מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא תשובתכםדנה07/08/2012
שלום רב,
לפני חודש בני בן החצי שנה נשרט בפנים.
השריטה היתה מעט עמוקה. לא הזדהמה ולא הותירה צבע שונה אך נותר סימן עומק. כיצד ניתו לטפל בצלקת העומק הזו ולטשטש אותה או להעלימה?
בכל מקום אחר בגוף הדבר היה נחשב למינורי אלא שבפנים הדבר בולט.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם - תגובה
מיכל גולן07/08/2012היי דנה,
כיון שהוא ילד אני מאמינה שהזמן יעבור והצלקת ממש תקטן או אפילו תעלם.
לגבי צלקות זו בעיה.
כמו כל צלקת שקשה הריפוי שלה. אך כיון שהוא ילד ותחלופת התאים עדין מהירה ועבר רק חודש וחצי יש סיכוי שממש לא ישאר ממנה זכר .
בהצלחה והחלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באף לאחר רואוקטןיובל31/07/2012
שלום נטלתי רואוקטן לפני 4 חודשים למשך תקופה ארוכה ומאז שהתחלתי לקחת את הכדורים ניהיה לי בעיה באף אני חושב שזה יובש ברירית אני כול הזמן מצונן ותמיד שאני קם בבוקר אז אני קם מצונן מאוד ומסיים כימעט טישו שלם וניסתם לי האף וגם במשך היום לא משנה מה המזג אוויר בחוץ גם שחם מאודד אני מאוד מצונן ואני מיתעטש בלי הפסקה ויש לי דיגדוגים באף מה עלי לעשות איזה תרופה יש לתופעה הזאת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באף לאחר רואוקטן - תגובה
מיכל גולן31/07/2012שלום יובל,
לגבי בעייה רפואית אין מסמכותי לתת לך פתרון או מרשם של תרופה.
עלייך לגשת לרופא ולהתייעץ איתו.
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים כהיםמעיין22/07/2012
היי
יש לי כתמים כהים מאוד בבית השחי ובאיזור המפשעות והיריכיים בגלל גילוח, איזו משחה מומלצת כדי להבהיר את הכתמים?
שאלה נוספת- קרם לחות טוב לעור מעורב שלא צריך לקחת משכנתא כדי לקנות אותו?
תודה רבה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים כהים - תגובה
אורית בן יהודה25/07/2012הי מעיין ברוכה הבאה לפורום,
הסרת שיער ע"י קרן אור באזןר חשובה עבורך מאחר ופעולת הגילוח החוזרת גורמת לך לפיגמנטציה יהיה קשה להבהיר את האזור כל עוד את חוזרת על הגילוח ומגרה את עורך הנוטה לכתמים.
קשה להמליץ לך על טיפול מבלי לראותך פני לרופא עור או קוסמטיקאית רפואית לאבחון מקצועי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי HBמיה19/07/2012
אשמח לדעת אם מישהי שמעה על מוצרי הקוסמטיקה H&B של ים המלח ויכולה להמליץ לי עליהם.
אורית, אם ידוע לך על המוצרים הללו ותוכלי להביע את דעתך, יותר מאשמח לשמוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קניתי מסיכת הבהרה לכתמי פיגמנטציה
מיה19/07/2012של החברה הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי מסיכת הבהרה לכתמי פיגמנטציה - תגובה
אורית בן יהודה25/07/2012הי מיה,
איני מכירה את החברה הנ"ל,
מסיכה הבהרה(של כל חברה) צריכה להיות חלק מטיפול משחתי לדיכוי המלנין למריחה פעמיים ביום והקפדה על מריחת קרם הגנה משמש מספר פעמים ביום , רך כך תוכלי לראות תוצאה מטיפול להבהרה כתמים.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לנקבוביות מורחבותליאת14/07/2012
היי
יש לי בעיה של נקבוביות מורחבות בפנים
ושמעתי שיש מיליון שיטות לטפל בזה ואין לי מושג מה באמת עובד
שמעתי על :
אלוס Estyle , מזוטרפיה, פוטו ריגיובישן , כל מיני סוגי פילינג כימי
רציתי לשאול כמה דברים :
1 מה הטיפול היעיל ביותר ?
2 מה ההבדל בין אלוס לפוטו ריגיובישן ?
3 איזה טיפול מחזיק תוצאות לאורך זמן?
4 סדרה של כמה טיפולים צריך ?ומה סדר גודל של מחיר לסדרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לנקבוביות מורחבות - תגובה
אורית בן יהודה15/07/2012הי ליאת , ברוכה הבאה לפורום.
מאוד חשוב לראות את עורך , כדי להחליט איזה הוא הטיפול המתאים לך ביותר,
מה גם שבמקרים מסויימים ניתן לשלב טכנולוגיות כדי להשיג את התוצאה הטובה ביותר.
בטכנולוגיית אלוס E-style ישנה אפליקציה בה משתמשים לרגובינשיין המשלבת בין שני סוגי אנרגיות: גלי רדיו-RF ו - IPL כשאחת מחזקת את השניה ובנוסף עושה את הטיפול בטוח מאוד elos E-style רג'ובינשיין מטפל במרקם העור , נקבוביות, כתמים , נימי גם עדינים ועוד בלי פגיעה באפדרמיס - שכבת העור העליונה הנראית לעיין.
ישנם מכשירי IPL רגילים אך העוצמות והתוצאות שונות.
מזוטרפיה אינה מתאימה לטיפול בנקבוביות מורחבות , מתאימה יותר לעור מתבגר.
פילינג כימי בהחלט יכול לעזור אך כרוך בתגובה חריפה של העור קילוף וזמן החלמה ארוך.
טיפולים יעילים בעור הפנים מחזיקים תקופה ארוכה תלוי במספר הטיפולים ואף בשימוש בחומרים המשמרים את התוצאות ובכל מקרה יש צורך בטיפולי תחזוקה אחת למספר חודשים תלוי במטופל.
במקרה של פילינג כימי עמוק אצל רופא לאחר החלמת העור יש לשמר ע"י חומרים קרטוליטים (מקלפיים/ממיסים).
לשם דוגמה אפילו מתיחת פנים יש לחדש לאחר מספר שנים מפני שהעור ממשיך להתבגר.
לגבי מחירים איני יכולה לציין על גבי הפורום.
כל קלינקה מחליטה איזה מחיר לגבות לפי פרמטרים שונים.
לסיכום את יכולה להשיג תוצאות יפות אך יש צורך באבחון אצל קוסמטיקאית רפואית/ רופא להתאמת הטיפול ותיאום ציפיות.
בהצלחה, אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוניםשירי11/07/2012
יש לי פריחה חמורה באיזור הישבן ומתחתיו בירכיים העליונות. לא רק ששהפצעונים לא נעלמים, אלא גם מתחדשים כל יום.
אני מורחת אלכוהול, ג'ל אלוורה, מתקלחת כל יום... כלום לא עוזר!
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים - תגובה
מיכל גולן13/07/2012היי קארין,
תנסי להשיג מהקוסמטיקאית של נוזל בשם "פוליסאן" שתתן לך הנחיות .
מאמינה מאוד שיעבור :)
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטיה- מפשעות ובית שחישלומית11/07/2012
הייתי מעוניינת לדעת האם זה אפשרי שכתמים כהים בצידי המפשעות יכול להחשב כפיגמנטציה- עור כהה נוטה לגוון אפור ולא נראה אסתטי בעליל והאם ניתן לטפל בכך, כנ"ל לגבי בית השחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטיה- מפשעות ובית שחי - תגובה
מיכל גולן13/07/2012היי שלומית,
כן יכול להיות ...
צריך לראות!
עור כהה נוטה לפתח בהמון מקומות פיגמנטצייה. חשוב מאוד לשמור ולהגן עליו מאוד .
ניתן להשתמש בחומרים שמשתמשים בפנים לפיגמנטצייה לאזורים אלו. מפשעות רק בחורף !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה ובדיקות הורמונליותרק שאלה09/07/2012
שלום רב,
אני עומדת להתחיל טיפולי אפילציה להסרת פלומה באיזור העורף.מספר שאלות:
1. ניגשתי למכון פרה רפואי מומלץ אך לא הפנו אותי לבדיקות הורמונליות, האם זה תקין?
2. אומנם הבנתי כי מספר הטיפולים משתנה, אך מהי ההערכה? מדובר באיזור העורף פלומה מעט צפופה, אני רוצה להתכונן לכמות טיפולים משוערת ועלות כלכלית.
3. האם האמלה מפחיתה משמעותית את הכאב? יש לי סף כאב מאוד נמוך ואני מפחדת שלא אעמוד בכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה ובדיקות הורמונליות - תגובה
אורית בן יהודה11/07/2012היי ברוכה הבאה לפורום.
בדרך כלל אין צורך להפנות לבדיקות הורמונליות בגלל פלומה באזור העורף.
אני מפנה לבדיקות הורמונליות לאחר תשאול המטופלת ,יש צורך לברר האם מחזור הווסת סדיר ואם היה כך תמיד? במקרים של בנות שחווו שיבושים משמעותיים במחזור הוסת בהחלט אמליץ על בירור הורמונאלי במקביל .
השאלות והבירור נעשה במיוחד כאשר אני רואה שיעור ייתר בגוף ללא רקע גנטי, אקנה ושיעור ייתר בפנים.
במידה ושהשיעור בעורף לא מלווה במה שכתבתי איין צורך להפנות לבירור הורמונלי.
ענו לך במכון אליו פנית בדיור כפי שאני עונה ללקוחות , לא ניתן להעריך מס טיפולים
הדבר אישי מאוד ומושפע מגורמים רבים- ממכון שיאמר לך מספר טיפולים מראשתברחי ,הוא לא אמין ולא מקצועי.
כך שנראה לי שאת בידיים טובות.
לגבי האמלה: החומר מאלחש בצורה ניכרת כאשר משתמשים בו נכון , כך גם אנשים בעלי סף כאב נמוך כמוך עוברים את הטיפול בנוחות.
חשוב למרוח שכבה עבה מאוד ועליה להניח ניילון נצמד כ45 דקות לפני הטיפול.
אם את עושה טיפול ארוך רצוי שתמרחי בשני אזורים. המטפל/ת יסירו את האמלה מאזור אחר ויטפלו עד שההאלחוש יעבור אז יש להסיר מהאזור השני ולהמשיך באזור הנוסף שאולחש.
שיעבור לך בקלות , המון בהצלחה.
בברכה אורית בן יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מקומטקים02/07/2012
שלום
אני בת 27 ושנים נהגתי לעשות פילינגים ולא דאגתי לשמירת הלחות בעור. עכשיו העור יבש סדוק במקצת עם קמטים דקים בלחיים ומעט רפוי והוא מאוד דק. מה ניתן לעשות עכשיו בשביל להחזיר את העור שיהיה רווי לחות ועם נפח כמו שהיה קודם? האם ניתן להעלים את הקמטוטים ואת הסדקים בעור ? הקרמים סרומים מסיכות לחות וכדומה יכולים לעזור ? תודה רבה
קים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מקומט - תגובה
מיכל גולן02/07/2012היי קים,
ע"מ להחזיר את האלסטיות בעור זה להשתמש בקרמים וסרומים שנותנים לחות בעור.
הייתי מציעה לך לבדוק עם קוסמטיקאית אפשרות לטיפול של החדרת לחות. טיפול ממוקד להחדיר לחות כמה שאפשר. אולי אפילו מספר טיפולים ...
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קים04/07/2012תודה רבה
אמרו לי פעם שאי אפשר להחדיר לחות לעור , איזה טיפול יש שמחדיר לחות אשמח לקבל
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
מיכל גולן04/07/2012החדרת לחות נעשית ע"י מכשור אולטראסאונד וע"י חומרים חדירים וטובים שמיועדים לתת לחות.
מקווה שעזרתי. אשמח לעזור שוב :)
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
קים06/07/2012אכן עזרת תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לאחר מריחת קרם הגנה וזיעהיובל25/06/2012
שלום
אני לאחר טיפול בראווקוטן של תקופה הרוכה שסימתי לפני 4 חודשים
לא גודל לי פצעים ביום יום אומנם אני מישתמש בבנזק כול לילה
אני בבוקר רץ והולך למכון כושר ואני מהבוקר שם קרם הגנה דמי מייקאפ בשל כתמי אקנה שנישארו לי ואני מזיע בכול שעות היום ורק בליליה אני מוריד את הקרם הגנה מהפנים וזה גורם לי לגדילת פצעים לפעמים פצעים מוגלתיים גדולים אז מה עושים האם להתחיל לקחת מינוציקלין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לאחר מריחת קרם הגנה וזיעה - תגובה
אורית בן יהודה25/06/2012היי יובל ברוך הבא לפורום,
בהרבה מקרים הראקוטאן משפר משמעותית את מצב האקנה אך יש התפרציות נוספות
כפי שקורה לך.
ראשית חשוב שתצתייד במטליות לחות להוריד במשך היום את מסננן ההגנה ולמרוח שוב
ולא להשאר כך עם כל ההזעה , בכל מקרה חשוב לחדש את מסננן הקרינה.
שנית ממליצה לך להשמש בלילה עם חומצה גליקולית של מרים קיסר MGP, אותה תוכל להשיג אצל קוסמטיקאיות, הקרם ישפר את כתמי האקנה ובנסף ימנע התפרצות של פצעיםץ .
כמובן לאחר אבחון אצל קוסמטיקאית רפואית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי12320/06/2012
איזה משחה הכי מומלצת למריחה לאחר אפלציה שאפשר לקנות בבית מרקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה לא שומנית לעור רגיש ..
12320/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה לא שומנית לעור רגיש .. - תגובה
אורית בן יהודה20/06/2012היי,
ממליצה מאוד על בפנטן פלוס- בבית מרקחת,
אנטיספטית(אנטי בקטריילית) - מרגיעה מאוד את העור ויחד עם זאת לא גורמת לשמנוניות ופצעונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביאפיןיובל13/06/2012
שלום
אני לאחר ראוקוטן ונישארו לי כתמי אקנה אדומים והעור שלי עדיין רגיש לפצעים כלומר אם אני שם משהו שומני על הפנים אז גודלים לי פצעים אז רציתי לדעת האם אני יכול להשים ביאפין ליפני שינה האם זה יכול להעלים את האדומומיות בכתמים והאם זה שומני ויכול ליגרום להוצאת פצעים כלומר לסתימת נקבוביות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביאפין -אקנה
אורית בן יהודה13/06/2012היי יובל,
ביאפין לא מתאים לטיפול באקנה ובפוסט אקנה, המשחה מיועדת להרגעת העור מחום וכויות.
ישנם טיפולים לטיפול באקנה שגם מרגיעים מאוד את עור רגיש כשלך,
ממליצה בחום לגשת לקוסמטיקאית טובה לאבחון והתאמת טיפול נכון עבורך.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לאקנהישי10/06/2012
שלום, אני סובל מאקנה בעיקר בחזה ובעורף.
המליצו על כדורים טבעיים בשם דרמה קליר. מי מכיר או שמע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון לאקנה - תגובה
מיכל גולן10/06/2012היי ישי,
איני מכירה באופן אישי את הכדורים הללו .
תעשה בגוגל אולי תקבל מידע חשוב.
ההמלצה שלי סבון טוב ולבדוק עם קוסמטיקאית טובה טיפול .
כיום הטיפולים ממש עוזרים ומשפרים מיידית את המצב.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה... חייבת עזרה בדחיפות!!!!רז31/05/2012
אני בת 16.5 ובמשך השנתיים האחרונות עשיתי טפולים להורדת שיער בלייזר באיזור הפנים, הפיאות וכו'...
הקוסמטיקאית שהייתי אצלה כנראה לא הייתה מקצועית כל כך והטיפול גרם לי לשיעור יתר באיזור הפאות, בסנטר, בצוואר העליון (המשך הסנטר). השיערות לא גדלות כמו זיפים זה גברים אבל הן שיערות שחורות לא דקות מאוד...
זה נורא מפריע לי ומכיוון שאני לוקחת ראוקוטן אני לא יכולה לעשות באיזורים האלה שעווה כי העור שלי מתקלף ונהיות לי כוויות.
הלכתי לרופאת נשים והיא הביאה לי גלולות בשם מינס (Minesse) התחלתי לקחת אותן השבוע (31.5) ורציתי לדעת אם הגלולות האלה ישפרו את המצב משמעותית או שעדיף להחליף אותן לגלולות חזקות יותר כמו דיאנה שפועלות נגד שיעור יתר???
אשמח לעזרה :)
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה... חייבת עזרה בדחיפות!!!! - תגובה
רחל סיטבון01/06/2012שלום רז וברוכה הבאה לפורום,
ראשית, השיער המתרבה ומשנה את צורתו לא בהכרח מעיד על חוסר מקצועיות של הקוסמטיקאית אצלה את מטפלת. חשוב לציין כי הינך בגיל בהן רמות ההורמונים משגשגות ושינויים הן בשיער הגוף ובמצב העור, התפתחות הגוף וכדומה עשויים להיות קיצוניים מאוד. מאחר וציינת כי את לוקחת רואקוטן, אני מניחה שאת גם סובלת מאקנה (פצעי בגרות).
המלצתי אלייך היא לבדוק האם הינך סובלת משחלות פוליציסטיות, להן יש נטייה לייצר את כל תופעות הלוואי אותן את חווה ואם את אכן סובלת יש לכך טיפול ורופאת הנשים תדע איך לעזור לך.
הערה נוספת חשובה לא פחות: כל זמן שאת משתמשת ברואקוטן הימנעי מכל טיפול שהוא להסרת שיער, הקפידי למרוח לחויות ומקדמי הגנה.
וכמובן ... בהצלחה..
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלורט יותר מתאימות
שנית09/07/2012לטיפול בשיעור ייתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור פניםגלית30/05/2012
שלו ם רב,
מתוקף עבודתי אני מתאפרת פעמיים במשך היום בבוקר ובערב ולפני כל איפור שוטפת פנים בג'ל ניקוי אנטי אייגינג אלפא ביתא לכל סוגי העור מורחת סרום ועליו קרם לחות ,. את אותה פעולה אני עושה בשעות הערב ושווב מתאפרת האם הדבר מזיק לעור הפנים?
כמו כן אני מורחת מידי יום סרום לקטי פעיל ושוטפת אחרי רבע שעה.
תודה גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור פנים - תגובה
רחל סיטבון01/06/2012שלום גלית וברוכה הבאה לפורום
לא ציינת אם את רואה איזשהיא בעיה שנתגלתה בפנייך כתוצאה ממריחת החומרים או מרגע שהתחלת להשתמש בחומרים. כל שאוכל להגיד הוא שאם העור לא משנה את מצבו במובן השלילי אז אין כל סיבה לדאגה והמשיכי כפי שאת מתנהלת. אם מצב העור משתנה לרעה צריך לבדוק מה מבין החומרים או בתהליך עצמו לא תקין.
בברכה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)