פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרום רטינול
    מירי דדיה
    11/10/2012

בעקבות מה שקראתי בפורום אני מבקשת להוסיף עוד שאלה
    מה זה סרום רטינול ואיפה ניתן לקנות
    תודה על תשובתך מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרום רטינול

הוספת תגובה

• סרום רטינול - תגובה

מיכל גולן
    30/10/2012

היי מירי,

סרום רטינול הינו סרום הגורם לחידוש העור. יש בסרום נגזרת של רטינול שעושה עבודה נפלאה על העור. מומלץ לשימוש בחורף.. ולהקפיד על מקדמי הגנה

ניתן למצוא אצל קוסמטיקאיות שמחזיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ןיטמין C
    מירי דדיה
    11/10/2012

רציתי לדעת איפה משיגים קרם ויטמין C כי אני לא מוצאת בשום מקום ואני רוצה לקנות כדי להשתמש בפנים.
    כמו כן רציתי לשאול מה עדיף להשתמש ברטין 0.5%A או באדפרין (שהוא גם ממשפחת הרטין ) 0.1%

תודה על תשובתכם המהירה

לקביעת תור
    סגירה
    ןיטמין C

הוספת תגובה

• ןיטמין C - תגובה

מיכל גולן
    11/10/2012

היי מירי,

קרם ויטמין C יש כמעט לכל החברות קוסמטיקה.
    יש סרום על בסיס ויטמין C של חברת MGP, יש קרן לחות עם ויטמין C של ד"ר קליין ושל PH פורמולה טיפולים מיוחדים עם ויטמין C טהור ..

היכן את גרה?
    תוכלי לברר אצל קוסמטיקאית מובחרת אם היא מחזיקה .

לגבי רטין A של רופא אני לא כ"כ בעד.
    מעדיפה סרום של רטינול (נגזרת של רטין)
    איני מכירה את ה- 0.1 של אדרפרין .

מעדיפה על עבודה איטית ובטוחה בעור.

גם אם תחליטי אל תשכחי מקדם הגנה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין C

מירי דדיה
    13/10/2012

מיכל צר לי שאני אולי מבלבלת יותר מדי אבל אני באמת מחפשת קרם ויטמין C ולא יודעת איפה להשיג במסגרת תשובתך את כתבת לי שיש גם פורמולה PH שזה קרם ויטמין C טהור למה כוונתך ואיפה אוכל להשיג, כי זה למעשה הכי חשוב לי לדעת
    תודה מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין C - תגובה

מיכל גולן
    14/10/2012

אני לא יודעת מי מבין הקוסמטיקאיות עובדות איתם.

אצלי ניתן להשיג.

מהיכן את בארץ? אנסה לעזור :)
    את לא מבלבלת במוח ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תכתובת

מירי דדיה
    14/10/2012

מיכל תודה לך, את ממש עונה בסבלנות כל הכבוד לך.
    לשאלתך, אני מקרית-גת ואני, כמו שכבר אמרתי מתעניינת לקנות קרם ויטמין C
    וסרום רטינול אולי יעזור לי קצת לטשטש קמטוטים
    מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תכתובת - תגובה

מיכל גולן
    14/10/2012

אנסה לבדוק בסביבתך מי עובדת עם מוצרים אלו .

אם לא מוזמנת לפנות אליי ואנסה לעזור לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מירי דדיה
    14/10/2012

תודה לך מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

מיכל גולן
    14/10/2012

בשמחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה
    אור
    03/10/2012

שלום לכן!

הייתי באחד ממכוני הסרת השיער הגדולים, מהטובים שבהם, להסרת שיער בגוף, כשהכי מציק לי אלו שיערות באיזור הכתפיים והגב, אותם קשה לי להסיר ידנית אם אני רוצה.. נאמר לי שלא ניתן להסיר שיער זה באמצעות המכשירים הקיימים כיוון שזה אפילו לא פלומה.. שפשוט אני אקבל זאת כמו שזה וגם המליצו שלא אחמצן..

על עצמי - עור שאינו בהיר אך גם לא כהה, משהו באמצע, השיער שחור וללא ספק נראה על העור ופשוט מהווה כמו שכבה נוספת ומלכלכת את העור, השיער אינו עבה ואינו ארוך וגם נעים למגע, אך מפריעה לי נוכחותו וגורמת לי לחוסר נוחות, העור בעייתי (מפתח פצעונים כשאני מורטת שיער), אני מתעסקת עם זה בראש ובחיפוש כבר שנים וזה ממש שובר..

שאלותיי-
    האם חמצון בזו'לן או משהו אחר גורם לצמיחת יתר של השיער או לעיבוייה? אני רואה שאחותי מחמצנת שיער בפנים והשיער ארוך ולא נעים.. במקומות מסוימים

האם ניתן לאיזור כזה לעשות אפילציה? איזה סוג אפילציה? אולי SHR או סוג של אינפרא? אם אכן אפילציה איך אני מוצאת איפה לעשות (מחפשת בירושלים)?

תודה רבה, מקווה שבאמצעותכן אתחיל את המסע לשקט נפשי,
    אור

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה - תגובה

מיכל גולן
    04/10/2012

היי אור,

אם הלכת לייעוץ אני מאמינה שנתנו לך את הייעוץ הטוב ביותר עבורך. הם אלו שראו אותך.
    אם את רוצה להרגיש טוב יותר גשי למקום נוסף ע"מ לשמוע חוו"ד נוספת.

לגבי החימצון אין בעייה. חימצון אינו פוגע בעובי השערה, הוא פוגע רק בצבע שלה.
    לגבי טיפול אחר כגון אפילצייה, כמובן שניתן רק שאפילצייה כואבת יותר וצריך לגשת למישהי עם המלצות טובות !!!
    בנוסף יש מכשיר הנקרא סלקטיב פרו שהוא דמוי האפליצייה רק ללא כאב וללא חדירה פולשנית שעובד גם על שיער פלומתי ובהיר.

מציעה לך לבדוק לשמוע ואז להחליט...

אשמח לענות על עוד שאלה ולעזור...

חג שמח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלול הזקן
    יוני
    03/10/2012

היי

האם ניתן לדלל את הזקן על ידי אפילציה

ואם כן האם זה לצמיתות וכמה פגישות זה יכול לקחת?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דלול הזקן

הוספת תגובה

• דלול הזקן - אפילציה

אורית בן יהודה
    04/10/2012

הי יוני, אכן אפילציה היא הדרך הנכונה לדילול הומגני.
    אפילציה מסירה שיער לצמיתות אם כי ייתכן במקרים של שינויים הורמנליים ומתח קיצוני יצירת זקיקי שיער חדשים.(לא אלו שהוסרו)
    לגבי מספר פגישות ,אישית כבר 24 שנה אני לא עונה על שאלה זו הדבר תלוי בכל כך הרבה גורמים , דוגמה משך זמו הטיפול והתדירות.
    אם יבטיחו לך מספר טיפוליםכל שהוא - לא מקצועי ולא אמין..
    חג שמח ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שלא יהיה פירוט אמין בפורום

גל
    13/10/2012

הכי קל שיקבע תור בתמימותו, יגיע לקוסמטיקאית כזו או אחרת שתגזול ממנו 400 שקלים לשעת טיפול, שבשעת טיפול באפילציה ניתן לפגוע בכמות לא גדולה של שיערות. הוא יכנס למעגל הוצאות שיגרום לו למכור את אמא ואבא בשביל לשלם על הטיפולים. אני ממכוני קוסמטיקה בורח. קוסמטיקאיות חושבות שהן קונות מכשיר שעשוי מזהב ומצופה ביהלומים. חמודים, מכוני הלייזר מציעים אחלה של מחירים, המכשירי לייזר עולים מאות אלפי שקלים. יש אחלה של תוצאות! אם כן, למה ללכת לדלל זקן במכשיר אפילציה שעושה חורים בפנים? למה להסיר שיער בגלי קול שיכול להרוג אולי את עור התוף, אבל בטח לא שיער. ולמה הקוסמטיקאיות מפתחות מכשירים שיש בהם ראש אחד שמאפשר הסרה של שיערה- שיערה באופן סלקטיבי, ולא מספר רחב ועמוס בראשים שמאפשר הסרה מהירה ויעילה הרבה יותר? כל זה מחושב באופן אבסולוטי, והוא בא לטובת הקוסמטיקאיות. טיפול בזקן- לגבר בוודאי ובוודאי שאמור להתבצע ע״י מכשיר לייזר או לפחות אינפרא אדום. גבר שינסה להסיר שיער אצל קוסמטיקאית בזקן עם עלות טיפול אכזרי ומכוער כמו שרק הן יודעות לגנוב- שימכור לפני זה את הבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה תמוהה לאור התשובה והשאלה

אורית בן יהודה
    15/10/2012

לגל או מי שמאחוריו
    לא ברור לי מדוע שאלה על דילול זקן ע"י אפילציה גורמת לתגובה כה תוקפנית ? היתכן שלא מדובר בשאלה של אדם פרטי אלה תגובה מכוונת שתגרום להשמצת הקוסמטיקאיות?
    השאלה היתה על דילול שיער בזקן ועל זה עניתי בכנות ומנסיון של 24 שנה , לא נשאלה שאלה לגבי הסרה מלאה של הזקן . אגב שעה אפילציה לא עולה 400 ש"ח !
    לידיעה יש לי מכשיר IPL ומכשיר ELOS ,יכולתי להמליץ לטפל בלייזר או באחד המכשירים שציינתי .
    אם השאלה היתה על הסרה מלאה של הזקן הייתי עונה שכדי לשלב מכשיר פולט אור ואפלציה.
    טיפול במכשירים אלו בלבד גורם לקרחות לא אחידות ולא לדילול עליו נשאתי , כמו כן מומלץ לקרוא בתביעות נגד מכונים לגבי טיפולי דילול זקן במכשירים פולטי אור ליזר ipl וכד' תוכלו למצא ששם תביעות נזיקין על דילול לא אחיד ובלתי הפיך ע"י לייזר וIPL
    כתבתי בכנות ומתוך נסיון רב.
    "הפוסל במומו פוסל"
    בברכה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כל כך תמוהה בהטלת ספק אורית?

גל
    18/10/2012

אם הקוסמטיקאיות, לרבות את אורית הייתן מוכיחות לצרכנים שאתן אמינות ושהשוק לא פרוץ מדי ושאפשר לסמוך עליכן, אז אולי לא הייתי כל כך סקפטי. מותר לי להזהיר את החבר׳ה פה בפורום מפני הקוסמטיקאיות והבטחות השווא. הוכחה חותכת נראתה בתוכנית ״יצאת צדיק״ של חיים הכט, שבו, באופן לא מפתיע נפלו 100% מהקוסמטיקאיות בקטגוריית האמינות. לצערי גם את אורית לא אמינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כל כך תמוהה בהטלת ספק אורית? - תגובה

מיכל גולן
    18/10/2012

שלום גל,

אין לי מושג מי אתה, אבל לפי דברייך לא ניראה שאתה כ"כ בקיא בהבדלים בין לייזר לIPL או אפילצייה.

ראשית אורית בן יהודה קולגה מדהימה ועם ניסיון וותק להפליא. תשובתה הייתה מדוייקת עד מאוד!!!!
    שנית, לגבי התוכנית יצאת צדיק: רוב הבדיקות נעשו שם למכונים הגדולים שהן "נפלו"
    מלבד קוסמטיקאית אחת .
    אבל , כמו שאתה יודע לא כל האצבעות ויש טובות יותר או פחות.
    זו בחירה שלך להחליט מה טוב לך.

אם תעקוב אחרי הפורום תגלה לראות שהתשובות שניתנות כאן הן בהחלט מקצועיות.

ואם תירצה הסברים "קצת" יותר על המכשור שאנחנו עובדות איתו אשמח לתת לך ...

רק בלי להשמיץ .. יום מבורך והמון הצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל גולן, התגובה שלך היא תחנת רוח

גל
    19/10/2012

מיכל, התגובה שלך בטח לא אובייקטיבית, אורית היא חברה שלך. אבל בואי ואגלה לך סוד קטן. אני טופלתי אצל אורית בגיל 20 עם שיער הורמונלי מאיזור מסויים בגוף. היא הסכימה לטפל בי בלי שום בעיה. מעל 80 שקלים לרבע שעת טיפול במכשיר הסלקטיף פרו. (לשעה זה יוצא 320 ש"ח). מה גם ששעת טיפול מספיקה בדיוק לפגוע ב40-50 שיערות- לא יותר! אורית מתגאה בותק של ה25 שנים שלה, ממש תעודת יושרה וגאווה אדירה עבורה, אבל מה כל הותק והניסיון שווים, כשקוסמטיקאית עם ותק כה מפואר מסכימה לטפל בילד בן 20 עם שיער הורמונלי שאין שום סיכוי שבעולם שהטיפול יהיה יעיל, ואין שום סיכוי שהגוף שלי באותו זמן סיים "להוציא" את כל השיער מהגוף, בטח ובטח שלא באיזור הורמונלי. אורית, ההמלצות שלך אולי מאוד מאוד מקצועיות, אבל בזמן האמת בחרת לקחת את הכסף ולטפל בלקוח שידעת מלכתחילה שבגיל הזה לא נוגעים בשום שיער באזור הורמונלי, כי זה פשוט לא יעיל. אחרי שבזבזתי כסף רב, קיבלתי ייעוץ מקצועי שבישר לי שכדי להתעסק עם שיער הורמונלי מחכים עד גיל 27 לפחות, ורק אז, אפשר להתעסק איתו בתקווה שהטיפול יצליח.
    אז גברת מיכל היקרה, אני ממש לא צריך שום עצה או הסבר לגבי מכשיר כזה או אחר, יש לי ידע מאוד עשיר בנושא והיתרון שלי הוא שאין לי מטרה לפרסם את עצמי, אלא פשוט לעזור לחברי הפורום הנואשים. (וכן כפי שכתבתי בעבר, לקנות מכשיר במקסימום 5000 שקלים- אם זה מכשיר אפילציה, סלקטיף פרו וכו', ולגבות עבור טיפול 320 ש"ח לשעה= ניצול אכזרי של אנשים שנואשים וחסרי ביטחון עם גופם, אתן פוגעות להם בעקב אכילס).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה
    נועם
    01/10/2012

קודם כול תודה על התשובה
    רציתי לדעת לאיזה טיפולים מתקדמים היתכוונת שהם יותרמהפילניג כימי לצלקות אקנה האם היתכוונת לדרמרולר כי אי מיתלבט בינהם תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לאורית בן יהודה

הוספת תגובה

• לאורית בן יהודה -טיפולי פרקשנל

אורית בן יהודה
    04/10/2012

הי נועם.
    התכוונתי לטיפולי פרקשנל במכשיר glow טכנולוגיית RF - גלי רדיו תוצאות בצלקות אקנה שקועות , פוסט אקנה , נקבוביות ועוד .
    כנס לאתר שלי בדף הראשון יש תמונת קישור לדף המסביר על הטכנולגיה, תוכל אחת מלקוחותי לאחר טיפול אחד.
    אני עושה פילינגים שנים שום טיפול לא משתווה לזה גם בעור בוגר.
    הטיפול במכשיר זה מבוצע גם ע"י טובי הרופאים.
    זכור ראשית לטפל באקנה.
    בהצלחה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב פתרון אני מיואש
    נועם
    19/09/2012

אני סובל מאקנה כבר 5 שנים מגיל 15 לקחתי מינוציקלין וכול המישחות האפשריות וסבוני פנים הכי טובים ותכשירים הכי טובים ולא עזר לאחר מכן ניסיתי IPL גם לא עזר הפצעים המשיכו ליגדול בשנתיים האחרונות זה ניהיה כבר קשה מאודד והחלטתי לידחות את הגיוס ולקחת ראוקוטן נטלתי ראוקוטן במינון של 40 מילגרם ליום לתקופה של 8 חודשים יש לציין שאני שוקל 75 ובריא מאוד אני חי על ספורט ועל תזונה נכונה לא אוכל אף פעם דברים אם שומן גם לא מדי פעם בריא מאוד סימתי לקחת את הרואוקטן לפני 6 חודשים זה ניקה את כול הפצעים מהפנים אבל נישארו כתמים אדומים חזקים וצלקות רבות אבל הפצעים המשיכו ליגדול אומם בתדירות נמוכה של פצע לשבוע בערך אבל בחודש האחרון זה ניהיה קשה כול יום גודל לי פצע או שתיים רובם כמו שחורים שמיתנפחים וניהים אדומים אני מתגייס עוד חודשיים ואני לא יכול לידחות יותר המצב הנפשי שלי כבר קשה ואני פוחד שישחררו אותי מהצבא ביגלל זה יש לציין שאני הולך ליחידה קרבית הייתי צריך לעבור פילינג כימי עמוק לצלקות ולכתמים שנישארו לי אבל ביגלל שהפצעים לא מפסיקים ליגדול אז אני דחיתי את זה בנתיים למרות שאין לי יותר מדי זמן והפנים שלי ממש שומניות למרות שאני לא אוכל מזון שומני ומנקה את הפנים בסבון פנים 3 פעמים ביום אני לא יודע מה לעשות האם אפשר לקחת ראוקוטן של 10 מילגרם ליום בזמן שאני בצבא האם יש לזה תופעות לואי כמו אדמומיות או יובש או חשיפה לשמש או פעילות ספורטיית מוגבלת? והאם ראווקוטן של 10 מילגרם יתן לי מענה?
    תודה על התשובה זה עוזר לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה
    חייב פתרון אני מיואש

הוספת תגובה

• חייב פתרון אני מיואש - תגובה

אורית בן יהודה
    20/09/2012

הי נועם,
    אני מבינה את תסכולך ראקוטן לא עובד עבור כולם מסיבות שונות: אקנה על רקע הורמונאלי, אקנה על רקע מתח נפשי ועוד. לכן אני מציעה לך למצוא קוסמטיקאית טובה ולעבור ניקוי יסודי של הפנים. אתה סובל משמנוניות לכן סביר להניח שעורך עדיין מייצר כיסי שומן ונקודות שחורות אותם חשוב לנקז כדי שלא יתפתחו לפצעים.
    ראקואטן 10 מילגרם וקרמים מקלפים כגון רטין A כמו כן חומרים קרטוליטים כגון קרם חומצה גליקולית , אזלאית ועוד מחייבים זהירות מחשיפה לשמש, אם אינך יכול להמנע מחשיפה לשמש בשל תפקידך אני ממליצה לך להשתמש בסבון ומי הפנים (דרמפיל) וקרם אקנה של חברת ביופור, לא יגביל אותך בתפקידך ועושה עבודה יפה.
    בקשר לטיפול בצלקות כיום יש טיפולים מתקדמים יותר מפיליג כימי .
    יאוש יוצר מתח נפשי אחת הסיבות לאקנה! לכן גש לטיפול והקפד על טיפול נכון בעור גם בזמן השירות הצבאי - זה השילוב המנצח.
    המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטי אייג'ינג
    עמית
    09/09/2012

שלום
    רציתי לשאול מאיזה גיל מתחילים להשתמש במוצרים לאנטי אייג'ינג. אני בת 25 ויש לי חברות שכבר התחילו להשתמש בכל מיני מוצרים להעלמת קמטים, משחות הבהרה לעור בוגר...לא נראה לי הגיוני להשתמש בקרמים כאלה כבר בגיל כזה...איך אפשר לשמור על העור כדי למזער נזקים בעתיד?

עוד שאלה קטנה- איזה קרם לחות יומיומי מומלץ לבעלות עור שמן? והאם עליי גם לבחור מייקאפ שמתאים לעור שמן (ז"א ללא שמן)?
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    אנטי אייג'ינג

הוספת תגובה

• אנטי אייגינג ו אייגינג - תגובה

אורית בן יהודה
    10/09/2012

הי עמית ברוכה הבאה לפורום.
    המושג "אנטי אייגינג" משמעותו עיקוב הזדקנות העור . הטיפול נעשה גם ע"י תכשירים המעודדים קילוף קל של העור המעודד את העור להתחדש. ככל שאנו צעירים העור מתחדש ביותר יעילות ועם השנים יש ל"עזור" לעור להתחדש ולשמור על סיבי הקולגן במצב תקין ואף לעודד קולגן חדש להיבנות. בנוסף טיפול אנטי אייגינג גורם לעור להראות חי ובוהק יותר.
    לשאלתך בגיל 25 ניתן בהחלט להתחיל בטיפול ,התכשירים שיותאמו לך צריכים להתאים למצב העור , כל עור שונה בכל גיל לכן חשוב איבחון מקצועי..
    בגיל יותר מתקדם מטפלים כבר באייגינג- כלומר בהזדקנות העור ושיקומו במקרים אלו
    יש לשלב תכשירים וטכנולוגיות כגון GLOW פרקשנל RF טכנולוגיה מיוחדת ומהדהימה הפוגעת נקודית בצורת רשת בעור וגורמת לעור להתחדש במהירות ומטפלת במיצוק העור קמטים, צלקות שקועות ועוד, יישנם גם טכנולוגיות נוספות . כגון E-e-styl רולר ועוד.
    לכן אני בהחלט ממליצה להתחיל בטיפולי אנטי אייג'ינג כבר בגילך, במקרה של "עור שמן" תכשירים המכילים חומצה גילקולית/אזלאית יאזנו את העור השמן ובמקביל בשל הקילוף הקל/המסה של העור יעקבו את הזדקנות/התבגרות העור- כדי לחדד את תשובתי עלייך להבין שאנו מתחילים ל"הזדקן" מרגע לידתינו לכן גיל 25 הוא בהחלט הזמן הנכון כדי לעקב את האייגינג.
    יש תכשירי לחות רבים המותאמים לעור שמן כמו כן תכשירי איפור כגון מייקאף צריכים להיות נטולי שומן. חשוב ביותר שתכשירי הלחות יכילו הגנה משמש כי השמש היא גורם משמעותי בהתבגרות/הזדקנות העור .איני יכולה להמליץ בלי לראות ולאבחן את עורך.
    לסיכום- גשי לאבחון אצל קוסמטיקאית מנוסה .
    המון בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה הילהרונית
    אורנה
    08/09/2012

היי שלום,
    בעבר התייעצתי איתכן בגבי אנטיאייגינג ויעצתן לי להשתמש בחומצה הילהרונית. ואני משתמשת בסרום שנקרא PETER THOMAS ROTH כבר חצי שנה וזה מעט מאוד החייה לי את המרקם בעור.
    האם מוכר לכן הסרום ואם כדאי לי גם להשתמש בקרם פנים שלו בנוסף?
    ואם יש לכן עוד הצעות של חומצות הילהרוניות מחברות טובות יותר אולי עם מולקולות קטנות יותר כפי שהסברת לי כדי יחדור לעור?
    תודה מראש:)

לקביעת תור
    סגירה
    חומצה הילהרונית

הוספת תגובה

• חומצה הילהרונית - תגובה

מיכל גולן
    08/09/2012

היי אורנה,
    ראשית טוב לשמוע שאת אכן רואה תוצאות.

אני מאוד אוהבת את המוצרים מבית פיטר תומאס.
    מוצרים שעובדים .
    את יכולה לשלב עוד מוצר ולשלב ין שניהם ואני בטוחה שהתוצאות יהיו יותר ויותר טובות.

השאלה מה מצב העור שלך?
    מה הרצון שלך מעור הפנים ולאן להגיע ?

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה הילהרונית

אורנה
    09/09/2012

היי מיכל ותודה על תשובתך,
    עור פני היה מט כעת הוא קצת קצת קורן שהתחלתי עם החומצה, אך בגילי 53 הוא מתחיל קצת ליפול, קמטים יש לי מעט הודות לגנטיקה משפחתית אך מה שהייתי רוצה זה לשמור עליו כמה שאפשר וכעת להוסיף כמו שאמרת כנראה גם קרם מאותה חברה או שאת ממליצה לי על משהו אחר?
    האם כדאי לי להוסיף רטין A כמה פעמים בשבוע? או שזה מכיל גם רטינול?
    ומה אפשר לעשות כדי למנוע כמה שאפשר (ידוע לי שאי אפשר) נפילה בין הסנטר לאוזן?
    תודה מראש
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה הילהרונית - תגובה

מיכל גולן
    09/09/2012

היי אורנה,

תשובה חד משמעית קשה לי לתת שוב כיון שלא ראיתי פנייך..
    את יכולה לנסות להשתמש בסרום של פיטר תומאס מסידרת הרימקס.
    יכולה להשתמש בערכת הדרגון המופלאה.
    או בסרום רטינוליק אפילו של חברה אחרת ...

מקווה שהצלחתי מעט לעזור לך :)
    בברכת חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לדילול שיער ברגליים
    ערן
    03/09/2012

שלום רב,
    יש לי שאלה בנושא דילול שיער ברגליים - השיערות ברגליים שלי הן ארוכות ורבות- זה שהם ארוכות זאת לא בעיה כיוון שאני יכול לגזור קצת מהאורך שלהן אבל הבעיה שלי היא הכמות.. אז השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת רצועת שעווה לרגליים, להניח אותה על השיערות (להניח ולא להצמיד לעור) - כי ההגיוןן אומר שאם אני יניח את זה ולא יצמיד את זה לעור כך לא כל השיערות ידבקו - אלא רק הארוכות - ואז אם אני אמשוך ויצאו רק כמה(השיערות החלשות ביותר) מכל איזור ובכך זה יצור דילול.. האם זה אפשרי?

בתודה, רועי

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לדילול שיער ברגליים - תגובה

אורית בן יהודה
    03/09/2012

הי רועי ברוך הבא לפורום.
    אי אפשר לדלל שיער בטיפול מריטה בשעוה איך שתארת את המצב,
    אני מציעה לך לגשת לאפילטורית טובה היא יכולה לשלט על דילול אחיד וטיבעי ע"י אפילציה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכן
    ששש
    30/08/2012

האם יש טיפול שאפשר לעשות בבית כדי חהעלים צלקות אקנה?
    תודהרבה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכן

הוספת תגובה

• העלמת צלקות בבית

אורית בן יהודה
    30/08/2012

שלום,
    אפילו פילינג בינוני עד עמוק שנעשה ע"י רופא אינו יכול להעלים צלקות ,אז לשאלתך אין שום טיפול בייתי לבעייה זו
    כדי לטפל בצלקות אקנה יש לעבור טיפול פרקשנל הטיפול נותן תוצאות נהדרות כבר מטיפול ראשון.
    הכי בטוח לטפל בטכנטלגיית RF - גלי רדיו למכשיר קוראים GLOW הוא בטוח לכל סוגי העור ונותן תוצאות נהדרות.
    טכנולוגיית הפרקשנל בגלי רדין עושה פילינג פנימי ע"י נידוף רקמה במטריצה כלומר נקודה כן נקודה לא כך שנשארים תאים בריאים המתקנים את העור ע"י יצור של קולגן .
    ולכך נדרשים מספר טיפולים תלוי במצב ובגיל המטופל/ת

מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה!
    עמית
    20/08/2012

שלום,
    יש לי שאלה קצת מטרידה, האם אפשר להוריד שיערות בישבן בעזרת שעווה (לא שעווה חמה - אלא שעווה שמוכנה כבר בתוך רצועות שקונים בסופרפארם = כמו החברה "מגע משי")? או שזה יכול לגרום לנזק [בגלל שרשום על הקופסא מקדימה :"מיועד לגוף, לרגליים ולידיים"..ובצד האחורי רשום בקטן : "אזהרות: המוצר מיועד להסרת שיער מהרגלים,ידיים."- ולא רשום מהגוף(כמו שהיה רשום מקדימה) אלא רשום רק ידיים ורגליים]..

סליחה על האורך אבל אני ממש צריך עזרה..

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה! - תגובה

מיכל גולן
    20/08/2012

היי עמית,
    איני מכירה את המוצר.
    אנחנו הקוסמטיקאיות עובדות עם שעוות אחרות.
    מיועד לגוף זה לכל הגוף.
    כנראה שאזהרה ניתנת כמו בכל מוצר אחר שלא יעשו שימוש אחר מלבד הסרת שיער.
    כנראה שלחברה המייצרת יש חשיבות להדגיש את הנושא מנזקים אחרים. כמו שרשום על מוצרים "לא למאכל" .

לדעתי לא צריכה להיות בעייה גוף זה כל אזור בגוף שיש בו שיער מיותר. שוב, איני מכירה את המוצר הספציפי הזה.
    אם המקום לא נוח להסרה נכונה ובצורה מיומנת יש להיזהר משטפי דם, לכן, מממליצה לעשות את קוסמטיקאית מומחית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקבוביות פעורות
    שירי
    18/08/2012

שלום בת 48 יש לי בעיה של נקבוביות במיוחד באף אני לא יודעת מה לעשות היתי רוצה שתמליצי על מישחה .זה ממש לא יפה כמה אני יכולה לימרוח מק אפ עזרה בבקשה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    נקבוביות פעורות

הוספת תגובה

• נקבוביות פעורות - תגובה

מיכל גולן
    19/08/2012

שלום שירי,

לגבי נקבוביות פעורות השאלה, מה גודלן?כמה הן בולטות.
    ניתן ע"י פילינגים מקלפים (בחורף) להגיע לחידוש העור, לשפר את מראה העור ולצמצם את הנקבוביות.
    בנוסף שימוש יומיומי בחומצות ישפר לך פלאים את המראה. באיטויות אבל התוצאה תגיע. בנוסף, בחורף סרום רטינול יכול לעזור עוד.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג ?
    אנונימי
    17/08/2012

היי ,

שאני מתגלח העור שלי כבר לא אותו גוון של כל הפנים ...
    האם אפשר לבצע פילינג ככה שהעור יתחדש לצבע רגיל ?

תודה !

לקביעת תור
    סגירה
    פילינג ?

הוספת תגובה

• פילינג ? - תגובה

אורית בן יהודה
    20/08/2012

ברוך הבא לפורום,
    ישנן פרוצדורות רבות לחידוש העור ולמראה אחיד. לשם המלצה לטיפול עבורך יש לראותך.
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילו אפשרויות ישנן ?

אנונימי
    20/08/2012

למי לפנות ?

תודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילו אפשרויות ישנן ? - תגובה

מיכל גולן
    23/08/2012

לקוסמטיקאית שאתה סומך עלייה באזור מגורייך...

בהצלחה ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת מקומית לאחר שימוש באזלקס
    קרן
    11/08/2012

שלום, טיפול בפצעון באזור הסנטר במגבוני חומצה סיליצילית של ג'יג'י ובאזלקס. בדרך כלל הטיפול מסייע לי מאד בהעלמת הפצע אלא שהפעם ברגע שהתקלפה שכבה נותר כתם אדום באזור האזלקס. עבר כבר חודש והכתם (נקודה של כ 8 מ"מ) הולך והופך לחום. אני מקפידה מאד על מקדמי הגנה ולא נחשפת לשמש ועם זאת נראה כי הכתם הולך להשאר.... האם יש מה לעשות?

הוספת תגובה

• צלקת מקומית לאחר שימוש באזלקס - תגובה

אורית בן יהודה
    12/08/2012

היי קרן,
    ראשית אני רוצה להרגיע אותך ,אין מדובר בצלקת אלה בפיגמנטציה ..
    בקשי מהקוסמטיקאית שלך חומר הבהרה לאזור הכתם , טיפול נכון ימנע מהכתם להפוך לחום ואף יעלימו .
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתם לאחר פילינג
    קרינה
    11/08/2012

שלום

עשיתי פיליניג אצל הקוסמטיקאית שלי, העור כמובן התחיל להתקלף, אך בבוקר למחרת באזור שבו אמרה ששמה יותר חומר הופיע כתם גדול חום ועברו מספר ימים וזה רק מעט התקשה.

אני מפחדת שזה כוויה או צלקת.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כתם לאחר פילינג

הוספת תגובה

• כתם לאחר פילינג - תגובה

אורית בן יהודה
    11/08/2012

הי קרינה ברוכה הבאה לפורום,
    לפי תאורך אין ממה לדאוג , מה שאת מתארת נקרא בשפה מקצועית "קורוסטה" הקרוסטה תתקשה תוך יום יומיים היא תתחיל להתבקע כמו "אדמה יבשה " בשלב זה מומלץ למרוח חומר שירכך את העור ויעזור לעור לנשול מהר יותר.אני ממליצה על "בפנטן פלוס" - בכל הפרמים,הקרם יועיל לך גם לאחר שכל העור יתקלף במקרים מסויימים מתהווה יובש וקילוף קשקשי מריחת הקרם עוזרת להנשלת כל התאים המתים ולהרגעת העור בסיום הקילוף..
    מאוד חשוב בעונה זו לאחר הקילוף למרוח קרם הגנה ולא לשהות הרבה בשמש .
    המון בהצלחה,
    אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה