מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כוויות בפניםדנה12/12/2011
בפנים הוצאתי את השערות ב"רצועות שעווה מוכנות לשימוש לפנים של VEET - וכל הפנים שלי נהיו לי כוויות קשות מהשעווה
ישר שמשכתי את הרצועות שעווה מהפנים- ישר הופיעה לי צלקת!!!!
יש לי עכשיו צלקות אדומות חומות בכל הפנים!!!
הרי רצועות השעווה המוכנות כלל לא חמות! לא מחממים את הרצועות שעווה. יש בזה רק דבק
מדוע רצועות השעווה גרמו לי לצלקות בפנים?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויות בפנים - תגובה
מיכל גולן14/12/2011היי דנה,
את הרצועות הללו אני לא ממש מכירה.
עד כמה שידוע לי לא מחמים אותם אבל יכול להיות עברת מספר פעמים על אותו מקום?
כנראה שמשיכה חזקה ומעבר מספר פעמים גרמו ל"טראומה" לעור
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטו להסרה במפשעותviki10/12/2011
שלום!
האם מותר להשתמש במשחה "ויטו" להסרת שיער במפשעות בתחילת הריון ובהריון בכלל?
ואם לא - איך מומלץ להוריד שעיר באזור זה? כיום אני עושה שעווה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטו להסרה במפשעות - תגובה
מיכל גולן11/12/2011שלום ויקי,
לגבי שימוש בויטו צריך להסתכל על ההנחיות על גבי האריזה. איני יודעת אילו חומרים יש במשחה זו.
המלצה שלי, השארי בשעווה כמו שעשית ויטה עושה עבודה כמו גילוח :)
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לפניםעדנה09/12/2011
שלום רב
אבקש לדעת מה ההבדל בין משחה לפנים אדפרון לבין ליקוצין שהומלץ לי למרוח לפני השינה לשיפור עור הפנים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה לפנים - תגובה
מיכל גולן15/12/2011היי עדנה,
ממי קיבלת את המשחה ולאיזו מטרה.?
איני מכירה באופן אישי את התרופה הזו...
אם יש כאן מישהי שמכירה בטח תענה לך ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קרם עיניים יכול לגרום נזק?מאיה08/12/2011
מרחתי את קרם העיניים קרוב מדיי לשקע העין ולקו הריסים ושמתי שכבה מאוד מאוד מאוד עבה!!!!!
שמתי מסביב לשתי העיניים שכבה כל כך עבה של קרם!!!
האם נגרם לי נזק לשק הדמעות???.
האם זה מסוכן מה שעשיתי? האם נגרם לי נזק בלתי הפיך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם קרם עיניים יכול לגרום נזק? - תגובה
מיכל גולן09/12/2011שלום מאיה,
ממש לא .. :)
קרם עיניים מורחים שכבה דקה ולא ממש קרוב לשק הדמעות.
ברגע שתמרחי קרם עיניים מעט יותר "רחוק" בטפיחות קלות בזווית העין ומטה הקרם גם מעט יתפשט .
שבת שלום , הכל בסדר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך רואקוטן מנקה את הפנים?נדב08/12/2011
הבנתי איך הוא מונע מפצעים לצאת אבל לא הבנתי איך הוא מנקה את הפנים מכתמים ושחורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך רואקוטן מנקה את הפנים? - תגובה
מיכל גולן11/12/2011שלום גיא,
רואוקטן אינו מנקה את הפנים. יש בו חומר אשר "מייבש" את בלוטת החלב שגורם להפרשת שומן בפנים, מה שבעצם גורם לאקנה.
אני מציעה כשבוע-שבועיים לאחר נטילת הכדור להגיע לקוסמטיקאית לטיפול עדין ע"מ לנקות את הפנים מהפרושות השומן. בשבועיים אלה התרופה לעיתים גורמת להוצאה מוגברת של השומן החוצה לכן עדיף לנקות מעט את הפנים ולהקל על עור הפנים.
יש לשמור על עור הפנים ולהשתמש במקדם הגנה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי אנטי אייגי'נגארנה08/12/2011
שלום רב,
אני בת 53 ומתעניינת בטיפולי אנטי אייג'ינג.
ורציתי לשאול:
1. מה ההבדל בין מזוטרפיה להזרקת חומצה הילרואית?
2. ואיזה חומר הכי טוב להזריק לשקעים בלחיים נפולות?
3. האם אפשר שמזוטרפיה תעשה מישהיא שהיא לא רופאה או קוסמטיקאית פרא רפואית?
תודה מראש
ארנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי אנטי אייגי'נג - תגובה
אורית בן יהודה08/12/2011היי ארנה ברוכה הבאה לפורום.
לשקעים לחיים נפולות בגילך מומלץ לזהזריק חומצה הילהרונית שתוסיף נפח ותגרום למראה מורם יותר של פנייך,
במזוטרפיה משתמשים באותו החומר אך ההזרקה אינה מקומית ,בשיטה זו מזריקים הרבה הזרקות קטנטנות של חוצה הילהרונית על פני רוב שטח הפנים וזאת כדי להשביח את העור
ולגרום למראה צעיר יותר, חומצה הילהרונית מצוייה באופן טבעי בעור ועם ההתבגרות כמותה יורדת ויורדת ומכאן המראה המבוגר.
שאלת על טיפולי אני אייג'ינג והוספת וכתבת כי את סובלת משקעים בלחיים ומעור נפול מכאן המסקנה שראשית את צריכה להזריק באזורים בהם איבדת שומן ואם ברצונך להגדיל ולעשות הוסיפי טיפולי מזוטרפיה - טיפול זה נעשה בחמישה טיפולים כל שבוע.
מזוטרפיה נעשית אך ורק ע"י רופא! לא אחות ולא קוסמטיקאית רפואית מורשית לעשות טיפולים אלו.
מקוה שעזרתי
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי אנטיאייגי'ן
ארנה08/12/2011תודה אורית,
רק רציתי לשאול כמה שבועות אני צריכה לעשות את הזרקה המזוטרפיה? לערך.
ואחרי כמה זמן אפשר לראות שינוי?
ודבר אחרון מפחיד אותי הזרקת החומצה שלא יראו לי לחיים נפוחות מאוד כפי שרואים על נשים אחרות ולכמה זמן זה מחזיק מעמד?
תודה מראש
ארנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הקרם באמת מפחית עיגולים שחורים?דנה07/12/2011
כתוב על הקרם עיניים מבהיר וויט לוסנט של שיסיידו:
*פותח בטכנולוגיה חדשנית ומכיל קומפלקס יוקרתי Deacti להבהרה
*הקומפלקס מפחית עיגולים וכהויות שחורות סביב העיניים
*כמו כן מפחית את הפיגמנטים של המלנין
*מאיר את העיניים באופן מיידי
*מכיל תמציות צמחים אסיתיות יחודיות לחידוש מאזן הלחות בעור
האם זה באמת מפחית עיגולים וכהויות שחורות סביב העיניים?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הקרם באמת מפחית עיגולים שחורים? - תגובה
מיכל גולן08/12/2011היי דנה,
יש לך תשובה למטה שענתי לך לפני זמן קצר...
אם משהו לא ברור אשמח לעזור...
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיכשור לאיפור קבוע??אדווה דרומר07/12/2011
היי לכולן :] אני לומדת איפור קבוע ואני מתלבטת איזה מקעקעת לרכוש.. על מה אתן ממליצות ואם אתן יודעות משהו בקשר לביוטי לוק??
המשך יום טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכשור לאיפור קבוע?? - תגובה
אורית בן יהודה08/12/2011היי, איני עובדת עם המכשור של משה אלול ומאוד מרוצה , עבדתי בעבר עם מכשור אחר,
העבודה והתוצאות "שמיים וארץ"
זה מנסיוני כולם מוזמנות לתרום מנסיונם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה על הפניםנדב07/12/2011
שלום לפני בערך שבועים הרגשתי כמו מוגלה בתוך הפנים נפיחות קלה על הפנים בלחיים לאט לאט זה גדל ואכשיו זה ממש גדול וכואב ואדום זה לא ניראה כמו פצע הניפחות ממש גדולה ושאני נוגע זה כואב ניסתי להשים קרח ואלוורה זה לא עזר חיצונית לא רואים פצע רואים אדום אבל בתוך העור זה ממש נפוח וכואב מה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה על הפנים - תגובה
מיכל גולן07/12/2011היי גיא...
זה לא נשמע כמו ציסטה, אולי פרונקל או תחילת אקנה ...
ע"מ להגיד לך מה לעשות מאוד מומלץ לקבל חוו"ד של קוסמטיקאית פרא-רפואית.
יש דרך לטפל בהכל ... :)
נשמח לעזר תמיד
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה על הפנים - תגובה - תגובה
אורית בן יהודה08/12/2011היי גאי,
במקרים כאלו גם גם במטופלים שלי, אני ממליצה לפנות לרופא עור שירשום לך משחה בשם איכטימול אותה מניחים בראש הפרונקל , החומר הפעיל גורם לדלקת להתנקץ החוצה.
מעבר לכך כדי לפנות לקוסמטיקאית טובה כפי שמיכל כתבה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור ופצעוניםרוזי06/12/2011
היי לכולם.
ראשית כל נעים להכיר, הפורום ממש נחמד :)
שאלתי היא - האם תיאורטית פצעונים וקומודונים (במקרה שלי במצח) יכולים להופיע בגלל שימוש במייק-אפ מסוים (במקרה הזה 'ביוטי 6' - פודרה לפנים), גם חודש לאחר הפסקת השימוש בו??? או שזה לא הגיוני?
אני בודקת גם אפשרויות אחרות להופעת הפצעונים, אך אשמח לשלול את האפשרות הנ"ל כי היא ממש התחילה להציק לי...:(
אודה לתשובתכם.
המשך יום מקסים
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור ופצעונים - תגובה
מיכל גולן07/12/2011היי רוזי,
שמחה שאת איתנו כאן ונהנת :)
כן, יכול להיות מצב שמייק אפ גורם לרגישות ולפיצעונים.
איני מכירה את החברה הזו של האיפור.
אם הפסקת השתדלי להמתין עוד קצת ולהשתמש בסבון פנים...
תני לעצמך קצת זמן.
נשמח לעמוד לשרותך תמיד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור ופצעונים
רוזי07/12/2011הי מיכל.
תודה על התשובה הסימפטית:))
העניין הוא שהפסקתי להשתמש במייק-אפ הזה כבר לפני חודש וחצי,
ואני שוטפת פנים בסבון פעמיים ביום כל יום, והפצעונים עדיין ממשיכים להופיע... :(
האם יש אפשרות שהאיפור גרם זיהום כלשהו וכבר רצוי ללכת לרופא עור שייתן משחה?
עליי לציין שכשהתחלתי להשתמש באיפור לא היו לי פצעונים, כלומר הם הופיעו רק כעבור חודש-חודשיים.
וברשותך עוד שאלה .- האם תרסיס חומר ניקוי גם יכול
לגרום לקומודונים ופצעים??
סליחה על החפירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור ופצעונים - תגובה
מיכל גולן07/12/2011רוזי ,
חודש וחצי זה בערך הזמן ...
זיהום לא עושה מייקאפ :)
לא מכירה את התרסיס שאת מדברת עליו אז אין לי מושג.
מאוד תלוי גם איזה סוג עור יש לך ובת כמה את...
הייתי ממליצה ללכת לקבל חוו"ד מקוסמטיקאית ותיתן לך סבון מיוחד ו/או חומר לפנים שיעזור לך בעניין הפצעונים..
בהצלחה אשמח לעזור ולענות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרמיםליאת04/12/2011
איזה קרמים מתאימים למי שרגיש בפנים
ומפתח אלרגיות לקרמים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרמים - תגובה
אורית בן יהודה04/12/2011היי ליאת ברוכה הבאה לפורום.
נטיה לפתח אלרגיה לקרמים רבים מראה על נטיה כללית לאלרגיות מה שאומר שגופך מתייחס לרכיבים שונים בקרמים ובכלל כגוף זר ו"נלחם נגדם".
אני לא יכולה להמליץ לך על קרם ספציפי , אני כן יכולה להמליץ לך לחפש קרם /תכשיר ללא תוספי צבע וריח ומרכיבים צמחיים שהם האלרגנים ביותר.
בנסותך תכשיר חדש קחי דיגמית ונסי אותו על אזור קטן לפחות יומיים באם אין רגישות מרחי אותו על כל הפנים.
רק על ידי ניסו ותהיה תמצאי את התכשיר המתאים עבורך.
חשוב לציין כי אנשים הסובלים מחוסר בחומצה פולית נוטים יותר לפתח אלרגיות לכן במקביל אמליץ לך לבצע בדיקות דם , השלמה של חומצה פולית במידה ויש חוסר עשוייה להוריד את רגישותך לאלרגיות.
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים שחורים מתחת לעינייםדנה01/12/2011
האם שמעת על ה"קרם עיניים מבהיר וויט לוסנט של שיסיידו"?
האם זה באמת מבהיר עיגולים שחורים מתחת לעיניים...? האם יש המלצות?...
כתוב על הקרם עיניים מבהיר וויט לוסנט של שיסיידו:
*פותח בטכנולוגיה חדשנית ומכיל קומפלקס יוקרתי Deacti להבהרה
*הקומפלקס מפחית עיגולים וכהויות שחורות סביב העיניים
*כמו כן מפחית את הפיגמנטים של המלנין
*מאיר את העיניים באופן מיידי
*מכיל תמציות צמחים אסיתיות יחודיות לחידוש מאזן הלחות בעור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים שחורים מתחת לעיניים - תגובה
מיכל גולן02/12/2011היי דנה,
איני מכירה את הקרם שציינת.
עיגולים שחורים מתחת לעיניים היא תופעה מוכרת וקשה לטיפול.
העור שלנו מתחת לעיניים עור דק, שקוף ועדין מאוד. לכן ישנה השתקפות של הנימים שמתחת לעין שניראים כשחורים. בעצם אם היית יכולה להסתכל בזכוכית מגדלת היית רואה ממש צבע כחול.
יש את עדות המזרח כמו התימניות שזה אופייני להן.
יש לפעמים בעיות של כבד .
תני לקוסמטיקאית להסתכל ולראות עד כמה זה חמור.
מכיון שזו לא פיגמנטציה קשה אם בכלל ניתן לטפל בתופעה זו מלבד שימוש בקונסילר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערספירר29/11/2011
על מה צריך להקפיד כשמרים שיער מהמפשעה אצל קוסמטיקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
מיכל גולן29/11/2011היי ספיר,
על מה צריך להקפיד?....
האם מדובר בהסרת שיער לצמיתות או בשעווה?
על איזה איזור מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ספירר30/11/2011שעווה ,
רשמתי במפשעה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
מיכל גולן02/12/2011היי ספיר,
לא למרוח קרם גוף ... הגיינה :)
אם הסרת שיער לצמיתות, גילוח ..
בהצלחה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותליאת29/11/2011
רציתי לברר לאיזה סוג עור מתאימה מסיכת פנים המכילה אזולן?
ובנוסף קיימת לי אלרגיה בעיינים הרופא טוען שזה מהקרמים ומהאיפור
האם יש מוצרים המיוחדים לבעיה זו?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
אורית בן יהודה08/12/2011ליאת ברוכה הבאה לפורום.
מסיכת אזולן מומלצת לעור רגיש, לגבי האלרגיה רק ורופא יכול לעזור ואף להפנותך לבדיקות רגישיות.בכל מקרה בבחירת תכשיר הקפידי שלא יכיל חומרי צבע ובישום שהם האלרגנים הגדולים ביותר.
בהצלחה:)
עניתי על שאלה דומה ב4/12/11-קיראי גם אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מוזר?ליאת29/11/2011
שלום, אני בת 31 יש לי עור שתמיד חשבתי שהוא רגיל-נוטה ליבש
עקב אלרגיה לקרמים שלי פניתי לקוסמטקאית שתתאים לי קרמים חדשים
והיא אפיינה לי את העור כשמנוני עם מעט סבוריאה (יש לי קשקשת ואדמומיות בין הגבות...) אציין שבאזור האף יש שמן, באיזור הגבות והפה יבש לי, והלחיים נוטות לאדמומיות ונימים מודגשים
היא התאימה לי קרם יום ברבדוס של אנה לוטן+סבון מקציף מטהר וללילה קרם קוסמודרם
היא אמרה לי שלמראית עין העור מבחוץ יבש אבל בפנים הוא בעצם שמן האם הגיוני?!
מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה שמנה - תגובה
אורית בן יהודה29/11/2011היי ליאת ברוכה הבאה לפורום.
כן בהחלט הגיוני. לפי תאורך את בעלת עור "הסובל" מסבוראה שמנה עור המאופיין באדמומיות וחספוס במקומות מסויימים , מקומות בהם אין תחלופה בריאה של השכבה הקרנית (השכבה העליונה בעור,זו הנראית לעיין) דבר הגורם לך לקשקשת ואדמומיות בין הגבות ואזורים באזורים אחרים בהם הסבוראה פחות בולטת עדיין תחלופת התאים לא תקינה לכן את מרגישה יובש ביחוד בתקופה קרה ויבשה זו של השנה.
עורך לפי תאורך נקרא גם עור היפרמי זה סוג עור המאופיין בנימים בולטים אדממויות, רגישות ובהרבה מקרים בשומניות ייתר .
חשוב לציין שסבורה מוגברת בעונות מעבר, תקופת המחזור החודשי , מצבי סטרס ועוד.
מומלץ להמנע מחימום ייתר של הביית וביחוד ישיבה קרובה ליד תנורי חימום , במקרים של חימום ע"י מזגן מומלץ להניח בחדר כלי עם מים לפיזור לחות או להעזר במכשירים במלחחים את האויר, זו תקופה בה גם הרבה אנשים סובלים מהתייבשות השכבה הקרנית . הטיפול שקיבלת הוא טיפול טוב לחלק מהאנשים מקווה מאוד שיהיה יעיל עבורך במידה ואין שיפור יש טיפולים נהדרים אחרים , אשמח לעזור בהמשך.
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית-דחוף!!!
ליאת01/12/2011האלרגיה שוב חזרה לי גם לקרמים של אנה לוטן,
אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות, הפנים שוב מלאים בפצעונים
האם אני לא יכולה להשתמש בקרמים כלל?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית-דחוף!!! - תגובה
אורית בן יהודה04/12/2011היי ליאת,
אל יאוש ישנם טיפולים רבים לסבוראה שמנה מצאי קוסמטיקאית טובה שיש לה מספר פתרונות לטיפול בעור כשלך עד.
כמובן שאת יכולה להשתמש בקרמים את רק צריכה אבחון והתאמה של תכשיר המתאים לך.
הכי חשוב כרגע להרגיע את התפרצות הפצעים, ככל נראה בנסיון להרגיע את היוב/סבוראה
התכשירים שניתנו לך גרמו להתפרצות אקנה.
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)