פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריסטל או לא ??
    חומימי
    10/02/2010

שלום רב.
    אני בת 37 ואחרי 2 לידות. יש לי כמה שאלות. אני בהירת עור עם שיער כהה. פלומתי כהה באיזור עצמות הלחיים וקוצני באיזור הסנטר . בלחיים זה חצי חצי. לפני כשמונה שנים עברתי טיפול ארוך באפילציה אך לאחר הלידות כל השיער חזר . עכשיו התחליתי 4 טיפולים במרווחים של שבועיים אחד מהשני במכשיר הקריסטל 512. באיזור עצמות הלחיים אין שינוי כלל !!! באיזור השפם הן הפכו מקוצניות לדלילות יותר אך ללא קרחות . בסנטר יש קרחות אך מה שגודל הוא קוצני !!
    ושאלותי ( מתנצלת כי הן רבות).
    האם גילי הוא בכלל גיל נכון לטיפולים אלו או שכדאי לחכות לגיל 40 או משהו כזה ?
    האם הריון נוסף יחזיר את המצב לקדמותו ?
    יש קוסמטיקאית אחרת שיש לה מכשיר רקורד והיא אומרת שהוא חדש יותר מהקריסטל. האם הרקורד הוא המכשיר שמכונה אופטימה או שזה מכשיר אחר?
    בין טיפולים מה לעשות עם השערות ?זה נורא מציק לי והקוסמטיקאית אומרת לי לא לנגוע, דרך אגב הטיפול הבא הוא כחודש אחרי הטיפול האחרון אבל יש לי כבר שערות .
    אני ממש מיואשת.
    אני מתגוררת ברמת גן , אולי את יכולה להמליץ לי על מישהי טובה ?
    מתנצלת מראש על כל השאלות , אני פשוט מיואשת. .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קריסטל או לא ??

הוספת תגובה

• הסרת שיער

אורית בן יהודה
    10/02/2010

היי ברוכה הבאה לפורום.
    קריטל ורקורד זו אותה טכנונולוגיה אופטימה הוא מכשיר מאותה חברה ומתקדם יותר.
    אני לא ממליצה על הסרת שיער מהפנים ע"י מכשירי IPL (אינפרא) או לייזר. הפנים הוא אזור הורמונלי ויש להסיר שיער באזור זה או ע"י אפילציה או עי"י אולטרה סאונד - SELECTIF PRO,
    כך לא תצתרכי להמתין ותוכלי להסיר את השיער המיותר כשהוא צץ.
    אין טעם להמתין עם הסרת השיער ואין שום דרך לצפות מה יקרא בהריון הבא מבחינת צמיחת השיער.
    לגבי המלצות כתבי לי לאימייל
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם להבהרת כתמים
    שירה
    10/02/2010

שלום
    רציתי לדעת האם שמעת על הקרם להבהרת כתמי עור של חברת ROYAL CARE ?
    מפרסמים שיש תוצאות מובטחות אחרי מספר טיפולים (הכתמים יעלמו אחת ולתמיד!).
    האם להאמין לכך? האם קרם באמת יכול להסיר או ממש להבהיר כתמי פיגמנטציה/שמש?
    על מה את ממליצה (איזור עצמות הלחיים)? ומה הסיכונים?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    קרם להבהרת כתמים

הוספת תגובה

• קרם להבהרת כתמים

אורית בן יהודה
    11/02/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    מכירה את התכשיר וכמו כל תכשיר הוא נהדר לאחת ולאחרת לא, הייתי נזהרת מהבטחות גורפות
    כמו "הכתמים יעלמו אחת לתמיד" זו הבטחה ללא שום בסיס כתמי עור - פיגמנטצייה הן אחת הבעיות המאתגרות והקשות יותר לטיפול הן לקוסמטיקאיות והן לרופאים.
    אין זה אומר שיש להתייאש טיפול נכון מקצועי עם מעקב צמוד של קוסמטיקאית רפואית ומצד שני הקפדה של המטופל/מטופלת על התמדה בטיפול והחשוב ביותר מריחת קרם הגנה משמש לעיתים קרובות מביא לתוצאות יפות ברוב המקרים.
    כדי להמליץ טיפול הבהרה יש צורך באבחון העור ע"י קוסמטיקאית רפואית.
    בברכה,
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים.
    אני
    09/02/2010

שלום חשבתי לעשות הסרת שער מהפנים בעזרת מכשיר סלקטיף-פרו. האם זה מומלץ? ואיפה בחיפה אפשר לעבור טיפול במכשיר?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים.

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים

אורית בן יהודה
    11/02/2010

היי ברוכ הבאה לפורום.
    מומלץ בהחלט להמלצה על מטפלת באזורך כתבי ללאימייל שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    מיטל
    09/02/2010

שלום,

קניתי את המסיכה של חביבה . כשחזרתי הביתה הבחנתי שמרכיב ראשון ברשימת המרכיבים הינו הmineral oil ןמרכיב שלישי הוא הפרפין. אני למדתי שכמה שפחות הידרוקרבונים במוצר קוסמטי יותר טוב כי לאורך זמן הם מעייפים את העור. כמוכן הם ימצאו במוצר קוסמטי זול ולא טוב.

יש לי עור עם נטיה לפצעים על רקע הורמונלי . מה ניתן לעשות? אני רוצה שהפעים יפסקו ולא יחזרו.האם לדעתך יש טיפול אחר?האם ניתן לשלב פעם בשבוע רטוויט במינון נמוך עימה ועם המי פנים שלה?

תודה, מיטל

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

אורית בן יהודה
    09/02/2010

הטיפול המומלץ ביותר לאקנה הורמונלי הוא קרמים קרטוליטים על בסיס חומצה אזלאית או חומצה גליקולית . יש להזהר בשימוש ברטויט יחד עם מוצרי NBC הדבר עלול לגרום לגירוי ייתר.
    לא ציינת איזו מסיכה NBC מכילה את הרכיבים מהן את חוששת בכל מקרה מסיכות מיועדות לשימוש פעם או פעמיים בשבוע ומוסרות מהעור , לא מדובר בקרם למריחה יומיומית במקרה זה חששך היה מוצדק.
    בכל מקרה חשוב שתהיי במעקב אצל קוסמטיקאית רפואית טובה שתוכל לתת לך מענה לשאלותייך
    ולהתאים לך את הטיפול הנכון ביותר עבורך.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצרים של חביבה
    עדי
    09/02/2010

שלום,

ברצוני לשאול , רכשתי את המוצרים של חביבה . הערכה לטיפול בפוסט אקנה (סבון=מיפנים ומסיכת פילינג). רציתי לשאול האם הconcentrated idratant cream שלהמתאים גם לסוג עור שמן במקורו שעבר אקנה.
    לאחרונה טופלתי בלוקסיד . הבנתי שלא רצוי לשלב בין השניים(למרות שחשבתי שפעם בשבוע במינון נמוך לא תגרום לבעיה, התחוור לי אחרת). כרגע אני נקייה מפצעים אבל אני מחפשת גם הזנה יחד עם אנטי איגינג והבנתי שהקרם הזה גם עבר ניסווי קליניים והוכח כמשפר. השאלה האם הוא מתאים לסוג עורי ואם לא, מה ניתן לשלב יחד עם הטיפול הזה.

תודהמראש!

לקביעת תור
    סגירה
    מוצרים של חביבה

הוספת תגובה

• דבר נוסף בבקשה

עדי
    09/02/2010

דבר נוסף, האם הויטמין סי של חווה זינגבוים מתאים לי ? מותר לשלבו עם טיפול של חביבה?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה ומוצרים של NBC

אורית בן יהודה
    09/02/2010

את המוצרים של NBC -חביבה רבקין אני מכירה ועובדת איתם שנים רבות , במקרים מסויימים הם נותנים מענה נהדר לאקנה,ואת אכן כותבת שמצב עורך טוב ! את הקרם שציינת איני מכירה וגם גוגל לא כנראה זה מוצר חדש של חביבה רבקין אני מניחה שאם התאימו לך אותו הוא מותאם לעורך ויספק את הלחות החסרה, כתבת שכרגע מצב העור מאוזן לא ראיתי אותך לכן לא אוכל לאמר לך האם סרום ויטמין C של חוה מתאים לעורך, בכל אופן לחות חשובה כרגע יותר עור מיובש מידי עלול
    לפצות עצמו ולהפריש שומנים, ממליצה לך להתנסות בלחות שהתאימו לך לתקופה - לפי שמו הקרם הידרתנטי ז"א על בסיס מים ולא קומדוגני (גורם להיווצרות נקודות שחורות).
    לאחר אבחון העור ע"י קוסמטיקאית במידה ויש מקום להוסיף נוגד חימצון תוכלי לנסות את סרום ויטמין C של חוה.
    אם תוסיפי שני מוצרים יחד ותהיה הרעה מסויימת לא תוכלי לדעת בעקבות מה מצב העור הורע דבר שאני מקוה שלא יקרה.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

מיטל
    09/02/2010

אורית שלום,

ראשית, תודה!
    יש לציין שלא התאימו לי לחות בכלל. הסתכלתי באתר וראיתי את המוצר . הוא מיוע לעור יבש. מכיל שמן גזר ואבוקדו, חוחבה . אני יודעת שזה עלול להיות קומדוגניאבל לא רוצה לאבד את האפקט של הרטוויט. זהו מוצר חדש בהדסה אופטימל הוא נמכר ומסברים שם שהוא עבר ניסווים קליניים והשפעתו זהה לזה של רטין A/
    הערכה הזאת עלתה לי כל כך הרבה כסף. אני ממש מפחדת שתתפרצנה לי שוב אקנה.
    אני ממש לא יודעת מה לעשות .....המוצרים שלה מבטיחים כל כך הרבה ...בעיקר הכתמים מפריעים לי כעת אבל אם האקנה תחזור זה יפריע לי לא פחות ואפילו יותר. כיצד הוכל למנוע את הישנות התופעה ?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראקוטן למקרים קלים
    אדריאנה
    08/02/2010

אז ככה הייתי אצל רופא עור שהמליץ לי על רואקוטן (אחרי איזה 20 משחות שניסיתי ולא עזרו..)
    הקאטצ' הוא שאני חושבת שהמקרה שלי יחסית קל.. זאת אומרת האקנה שלי היא ממש עדינה .פצעונים יש הרבה אבל הם קטנים ושטוחים ובקושי רואים אותם, כמעט ולא יוצאים לי כאלה עם מוגלה.. אבל בכל זאת יש קטנטנים פה ושם יוצא גדול אבל זה ממש נדייר...
    ואני לא יודעת אם כדי לי להשתמש ברואקוטן.
    הרופא אמר לי שהוא יביא לי במינון נמוך.. אבל השאלה.. אם הוא יביא לי במינון נמוך והאקנה שלי היא קלה.. יהו לי אותם תופעות לואי כמו לאקנה חמורה? זאת אומרת יובש חמור בפנים ובשפתיים והכי חשוב אם המצב של האקנה יחמיד בחודש הראשון של נטילת הכדורים?
    תשובתכם ממש חשובה לי כי אני בדילמה עננקית אם להתחיל או לא?

תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה
    ראקוטן למקרים קלים

הוספת תגובה

• ראקוטן למקרים קלים

אורית בן יהודה
    09/02/2010

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    במקרים קלים לא הייתי ממליצה על רואקוטן, זו תרופה עם תופעות לוואי קשות.
    מקרה קל כמו שלך יכול להיות מטופל בהצלחה רבה ע"י קוסמטיקאית רפואית שתתאים לך קרם קרטוליט/מקלף ומפחית הפרשת שומן (מה שראקוטן עושה)ללא תופעות לואי.
    גשי לייעוץ אצל קוסמטיקאית שיודעת לעבוד עם עור שמן ואקנה.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעונים באיזור הצוואר
    ערן
    06/02/2010

אורית/מימי שלום!

אני בן 20, ומתגלח עם סכין וקצף גילוח כל כמה ימים.

לפני כחודשיים הופיעו פצעונים אדומים באיזור הצוואר, שלא נעלמו עד כה.
    בתחילה חשבתי כי מדובר בתוצאה של גילוח אגרסיבי מדי עם סכין הגילוח (בתקופה שלפני נהגתי להתגלח עם מכונה ועדיין לא "התרגלתי" לשימוש בסכין), וייתכן מאד שזו הסיבה להיווצרותם.
    אך בכל אופן, ציפיתי שהפצועים יעלמו תוך זמן קצר, אך כאמור, עברו מס' חודשים ואין שיפור מוחשי.

מצורף צילום הפצעונים באיזור הצוואר.

אשמח לדעת, כיצד אפשר לטפל בפצעונים?

תודה רבה ושבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים באיזור הצוואר

הוספת תגובה

• הפתרון לבעית הפצעים האדומים בגילוח

עמית
    05/08/2011

כן גם לי הייתה את אותה הבעיה ועשיתי מחקר. הבעיה לא תפתר עם קרם כזה או אחר או עם קצף כזה או אחר אלא רק תוקל . הפתרון לכך תמון במעבר מתער ישר של פעם לסכינים החד פעמיות עם שניים ושלושה להבים .
    הרעיון -- לתער של פעם יש יתרון על סכין מאך 3 :
    1) ניתן להגיע עם תער של פעם לחדות הרבה יותר גבוהה ולכן לגילוח קרוב יותר שמחזיק יותר זמן. בדוק - אפילו יום שלם ויומיים יותר.
    2) כלל בסיסי בגילוח - ככול שלסכין יש יותר להבים כך היא מגרה את העור יותר . נקודה . זה כלל פיסיקלי של חיכוך . אם ניכך שתי סכינים באותה חדות כשלאחת שני להבים ולשני אחת --זו עם הלהב האחת תגרה פחות את העור . נקודה.

היתרון של חדות -- להב גילוח חד יותר וכרגע לא משנה אם להב יחיד או כפול הוא שככול שהלהב חדה יותר הוא יגליד ( יחליק בלועזית) / יחליק על העור טוב יותר כך שהסכין גילוח תהיה בררנית יותר בין העור לבין השיערה וההפך ככול שלהב פחות חדה הסכין תהיהה פחות בררנית ולכן תיקח את השערה וגם קצת מהעור.שברתי כאן מיטוס - גילוח חד יותר הוא בהכרח קרוב יותר לעור ולמרות שהוא קרוב יותר לעור הוא פחות פוצע -- אתה מרוויח קרבה מקסימלית עם בררנות מקסימלית .
    היתרון של להב יחיד על כפול או יותר -- פחות אדמומיות --- יש הבדל משמעותי -- כשעברתי לתער שמחזיק להב יחיד הגירוי ממש ירד וחלף בצ'יק וכעבור השתפרות הטכניקה היום אני בכלל לא מגורה גם מיד לאחר הגילוח- תחושה מוזרה לראשונה ומשמחת למי שהיה רגיל להתגלח עם מאך 3 שכן חדה אבל עדיין מגרה ומצליחה לחתוך לתוך העור ולא פותרת את בעיית הפצעים האדומים בצוואר .
    השימוש בתער מבטיח לאחר תקופת התרגלות של כשבועיים לגילוח קרוב יותר , תהיה תקופת ההסתגלות שתהיה היתרונות לטעמי מחייבים לעבור לתער.
    האם תער חדה יותר ממאך 3 ? תשובה - כן .
    האם תער קרובה יותר לעור ? כן
    האם תער היא בררנית ? כן
    האם תער היגינית יותר - פחות הצטברות של בקטריות ? כן
    האם תער קלה יותר לניקיון . כן
    האם תער עם בית ברזלי רב פעמי כמו של פעם עם להב שטוח של פעם הוא ממשפחת התערים בסגנון מאך 3 או יוצר אפקט תער של פעם ? אפקט תער של פעם -- כי מדובר בלהב בודד וחד מספיק כדי להחליק על העור ולא להכינס לעור .פתרון למי שלא רוצה להזיק תער . האח המבויית של התער .
    האם מעבר לתער T או תער ישר (תער של פעם) יבטיחו פתרון לגירוי ולבעיית פצעים אדומים ? כן
    האם כל התכשירים הם חירטוטים בשקל ? כן - כי הם מקלים אבל לא מונעים השנות הבעיה
    מה הפתרון המידי ? החלפת סכין גילוח
    האם השימוש בתער לאורך זמן זול יותר ? כן . כי לא צריך לקנות שוב ושוב סכינים ועם החודשים הפער במהרה נעלם ומתהפך . לגבי סכינים לבית בצורת T -- מומלץ סכיני merkur שעושים את ההבדל. לגבי תער ישר -- מומלץ של dovo . הכול גרמני כמובן . מקום לרכישה- ebay \amazon או חנות בשם לובלינסקי -- הזול מהשלושה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה החטא של הטכנולוגיה

עמית
    05/08/2011

החטא של הטכנולוגיה הוא שבניגוד להרבה דבירם טובים ומחדשים אחרים במעבר לסכינים החד פעמיות עם שניים ומעלה להבים היתה ירידה באיכות הגילוח ולא עליה .
    אז למה זה שיפר טכנולגי שאכן תפס את מקום התער הישר של פעם ?
    התשובה תמונה בזריזות או ליתר דיוק במהירות . מהירות הגילוח בסכינים החד פעמיות היא גבוהה כי הסכינים מוגנות היטב ולכן המשתמש פחות מפחד שיעשה טעות והסכין תיכנס לבשר -- משהו שלעולם לא קרה לי עם תער אבל בסכינים החדשות לא ניתן אפילו לחלום על מקרה כזה . הסכינים החדשות יושבות במסילה . הסכינים החדשות הן פחות חדות אז כשי לפצות על אובדן החדות ביחס לתער הישר של פעם פשוט צרפו כמה להבים יחד אבל התשלום הוא בחיכוך בגירוי --שאנשים עם נטיה לפצעים אדומים יסבלו מהם לעד אם לא יחזרו לתער של פעם . כאן תמון החטא- באי הבנה של מה התן ןכך בטכנולוגיה החדשה . כן הטכנולוגיה החדשה היא אינסטנט ולכן תמכור יותר כי נכון שתער ישרה קרובה יותר לעור ותחליק טוב יותר מעל פצעים אבל צריך להזהר איתה כי אילה הגנות ולכן הגילוח יהיה יותר איטי -- תנועות היד לא יהיו בטוחות כמו בסכינים הרב פעמיים . אבל לגלות לכם סוד - עם שךיטה בטכניקה במהרה הביטחון בתער הישר גדל , הגילוח מזדרז, ומבינים שיש כאן כלי גילוח פנומינלי שהיתרונות שלו על מאך 8000 הן עצומים .הרעיון של הסכינים החדשות - יש אנשים בואכלוסיה שיכולים לחיות עם הגירוי המרובה ויתרגלו אליו ועל הטולרביליות הזו של רוב האוכלוסיה הטכנולוגיה החדשה מתבססת . אלא שיש להם גירוי פשוט נשארים מעונים כי לא גילו להם שיש דבר כזה שנקרא תער ישר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן החטא של הטכנולוגיה - תיקון

עמית
    05/08/2011

החטא של הטכנולוגיה הוא שבניגוד להרבה דבירם טובים ומחדשים אחרים במעבר לסכינים החד פעמיות עם שניים ומעלה להבים היתה ירידה באיכות הגילוח ולא עליה .
    אז למה זה שיפור טכנולגי שאכן תפס את מקום התער הישר של פעם ?
    התשובה תמונה בזריזות או ליתר דיוק במהירות . מהירות הגילוח בסכינים החד פעמיות היא גבוהה כי הסכינים מוגנות היטב ולכן המשתמש פחות מפחד שיעשה טעות והסכין תיכנס לבשר -- משהו שלעולם לא קרה לי עם תער אבל בסכינים החדשות לא ניתן אפילו לחלום על מקרה כזה . הסכינים החדשות יושבות במסילה . הסכינים החדשות הן פחות חדות אז כדי לפצות על אובדן החדות ביחס לתער הישר של פעם פשוט צרפו כמה להבים יחד אבל התשלום של המתגלח הוא בחיכוך בגירוי --שאנשים עם נטיה לפצעים אדומים יסבלו מהם לעד אם לא יחזרו לתער של פעם . כאן טמון החטא- באי הבנה של מה טמון בטכנולוגיה החדשה . כן הטכנולוגיה החדשה היא אינסטנט ולכן תמכור יותר כי נכון שתער ישרה קרובה יותר לעור ותחליק טוב יותר מעל פצעים אבל צריך להזהר איתה כי היא לא מכילה הגנות ולכן הגילוח יהיה יותר איטי -- תנועות היד לא יהיו בטוחות כמו בסכינים הרב פעמיים . אבל לגלות לכם סוד - עם שליטה בטכניקה במהרה הביטחון בתער הישר גדל , הגילוח מזדרז, ומבינים שיש כאן כלי גילוח פנומינלי שהיתרונות שלו על מאך 8000 הן רק עצומים .הרעיון של הסכינים החדשות - יש המון אנשים באוכלוסיה שיכולים לחיות עם הגירוי המרובה ויתרגלו אליו ועל הטולרביליות הזו של רוב האוכלוסיה הטכנולוגיה החדשה מתבססת אבל יש כאלה שרגישים לגירוי ופשוט נשארים מעונים כי לא גילו להם שיש דבר כזה שנקרא תער ישר וחושבים שהסיבה שכבר לא עושים בו שימוש מסחרי גדול הוא נחוט יותר . אבל זו לא האמת - התער איכותי יותר רק אין לו הגנות ולכן מרתיע אנשים . הוא גם נתפס כנשק קצבי , פרימיטיבי כזה ומצריך שימוש באבן השחזה ורצועה-- דבר שלמדתי תוך 5 דקות וגיליתי שהשימוש באבן הוא יתרון ולא חיסרון . למי שרוצה עדיין יש פתרון -- תער עם בית בצורת T עם סכינים חד פעמיים בודדות להב. זה לא כמו תער ישר אבל פותר את אותן בעיות . זה גם מעולה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שימוש באבן מונע פצעים ?

עמית
    05/08/2011

אמרתי כבר ששימוש בתער ישר הוא פתרון מעולה לבעיית הגילוח הרגיש מרובה הפצעונים והשערות שצומחות לעור . כל אותן בעיות נפתרת די מהר במעבר לתער ישר לעומת הסכין הרב פעמית מאך 3 . אבל אמרתי שלאנשים אין סבלנות להשתמש באבן השחזה וברצועת עור .
    כמה עובדות :
    האם אבן השחזה יקרה ? גרושים - 20 ש"ח .
    כמה זמן מחזיקה אבן השחזה ? כל החיים .
    האם מסובך להשחיז תער על אבן השחזה ? תכינ לחנות מקצועית לסכינים ותוך 5 דקות יצאת משחיז מקצועי .
    האם השחזה לוקחת הרבה זמן ? 1 דקה
    האם צריך להשחיז בתדירות גבוהה ? אני משחיז פעם בשנה
    למה משמש העור ? ללטף את הסכין כל 15 גילוחים בערך כדי שתשאר חדה "כתער"
    האם הליטוף מסובך ? ילד בן חצי שנה עושה פעולות מורכבות יותר
    וואלה -- אם ככה תחזוקה ועלות של תער ישרה פי מליון יותר זולה מעלול סכינים חד פעמיות הכי זולות שיש ? נכון . הבנת נכון .
    האם כל העניין שווה את זה ? אם אתה רוצה גילוח קרוב יותר , אולטימטיבי שמחזיק יותר זמן , יכולת לעצב זקן אם תרצה , גילוח ללא אדמומיות וגירוי , פתרון לבעיית שערות הפוכות ודלקת הזקיקים . אתה חייב !

למה מלטפים את התער הישר עם רצועת עור ? לכל סכין , כולל החד פעמייות , מיד עם השימוש הראשון יש פיצול מיקרוסקופי של הלהב שהולך ומתחזק עם משתמשים יותר ויותר בסכין . בסכין חד פעמיות זורקים את הסכין שכבר אי אפשר להשתמש בה שבעצם אי א]שר להשתמש בה זה כמו לאמר שהיא מפוצלת בצורה שכואב . לעומת זאת התער הישר עמיד פי מליון בפיצולים כי איכות המתכת בתערים הירים היא אלוהית ביחס לסכין חד פעמית גם מבחינת השבבים / הפיצולים כך שרק כל 15 גילוחים ליטוף קל על העור עושה של השבבים/ הגראדים . בסכין חד פעמית בגלל שהיא מוגנת לא ניתן לישר לה את הלב . עוד יתרון לרב פעמית . דרך אגב בסכין בישול הישור אגרסיבי יותר ונעשה על ידי שטול שזה מוט ברזל כזה שמחזיק חותך השוארמה שמרביז עליו את הסכין -- העיקרון זהה . כל סכין צריכה ליטוף. במאך 3 אי אפשר ללטף ולכן האיכות זלה יורדת עם השימוש הראשון . לעומת זאת בתער ישר האיכות לא יורדת אף פעם כי ניתן ללטף את הסכין כך שתמיש אתה זוכה לסכן רעננה .
    דרך אגב השבבים הם עוד דבר שמעלה את הגירוי ולכן גבר במהלך השימוש הראשון של סכינים חד פעמיות תוסיף את אפשקט השבבים לגירוי שלא קיים בתער הישר הודות לעמידות הגבוהה שלו לפיצול ולהגנה מפיצול על ידי ליטוף וגם רק כל 15 גילוחים . הינה עוד דבר חדש .
    אם תסתכל מקרוסקופית על הסכין החד פעמית הכיטובה כבר אחרי הגילוח הראושן תראה מגרפה - בגילוח השני אתה כבר לא מקבל את אותו גילוח -- יחשכו עיניך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מאפיין ברזל של סכין גילוח טובה

עמית
    05/08/2011

לבעיית השבבים תוסיף את המעבר של שבבים מקרוסקופים על פצעים מקרוסקופים ותבין שסכין חד פעמית היא מגרפה לפצעים אדומים איכותית ויקרה ככל שתהיה .
    דרך אגב בעולם הסכינאות -- התהליך נקרא alignment כלומר יישור של הגראדים על להב הסכין grades . זו הסיבה שכל סכין שף הכי מקצועית כחלק מהסט כוללת גם שטול - שהרבה מתבלבלים וקוראים לו מוט השהחזה אבל זה לא נכון מדובר במוט יישור / ליטוף שרק דואג לישר פיצולים בלהב שנוצרים בכל סכין שברא אלוהים . קיים מוט השחזה שניתן להשתמש בו שתחליף לאבן השחזה אבל זה לא השטול .
    כשאתה משתמש בסכין מסוד מאך 3 אתה משתמש בסכין שהלהב שלא ישר רק בשנייה הראשונה ומיד לאחר מכן אתה משתמש במגרפה - תחילה ב 5% מגרפה ולאחר פעמיים שלוש גילוחים ב 70% מגרפה ואתה מרגיש את זה. בתער אתה לא מגיע למצב כזה של 70% מגרפה . בתער אתה תמיד זוכה לגילוח חדש כמו ביום הראשון -- זה מה היפה בין היתר בתער ישר .
    תהליך הליטוף דואג ליישר להב למצב חדש - יותר מזה בתער ישר מלחתחילה אין פיצול אלא דרגה יותר פחותה שהיא עיקום ועם הליטוף מקבלים את אותו התער כמו שהיה במצב חדש . מדהים כמה איכות המתכת בתער ישר טובה בהרבה ואנשים קונים מאך 3 עדיין . זה כמו להעדיף יונדאיי כשאפשר לנסוע במרצדס . איכות התער הישר הרבה הברה הברה יותר טובה מאיכות מאך 3 .
    למגדילי ראש שרוצים מתכת מעולה לתער לכו על חהרת dovo הגרמנית . כמו בעולם הרכב גם בעולם התערים /סכינים - המתכות הגרמניות הן הכי טובות בעולם . מי מעיז להשוות מאך 3 לתער של חברת dovo שמתוחזק כראוי . הקץ לאדמומיות ויותר מזה- הקץ לגירויים .
    הגיע הזמן לעבור לתער בית T עם להבים חד פעמיים .
    ללהב לבית T יש סכינים חד פעמיות אבל למרבה הפלא בגלל שלהב הוא איכותי והכי חשוב בודד -- הגירוי נעלם והא עדיין מחליק מעל פצעים כמו תער ישר והוא עושה עבודה פנטאסטית. יש יותר מה לספר כאן .עגיף גם על מאך 4 וחבריו ץ עדיף בהרבה ואולי פתרון ביניים שיותר בטוח מהתער הישר ועדיין פותר לנו את הצרות .
    סכינים חד פעמיות מעולות - של חברת merkur הגרמנית . 10 בחבילה עולין 16 ש"ח ב amazone או ebay כולל מכס נגיד 20 ש" ל10 סכינים כשלכול סכין יש להב מכל צד - להב בודד כך שבעצם נסיים צד אחד נעבור לשני אז יש לנו כן 20 סכינים ב 20 ש"ח זה מחיר מצחיק . אני מאמין שיש גם בלובלינסקי וזה שווה את הבדיקה והקפיצה לשם . המלצה - לרכוש היכן שהכי זול . אני מזמין דברים מחו"ל והיום יותר מתמיד זה שטויות - כולם עושים את זה .
    מזמינים כמה חבילות וזה מספיק לשנה . העור מסתגל הסתגלות מלאה תוך שבוע שבועיים למעבר לשיטת גילוח חדשה וזה נכון גם למכונות גילוח ובמעבר מסכין אחת לשניה וההנעה וההרגשה האחרת מובטחת לכם . לא יותר עור בוער , שורף , לא יותר פצעים אדומים ומגעילים עם צמיחת שיערות פנימה . no more !!! באהבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לאחר גילוח,ערן

מימי שגב
    07/02/2010

היי ערן,יפה ששלחת תמונה שממחישה את בעייתך,כפי הנראה יש לך עור פנם רגיש וציינת שעד עכשיו השתמשת במכונת גילוח ולא סבלת מבעיית הפצעים,לפתרון הבעיה כעת תוכל להשתמש בקרם בשם" ביופין "[בבית מרקחת]שירגיע את העור בכל פעם שתתגלח,[לא ימנע השנות של התופעה]התופעה שנוצרה אצלך היא דלקת זקיק השערה שכתוצאה מגילוח, השערות צומחות בחזרה לזקיק השערה ויוצרות דלקת,אני ממליצה לך לחזור לעת עתה להשתמש במכונת גילוח באותו אזור בעייתי.

בהצלחה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים לאחר גילוח,ערן - תגובה

רחל סיטבון
    09/08/2011

שלום ערן,
    רוצה לחזק את דברי עמיתתי ולהוסיף שישנו חומר שנקרא פוליסן. תפקידו להמיס את חלבון הקרטין המתאסף בזקיקים שלנו ולמעשה סותם את פתח יציאת השערה דבר הגורם להיווצרות הדלקת אותה הינך רואה.

מומלץ מאוד וניתן להזמין אצל כל קוסמטיקאית.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרום
    ענת
    04/02/2010

הי
    אני רוצה לקנות סרום של חוה גיגבוים.
    ידוע לי שסרום ממצק את העור, האם הוא גם יכול למתוח את העור?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    סרום

הוספת תגובה

• סרום

אורית בן יהודה
    05/02/2010

הי:) ברוכה הבאה לפורום
    תלוי איזה סרום, צייני את שם הסרום ומרכיבב כך אוכל לכתוב לך במה הוא יכול להועיל לעורך.
    בברכה,
    אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקסטרא סי סרום

ענת
    05/02/2010

לא ידוע לי אלו חומרים יש בתוכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיצוק העור הרכיבים החשובים.

אורית בן יהודה
    06/02/2010

היי:)
    סרום אקטרא C מכיל ויטמין C בצורת אסטר(פזה שומנית) משמעות הדבר שיש ביכולתו לחדור לקרום התא שמורכב בעיקר משומן.
    אסטר ויטמין C הוא נוגד חימצון ומגן על העור מפני פגיעה של רדיקאלים חופשיים. רדיקלים חופשיים
    גורמים לנזקים גדולים בגופנו ובעורנו. ולנוגדי חימצון כמו ויטמין C יש יכולת לעצור את שרשת החימצון ובכך לתרום לבריאות העור.
    אסטר ויטמין C ממריץ את ייצור הקולגן והאלסטין ותורוםלמוצקות העור.
    לא ציינת את גילך , בגיל צעיר סרום אקסטא סי של חוה זינגבוים בהחלט מומלץ מאוד ומספק לשמירה על בריאת העור ומוצקותו בגילאים מבוגרים יותר וכן לסוגי עור הנוטים להתקמט מוקדם
    יותר, אמליץ על חומרים פעילים נוספים נוספים שלהם תרומה גדולה למיצוק העור
    לדוגמא: מטריקסיל 3000 שהוא פפטיד ביוממטי ,הפפטידים המיועדים לחידוש העור מעודדים יצור קולגן, חומצה היילרונית ופרוטאוגליקנים ששומרת על תכולת המים בעור. פפטידים מעכבים יצירת קמטים ומשפרים מראה של קמטוטים קיימים, מטרסיל 3000 שהתגלה בשנת 1992 נחקר מאז ע"י גורמים שונים, שאחד מהם הוא יצרנית התרופות והקוסמטיקה Procter & Gamble. והפכה אותו לחומר קוסמטי למיצוק העור ולהצערת העור.
    כמו כן יש את הרטינול שתורם רבות למיצוק העור, לא ארחיב אך למי שמועניינת במיצוק העור אני ממליצה לשלב אסטר ויטמין C מטרסיל 3000, רטינול, חומצה אלפא ליפואית וחומצות אלפא וביתא הידרוקסיות וכמובן לחות המתאימה לעור הפנים ושוב אזכיר את חשיבות השימוש בתכשיר טוב להגנה מפני השמש.
    והכל בייעוץ והתאמה אישית ע"י קוסמטיקאית רפואית.

בברכה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב מאוד
    סיוון
    03/02/2010

כמה זמן לאחר טיפול באפילציה מותר להיחשף לשמש ? !!
    ושאלה נוספת -
    אפילתיה המצח - ניתן לעשות באזור הזה ?
    שכן הוא חשוף מאוד לשמש
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    חשוב מאוד

הוספת תגובה

• חשוב מאוד

אורית בן יהודה
    03/02/2010

היי :)ברוכה הבאה לפורום.
    לאחר אפילציה חשוב להזהר משמש עד שהגלדים נופלים והעור מחלים ,באופן כללי ממולץ להקפיד על קרם הגנה ללא קשר לאפילצייה.
    אזור המצח יותר בעייתי לאפילציה מאחר והעור מהודק לעצם המצח, כמו כן הטיפול באזור זה כואב יותר, אני ממליצה לך לטפל באזור זה ע"י אולטרה סאונד במכשיר SELECTIF PRO, הטיפול לא כואב אינו מותיר סימנים ויעיל,כתבתי בפורום רבות על הטיפול, את יכולה לערוך חיפוש בפורום ובגוגלעל מנת ללמוד יותר .

בברכה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יעלי
    03/02/2010

שלום מעוניינת לרכוש את מכונת הלייזר SHR על איזה מקום מומלץ תוכלו להמליץ לקנייה , והיכן ניתן ללמוד על המכונה כדי שלא תהיינה תלונות מלקוחות
    לתשובתכן אודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

אורית בן יהודה
    03/02/2010

מציעה לך להכנס לפורום הסרת שיער בפורטל זה ולהקיש בחיפוש: SHR ספא, יש המון תגובות של
    לקוחות וקוסמטיקאיות,
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי טיפול בעור יבש ומגורה
    סיגל
    02/02/2010

שלום, אני אמורה לאפר כלה שמתחתנת בעוד חודש ובזמן האחרון אזור ה-T של הפנים שלה מאוד יבש ובשעות הערב מופיעה אדמומיות על האזור + הלחיים (כמו חררה). האם אתם יודעות לייעץ על תכשיר שיכול לעזור או המלצה על קוסמטיקאית טובה באזור הרצליה/נתניה.
    תודה

הוספת תגובה

• המלצה לקרם פנים לעור אדמומי

מאיה
    03/02/2010

יש לפלקסיטול קרם פנים לעור יבש עדין ואדמוני.
    הוא מצויין- אפשר לקהות בכל בית מרקחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נגד צלקות אקנה קלות.עזרה!!!
    אין
    02/02/2010

שלום!
    אני מנסה פה את מזלי שוב לאחר שלא קיבלתי תשובה
    אני בת 25 ויש לי נטייה לפצעונים, נשארו לי צלקות מהתקופה שבה היו לי פצעים
    לקחתי תקופה ראקוטן, וכיום רק יוצאים לי מדי פעם. הבעיה שיש לי נקבוביות מורחבות, ונשארו לי בכמה מקומות צלקות עדינו שמאוד מאוד מפריעות לי. אני מתחתנת השנה. והתייעצתי עם קוסמטיקאית שהמליצה על פילינג- לדעתי מדובר על שני טיפולים כאשר העלות היא כ1000 ש"ח. והיא אמרה לי שיש טיפול יותר יעיל שבהם מדובר על יותר טיפולים ואפילו על משחה מסויימת שאני אמורה לקחת הביתה?? עלות 3000 ש"ח. כיוון שאני לא ממש שמעתי על הקוסמטיקאית הזאת, המלצות ולא ברור לי עד כמה הטיפול יעיל כמו כן אני פוחדת לעשות נזק לפני החתונה, כמובן שאני אעשה טיפול כזה כמה חודשים מראש אבל בכל זאת.. וכיוון שזה לא זול , אני אשמח אם תוכלי לעזור לי בהמלצה על טיפול לצלקות קלות, או להסביר לי יותר על הפילינג שמבצעים אצל קוסמטיקאיות, ואם אפשר לקבל המלצה על קוסמטיקאית אמינה וטובה בראשל"צ או אשדוד במייל הפרטי אני אשמח.

הוספת תגובה

• טיפול נגד צלקות אקנה קלות.עזרה!!!

אורית בן יהודה
    03/02/2010

אני מבינה את חששך במיוחד לפני חתונה אך איני יכולה לחוות דעה מאחר וקיימים עשרות פילינגים בשוק וכן חומרים פעילים.
    כתבי לי לאמייל אנסהלברר לך על קסמטיקאית טובה , באזורים אותם ציינת
    בברכה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית -שלחתי לך מייל מחכה לתגובה

אין
    08/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי לך בהרחבה

אורית בן יהודה
    09/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער במקום לא נעים
    ליבי
    02/02/2010

אני בלונדיני ויש לי שיערות בישבן.
    איך ניתן להסירם?

לקביעת תור
    סגירה
    שיער במקום לא נעים

הוספת תגובה

• שיער במקום לא נעים

אורית בן יהודה
    03/02/2010

היי:)ברוך הבא לפורום.
    להסרת שיער בלונדי יש לעבור טיפול ע"י מחט חשמלית -אפילצייה או אולטרה סאונד שניהם יעילים לשיער ללא פיגמנט.
    לפרטים נוספים על השיטות ערוך חיפוש בפורום.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודים
    שני
    01/02/2010

שלום שמי שני אני כרגע התחלתי ללמוד בג'יג'י אקדמי קוסמטיקה..רציתי לדעת היכן יש באזור המרכז מוסדות שבהן ניתן ללמוד מעבר לקוסמטיקה הפרא רפואית שמלמדים אותי שם..כלומר אם אני רוצה לדעת להזריק בוטוקס ועוד דברים שהם בסגנון היכן אני יכולה ללמוד בעצם.?ומהם התנאים שלי?
    תודה ויום טוב שני

לקביעת תור
    סגירה
    לימודים

הוספת תגובה

• הזרקת בוטוקס

אורית בן יהודה
    01/02/2010

היי:)
    בוטוקס מזריק אך ורק רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחות מוסמכת

עינת
    20/08/2010

האם אחות מוסמכת עם תואר ראשון וקוסמטיקאית יכולה להזריק בוטוקס/מילויים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זה לא חוקי! רק רופא

אורית בן יהודה
    20/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייליומים
    ג'דיר
    31/01/2010

שלום רב,
    לי יש כמה מיליומיים מתחת לעיניים, איזור שיידוע כמאוד רגיש אני מטפלת אצל קוסמטיקאית כבר 8 חודשים יחד עם זאת זה הטיפולים לא עוזרים לי, אני רוצה לנסות את החומצות שהמלצת עליהן איך אני משיגה אותן? מאיפה? ואם אפשר לרשום טווח מחירים, אני גרה באיזור חיפה ?
    תודה על ההבנה והעזרה

ג'דיר

לקביעת תור
    סגירה
    מייליומים

הוספת תגובה

• מיליומים מתחת לעניים

אורית בן יהודה
    01/02/2010

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    חומרים פעילים המכילים חומצות לטיפול בעור הפנים לא מתאימים לשימוש באזור העניים
    שם העור בנוי אחרת ורגיש מאוד.
    אני ממליצה לך למצוא קוסמטיקאית רפואית טובה באזורך שתראה אותך ותתאים לך טיפול מתאים.

בברכה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת תגובה,ג"דיר

מימי שגב
    02/02/2010

היי,כיתבי אלי למייל הפרטי ואמליץ לך על קוסמטיקאית מקצועית באזור מגורייך

ביי מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה