פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה וטיפולים
    רויטל
    03/11/2011

היי,
    אני בת 29, עוברת כרגע טיפולי פוריות (IVF) כי אני ובעלי מתקשים להיכנס להריון. אני סובלת משיעור יתר בפנים ועברתי בעבר כמה טיפולי אפילציה. רציתי לדעת אם אפשר להמשיך עם זה גם במהלך טיפולי פוריות, או שזה עלול להשפיע על הטיפולים איכשהו.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה וטיפולים

הוספת תגובה

• אפילציה וטיפולים - תגובה

אורית בן יהודה
    03/11/2011

היי רביטל ברוכה הבאה לפורום,
    טיפולי האפילציה לא ישפיעו לרעה על טיפולי הפוריות, אך עצם העובדה שאת כרגע מטופלת בהורמונים יכולה לפגוע בתוצאות טיפולי האפילציה, הורמונים מסוימים גורמים לגוף ליצור זקיקי שיער נוספים, יש לקחת זאת בחשבון ולהנמיך צפיות.
    המון בהצלחה בטיפולי הפוריות.
    בברכה, אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רט-אויט- האם?
    שרית
    22/10/2011

שלום רב
    אני מנסה להשתמש ב-רט-אויט בריכוז 0.05%
    פעם ביום, בלילה, על עור הפנים.זוהי משחה שבמקור
    מיועדת לטיפול באקנה אבל הבנתי שהיא מאוד משפרת את מרקם העור ו" מגהצת" קמטוטים.
    המשחה באה בצורת ג'ל.
    התחלתי מריכוז נמוך יותר ועליתי- אין תופעות לוואי בעור.
    השאלות:התוצאות מאוד טובות אבל האם כדאי להשתמש בל יום ללא הגבלת זמן ?
    למשחת הג'ל ריח נורא ולא נעים למרוח אותה- האם יש מוצר
    דומה עם ריח וטקסטורה יותר נעימים ?

לקביעת תור
    סגירה
    רט-אויט- האם?

הוספת תגובה

• רט-אויט- האם? - תגובה

מיכל גולן
    23/10/2011

היי שרית,

בת כמה את?
    מה מטרת השימוש שלך?

אם לקימטוטים יש המון תכשירים נעימים ומעדינים קימטוטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רט-אויט- האם? - תגובה

אורית בן יהודה
    25/10/2011

היי ברוכה הבאה לפורום,
    אכן לרטויט שהוא רטין a יש השפעה טובה על מרקם העור ישנם תחליפים גנרים לוקציד לשם הדוגמה - במרקם קרמי לא ג'ל, שאלתך על משך השימוש במקומה, תוופעת לוואי בשימוש לאורך זמן היא התרבות כלי דם /קופרוז על הפנים, ניתן לטיפול רק ע"י טיפולים פולשניים.
    לכן אני ממליצה לך לשלב בין רטין a לקרם חומצה גליקולית/ לקטיק בהתאם לסוג העור
    ובהמשך לשלב סרום רטינול רטינולxx , מאוד פעיל משיג תוצאות מדהימות עם פחות תופעות לוואי ארוכות תווך.
    כמובן לאחר איבחון אצל קוסמטיקאית רפואית
    בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    בר
    22/10/2011

בוקר טוב.

בת 38. האם מריחת שמן זרעי ענבים טוב למריחה על הפנים ביום ובלילה?
    מה לגבי ויטמין e?

תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

אורית בן יהודה
    25/10/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_קוסמטיקה_טבעית' id=link]קוסמטיקה טבעית[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי פרא רפאי
    חני נבון
    21/10/2011

שלום רב, אני קוסמטיקאית והייתי מאוד רוצה להתקדם לפרא הרפואי אך לא בדיוק סגורה אפה אני רוצה ללמוד היתי שמחה לקבל המלצה
    תודה נבי

לקביעת תור
    סגירה
    לימודי פרא רפאי

הוספת תגובה

• לימודי פרא רפאי - תגובה

מיכל גולן
    23/10/2011

שלום חני,

יש שלושה מובילים חוה זינגבויים, ד"ר קליין, מרים קיסר .

כמובן שאני ממליצה להרים טלפון, לשמוע להתרשם לראות איפה ומתי.
    כל קוסמטיקאית מתחברת למוצרים ולאנשים אחרים..

אל תתבישי להכנס לשיעור ניסיון ולהתרשם.

בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי פרא רפאי - תגובה - תגובה

אורית בן יהודה
    09/11/2011

היי חני, מסכימה עם מיכל מוסיפה בחום גם על לימודים אצל רונית שגב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה
    בת 21
    15/10/2011

האם שעווה על הישבן יכולה לגרום לצמחת שיער עבה וכהה יותר? יש לי פלומה יחסית כהה שמאוד מפריעה לי מה ניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    שעווה

הוספת תגובה

• שעווה - תגובה

מיכל גולן
    15/10/2011

שלום לך,

שעווה יכולה לדלל את השער .
    הייתי ממליצה לך על הסרת שיער לצמיתות כמובן לאחר הסתכלות על השערה.

חג שמח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילמה
    yhe
    13/10/2011

הי
    בן 40 מטופח נראה טוב, יש לי מס קמטוטים סביב בעינים, מעט סנטר שיורד, וקמטי הבעה מהאף. הלכתי לפלסטיקאי שאמר שעורי במצב טוב אך אם זה מפריע לי יזריק לי רסטילן
    הלכתי לקוסמטקאית פרא רפואת שהציעה טיפול ב lpg
    אשמח לדעת מניסיונכם מה החסרונות והחסרונות והאפקטיביות של כל שיטה
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• דילמה - תגובה

אורית בן יהודה
    13/10/2011

היי ברוך הבא לפורום,
    לך עם המלצת הפלסטיקאי המצב שאתה מתאר מצריך הזרקת בוטוקס לאזור העניים ומילוי רסטילן .חומרי המילוי באים להחליף שומן תת עורי שמתדלדל עם השנים, הזרקת רסטילן
    תשפר את מראה הסנטר הנפול ,הרופא נשמע לי אמין .
    LPG הוא מכשיר לפיזור צלוליט ומיצוק אם תרצה תוכל לעשות זאת בנוסף לטיפול הרפואי..
    חג שמח , אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיקור רפואי מטפל בשלפוחיות וסדקים?
    טלי
    10/10/2011

שלום,
    לפני שבועיים היו לי שלפוחיות ענקיות ברגליים. הן התייבשו לאט לאט אבל עכשיו נשאר עור קשה ומת, ובנוסף יש לי סדקים באזור העקבים. רציתי לדעת אם טיפול של פדיקור רפואי אמור לטפל גם בבעיות כאלה, והאם תוכלו להמליץ על מכון באזור רמת גן-גבעתיים.
    תודה!

הוספת תגובה

• פדיקור רפואי מטפל בשלפוחיות וסדקים? - תגובה

מיכל גולן
    10/10/2011

שלום טלי,
    אכן פדיקור רפואי יכול לטפל לך בבעיה .
    ממליצה על מריחת קרם רגליים לאזור הסדקים ...

המשך חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיקור רפואי מטפל בשלפוחיות וסדקים? - תגובה

רחל סיטבון
    12/10/2011

שלום לך טלי וחג שמח
    בהמשך לתגובתה של עמיתתי, פדיקור אכן מועיל לבעיות רגליים.
    חשוב לי להתייחס לדבר אחד ממה שכתבת והן השלפוחיות.
    שלפוחיות מרמזות על הימצאות של פטריה בכפות הרגליים וחשוב לטפל בהן בחומר אנטי פטרייתי.
    שימי לב, אם הן חוזרות על עצמן, תטפלי, משום שלפטריית רגליים יש נטייה להתפשט ולהחמיר גם לאזור הציפורניים וכמובן להדביק את הבאים במגע איתך, או עם הנעליים, הגרביים או הריצפה שעליה את דורכת.

חג שמח ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה
    דנה
    06/10/2011

שלום,
    יש לי כתמי שמש באזור השפם שזה ממש כתם כהה. אציין שאני בהירה ובאזור הפנים ממש נקודות קטנוות, חברה המליצה לי על לקטיק קרם של חברת mpg.
    האם זה יכול להעלים את הכתמים?
    אציין גם שניסיתי הרבה מוצרים שלא עזרו .
    בנוסף ברצוני לדעת מה החומרים והאם יש איזה סיכונים בשימוש..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תגובה

מיכל גולן
    07/10/2011

היי דנה ,

יש מספר חומרים בשוק היום שיכולים לתת מענה מאוד יפה לפיגמנטציה.

קשה מאוד לתת מענה ככה כמשהו כללי.
    חומצה לקטית מעולה לפיגמנטציה ושיפור העור אך ע"מ לשפר את הכתם שנמצא באזור השפה הייתי ממליצה על משהו יותר ספיציפי שמנקה פיגמנט ויעשה עבודה ספציפית על הכתם.
    חשוב מאוד שתזכרי שלוקח בערך 3 חודשים עד שמתחילים לראות "הקלה" בכתם. זהו תהליך שמצריך סבלנות והקפדה..

אשמח לעזור
    חג שמח וגמר חתימה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דנה, חברה מהעבודה שלי

אביבית
    17/10/2011

גם כן סובלת מכתמים באזור הפנים כתוצאה מהריונות, היא בדיוק סיפרה לנו שהיא משתמשת כבר איזה שבועיים בסרום חדש של , לפנים ושהיא מרגישה הבדל והיא גם ניראת כאילו העור שלה קורן והיא שמה מייק אפ (והיא ללא...) אולי שווה לך לנסות, אומרים שרואים תוצאות תוך איזה שבועיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, אקנה
    SM
    05/10/2011

שלום!! בת 23 אמא לשלושה גרה בירושלים :)
    לפני בערך כמעט שנה הפסקתי להניק את ביתי השלישית לאחר שבערך שש שנים לא קיבלתי מחזור.. קפצתי מהריון להנקה וכו'..
    מה שקרה זה שהפסקתי להניק לפני שנה ועם זה באה לי תופעת לוואי של אקנה... עם המחזור..
    אני מסירה שיער בשעווה מהפנים ואני יודעת שזה מגרה את הפצעים יותר... אבל כשעשיתי ניסיון ולא הורדתי חודשיים יצאו אותם פצעים...
    ניסיתי להסיר לצמיתות מה שהגביר לי פי חמש את הפצעים... גם השער אצלי מאד פלומתי ובהיר כך שגם 8 טיפולים לא הועילו לי ב-כ-ל-ל!!!
    לקחת רטין A מקופת חולים בלי סוף התקלפתי ושסיימתי עם הקטין או הרט אוויט חזרו שוב הפצעים
    התחלתי בעצת רופאת נשים לקחת שלושה חודשים גלולות אסטל שיסדרו כנראה את ההורמונים.. מה שבעצם גרם לפצעים...
    שלושה חודשים לקחתי גלולות אלו וגם התייעצתי עם קוסמטיקאית שהביאה לי סט תכשירים של הולילנד משהו רטינול.. מים קרם לילה פילינג למכון בלבד וגם מסכה...
    מה שבטוח הקרמים לא עוזרים בגרוש... ברגע שהפסקתי את הגלולות הפצעים חזרו לגמריי בכמויות.. וכואבים ממש מדכא!!! גם שילמתי בערך 1500 שקל על חומרים שלא עושים מאומה וגם אני עם פצעים מעצבנים !!!
    מה אני יכולה לעשות אני כבר לא סומכת על אף אחד!!!

עוד משהו.. גם בתקופה שלקחתי את הגלולות לא עברו לי לגמריי הפצעים אלא בא לי רק אחד או שניים בחודש... ב-א-ס-ה!!!
    אשמח לעזרהההההה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום, אקנה

הוספת תגובה

• שלום, אקנה - תגובה

מיכל גולן
    06/10/2011

שלום לך,

את מתארת מצב שהגוף שלך עובר שינוי הורמונלי.

רטין A כמו שציינת עזר לך בקילוף העור וחידוש שלו אבל לא טיפלת ממש בפצעונים.
    החומר של הולילנד מאוד חביב רק בריכוז מאוד נמוך ולא ממש יפתור בעיה מאוד גדולה כמו שאת מתארת של פצעים כואבים וגדולים.

אני הייתי מציעה לך קרם עם חומצה סליצילית שעוזרת מאוד לריפוי הפצעים. סבון טוב כל ערב., טיפול אצל קוסמטיקאית ע"מ לטפל יותר נקודתית.

זה ככה פתרון בלי לראות ומהשרוול .
    מעבר לכך כן צריך קוסמטיקאית ע"מ לאבחן יותר.
    אשמח לענות ולעזור מעבר ..

בהצלחה וחתימה טובה
    מיכל גולן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

SM
    06/10/2011

אלך שוב לייעוץ
    אני שותפת פנים בבוקר עם ספון תה ירוק של ד"ר כדיר
    בלילה עם סבון רימונים או שוב עם כדיר כי הפנים שלי מתייבשות מאד מהר...
    טיפול פנים פעם בחודש קבועעעע....

את ממליצה אולי על סבון אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

מיכל גולן
    06/10/2011

היי,

הסבון של ד"ר כדיר מעולה רק לא למצב שלך כרגע.
    אינך זקוקה ל-2 סבונים.

יש סבון של ד"ר קליין מעולה שיוכל לעזור לך.

אם הפנים מתייבשות מירחי קרם לחות אבל מאוד עדין ולא שמן לעור לך..

אם יש לך שאלה נוספת בשמחה ..

בהצלחה :)
    חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם הבהרה
    אורית
    02/10/2011

שלום,

רקחו לי קרם הבהרה ללילה המורכב מהידרוקינון 5%, רטין איי ומעט הידרוקורטיזון.

הרוקח הורה לי למרוח את המשחה נקודתית רק על הכתמים אותם ברצוני להבהיר.

האם לא עדיף למרוח על כל הפנים באופן אחיד על מנת שלא יהיו הבדלי פיגמנט וגם על מנת לשפר באותה הזדמנות את כל המרקם של העור? או אולי לילה נקודתי ולילה באופן אחיד?

אציין שאני סובלת גם מחטטי אקנה בלחיים.

אשמח לשמוע את דעתך.

לקביעת תור
    סגירה
    קרם הבהרה

הוספת תגובה

• קרם הבהרה - תגובה

מיכל גולן
    02/10/2011

שלום לך אורית,

הייתי ממליצה לך להצמד להוראות הרופא.

בעקרון שיש כתם של פיגמנטציה מניחים חומר הבהרה על הכתם בלבד.
    ע"מ לעשות הבהרה כללית יש חומרים אחרים משלימים.

יש להשתמש בקרם הגנה חובה !!

בהצלחה וחג שמח
    אשמח לעזור עוד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה בפנים - גבר
    אירוקו
    02/10/2011

יש לי בעיה של שיערות מיותרות שגודלות בפנים ...
    אני מדבר על שיערות שנמצאות באזור של מתחת לעיינים ... אני מניח שיצא לכם לשמוע על התופעה הזאת

עד עכשיו השתמשתי בפינצטה בשביל להסיר את השיערות מהאזור ,אבל כבר נמאס לי ואני רוצה להפטר מהם אחת ולתמיד

יש דרך לא מסוכנת להפטר מהשיער שנמצא באזור שאני מדבר עליו ?
    שמעתי על אפליציה משו כזה ... אבל לא הבנתי בדיוק מה זה ומה ההשלכות והסכנות של הדבר הזה

ותאמת אין לי כ"כ הרבה שיערות באזור שם וזה לא הכי בולט ,אני חושב שרק אני רואה את זה
    אבל לפעמים שאני מתגלח חלק השיערות יותר בולטות וזה מפריע לי

חשבתי גם על לנסות לעשות שעווה באזור שם ... איזה שעווה הכי מומולץ לקנות ? כי אני רוצה לעשות לעצמי בבית

מחכה לתשובות
    שתיהיה שנה טובה וחג שמח !

לקביעת תור
    סגירה
    שעווה בפנים - גבר

הוספת תגובה

• שיעור בפנים גבר - תגובה

אורית בן יהודה
    02/10/2011

היי ברוך הבא לפורום..

שיעור ליד העניים בדרך כלל עדין מאוד ואינו ניתן לטיפול ע"י IPL או לייזר - אסור לטפל במכשור זה בגלגל העיין., וגם שיער עדין מאוד באזור
    לא מגיב .
    שעווה או מריטה ע"י פינצטה רק מגבירות את השיעור ,לא מומלץ לטפל בשעווה באיזור עדין זה ללא נסיון, אתה עלול לגרום לעצמך שטפי דם . אם תבחר בשיטה זו גש לקוסמטיקאית מנוסה.
    אפילציה ביד מיומנת תעזור, מדובר בטיפול ע"י מחט חשמלית המטפל/ת מחדירים את המחט לתוך זקיק השיערה ומעבירים חשמל כדי להרוס את הנימים המספקים חמצן לשערה שיטה ותיקה אך כואבת בעיקר באזור זה.
    ישנה שיטה העובדת ע"י פגיעה בזקיק השערה ע"י אולטאסאונד ללא מחט וללא כאב וסימנים והיא מומלצת לאזור זה המכשיר נקרא selctif pro אתה יכול להכנס לאתר שלי הכתובת מופיעה ליד התמונה ע"י לחיצה.
    שם תוכל לקרוא בהרחבה על כל השיטות שהזכרתי כולל הסרת שיער באולטרה סאונד.
    בברכת שנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמונה השנייה לא נכנסה אז אני מוסיף - תגובה

אורית בן יהודה
    03/10/2011

היי אירוקו,
    ראיתי רק תמונה אחת בה השיער ממוקם במרכז הפנים, זה שלא באזור הזקן- שיער זה ניתן להסיר בקלות ע"י מכשירי ipl או אלוס לא זה הבייתי רק במכון מסודר שם האנרגיה גבוהה יותר זו טכנולוגיה המשלבת גלי רדיו יחד עם אנרגיית אור .
    לא קיבלתי תמונה של האזור הקרוב לעיין, סביר להניח ששם יש לטפל ע"י אפלציה הטיפול עלול להשאיר פיגמנטציה ניתן לתת חומרים נוגדי פיגמנט.
    שיטת האולטרא סאונד יכולה מאוד להתאים, נסה לשלוח לי תמונה נוספת.
    שנה טובה וגמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה שלך

אירוקו
    04/10/2011

הבנתי ... אז כנראה השיער שאני מדבר עליו זה בעצם לא מתחת לעין אלא במרכז הפנים
    פשוט לא ידעתי איך להסביר את המיקום של השיער ... אבל אם את ראית תמונה ואת אומרת שזה נקרא מרכז הפנים אז זה האזור אליו אני מתכוון ...

זה אזור שקל להוריד בו שיערות וזה לא בעיה ?
    איך אפשר להוריד ? הטיפול מוריד את השיערות לצמיתות ?
    וכמה עולה בערך טיפול כזה ?

מעריך את העזרה שלך והמענה .

שיהיה לך גמר חתימה טובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטיציה- טיפול
    ליאת
    26/09/2011

שלום, אני בת 56 ויש לי פיגמנטציה כבדה בפנים מכתמי שמש וארבע לידות (לפני כמה שנים טובות..) מה לא ניסיתי כדי להפחית, או להבהיר וכלום לא עזר. עכשיו שמעתי מחברה על מוצר חדש שנקרא אילומיניישן. אני מתפתה לנסות אותו למרות כל הניסויות הכושלים בעבר, מה את אומרת יש תכשירים שכן יכולים לעזור להפחית פיגמנטציה של שנים?

לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטיציה- טיפול

הוספת תגובה

• פיגמנטיציה- טיפול - תגובה

מיכל גולן
    26/09/2011

היי ציפי,

כמו שאת מציינת הכתמים שעל פנים הם של שנים לידות ושמש.
    אני אישית לא מכירה את המוצר של אסתי לאודר.

ע"מ להגיע לתוצאות טובות ויעילות (כמה שניתן) יש לשלב פילינגים מתקלפים, במיוחד עכשיו שנכנסים לחורף, לשלב חומרים פעילים אשר יעודדו חידוש העור.
    בפיגמנטציה של שנים ארוכות קשה מאוד לטפל אך ניתן להקל ולמנוע החמרה.
    כיוון ש"הנזק" הוא ממש בשכבות העמוקות של העור, כמו שציינתי צריך לקלף את השכבות העליונות ולהחדיר חומרים פעילים.

צריך המון סבלנות ו...רצון

בהצלחה שנה טובה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום..
    מישהי
    24/09/2011

אני בת 18 וחצי, ויש לי מספר צלקות קטנות בלחיים בנות 4 חודשים...
    שמעתי על טיפול חדשני באמצעות גלי רדיו של חברת "EndyMed" מחיר של כל טיפול הוא 1000 ש"ח, וברצוני להתחיל בסדרה של 2-3 טיפולים...
    האם יש סיכוי טוב יותר לטשטש את אותן צלקות, כיוון שהן בנות 4 חודשים בלבד, ומשום גילי הצעיר?

אשמח לתשובה, ושתהיה שבת שלום :)

לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• שלום.. - תגובה

אורית בן יהודה
    25/09/2011

היי ברוכה הבאה לפורום
    אני מכירה את הטכנולוגיה והיא די חדשה , היא אמורה לטפל גם בצלקות, אך מאחר ואין מספיק נסיון עםמכשיר הGLOW - By EndymedTM , איני יכולה לענות לך מנסיון של או של אחרים.
    יחד עם זאת השיטה עצמה מאוד חכמה ויוצרת חורים זעירים בדרמיס , דבר הגורם להתחדשות העור.
    הצלקות שלך חדשות יחסית ,יותר כל לטפל בצלקות כאלו בכל שיטה, אם את מתנסה בטיפול נשמח לשמוע על התוצאות כאן בפורום.
    שווה לנסות
    בהצלחה ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במה שונה קוסמטיקאית פרא רפואית?
    ענבל
    18/09/2011

מה ההבדל בין קוסמטיקאית רגילה לקוסמטיקאית פרא רפואית.......? מי מכשיר לזה? מה משרד הבריאות קבע? עוד שאלה - אני לפני חתונה - איזה טיפול כדאי לי לעשות? תודה ענבל

הוספת תגובה

• במה שונה קוסמטיקאית פרא רפואית? - תגובה

מיכל גולן
    18/09/2011

שלום ענבל,

יש מקומות אשר מכשירים ללמד פרא רפואית כגון: ד"ר קליין, חווה זינגבוים, מרים קיסר.

שם לומדים לעבוד עם מוצרים פעילים יותר מהקוסמטיקה הרגילה.
    מכאן שקוסמטיקאית רגילה בעצם לומדת את הבסיס של הקוסמטיקה וא"כ מי שמחליטה משתלמת ולומדת עוד ועוד.
    קוסמטיקה פרא-רפואית זו קוסמטיקה יותר מתקדמת.

מאחלת לך המון מזל טוב לרגל החתונה, ע"מ לתת לך את הטיפול הנכון צריך לראות אותך ולאבחן את עור הפנים שלך.

בהצלחה ו-מזל טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור קוסמטי
    קרן
    16/09/2011

היי לכן, מקווה שתוכלנה לעזור לי.
    נתקלתי בנושא חדש (או שאולי לא ממש) דיקור קוסמטי.
    אני לא מכירה אף אחת שעשתה וכל מי שפניתי אליו/אליה הם מדקרים, עם ניסיון של שנים רבות בדיקור וזמן קצר בנושא הקוסמטי.
    הם ממליצים על 10 טיפולים בהפרש של שבוע והמחירים נעים מ150 ש"ח לטיפול - 300 ש"ח.
    מה דעתכן?

לקביעת תור
    סגירה
    דיקור קוסמטי

הוספת תגובה

• דיקור קוסמטי - תגובה

מיכל גולן
    17/09/2011

היי קרן...

גם אני שמעתי על הדבר הזה.
    להגיד ששמעתי ממישהי בוודאות שיש תוצאות ? - לא.

מה שמפליא אותי שהמחט של הדיקור היא ללא כל חומרים. מחט בלבד ואני שואלת את עצמי מה בדיוק זה עושה?

אך, אותו דבר יש העושים דיקור לכאבים בגב וטוענים שיש שיפור.

אני יכולה להגיד על עצמי - שלא ראיתי וחשתי תוצאות.

בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מיכל.

קרן
    18/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה