מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בכמה מוצרים במקבילחן19/02/2010
שלום,
האם מומלץ להשתמש במקביל במוצרים הבאים:
לנקות פנים עם DAILY MICROFOLIANT )DERMALOGICA
לאחר מכן לשים ALPHA-BETA&RETINOL Prepping Lotion של הולי לנד ולמרוח קרם פנים של יונקה PAMPLEMOUSSE
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בכמה מוצרים במקביל
אורית בן יהודה21/02/2010היי:) ברוכה הבאה לפורום.
לא רשמת את הרכיבים של התכשרים , הקוסמטיקאית שמטפלת בך צריכה להכיר את עורך , התייעצי איתה לגבי הטיפול שהותאם לך.
באופן כללי ניתן לשלב מוצרים של שתי חברות קוסמטיקה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיעריובל19/02/2010
האם התוצאות מהסרת שיער בפנים ע"י אולטרה סאונד היו בדרך כלל טובות או שזה תלוי בסוג העור? והאם אפשר להשתמש במכשיר זה לכל חלקי הגוף? כמה טיפולים נדשים בערך להסרת שיער פלומתי עד שהשיער יורד? והאם השער מוסר לצמיתות או שצריך פעם בכמה זמן להסיר איתו עוד פעם? האם שעווה מוציאה ורידים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה22/02/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום
הסרת שיער באולטרה סאונד לא קשורה לסוג העור (צבע העור) משום שהטיפול נעשה ע"י אנרגיית קול ולא אנרגייה אופטית בה משתמשים בלייזר ובמכשירי IPL.
בגוף מומלץ להשתמש באולטרה סאונד רק במקרים בהם השיער פלומתי או בהיר - סוג השיער שאינו ניתן לטיפול ע"י קרן אור (IPL' לייזר).
מעולם לא ניתן להבטיח באמינות מספר טיפולים בשום סוג של הסרת שיער משום שמספר הטיפולים הוא פונקצייה של גורמים רבים, החל מגנטיקה, גיל, מצב הורמונלי ועוד- התמדה בטיפול מביאה לתוצאות.
שעווה מחמירה בעיית ורידים (דליות ברגליים) למי שסובלת מהבעייה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה בהיריוןסיון17/02/2010
שלום,
האם בהיריון ניתן להשתמש בקרם לילה עם חומצה גליקולית 10%?
קרם של מרים קיסר עם זה משנה שהוא רק על בסיס חומצה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה בהריון
אורית בן יהודה19/02/2010היי ברוכה הבאה לפורום.
את יכולה להשמש בלב שקט בהריו בקרם גליקוליק של מריים קייסר , עושה נפלאות בשימוש נכון.
בהצלחה,אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
סיון19/02/2010תודה אורית.
בשימוש נכון?! אני מורחת על עור נקי לפני השינה.
בבוקר שוטפת פנים עם שמן הידרופילי ומורחת קרם לחות עם מסנן קרינה.
יש עוד משהו שקשור לשימוש?
מתלבטת אם לא כדאי להוסיף גם את הקרם עם החומצה הלקטית של מרים קיסר.
3 פעמים בשבוע קרם עם חומצה גליקולית ו-3 פעמים את הקרם עם החומצה הלקטית.
בד"כ החל מחודש מאי ועד אוק' אני נמנעת מקרמים עם חומרים פעילים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין שני מוצרים
צליל17/03/2011אורית תודה על התשובה :)
האם אין סכנה בהנקה לאחר טיפול הפילינג?
ההתלבטות שלי היא בין טיפול safe peel של חווה זינגבוים לבין רוז דה מר.
השאלה היא מה יעניק תוצאה טובה יותר מבחינת חידוש העור והורדת הכתמים שיש לי כתוצאה מאקנה שהיה באזור הלחי.
אשמח לקבל את עיצתך, אינני מפחדת מקילוף ויש לי עור בהיר ושמן בעל נקבוביות גדולות.
ממתינה לתשובה בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג רוז דה מר של חברת כריסטינהלימור16/02/2010
הייתי מעוניינת לשמוע חוות דעת של נשים /קוסמטיקאית שעברו חוויה לא טובה של פילינג רוז דה מר של חברת כריסטינה כגון אלרגיה, נפיחות אדמומיות חזקה טראומה .
לימור 0573372009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוז דה מר הפילינג הכי טוב שעשיתי!
מירי ויצמן17/02/2010היי, אני דוקא עברתי טיפול פילינג אצל קוסמטיקאית באזור הדרום באמצעות הפילינג רוז דה מר של חב' כריסטינה - והתוצאה יצאה מדהימה. אני חייבת לשבח את הפילינג הזה. הוא צמחי ועשוי 100% חומרים טבעיים ממעמקי הים. בעקבות ההצלחה שלי כשלוש מחברותיי הקרובות עברו את הפילינג הזה.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג-דיי דחוף
רחלי29/05/2010שלום אני בסביבות גיל הארבעים עם עבר של אקנה בפנים העור שלי נראה כמו עור תפוז
רציתי לדעת איזה פילינג יכול להתאים לי כמו כן אולי להמליץ לי על קוסמטיקאית.
בנוסף מה האפשרויות שיש לי להתפטר משפם יש לציין כי יש לי נטיה לפגמנטציה באזור זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל אישה בקשר לפילינגים
ריטה מור זבולון18/03/2011רחלי שלום , אני ממליצה לך בחום למוצא קוסמטיקאית טובה ומיומנת שתאבחן לך את עור הפנים ותתאים לך את הטיפול הטוב ביותר שמתאים לך אישית ואת החומרים הפעילים שתעבדי איתם בבית זה הכי חשוב העבודה היום יומית שלך.
קשה מאוד להמליץ לך על אחת מסוגי הפילינגים שקימים בשוק בשפע, בלי לראות את העור שלך. אני מאחל לך בהצלחה וחג פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוז דה מר-לא לפחד!
רבקה01/08/2010בהמשך לתגובות הרייני מצרפת את תגובתי אני קוסמטיקאית שכל המכון שלה בנוי על כריסטינה שהיא חברה מובילה ולעצם העיניין הפילינג הזה מדהים! הכוח שלו טמון ביידים של הקוסמטקאית אם היא מיומנת ועברה הדרכה אז היא יודעת שאסור לשפשף מידי ולהיות קשובים לעור! לא לשפשף במקומות עם עצם כמו על האף ועצמות לחיים. התוצאות מדהימות אפשר לבקש אותו מקוסמטי שתסיים איתו טיפול כמסיכה ואז כמעט לא משייפים התוצאות מדהימות! בקיץ קצת להיזהר צריך לברר את אורח החיים של הלקוחה.בהצלחה!פיצוץ של פילינג למעשה הור מיקרודרמהבריישן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג
אילנה17/02/2010היי לימור, אני אישית לא עברתי טיפול כזה, אבל חברה שלי עשתה רוז דה מר כשלושה חודשים לפני החתונה כי היו לה בעיות בעור. התוצאה הייתה מעולה כבר אחרי הטיפול הראשון. כמובן שבהתחלה היה לה קצת אדמומיות, אבל אחרי מס' ימים העור שלה הפך לחלק הרבה יותר. היא בזמנו המליצה לכולנו. לשאלתך: לא היה לה שום תגובות אלרגיות או משהו בסגנון.........מקווה שעזרתי קצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויות שנגרמו לי אחרי פילינג רוז דה
נטלי05/03/2010היי לימור אני לא רוצה להפחיד אותך קודם כל, אני עשיתי פילינג רוז דה מאר, עשיתי 2 שיופים השיוף הראשון עבר בסדר אבל בשיוף השני הקוסמטיקאית שיפשפי לי יותר מדי, לפי דעתי ולפי זיכרון דברים, וגם עשתה אותו אחר שבועיים (בכלל הייתי אמורה לעשות 3), מה שגרם לי לכוויות שעדיין לא עברו וזה אחרי חודש ושבוע.
ברמת העיקרון הפנים שלי נראו חלקות ובצבע אחיד אחרי השיוף הראשון, רק אחרי שהלכתי לקוסמטיקאית אחרת שכמובן זאת הייתה עם המלצות מאנשים מוכרים לחבריי הטובים, נודע לי שהיה מותר לעשות שיוף שני רק אחרי חצי שנה, הכל כאן היה עניין של כסף.
מה שאני רוצה להגיד לך הפילינג הזה הוא טוב אבל תעשי אותו אצל מישהי טובה ותבדקי היטב לפני שאת הולכת לעשות אותו, אני גרה באיזור הדרום ויכולה להגיד לך למי כאן לא ללכת.
תשאירי פה הודעה אם תרצי לשאול עוד משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי נגרמו כוויות וחטטים מהפילינג
קרן14/08/2010חזרתי הביתה עם עיקצוצים שלא ירדו בשום שטיפה
העור שלי בוער ואדום וכל הלחיים מלאות חטטים שלא היו לי לעולם, אני לא מצליחה להרגיע את העור
ולא לצאת החוצה מחשש לנזק נוסף
בנות , אל תתעשסקו בפילינגים כאלה , זה לא כדאי בכלל, הכי טוב זה פילינג ביולגי ולאכול נכון
הרוז דה מר לא מכיל רק חומרים טבעיים אלה " גם " ...יש בו חומצות כימיות חזקות
לא מומלץ בכלל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג רוז דה מר לאישה מניקה
צליל17/03/2011שלום,
אני בת 25 ויש לי סימני אקנה על הלחי ומאוד הייתי רוצה להתפטר מהם. אני כחודש אחרי לידה ומניקה את בתי. רציתי לדעת האם בתקופה הזאת מבחינת מזג-אוויר, אמצע מרץ ומבחינת תקופת ההנקה זה ממולץ לעשות את הפילנג של רו דה מר.
האם הפילניג הזה הוא הנכון בשבילי ואם כן מהי התקופה ה"קשה" שעלי לעבור וכמה זמן היא לוקחת?
אני רוצה לעשות את הטיפול כבר בימים הקרובים ומבקשת תשובה דחופה !!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג רוז דה תגובה לכולן
אורית בן יהודה17/03/2011בכל פילינג ישנם סכנות והכל תלוי בידע המקצועי וביד הקוסמטיקאית המבצעת,
חוסר הנוחות(מהביצוע התהליך עד שהעור כולו מתחלף) נמשכת בפילנג רוז דה מר בין 4 ימים לשבוע וכשהתהליך מבוצע נכון
התוצאות נהדרות.
לכל החוששות חשוב לדעת שכדי לעבור פילינג כל שהוא כולל רוז דה מר בצורה בטוחה, במיוחד אצל אנשים בעלי עור צהבהב או כהה חשוב להכין את העור כחודש לפני עם חומרים המדכאים
אל המלנוציטים אותם תאים האחראיים על צבע העור השיער וכו' וכל קוסמטיקאית מנוסה ובעלת ידע תוכל להתאים לכן טיפול כזה .
תהליך זה מונע סיבוכים של כתמי עור לאחר פילינג וכן משפר את תוצאות הפילינג.
בבהירות עור ניתן לעבור פילינג גם ללא הכנת העור .
תמיד כדי להמשיך ולשמור על תוצאות הפילינג ע"י חומרים פעילים ולהנות מהתוצאות.
מי שעדיין חוששת מקילוף משמעותי תמיד יכולה לעבור פילינגים שטחיים הגורמים להמסה וחידוש העור בשילוב עם חומרים קרטוליטים (ממיסים מקלפים) לטיפול שוטף בבית.
בהלצחה לכולן,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמרינה16/02/2010
שלום מה נישמע?יש לי שאלה מישהו יודע אם צריך למרוח קרם הגנה נגד השמש כל יום שיוצאים לשמש כדי לימנוע יווצרות של פצעים חדשים על הפנים או ההפך לא צריך לימרוח קרם הגנה נגד השמש ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם נגד שמש
אורית בן יהודה19/02/2010היי ברוכה הבאה לפורום.
הכל תלוי במרקם הקרם, קרם נגד שמש לא מיועד לריפוי פצעים הוא מיועד להגנה נגד נזקי השמש
ישנם קרמי הגנה המותאמים לעור שמן ואינם גורמים לפצעים לדוגמא קרם הגנה לעור בעייתי של חוה זינגבויים או קרם הגנה בספריי של ד"ר כדיר.
שבת שלום, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערלי16/02/2010
רציתי לשאול לגבי הסרת שיער עם המכשיר
שעובד על אולטראסאונד selectif pro
לפני הטיפול צריך לגלח שיער??
והאם הוא מתאים לשטחים גדולים כמו בטן /גב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה19/02/2010הייי:)ברוכה הבאה לפורום.
לפני טיפול באלטרה סאונד לא מגלחים את השיער, הטיפול מתאים גם לשטחים גדולים כאשר השיער בהיר או פלומתי, סוג שיער אחרים בגוף מומלץ להסיר בIPL.
שבת שלום, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך מסכין גילוחמודאגת15/02/2010
היי
לפני כשנה נחתכתי ביד מסכין גילוח ,כנראה שהחתך היה עמוק ועכשיו יש לי צלקת, יותר נכון 2 צלקות, אחת ממש ארוכה ,זה מגיע למצב שמישהי חשבה שחבר שלי חתך אותי (מה שלא נכון)
חשבתי ללכת לקוסמטיקאית שתעשה לי פילינג כמו שעושים בפנים(כשנוגעים בחתך לא מרגישים כלום , יש רק צבע שונה )
מה עושים ????
אם אעלה תמונה זה יעזור? אני חוששת שמישהו שמיר אותי יראה וידע ממה החתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
אורית בן יהודה16/02/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
שום פילינג לא יעזור לצלקת מסקין, הטיפול היחיד שיכול לעזור הוא שימוש במשחת קלו קוט - רכישה מבית מרקחת, אם כי רצוי להתחיל בטיפול מוקדם ככל האפשר ובמקרה שלך חלפה כבר שנה.
אני מציעה לך לגשת לרופא עור ולהתייעץ.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם אין טעם לקנות את המשחה?
Nודאגת16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית שפםיערה ברש15/02/2010
קודם כל פרטים עליי : בת 15 (עוד חודש)
*יש לי בעיית גדילה - כבר בדקו ויש לי את כל ההורמונים וכולי פשוט גודלת לאט (גובה 1.40 משקל 27 ק"ג)
כמובן עוד לא התחלתי להתפתח מינית (אולי ממש טיפה - יש לי כבר שערות ערווה קטנות וגם ניצנים)
בקשר לבעיה:
יש לי שפם..! השערות די כהות אבל מדוללות ומועטות, אבל זה הגיע לשלב שמאוד מפריע לי.
חשבתי על שעווה אבל אני חוששת שהשערות יהיו כהות ורבות יותר, מה גם שכאשר אתחיל להפתח מינית המצב יחמיר.
האם כדאי לי לחמצן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית שפם
אורית בן יהודה16/02/2010היי:)
אני מבינה שעדיין לא קיבלת את המחזור, לכן בשלב זה אני ממליצה לך להסיר שיער מאזור השפם
ע"י שעווה , אין טעם להשקיע כספים בהסרות שיער יקרות בשלב זה.
אני לא יודעת פרטים לגבי בעיות הגדילה שלך ועל המצב ההורמונלי ואין לי שום דרך לצפות מה יקרה כאשר תתחילי להתפתח מינית.
מקווה שהכל יסדתר לטובה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יערה ברש18/02/2010תודה על התשובה..אבל רציתי לשאול מה דעתך על חימצון של השערות? האם ז גורם להם לצמוח יותר?יותר כהות? וכולי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הסרת שיעריובל15/02/2010
קראתי הרבה תשובות שלך אודות הסרת שיער ע"י אולטרה סאונד ורציתי לשאול אותך ,בגלל הנסיון שלך האם התוצאות היו יעילות לרוב? האם המכשיר מתאים ויעיל לסנטר ולפאות לחיים?
שמעתי שאם מורידים שערות בשעווה למשך תקופה ממושכת השערות מתישהו מתחילות לגדול הרבה יותר מדוללות ולפעמיים השיער כמעט נעלם ולא גודל שוב.האם זה נכון? ואם כן,האם זה נכון לכל חלקי הגוף(בטן,חזה,גב,ידיים) או רק לרגליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אורית בן יהודה16/02/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הסרת שיער באולטה סאונד מתאימה במיוחד לאיזור הפנים שהוא אזור הורמונלי, באזור זה מריטת השיער ע"י שעווה עלוללה בסבירות גדולה להגביר צמיחה.
באזורים אחרים בגוף אצל נשים ללא הפרעות הורמונליות מריטת השיער בשעווה במשך שנים רבות מדללת מעט את הצמיחה.
ברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יובל16/02/2010היי תודה על התשובה! האם התוצאות מהסרת שיער בפנים ע"י אולטרה סאונד היו בדרך כלל טובות או שזה תלוי בסוג העור? והאם אפשר להשתמש במכשיר זה לכל חלקי הגוף? כמה טיפולים נדשים בערך להסרת שיער פלומתי עד שהשיער יורד? והאם השער מוסר לצמיתות או שצריך פעם בכמה זמן להסיר איתו עוד פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה או חוטרוני14/02/2010
שלום! גדלו לי לאחרונה שערות בצוואר מתחת לסנטר ורציתי לשאול במה יותר עדיף להוריד: בשעווה או בחוט?מבחינת הכאב נראה לי ששניהם אותו הדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה או חוט
אורית בן יהודה14/02/2010היי:)
תמיד עדיף לא להתחיל למרוט אלה לעבור טיפולי הסרת שיער באפילציה או הסרת שיער ע"י אולטרה סאונד.
במקרה ומורטים עדיף עם פינצטהשערה שערה כדי לא לתלוש פלומה דבר העלול לגרום לצמיחה מוגברת של שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רוני14/02/2010אבל קראתישכאשר מורטים עם פינצטה שערה שערה זה גורם לשיער לגדול שחור וקוצני ומעורררים שערות רדומות באזור הסנטר והצוואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמריטת שיער
אורית בן יהודה16/02/2010היי:)
מריטת שיער(חוט/ פינצטה) עלולה במקרים מסוימים לגרום לשיער לצמוח קוצני יותר ולעורר צמיחה נוספת , גם בפינצטה וגם בחוט, המלצתי דווקא על פינצטה משום שבחוט עלולים למרוט שיער פלומתי שאינו מפריע ובכך לעורר עוד צמיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחופה!!קרינה13/02/2010
שלום!
אני בחורה בת 22, ג'ינג'ית-משום כך יש לי עור מאוד בהיר ועדין,עם הופעת נמשים לאחר חשיפה ממושכת לשמש.כמו כן העור שלי מאוד רגיש ואלרגי בגלל גורם תורשתי-אמי וסבתי,שאינן ג'ינג'יות.
אני מתאפרת קבוע כל יום,-מייק אפ ,מסקרה ,איליינר,צלליות וכו'....אני מאוד אוהבת איפור....
עד לתקופה מסוימת השתמשתי במוצרי ניקוי לפנים של נוטרג'ינה,ולא ממש הקפדתי על הניקוי-לפעמים שטפתי את הפנים עם מסיר איפור מוקצף של סבוקלם או אפילו רק עם מים,ופעם בכמה ימים השתמשתי בגרגרים ובמי פנים של נוטרג'ינה.בזמן הזה העור שלי נראה נקי וההיתי די מרוצה,לפעמים הופיעו פצעונים במעבר בין העונות!
בשלב מסויים מאוד התחילו להציק לי הנקודות השחורות,באף,ובסנטר בעיקר ,וחברות שלי המליצו לי במקביל על החברה קליניק.התייעצתי עם דיילת של קליניק ורכשתי סדרה מסוימת וגרגרים.לאחר כחודש של שימוש במוצרים,התחילו להופיעה לי פצעונים,הדיילת החליפה לי לסדרת ניקוי לעור רגיש ויבש.מוצרים אלה מאוד יבשו לי את העור,הופיעו לי מלא פצעים תתעוריים כואבים, ומוגלתיים. הפסקתי את השימוש,שטפתי את הפנים רק במים,עד שעברו כמעט כל הפצעים וקניתי את המי פנים,קרם ניקוי וקרם לחות של סבוקלם,כי הבנתי שהם לעור רגיש.וגרגירים של לוריאל(כל מוצרי האיפור אצלי של לוריאל-מייקאפ,מסקרה וכו' ה ואני משתמשת בהם כבר 5 שנים ולא הופיעה לי שום רגישות אף פעם)ועכשיו שוב כל הפנים שלי בפצעים,אני מרגישה כמו ילדה בגיל ההתבגרות,ואינני יודעת מה לעשות!!!!!אני מרגישה שעור הפנים שלי מאוד יבש במקומות מסויימים ובשאר יש פצעונים שלא מפסיקים לצאת,וכבר הגעתי למצב שלא נעים לי להסתכל על עצמי במראה!פשוט הגעתי למסקנה שכשאני לא מנקה את הפנים ביסודיות או לא מנקה בכלל,העור שלי יותר נקי ובריא!
התחלתי להתעניין בגלל זה בדרמוקוסמטיקה,וחשבתי שאולי זה הפתרון לבעייה שלי,אני רוצה לנקות את הפנים מפצעונים ולהחזיר את עורי למצבו הקודם,וכמו כן לנקות את הנקודות השחורות.
שמעתי על המותגים הדרמוקוסמקיים,שנחשבים יוקרתיים-"ויש" ו"אוון",אולי תוכלו להמליץ לי על אחד מהם?
וכמו כן אני מבקשת המלצה כללית לגבי מצבי,מה אפשר לעשות כדי לחזור למצבי הקודם,ובאילו מוצרים כדי לי להשתמש!?
מחכה לתשובה ומודה מאוד מראש על התשומת לב ועל הנכונות לעזור-מצטערת על החפירה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
אורית בן יהודה14/02/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לדעתי את צריכה לגשת לקוסמטיקאית רפואית טובה ולא להספק בעצה של דיילת יופי.
ככל הנראה עורך עבר שינויים ואת צריכה כרגע אבחון יעוץ והדרכה מקצועית.
צר לי איני יכולה לעזור מעבר לכך על גבי הפורום.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוגן פראוקסיד- עזרה בבקשהרוי12/02/2010
קניתי סבון לפנים ואחד מן המרכיבים הוא הידרוגן פראוקסיד. נמצא כמרכיב שלישי אחרי מים וכהל.
אין זה מסוכן?? זהו רדיקל שנוצר על עורנו מהשמש וממנו אנו נמנעים.
משתמשים בו להלבנת שיניים...
האם יש לי ממה לחשוש??תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוגן פראוקסיד- עזרה בבקשה
אורית בן יהודה14/02/2010היי ברוכה הבאה לפורום.
כשמודובר בחומר נשתף כמו סבון אין לך ממה לחשוש
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים אחרי שעווהנועה11/02/2010
שלום רב
אני מסירה שיער מהפנים באמצעות שעווה כבר 5 שנים באופן עצמאי או אצל קוסמטיקאיות.
לפני שנה בערך התחילו להופיע לי פצעונים והרבה לפעמים גם יוצאים איזה שניים מוגלתיים באזורים שמהם הסרתי. הם יוצאים רק אחרי שבוע וחצי מהמריטה וחודש לוקח להם להעלם עד הפעם הבאה כמובן. הקוסמטיקיות נותנות לי כל מיני משחות למרוח מיד אחרי המריטה אבל זה לא עוזר!
אשמח לקבל חוות דעת
תודה מראש נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים אחרי שעווה
אורית בן יהודה14/02/2010היי ברוכה הבאה לפרום.
לפי תאורך השיער הצומח לאחר מריטת השיער בשעווה צומח לתוך העור וגורם לפוליקוליטיס - דלקת זקיק השערה.
בקשי מהקוסמטיקאית שתזמין לך חומר בשם פוליסן , שימוש עקבי בתכשיר עשוי לפתור אותך מהבעיה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בצוואראושרת11/02/2010
שלום לצוות,
אני פונה אליכן בבקשה לעזרה!
אני קוסמטיקאית פרא רפואית והגיעה אלי לקוחה עם כתמים בשני צידי הצוואר בצבע אפרפר שנראים כמו מכה. הלקוחה טוענת שכבר שנה וחצי היא ללא שרשרת ותמיד הייתה מזליפה בושם באזור זה.
איך אפשר לטפל בבעיה זו? אשמח לעזרתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בצוואר
אורית בן יהודה14/02/2010היי:)ברוכה הבאה לפרום.
אצל כהות עור יכולה להיווצר פיגמנטציה בצוואר בעקבות הזלפת בושם , לא ברור לי למה כוונתך ב"צבע אפרפר שנראים כמו מכה" בפיגמנטצייה חומה יש לטפל בחומרים המדכאים את ייצור המלנין
אם כי בזהירות משום שאזור זה רגיש יותר, ניתן לשלב טיפולי פוטו רג'ובינשיין וכמובן הקפדה על הגנה משמש והכל לשיקול דעתך המקצועית.
מאחר ואיני מכירה את הלקוחה שלך לא אוכל לייעץ לך מעבר לכך
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערות הפוכותרוני10/02/2010
שלום! מה הן שערות הפוכות?מדוע ואיך הן נגרמות? והאם זה אומר שלא רואים את השערות שגדלות כלפי חוץ?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערות הפוכות
אורית בן יהודה11/02/2010היי:) ברוכה הבאה לפורום.
שערות חודרניות / הפוכות נגרמות משום שאין התחדשות תקינה של העור ומצטברים תאי עור קרני מעל השערה, שימוש בתכשירים קרטוליטים- מקלפים ממסים עשוי לפתור את הבעייה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)