיפולים תשיג ע"י פילינג עמוק רפואי- טיפול אחד אך עליך להמתין כשנה.
    אני מבינה שהדבר מציק לך ואתה רוצה פתרון מיידי אך ממליצה לך בחום להתיעץ עם רופא/ים נוספים.
    בהצלחה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום רואקוטן
    נועם
    25/02/2012

שלום רציתי לדעת האם צריך לטפל באדמומיות בצורה כלשהי או שזה ירד לבד כי אני לפני יומים סימתי ראוקוטן וכול תנועה שאני עושה הפנים נהיים ממש אדומים וגם ככה בלי לעשות שום תנועה הם אדומות אשמח לתשובה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סיום רואקוטן

הוספת תגובה

• סיום רואקוטן - תגובה

מיכל גולן
    25/02/2012

היי נועם,

נועם יומיים זה זמן ממש קצר מאז שסיימת טיפול.
    צריך לתת תקופה "לניקוי" הגוף מהתרופה. בערך ארבעה עד שישה חודשים.

לגבי האדמומיות, מאמינה שתוך חודש תיראה שיפור יפה בור הפנים.
    העור עדין רגיש ונמצא בהשפעת התרופה.

בברכת שבת שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ברואקוטן
    נועם
    16/02/2012

אחרי 7 חודשים שאני לוקח את הכדורים במינון 40 מיליגרם יוצאים לי שחורים שאחרי יום יומים הופכים לפצעים בתידרות גבוהה והכתמים עדין אדומים וחזקים ועדיין גודל פצעים חשבתי שזה מהתזונה למרות שאני שומר על תזונה בריאה ועשיתי 3 ימים צום שתיתי רק מים בלי שום אוכל ולא עזר עדין גדל מה עושים במצב כזה אם יש עוד טיפול אחרי רואקוטן ?
    וחשוב לציין שעשיתי לפני הטיפול בראוקוטן IPL וטיפולים אצל קוסמטקאית אבל זה גם לא עזר
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ברואקוטן

הוספת תגובה

• טיפול ברואקוטן - תגובה

מיכל גולן
    18/02/2012

היי נועם,

ראוקוטן נחשבת לתרופה חזקה. כמובן שתלוי במינון.
    אין לי מושג כ"כ כיוון שאינני רופאה, על כך תתייעץ עם הרופא. אני מכירה כאלה שגם לקחו פעמיים את התרופה הזו. אני פחות ממליצה רק במרים קיצונים.
    לא ראיתי אותך ולכן איני יודעת במה מדובר.

כיון שהתחלת בלקיחת ראוקטן יש לפנות לרופא המטפל.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה עזרה
    אורנה
    16/02/2012

לאחרונה סיימתי 3 טיפולים שבועיים בני שעה כול אחד לניקוי שיער הפנים באפילציה, הקוסמטקאית אמרה שעכשיו צריך להגיע כול שבועיים לטיפול האם זה לא מרווח קטן מידי , הרי השערות אמורות לגדול? בנוסף, לאחר הטיפול יצאו לי המון פצעים אדמים חלקם מוגלתיים המצב לא נראה לי תקין ואני שוקלת האם בכלל לחזור לאותה קוסמטקאית, לדעתי היא לא מספיק סטרילית, לא מחטאת את פניי לפני או אחרי הטיפול, לא בטוחה שהיא בכלל שוטפת ידים לפני שהיא נוגעת בפניי עונה לפלאפון וכ'? מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה עזרה

הוספת תגובה

• אפילציה עזרה - תגובה

רחל סיטבון
    16/02/2012

שלום לך אורנה וברוכה הבאה לפורום.
    במקרה של הסרת שיער מסוג אפילציה המרווח בין טיפול לטיפול לא משמעותי במיוחד, צריך לעקוב אחר קצב הצמיחה שלך.
    בעיניין ההגיינה, מאוד חשוב לשטוף ידיים לפני מגע עם הפנים ובטח לא לענות לטלפונים מלאי חיידקים, על אחת כמה וכמה שההתעסקות מלווה בפתיחה משמעותית של הזקיקים, דבר העשוי להוביל לזיהום, כמו כן, חשוב לחטא את העור בחומרים מתאימים למניעת זיהום לא רצוי.
    בעיניין הפצעים, לאפילציה יש נטייה להוציא פצעים משום שהחדירה לזקיק פולשנית, פוצעת ובעלת נטייה להרחבת הזקיקים הנגועים. זקיק שלא טופל כראוי יצמיח שערה חולה שמתפתחת לדלקת כאשר המראה שלו הוא פצעון או אודם.
    ממליצה על מכשיר ה"סלקטיף" העובד בשיטת האולטרא סאונד להסרת שיער מאזור כגון הפנים. המכשיר ידידותי ולא פולשני.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה עזרה - תגובה - תגובה

אורית בן יהודה
    19/02/2012

היי נועם ,
    בתוספת לתשובתה של רחל אני ממליצה לכל לקוח/ה המטופלים באפילציה ,להמשך הטיפול
    בבית לרכוש בבית המרקחת קרם בשם בפנטן פלוס- מונע זיהומים ומזרז תחלופת תאים והחלמת המקום המטופל .יש למרוח מספר פעמים ביום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה