מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סליחה מראש על החפירה !!דפנה23/12/2011
שלום .
יש לי כמה שאלות .
1 . עשיתי אפילציה בלחי למעלה ויש לי חורים קטנים עכשיו , האם זה הגיוני שהם יעברו עם הזמן כמו צלקות אחרות שעוברות משריטות עמוקות וחתכים ? יש לי גם סימנים מכוויות של הסרת שיער , נוצרו פצעים ואז העור התקלף ונשארו סימנים האם גם זה עובר עם הזמן ?
2.הבנתי שכדי לעזור לסימנים ( חורים מאפילציה וכוויות מהסרת שיער) לעבור אני צריכה לעשות פילינג טבעי ( אני עושה את הפילניג לבד בבית עם דבש ,סוכר חום ולימון ) , האם זה באמת יכול להוריד שכבות עור מתות ופגועות ולשפר את מראה הסימנים ?
האם הפילינג יכול לפגוע בעור באיזה שהיא צורה ועוד במקום שהעור שם רגיש ודק כמו בלחי למעלה (ליד העיניים)?
3. אני נוהגת להשתמש בג'ל אלוורה לעור הפנים , הוא ניספג מהר , לא משאיר תחושה של קרם על הפנים . כל קרם שאני שמה יש לי לאחר מכן מן פצעונים קטנים (לא מוגלתיים ) ונקבוביות ( גם אם אני שמה קרם הכי נטול שומן שיש).
האם הג'ל יכול לבוא כתחליף לקרם לחות ? האם אפשרי להשתמש בו באיזור העיניים ?
האם הוא אפקטיבי לאנטי אייגינג ?
אשמח לתשובות
תודה .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה כתמים מהסרת שיער ועוד
אורית בן יהודה25/12/2011היי דפנה ברוכה הבאהלפורום,
לגבי האפלציה אני צריכה להביו האם את מתכוונת לגלדים כהים שעדיין לא נשרו לאחר הטיפול או לשקעים בעור לאחר שעבר זמן, חיזרי אלי עם תיאור מדוייק אנסה לעזור.
לגבי כויות מהסרת שיער, חשוב לטפל בחומרים נוגדי פיגמנט וכמה שיותר מהר, הזנחה של טיפול בסימנים/פיגמנטציה לאחר הסרת שיער ובכלל מקשה על הטיפול , טיפול בתופעה קרוב להופעתה פותרת אותה מהשורש, פני למכון המטפל הם אחראים לתת לך טיפול!
לגבי פילינג טיבעי הור לא מזיק בתנאי שהעור החלים, לטיפול יעיל במצב שתארת את זקוקה להתאמה של חומרים פעילים יותר!
ג'ל אלוורה אינו טיפול לאנטי אייג'ינג הוא מרגיע ומוסיף ליחוח, ישנם תכשירי לחות עשירים בחומרי אנטי אג'יננג שאינם גורמים להתפרצות פצעונים מה גם שלא ציינת את גילך.
ליעווץ ואבחון מעמיק גשי לקוסמטיקאית רפואית טובה .
ממתינה לתשובתך בעניין האפילציה ואחזור אלייך.
חג שמח,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
היי25/12/2011היי
תודה על התשובה .
אין לי גלדים יש לי מין חורים כמו אחרי אקנה , בעור העדין של הפנים( לחי למעלה , המקום השמאלי של העיניים).
איזה קרם נוגדי פיגמנט אני יכולה לקנות ? האם ביאפין הוא מוצלח? את הקוסמטיקאית שלי זה לא מעניין . היא ראתה כבר כמה צלקות שנישארו לי על העור ואומרת שזה יעבור מן עצמו ועברו כבר כמה חודשים והן עדיין ישנם, אני פוחדת שזה יקרה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
היי25/12/2011עכשיו שמתי ביאפין ושורף לי העור , האם זה תקין ? או שזה אומר שהחומר מתחיל לפעול ?כי הפצעים התייבשו קצת( לאחר חמישה ימים אחרי הטיפול) וזה לא שרף ככה .
אני בת 23 .
אני כבר פוחדת ללכת לקוסמטיקאיות , כל אחת אומרת שהיא פרא רפואית עם ניסיון של שנים ורק עושה לי נזקים , עברתי כבר כמה כאלה . בבקשה המלצה מה אפשר לעשות עם החורים .
תודההה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
אורית בן יהודה27/12/2011היי גילך הצעיר הינו יתרון בגיל זה העור מתחדש ביתר קלות אני כותבת זאת בהסתייגות מאחר ולא ראיתי ואיני יודעת עד כמה ההצטלקות(חורים) עמוקה.
בביאפין משתמשים מיד לאחר תהליך האפילציה כיום יומיים לאחר האפילציה לאחר מכן מומלץ להשתמש בבפנטן פלוס המאיץ את תחלופת התאים ומרגיע את העור, איני יכולה לענות על גבי הפורום מדוע שורף לך , גשי לקוסמטיקאית המטפלת אם אינה נותנת לך פתרונות מצאי אחרת יש קוסמטקאיות טובות והרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיכל גולןנדב22/12/2011
קודם כול תודה על התשובה
ויש לי עוד שאלה שנוצר גלד לשים עליו עוד מייבש עד שיפול שיתקלף או לא לגעת בו ולא להשים עליו כלום עד שיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל גולן - תגובה
מיכל גולן22/12/2011היי נדב,
אני ממליצה ברגע שהמקום התייבש לעזוב את הגלד. אין צורך במשחה שוב מייבשת..
בהצלחה, חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגדנה21/12/2011
אמרו ש"הלוקסיד" זה פילינג
ורציתי לדעת איך לוקסיד יכול להיות פילינג?
הרי אין ללוקסיד גרגרים של פילינג!
והלוקסיד זה מרקם של קרם- אז איך זה עושה פילינג?
מה זה בכלל "פילינג כימי"? במה הפילינג הכימי שונה מפילינג רגיל...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג - תגובה
אורית בן יהודה22/12/2011היי דנה ברוכה הבאה לפורום.
לוקציד הינו רטין A ואכן גורם לקילוף(פילינג) עלול לגרום לגירוי בעור יש להשתמש בזהירות והדרכה צמודה. פילינג גרגירים כיום פחות ופחות בשימוש .הטיפול הקוסמטי היעיל לשימוש בבית הוא ע"י חומרים קרטוליטים (מקלפים ממסים) לדוגמה: חומצה גליקולית, אלזאית, לקטית רטינול ועוד תכשירים העושים עבודה נפלאה ושיפור ניכר בעור ומטפלות במגוון בעיות עור בהתאמת סוג קרם הפילינג לבעיה .
טיפול בקרם המכיל חומרים קרטוליטית ממיס ומקלף את התאים המתים גורם גירוי מבוקר בעור בעקבות כך העור מייצר קולגן אלסטין חדש בשכבת המטריקס, פיליגג גרגירים מקלף את התאים המתים ואינו גורם לתגובה בעור- פשוט ניקוי ורענון.
פילינג כימי עושים רק רופאיםֱ ! גורם לקילוף ניכר השימוש הוא בTCA ובחומצות בריכוזים גבוהים מאוד.
מקווה שעזזרתי
אורית בן יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדנה21/12/2011
מה מכילות המשחות לוקסיד,אדפרין, רט אוויט?
כיצד המשחות האלה יכולות לטפל באקנה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
אורית בן יהודה22/12/2011היי דנה ברוכה הבאה לפורום.
כל המשחות שציינת מכילות רטין A גורמות לקילוף, יעילות בטיפול באקנה באנשים מסויימים, יש לקחת בחשבון תופעות לוואי כגון גירוי ייתר והאדמת העור ובשימוש ממשך קופרוז- נימי דם המופיעים על פני עור הפנים . לכן אני אישית מעדיפה שימוש בחומצות כגון חומצה אזלאית וגליקולית יחד עם תכשיר אנטי בקטריילי, מנסיון תוצאת נהדרות , תמיד רצוי לשלב ניקוי פנים כדי לשחרר את הנקודות השחורות מהן מתחיל כל תהליך האקנה.
שילוב טיפול בתכשירים יום יום וטיפול קוסמטי מביא לתוצאות הרצויות.
מומלץ לפנות לקוסמטיקאית רפואית טובה שתאבחן ותתאים טיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לקילוף פצענדב21/12/2011
שגודל לי פצע קודם כול אני מוציא ממנו את השומן בדרך מיקצועית ככה שלא נישאר צלקת אחרי זה אני שם מייבש פצעים נקודתי על הפצע יום למחורת הפצע מתייבש ונוצר מין קילוף כזה כאילו גדל על זה עור מיבוש אז אני מקלף את זה ואז הגלד ניהיה אדום ממש אז מה לעשות פעם הבאה לקלף או להמשיך לשים על זה את המייבש או לא לגעת אחרי שמתביש?
חייב תשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לקילוף פצע - תגובה
מיכל גולן22/12/2011היי נדב,
כאשר יש פצע שאתה מניח עליו מייבש פצעים אתה גורם לזירוז בתהליך הריפוי. מצוין.
לא ממליצה לגעת בגלד שישנו , עדיף לתת לו "ליפול" לבד.
תמיד קיים החשש שחלק מהגלד עדין "תפוס על העור והקילוף שלך "מנתק" אותו בכוח מהעור ולכן יש חשש לפגיעה בריקמה בריאה.
חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בחומרים קוסמטיים בהנקהשואלת21/12/2011
אני מניקה תינוקת בת חודשיים ורוצה להשתמש בסרום שמכיל מעט רטינול ומעט חומצה סילצילית. האם יש מניעה? לפי המכון הטרטולוגי אין הנחיות מיוחדות להנקה, אך האם כדאי להסתכן? האם אתן יכולות להמליץ על תכשיר המותר בהנקה לעור פנים יבש, אדמומי והם פיגמנצטיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בחומרים קוסמטיים בהנקה - תגובה
מיכל גולן22/12/2011היי שירה,
בגדול אין בעיה עם חומצות !!
רטינול לא נותנים בזמן הנקה מחשש לכניסה למחזוריות הדם .
רטינול מומלץ לאחר הנקה :)
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכתמי אקנה ופיגמטציהנדב20/12/2011
אם שמים מישחת יבוש פצעים על כתמי אקנה אדומים או כתמי פיגמטציה כאים זה יכול להוריד שיכבת עור ולעלים או לטשטש את הכתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לכתמי אקנה ופיגמטציה - תגובה
מיכל גולן20/12/2011היי נדב,
משחה לייבוש פצעים כשמה כן היא .
יש במשחה זו חומרים אשר עוזרים בייבוש הפצע והחלמתו.
ע"מ לטפל בפיגמנטציה יש להשתמש בחומרים אשר יש בהם יכולת "פירוק" המלנין שאחראי על יצירת הפיגמנטציה.
בהצלחה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפניםמיטל18/12/2011
אני בת 27 אוכלת נכון ועוסקת בפעילות גופנית כ 3-4 פעמים בשבוע – שותה המון וממעיטה בסוכרים
יש לי עור יפה ומתוח אבל אני מאוד רוצה לשמר אותו כך
אני קונה קרם לחות – בד"כ מה שיש ברשתות הפארם במבצע... לוריאל...סופט טאץ...ניוואה
ומשתמשת בקרם לעיניים של ניוואה ומורחת בוקר וערב ( גם על הצוואר והמחשוף)
כמו כן אני מנקה אותו עם סבון מקציף לפנים ועוברת עם חלב פנים להורדת האיפור ( לפעמים אני שמה מי פנים – ממש לא על בסיס קבוע )
בקיץ אני שומרת מאוד מהשמש ושמה קרם הגנה ( העור שלי שחום )
יש משהו בשגרה שלי שאולי לא נכון ?
אשמח לקבל המלצה – האם אני צריכה יותר לשים לב בגיל כזה איזה קרם אני קונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
מיטל18/12/2011אני מורחת את הקרם לחות של הפנים גם על הצוואר והמחשוף
כתבתי בטעות לגבי הקרם עיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור הפנים - תגובה
מיכל גולן20/12/2011שלום מיטל,
אני כ,כ שמחה לקרוא שאת שומרת על עור הפנים :)
ההמלצה שלי היא פשוט לקנות מוצרים לטיפוח דרך קוסמטיקאית פרא-רפואית.
כיום שמוצרים אלו בעלי יכולת לחדש את העור, במוצרים יש חומרים פעילים יותר לחידוש העור ולשמירה שלו.
אם את כבר מטפלת אז "ללכת" על הטוב :)
בהצלחה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם עינייםדנה15/12/2011
מרחתי את קרם העיניים קרוב מדיי לשקע העין ולקו הריסים ושמתי שכבה מאוד מאוד מאוד עבה!!!!!
שמתי מסביב לשתי העיניים שכבה כל כך עבה של קרם!!!
האם נגרם לי נזק לשק הדמעות???.
האם זה מסוכן מה שעשיתי? האם נגרם לי נזק בלתי הפיך??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים - תגובה
מיכל גולן17/12/2011היי דנה ,
בעבר עניתי על שאלה דומה . הנה לך התשובה :
ממש לא עשית נזק.. :)
קרם עיניים מורחים שכבה דקה ולא ממש קרוב לשק הדמעות.
ברגע שתמרחי קרם עיניים מעט יותר "רחוק" בטפיחות קלות בזווית העין ומטה הקרם גם מעט יתפשט .
שבת שלום , הכל בסדר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרמיםדנה15/12/2011
מרחתי על הפנים "סרום למיצוק הגוף" ו"קרם לילה" על הסרום- וכשקמתי בבוקר הופיעו לי על כל הפנים פצעים קטנים!!!
האם הקרמים שמרחתי הרסו לי את הפנים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרמים - תגובה
מיכל גולן17/12/2011היי דנה,
כמו שעניתי לך בהודעה הקודמת יש סרומים שלא מתאימים לכל עור.
סרום למיצוק בגוף לפנים??? למה?
יש מספיק סרומים לפנים שעושים עבודה נפלאה :)
לא הרסת את הפנים, הסירי דאגה. הפסיקי להשתמש במוצרים אלו שבטוח אינם מתאימים לך.
בת כמה את? מה סוג העור שלך?
להכל יש חשיבות ...
בהצלחה מתוקה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוםדנה15/12/2011
סרום זה מרקם של שמן OIL
האם מותר למרוח סרום על עור פנים שמן עם אקנה?
האם הסרום יכול להחמיר אקנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרום - תגובה
מיכל גולן17/12/2011היי דנה,
בשו ישנם המון סוגי סרומים.
מתיחה/הבהרה/הזנה/רטינול ... ועוד.
סרום שלא מתאים לעור שמן אכן יכול להחמיר אקנה.
אשמח לעזור ולענות ,
בהצלחה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיספסתן אותי אודה אם תענו על שאלתיארנה14/12/2011
היי בוקר טוב,
רציתי לשאול בקשר לחומצה היאלרונית, האם אפשר שקוסמטיקאית תעשה זאת ללא הזרקות?
כי דיברתי עם קוסמטיקאית והיא אמרה לי לבוא אליה ל-6 טיפולים להחדרת החומצה ללא הזרקה ולדבריה כבר בטיפול הראשון רואים זוהר בפנים. האם זה אפקטיבי ללא הזרקת החומר לעור ע"י רופא? האם זה ירים לי במעט את עור הפנים מה שאני צריכה לא הרבה.
תודה מראש
ארנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיספסתן אותי אודה אם תענו על שאלתי - תגובה
מיכל גולן15/12/2011היי ארנה,
סליחה על ההמתנה :)
תלוי איזו חומצה האלרונית (של איזו חברה), חומצה האלרונית היא בעלת מולקולה מאוד גדולה שלא תמיד חדירה לעור.
יש בשוק חומצות האלרונית בעלות מולקולה קטנה שכן ניתן להגיע איתה לתוצאות.
תוצאה כמו אצל רופא אני בספק אבל אני בטוחה שתיראי תוצאה טובה ומטיבה עם הפנים.
השאלה היא בת כמה את ומה באמת את מצפה ורוצה מעור הפנים .
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור אדמומי וקצת יבשרז13/12/2011
שלום,
אני בן 18 ועור שלי לאחרונה אדמומי ומעט יבש.
קניתי פלקסיטטול לילדים, כי לא היה את של המבוגרים, אבל הבנתי זה עובד על אותו בסיס רק שהמבוגרים הוא גם יותר מותאים לפצעי בגרות שאין לי.
שמתי אותו היום ואחראי שעה בערך העור שלי נעשה יותר אדום... הרכיבים: לפי הסדר
aqua, octyldodecanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Glyceryl Stearate,Glycerin,stearic acid,sodium PCA,pentaerythrityl tetrastearate,Ceteareth-12,Ceteth-20,Triethanolamine,cetyl alcohol,benzyl alcohol.dimethicone,stearyl alcohol,carbomer,imidazolidinyl urea.
------*-----------------*-----------*----------
------*------- שעה שטפתי את הפנים עם מים ומגבת. ואחראי זה שמתי את האלוורה של כצט. רכיבים לפי הסדר:
Water (Aqua), Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol & Matricaria (Chamomilla Recutita) Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, DMDM Hydantoin, Fragrance, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamal Alcohol, Citronnellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3 – Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Disodium EDTA, FD&C Yellow no.5, FD&C Blue no.1
וזה דווקא הועיל מאוד , אך עדיין נשאר טיפה אדמומיות אבל בדרגה נמוכה אבל בהחלט מספק..אבל זה זמני עד שהחומרים מתפוגגים..
מה את ממליצה לי תכשיר שירפא את האדמומיות, ולא רק מקל ואחראי יום, יומיים וזה חוזר... סליחה על החפירה אבל זה מאוד מתסכל ....
תודה רבה לך! וערב טוב : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור אדמומי וקצת יבש - תגובה
מיכל גולן15/12/2011שלום רז,
קשה לי מאוד לתת לך מענה בלי לראות את הפנים שלך.
אדמומיות יכולה להיווצר ממספר גורמים.
ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית באזור מגוריך שתבחין ותיראה יש קרמים מרגיעים ...
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור אדמומי וקצת יבשרז13/12/2011
שלום,
אני בן 18 ועור שלי לאחרונה אדמומי ומעט יבש.
קניתי פלקסיטטול לילדים, כי לא היה את של המבוגרים, אבל הבנתי זה עובד על אותו בסיס רק שהמבוגרים הוא גם יותר מותאים לפצעי בגרות שאין לי.
שמתי אותו היום ואחראי שעה בערך העור שלי נעשה יותר אדום... הרכיבים: לפי הסדר
aqua, octyldodecanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Glyceryl Stearate,Glycerin,stearic acid,sodium PCA,pentaerythrityl tetrastearate,Ceteareth-12,Ceteth-20,Triethanolamine,cetyl alcohol,benzyl alcohol.dimethicone,stearyl alcohol,carbomer,imidazolidinyl urea.
------*-----------------*-----------*----------
------*------- שעה שטפתי את הפנים עם מים ומגבת. ואחראי זה שמתי את האלוורה של כצט. רכיבים לפי הסדר:
Water (Aqua), Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol & Matricaria (Chamomilla Recutita) Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, DMDM Hydantoin, Fragrance, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamal Alcohol, Citronnellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3 – Cyclohexene Carboxaldehyde, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Disodium EDTA, FD&C Yellow no.5, FD&C Blue no.1
וזה דווקא הועיל מאוד , אך עדיין נשאר טיפה אדמומיות אבל בדרגה נמוכה אבל בהחלט מספק..אבל זה זמני עד שהחומרים מתפוגגים..
מה את ממליצה לי תכשיר שירפא את האדמומיות, ולא רק מקל ואחראי יום, יומיים וזה חוזר... סליחה על החפירה אבל זה מאוד מתסכל ....
תודה רבה לך! וערב טוב : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על שרשרת התגובות זה נלחץ לי כ
רז13/12/2011כמה פעמים סליחה : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי פיספת אודה לך על התשובה
רז14/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם רואקוטן לא מנקה את הכתמיםנדב13/12/2011
אז איך הם יורדים אני רואה שכימעט לכול מי שלקח רואקוטן אין כתמים יותר זה הוריד לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם רואקוטן לא מנקה את הכתמים - תגובה
מיכל גולן14/12/2011הכתמים שקיימים בעור הם כתמים אדומים כתוצאה מהפצעים ולא פיגמנטציה.
כתמים אדומים עוברים מהעור כעבור זמן, כיוון שהרואקוטן מרפא את העור במהירות יותר גדולה ממצב ללא תרופה כך גם הפצעים האדומים / כתמים אדומים עוברים יותר מהר .
לכן זה "מרפא" את הפצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)