פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסט אקנה
    הילה
    31/01/2010

שלום,

הינני בת 27 ובמצב של פוסט אקנה (לקיחת מינוציקלין ורטוויט) . כיום, בהוראת הרופא , אני ממשיכה חהשתמש ברטוויט אבל בתדירות מופחתת של 3 פעמים בשבוע.

העור שלי אדום וצורב(סביר שזה לא טוב) וכרגע משאין לי פצעים , איןי לא צורך ברטוויט. אני כן רוצה לשמר את המצב אבל הייתי רוצה להפחית ריכוזו ולשלב גם חומרים שיקלפו את השכבה החיצונית כמו חומצות בטא הידרוקסיות.

יש לציין שלדעתי , אני צריכה גם הזנה מתאימה . אני משתמשת בסבוקלם אבלח זה לא מספיק . הוא קל מידי.

האם את מכירה מוצרים חלופיים שמכילים רטין A אבל בריכוז נמוך עם עןד חומרים שיכולים להסיר גם כתמי עור?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסט אקנה

הוספת תגובה

• פוסט אקנה

אורית בן יהודה
    01/02/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    במקרה והעור אדום וצורב משימוש ברטין A , ממולץ להפסיק בהדרגה את השימוש ברטין וכדי להרגיע את העור מומלץ לרכוש בבית המרקחת "בפנטן+" ולמרוח עד שאדמומיות תחלוף הקרם יבטל את תחושת היובש המוגבר שאת חשה כעת .
    כתחליף לרטין A מומלץ שימוש ברטינול שהוא נגזרת של ויטמין A כפעמיים שלוש בשבוע ומעליו קרם קרטוליטי המכיל חומצות אלפא ובטא הידרוקסיות לא חומצת בטא הידרוקסי לבד (חומצה סליצילית) התכשירים יגרמו לקילוף עדין ללא גירוי ייתר וישפרו את מצב הפוסט אקנה, במידה ויש כתמים חומים על הפנים יש לשלב חומרים המדכאים את יצור המלנין . חשיבות גדולה יש למריחת קרם הגנה המתאים לעור שמן מספר פעמים ביום.
    מומלץ שקוסמטיקאית רפואית תראה אותך ותתאים לך את הטיפול הנכון.
    בהצלחה, אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערה על הפנים
    שרית
    31/01/2010

בתי בת 18. לאחרונה צמחו לה שתי שערות ארוכות (כ-1 ס"מ) על עור הפנים. הן צמחו מתוך נקודת חן באזור הסנטר. האם ניתן פשוט לתלוש בפינצטה? האם התלישה תעודד צמיחה נוספת? או האם ישובו השערות לצמוח? מה מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה
    שערה על הפנים

הוספת תגובה

• שערות מתוך נקודות חן

אורית בן יהודה
    01/02/2010

היי:)
    מנקודות חן הדרך היחידה היא תלישה או גזירה צמוד לעור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר
    יובל
    28/01/2010

שלום! מדוע בתוך חודש חודשיים החלו להופיע לי מלא שערות על הסנטר ,בפאות לחיים ובלחיים ובצוואר.האם זה יירד מתישהו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• שיעור יתר

אורית בן יהודה
    29/01/2010

יובל בת כמה את?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רוני
    29/01/2010

18 בקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אורית בן יהודה
    29/01/2010

צמיחת שיער באופן שבו את מתארת יכולה להצביע על בעייה הורמונלית, ממליצה לך לגשת לרופא נשים או אנדרוקרינולוג , יש לערוך בדיקות במידה ויש בעייה הורמולית תקבלי טיפול שבעיקבותי בדר"כ יש שיפור, ניתן לשלב טיפולי הסרת שיער ע"י אפילציה - מחט חשמלית או אולטרה סאונד(סלקטיף פרו) ללא כאב.

שבת שלום,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוני
    29/01/2010

תודה אבל שמעתי שאפלציה רק מגבירה את השיעור ושזה לא תמיד עוזר אז אני קצת מפחדת לגבי זה.האם יש לי ממה לדאוג?
    בנוסף, מזה 5 חודשים יש לי איזו אלרגיה שעוד לא נמצא מה הגורם והפרצוף שלי ממש קצת התנפח, בעיקר נזלת אלרגית. האם יש לזה איזשהו קשר לצמיחת השערות?
    האם השיפור שאת מתכוונת אליו הוא שיפור מזערי או משמעותי?
    נאמר לי שזה אולי הורמונים ושזה יעבור לבד?
    אני ממש מצטערת על כל השאלות אני באמת לא מבינה כלל בנושא מכוון שעד עכשיו לא הייתי צריכה ידע בנושא זה בכלל!
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגייה,הורמונים ושיעור ייתר

אורית בן יהודה
    29/01/2010

אלרגייה לא קשורה לשיעור ייתר,תרופות הניתנות במקרים של אלרגייה קשה כגון פרדניזון (קורטוסרואיד) בהחלט יכולות לגרום לשיעור ייתר .
    אני ממליצה לך לבקש מהרופא שלך לבדוק רמות של חומצה פולית בדם - כאשר ישנו חוסר בחומצה פולית הגוף נוטה לאלרגיות ויש צורך לקחת תוסף.
    במידה ומדובר בחוסר איזון הורמונלי הבעייה לא חולפת מעצמה, לכן המלצתי לך לגשת לרופא.
    אפילציה שנעשית ביד מקצועית לא מגבירה את צמיחת השיער, גם בבנות הסובלות מחוסר איזון הורמונלי ומטופלות ע"י אפילצייה או אולטרה סאונד יש שיפור אם כי התהליך ארוך יותר.
    בבנות הסובלות מחוסר איזון הורמונלי ומטופלות תרופתית(בדר"כ ע"י גלולות למניעת הריון המותאמות לבעייה) תהליך הסרת השיער הוא רגיל, יש צורך בהתמדה בטיפול אך התהליך קצר יותר .
    שבת שלום וחג שמח,
    אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת להגיב בנוגע לאלרגיה ולשיעור!

......
    11/02/2010

שגם אצלי התחיל שיעור יתר בעיקר בפנים במקביל להתפתחות אלרגיה אצלי אז אני ממש מבינה אותך, והרופאה שלי לא מצאה גם כן הסבר לזה...!! זה קרה בגיל 19...
    וזה ממש מתסכל שכן לפני כן לא הייתה לי לא האלרגיה ולא הנוגדנים,
    כיום אני מסירה את השערות מהפנים באמצעות אפילציה וזה לא מגביר את הצמיחה אלא רק מפחית למרות שאני כבר שלוש שנים מטופלת בפנים ואין עדיין תוצאות.. :(
    (וכמובן, שאני עדיין עם הנזלת האלרגית המעצבנת הזו..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי לומר

......
    11/02/2010

שאין תוצאות בקטע של השערות לא הפסיקו לגמרי אלא עדיין צומחות אבל בקצב איטי יותר וגם צומחות פחות שערות אבל חשבתי שאני אסיים עם זה לחלוטין... וגם בדקתי ולא הייתה לי בעיה הורמונלית ואין לי גם כיום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה/ תרופות/ שיעור ייתר

אורית בן יהודה
    11/02/2010

במקרים של התפרצות אלרגיה מומלץ לבדוק האם יש חוסר בחומצה פולית דבר הגורם לגוף לפתח יותר אלריות ניתן לבדיקה בקלות וגם לטיפול.
    כפי שכתבתי תרופות מסויימות עלולות לגרום לשיעור ייתר .
    בהצלחה הבהמשך תהליך הסרת השיער
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יעלי
    28/01/2010

ילדיי שעירים והם בגיליאים נמוכים 7,5 האם אפשרי לחמצן להם את השיעור בידיים וברגליים , האם זה גורם לשיער להיארך כחלק מתופעות הלוואי שידועות לי והאם הצבע של החימצון הוא צהוב בולט או בהיר מפני שהם קהיי עור .
    מה שם החומר חימצון שעליו אתן ממליצות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה למיכלי

מימי שגב
    28/01/2010

היי מיכלי,ניתן להשיג בפארמים חומר להבהרת שיער קיימות מס חברות ,שאלי את הרוקח ,כדאי לעשות טסט באחד מהאזורים השעירים ולראות מה הגוון ואם הוא מתאים ,יש הוראות שימוש לגבי זמן השארת החומר,לגבי תופעות הלוואי עד שלא תעשי טסט לא תדעי לכן נסי באזור קטן.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערות בודדות
    נלי
    26/01/2010

שלום,

יש לי מספר שערות בודדות מסביב לפטמות(על הגבול בין העור הורוד ללבן) אחת מהן צומחת ממש ומגיעה למס' ס"מ. כמו"כ יש לי גם כמה שיערות כהות יחסית(כי השאר הן פלומטיות או מאוד בהירות) מסביב לטבור. באיזה שיטה עדיף להוריד אותן? האם הורדת השיער ליד הפטמות יכולה לגרום נזק אם מדובר במחט חשמלית או בהבזקי אור? אני כרגע מורידה אצל קוסמטיקאית שיער בית השחי במכשיר IPL האם כדאי להוריד איתו גם את השערות הללו או שעדיף בשיטה אחרת?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שערות בודדות

הוספת תגובה

• שערות בודדות,תשובה

מימי שגב
    26/01/2010

שלום לך,לגבי הסרת שיערות כהות באזור הפטמות אפשרי לעשןת טיפולים עם ה-ipl הטיפול יכול להועיל גם לגבי השערות הפלומתיות,לא ידוע לי על נזקים שעלולים לקרות באותם אזורים במידה ואת בחורה בריאה.

בהצלחה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

נלי
    27/01/2010

שלום,

מה עדיף במקרה זה הIPL או מחט חשמלית?מבחינת דיוק, בטיחות וכו'
    (אני בת 23 וב"ה בריאה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנלי

מימי שגב
    28/01/2010

היי נלי ,במידה ואת מכירה אפילטורית מקצועית בעלת וותק וכמו שתארת שיש לך מס שערות בודדות של שערות באזור זה אז מומלץ למרות שה-ipl מאוד יעיל ובטיחותי .

בהצלחה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר
    גל
    24/01/2010

היי,
    יש לי שיעור יתר וחשבתי אולי זה מסיבות הורמונליות. איזה בדיקות דם אני צריכה לעשות כדי לדעת אם כן או לא?
    חוץ מזה, ידוע לך על מישהי טובה שעושה אפילציה באיזור רחובות? אם לא מרחובות אז ממקום אחר באיזור המרכז?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• שיעור יתר

אורית בן יהודה
    25/01/2010

במידה ואין שיעור ייתר במשפחה יש מקום לעבור בירור הורמונלי, במידה והמחזור החודשי לא סדיר
    רצוי לגשת לגניקולוק שמפנה בדר"כ לבדיקות דם ולאולטרה סאונד לאיתור שחלות פוליסטיות.
    ישנם סיבות הורמונליות נוספות הפניה לבדיקות אלו ניתן לקבל מאנדרוקרינולוג.
    להמלצות נא לכתוב לי לאיימייל.
    בברכה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה:)

גל
    26/01/2010

לאחיות שלי גם יש שיעור יתר. לפני בערך שנה רופא נשים אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות . אם אני אעשה אפילציה באיזור הפיאות זה אמור לעזור..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליסטיות /אפילציה

אורית בן יהודה
    26/01/2010

הסרת שיער בפאות ע"י אפילציה תעזור,אם כי תזדקקי ליותר טיפולים משום שגופך מפריש יותר טוסטסטורון מהממוצע ,הדבר גורם לגופך לייצר יותר זקיקי שיער חדשים וזו הסיבה לטיפול ממושך יותר. אך עם התמדה תוכלי להפתר מרוב השיער.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות

גל
    29/01/2010

היי אורית,
    שלחתי לך למייל לפני כמה ימים בקשה להמלצה על מישהי שעושה אפילציה מהאיזור שלי.. אשמח אם תעני בהקדם.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוסמטיקאית בתל אביב
    שלי
    24/01/2010

אורית ומימי שלום רב.
    בעבר כמתבגרת סבלתי מאקנה קל-בינוני. טופלתי הם על ידי רופאי עור והן על ידי קוסמטיקאיות. לאחרונה, בעקבות הפסקת שימוש בגלולות, הפנים שלי מתמלאות בפצעונים כואבים באיזור הרקות וקצת בלחיים. רופאת העור המליצה על רואקוטן אך מכיוון שאני חושבת על הריון בשנה הקרובה זה לא אפשרי. אני קצת אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. אני רוצה גם ללכת לקוסמטיקאית בתל אביב ואני לא מכירה מישהי שאפשר לסמוך עליה.
    אודה לכן מאוד אם תוכלו להמליץ לי על קוסמטיקאיות טובות ואמינות ואם יש לכן רעיון לגבי טיפול נוסף.
    המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    קוסמטיקאית בתל אביב

הוספת תגובה

• שלי\תשובה

מימי שגב
    26/01/2010

היי שלי,כיתבי לי למייל ואתן לך מס קוסמטיקאיות באזור מגורייך,צייני מיקום.

ביי מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלמות מקצועית לקוסמטיקאיות באילת
    יוגה מאסטר75
    24/01/2010

היי בנות, רציתי לשתף אתכן. קיבלתי הצעה להשתתף בהשתלמות מקצועית של קוסמטיקאיות באילת ב11-13 במרץ. זה סוף שבוע של חמישי עד שבת בחצי פנסיון וזה עולה 799 ש"ח סה"כ. עד כמה שהבנתי הולך להיות שם הרצאות מקצועיות במשך הסוף שבוע ומארגן את זה מגזין פרופשיין. יש מישהי שכבר נרשמה לזה?

הוספת תגובה

• חברה שלי מהלימודים ואני נרשמנו מת"א

מיכל אוחיון
    24/01/2010

יוצא משתלם בכל מקרה למרות שאני לא יודעת עדיין מה ההרצאות שיהיו. הבנתי שרונית שגב תרצה שם ואני מאוד אוהבת את המאמרים שלה בכל מקרה אז נראה לי שווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה מלון באילת את יודעת נא עזרי ל

חני
    02/03/2010

את רוצה להרשם את בטח יודעת איזה מלון באילת גם אני מאד רוצה להרשם אך אני מגיעה מחולון ומעניין אם זה מלון ברמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקביות חורים אחרי פצעי בגרות
    מרינה
    23/01/2010

שלום...
    קוראים לי מרינה ואני בת 19
    בגיל ההתבגרות סבלתי מהרבה פצעי בגרות ועדין נישארו לי קצת אני שוטפת את הפנים פעמים ואפילו יותר ביום בסבון שניקרא דרמקס שקניתי בקופת חולים שרופא משפחה המליצה עליו.
    ליפני שבועים הלכתי לקוסמטיקאית והיא עשתה לי ניקוי עור הפנים שזה אומר פיצצה לי את כול השחורים גם פצעים ועשתה לי אם מכשיר מסוים ושמה לי מסכות אחרי שבוע יגעתי אליה שוב והיא עשתה לי קילוף עור שזה פילינג עמוק כימי.כל העור שלי יתקלף ועדין יש מקומות שבהם מיתקלף העור.אחרי שלוש ימים שלא שטפתי את הפנים ביגלל הקילוף שטפתי את הפנים ושוב יגעתי אליה והיא עשתה לי עוד כמה מסכות ושוב המכשיר הזה ועכשו הפנים שלי מאוד אדומות ושורפות קצת במיוחד שנוגעים.היא המליצה לי ליקנות קרם להלבנה והבהרת פנים ביגלל שנשארו לי חורים שניגרמו ביגלל פיצעי הבגרות הקרם הזה הוא מחברת ROYAL CARE BLEACHING ,קניתי את הקרם יגעתי הביתה קראתי שוב את ההוראות וכתוב שם שיכולה לההיות לי אלרגיה וצריך להשתמש בקרם הזה באופן מאוד ממושך וקבוע או הכתמים יכולים לחזור שנית בקיצור צריך לחשוב ליפני מריחת הקרם.גם כתוב בהוראות שצריך להשתמש בקרם פעמיים ביום בוקר וערב ועל האזורים איפשהכתמים נימצאים והקוסמטיקאית המליצה לי להשתמש בקרם פעם ביום ליפני השינה ועל כל הפנים.
    עובדה זו יפחידה אותי ואני לא יודעת מה לעשות האם לימרוח את הקרם הזה או לא.

מישהו או מישהי מכיר/ה את הקרם הזה ויכול/ה להביא לי עצה אם הקרם הזה באמת יעיל ולא יגרום ליצירת פצעים או נקביות חדשות אני ישמח מאוד לתגובות.........
    תודה מראש....

הוספת תגובה

• נקביות חורים אחרי פצעי בגרות

אורית בן יהודה
    24/01/2010

אכן טיפול בעור הסובל מפוסט אקנה דורש סדרה של טיפולים ושילוב מיכשור, הבנתי ממה שכתבת שעברת טיפול שגרם קילוף קל לאודם וצריבה, יתכן שהתהליך נורמאלי ואת צריכה לקבל מקוסמטיקאית שטופלת אצלה הדרכה לטיפול ביתי מתאים.
    אני לא ממליצה למרוח שום קרם פעיל כל עוד העור מגורה , את הטיפול בחומרים פעילים יש להתחיל רק שהעור נרגע, בכל מקרה הקרם שציינת לא מיועד לטיפול בחורים רק להבהרה.
    בנוגע להוראות השימוש: כל קרם סבון שמפו בושם ועוד עלול לגרום לאלרגייה אצל אחוז קטנטן מהאוכלוסיה, לכן כמו שכתוב בדפים המצורפים לכל תרופה ,החברה בחרה לפרט את כל האפשריות כולל אלרגייה, זה לא דבר שצריך להפחידך, כל חומר שבא במגע עם העור עלול לגרום לאלרגיה (סיכוי נמוך) הרי לא תפסיקי להשתמש בכל תכשירי הקוסמטיקה שלך כולל שמפו....
    אני ממליצה לך לחזור אל הקוסמטיקאית המטפלת כדי שתדריך אותך איך לנהוג עם עורך כל עוד הוא אדום ושורף, היא זו שביצעה את הטיפולים והיא זו שצריכה ללוותך.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרינה

אור
    25/01/2010

שלום מרינה שאלת עם מישהו כאן השתמש בקרם הבהרה של רויאל קאר ואני משתמש בזהשבועים ויש תוצאות מאוד יפות וקדום כל צריך לשים את זה גם בבוקר וגם בערב חייבפעמים ביום בשביל תוצאות טובות ו.. את חייבת לשים חצי שעה אחרי קרם ההבהרה שאת שמה אבל צריך לשים את המקדם ההגנה רק ביום ככה אני עושה ויש תוצאות טובות אבל אם תראי בהסברים השפעה ממש גדולה זה אחרי כמה שבועות ואני לא מבין איך הקומסטיקאית שלך רוצה למכור לך את זה בלי להסביר לך ממש הכל הקומסטיקאית שלי הסבירה לי ממש הכל ואז קניתי מקווה שעזרתי לך קצת בתודה אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגמנטים - כתמים בפנים
    חסוי
    22/01/2010

שלום אני בסביבות גיל ה48 ויש לי כתמים בצורות נמשים קצת יותר גדולים בפנים
    קניתי משחה הנקראת אזומד ג'ל של 4% ואני שמה אותה בערך כשבועיים .
    אני מרגישה בזאת שהפיגמנטים רק בולטים לי ומתרחבים האם זה חלק מהתהליך של המשחה או לחכות כמו שכתוב בשימוש של חודשיים?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    פגמנטים - כתמים בפנים

הוספת תגובה

• פגמנטים - כתמים בפנים

אורית בן יהודה
    24/01/2010

היי)ברוכה הבאה לפורום.
    יתכם שאיזומד ג'ל הבהיר מעט את העור כולו כך שהכתמים נראים בולטים יותר ,הם לא אמורים להיותר רחבים יותר כפי שכתבת.
    איזומד מכיל הידרוקינון בריכוז 4%, החומר לבדו לא מספיק לטיפול בכתמים שאת מתארת ובגילך.
    לשם הבהרה יש צורך בשילוב של חומר קרטוליטי לדוגמא: קרם חומצה לקטית - חומצת חלב בעלת תכונות מבהירות כשלעצמה קרם קרטוליטי מקלף בעדינות את השכבות העליונות של העור וממיס את הדבק הבין תאי , פעולה זו דרושה שם חדירה טובה של חומרי ההבהרה ,יחד עם חומר קרטוליטי יש ללהשתמש בתכשירים המכילים חומרים פעילים המדכאים את המלנין בשני מנגנונים שונים כך הבהרת העור הרבה יותר יעילה. חשיבות רבה יש למריחת קרם הגנה משמש מספר פעמים ביום גם בחורף.
    לשם כך מומלץ לפנות לקוסמטיקאית רפואית שתדע להתאים לעורך את הטיפול הנכון, מומלץ במקרים מסויימים לשלב קילופים קלים במיוחד בתקופה זו של השנה ו/או טיפולי פוטוג'ובינשיין בטכנולוגיית אלוס כך תקבלי עור רענן ובריא והבהרת /העלמת הפיגמנט .

בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערות על הסנטר
    יובל
    22/01/2010

שלום! לאחרונה צמחו לי מעט שערות על הסנטר וזה מאוד מפריע לי ורציתי לשאול האם כדאי לי להוריד בשעווה או לחמצן אותן ?
    האם הורדה בשעווה תגרום לשערות של על הסנטר להיות רבות יותר ושחורות יותר?
    מחכה לתשובה ותודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    שערות על הסנטר

הוספת תגובה

• שיעור בסנטר

אורית בן יהודה
    24/01/2010

מריטת השיער עלולה להצמיח יותר שיער ולכן לא מומלצת, מומלץ להבהיר ע"י חומר הנקרא ג'ולן נמכר בבתי המרקחת, נותן הבהרה טבעית מאוד.
    הטיפול הטוב ביותר לשיער ייתר בפנים הוא הסרת שיער ע"י אפילציה - מחט חשמלית או הסרת שיער באולטרה סאונד במכשיר SELECTIF PRO.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאורית
    אביטל
    21/01/2010

שלום אורית, הפנתה אותי אלייך רונית שגב לייצרת קשר טלפוני מפאת חוסר זמן אני נאלצת לשלוח כאן את אותה ההודעה ששלחתי בפורום שלה, אשמח אם תוכלי לעזור לי:

אני בת 22 ולפני שנתיים בערך עשיתי שפם עם משחה להסרת שיער, ניסיתי במקום קטן והיא עשתה לי כוויה וכתם שנשאר בערך שבוע.. אז חזרתי להוריד שפם עם פינצטה.. לפני חודש הייתי אצל קוסמטיקאית והיא עשתה לי שפם עם שעווה ואותו כתם שעשה לי כוויה הופיע שוב, רק שהפעם הוא לא נעלם, הוא רק הולך ונחלש וכבר עבר חודש.. עשיתי לעצמי שפם עם חוט היום ואני מרגישה שהאיזור של הכתם רגיש יותר ומאדים.. קוסמטיקאית שעובדת עם מוצרים של ביופור נתנה לי קרם לאקנה דרמסל ולא ראיתי שזה עזר..
    1. מה אפשר לעשות כדי להעלים את הכתם באמת? שאני לא אפחד להסיר שיער והכתם יחזור?
    2. האם זה נכון שכשמסירים שפם עם פינצטה אז הוא נהיה ככה יותר חזק יותר ובכמות גדולה יותר? מה ההבדל בים פינצטה לחוט? הרי שניהם מוציאים את השיערה מהשורש לא?
    3. איזור השפם שלי ככה יותר (פיגמנטציה בגלל הפינטה?) מה אפשר לעשות כדי שהאיזור יתבהר ויהיה בצבע אחיד עם צבע העור שלי?
    4. האם חוט יכול לפתור את הבעיה שאיזור השפם ככה יותר?

תודה רבה מראש!
    אביטל.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאורית

הוספת תגובה

• תשובה

אורית בן יהודה
    22/01/2010

עורך ככל הנראה רגיש ,לכן כשהסרת שיער עם משחה כימית קיבלת כוייה, אמנם היא חלפה אך לעור יש זיכרון ונראה שהכתם צף ועלה על פני העור,
    שעווה שנעשית כהלכה (לא חמה מידי) לא גורמת לפיגמנטציה . ראשית וחשוב מכל : הקפדה על מריחת קרם הגנה לעיתים קרובות, חשוב להתאים לך תכשירים המדכאים את הפיגמנט , לקביעת סוג תכשיר ההבהרה
    על קוסמטיקאית לאבחן את סוג הכתם ועומקו ישנם נשים הנוטלות גלולות למניעת הריון , אצלן הפיגמנטציה היא הורמונלית.
    קרם לאקנה של ביופור לא עוזר לפיגמנטציה , לביופור יש גם חומרי הבהרה טובים אך לשם כך את צריכה לגשת ליעוץ.
    בברכה,
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר האפילציה החדש$$$$$$$
    איילה
    20/01/2010

קניתי את מכשיר האפילציה הדיגיטלי של אלקטרו קנול(של יד שנייה)וניקרא סופר קלסיק ואני רגילה למכשיר הישן ולא יודעת איך לכוון את המכשיר.האים משהו יודע ויוכל לעזור לי?ואים המכשיר הדיגיטלי זהה למכשיר הישן??????????!!

לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר האפילציה החדש$$$$$$$

הוספת תגובה

• פני לאלקטרו קנול הם ידריכו אותך

אורית בן יהודה
    20/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמיחת שיערות בתוך העור ושאלה נוספת.
    מאור
    19/01/2010

שלום
    יש לי שתי בעיות שמטרידות אותי לאחרונה ואני לא מוצא מענה.

1 אם יש לי במקומות מסוייימים בגוף שיערות שגודלות לתוך\ בתוך העור, וכתוצאה מכך גורמות לפצעים.
    מה אפשר לעשות? רופאת העור אמרה שלייזר זה הפתרון אבל יש לי עוד כהה ואמרו לי שזה לא אפשרי לטפל בי בלייזר. האם הפתרון הוא רק להוציא כל שיערה בנפרד עם פנצטה?

2 אם בפנים יש לי מספר קטן של חטטים בפנים מה הטיפולים הקוסמטים המוצעים?
    איזה מוצרים יש בשוק?
    שמעתי על מוצר שקוראים לו ברייט. מה השם המלא שלו, איפה קונים והאם הוא יעיל? האם את ממליצה על מוצר אחר?

הוספת תגובה

• שערות הפוכות,מאור

מימי שגב
    20/01/2010

שלום לך מאור,בנוגע לבעיית השיעור אכן הפתרון הוא לייזר ולא כיום אין שום בעייה לאנשים עם עור כהה לעבור טיפולי לייזר מאחר וקיימת טכנולוגייה מתקדמת מאוד שפתרה את בעיית האוכלוסייה כההת העור בטיפולים אלו,בנושא זה אוכל לעזור לך ולהפנות אותך למקום מתאים באזור מגורייך[כ
    תוב אלי למייל האישי שלי,מצויין בכניסה לפורום],
    לגבי הבעיה השנייה אני ממליצה לך לפנות לקוסמטיקאית רפואית או מקצועית שיש עליה המלצות טובות באזור מגורייך על מנת לעבור אבחון של עור הפנים ולהתאים לך תכשירים שיתאימו לטיפול בבעיה הספציפית,כל זאת מאחר וקיימים עשרות מוצרים לסוגים שונים של עור ואינך יודע מה מתאים ומה לא.

בהצלחה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער וסלקטיף פרו
    גילי
    18/01/2010

שלום,

כמה זמן קיים המכשיר סלקטיף-פרו בשוק, והאם ניתן לומר על סמך זה בוודאות שהוא יעיל כטיפול אפילציה (הסרה לצמיתות)? האם יש סיכוי שתוצאותיו יהיו זהות לתוצאות הסרת שיער בלייזר, כלומר- שצמיחת השיער עשויה לחזור לאחר תקופה מסויימת?

ואם אפשר גם לשאול- מה ההבדל בין הסרה בלייזר (ואינפרא) והסרה באפילציה או סלקטיף פרו?- לא מבחינת התהליך, אלא מבחינת הנזק שנעשה לזקיק השערה? האם כל השיטות מובילות בסופו של דבר לפגיעה זהה בזקיק? ואם כן- אז למה אפילציה נחשבת לצמיתות, וכל השאר לא?

אשמח לקצת סדר בבלגאן
    הרבה תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער וסלקטיף פרו

הוספת תגובה

• תשובה לגיל

מימי שגב
    19/01/2010

היי גיל,הסלקטיף נמצא ופעיל בתחום הסרת השיער מזה כ-3 שנים ואכן הוא יעיל כטיפול באפילציה עם פחות נזקים לעור(אין שום נזק למרקם העור,אין חדירה של מחט לנקבובית)הסלקטיף מוגבל בטיפול רק באזורים קטנים ובעיקר לשערות בהירות ולבנות,לשטחים גדולים יותר משתמשים בלייזרים למיניהם,זקיקים שנהרסים כתוצאה מטיפול לייזר לא שבים לצמוח,מאחר ובגופינו יש מיליוני זקיקים שחלקם לא יתעוררו כל חיינו או שכן זה תלוי בהמון גורמים,הסבירות שבאזורים בהם מבצעים טיםולי לייזר תהיה התעוררות של זקיקים רדומים תוך כדי תהליך סדרת הטיפולים,אך סביר להניח שאותם זקיקים שיתעוררו ייכנסו למחזוריות צמיחת השערה ויהרסו עם הזמן ולכן התוצאות בטיפולי לייזר הם עד 80% לכן תהליך הדלול הוא מטיפול לטיפול כאשר את התוצאות הסופיות ניתן לראות לקראת טיפול 10 (אינדיווידואלי)

בברכה מימי שגב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער וסלקטיף פרו

אורית בן יהודה
    20/01/2010

היי)
    חשוב להבין את הטכנולוגיות השונות שמטרת כולן היא להגיע לזקיקי השיער ולצרוב את נימי הדם המזינים את השערה.
    כשמדובר בהסרת שיער בלייזר או IPL פיגמנט השערה (שחור, חום כהה) הכרחי כדי שקרני האור יגיעו לזקיק השערה לכן טיפולים אלו מתאימים לשיער עבה וכהה ומפסיקים להיות אפקטיביים כאשר לאחר סדרת טיפולים השיער שנותר הוא דק ופלומתי. כמו כן לייזר ו IPL אינם מתאימים לשיער פלומתי מטבעו או באזורים הורמונליים לכן במקרים אלו לא כדי כלל לטפל ע"י אנרגיה אופטית -קרן אור , לטיפול לא יהיה שום אפקט.
    באפילציה מחדירים מחט דקיקה לזקיק השערה ללא תלות בצבע או עובי השערה כאשר המטרה היא לצרוב את נימי הדם המספקים חמצן הדרוש לצמיחת השיער, שיטה ותיקה מאוד אך איטית יחסית ולא כל אחד מסוגל לסבול את הכאב.
    סלקטיף פרו פותח כדי לתת מענה לסוגי שיער שלא מגיבים ללייזר וIPL ללא תלות בצבע השיער או עוביו מטפל בכל סוגי השיער לבן פלומתי ג'ינג'י ושחור וללא כאב.
    פה נעשה שימוש בטכנולוגיית אולטרה סאונד שיש ל שימושים רבים ברפואה בדיקת אולטרסאונד שימושית ברפואה לסריקת איברים.
    סורקי אולטרסאונד טיפוסיים פועלים בתדירויות של 2 עד 10 מגהרץ.
    תדרים נמוכים מאוד, בתדירויות של 0.25 עד 1 מגהרץ מתאימים לטיפולים להפחתת דלקות, ריכוך רקמות גוף רכות והפחתת כאב בשרירים.
    גלי אולטרה סאונד חזקים משמשים גם לטיפולים כגון ריסוק אבנים בכליות וטיפול בגידולים.
    טווח האולטרה סאונד הוא רחב לשימושים רפואיים שונים:
    מהירות בעצם האדם 3400 לשנייה
    מהירות ברקמה רכה -1500 מטר לשנייה
    מהירות הקול באוויר- 330 מטר לשנייה
    מהירות הקול לפגיעה בזקיק השיערה להסרת שיער 1800 מטר לשניה
    טיפול הסרת שיער ע"י SELECTIF PRO הינו בטוח משום שגלי גלי הקול אינם נעים מחומר אחד למשנהו, האנרגיה נשארת בחלל השערה גורמת לפגיעה בנימי הדם ללא פגיעה ברקמות המקיפות את זקיק השערה.
    כיום גם בהסרת שיער ע"י אפילציה לא ניתן להבטיח באמינות הסרת שיער לצמיתות, אותן שיערות שטופלו בהצלחה לא ישובו לצמוח אך יש להתחשב בכך שכיום מוסיפים הורמונים למזונות שאנו אוכלים , כמו כן נשים צעירות הסובלות מבעיות הורמונליות גופן מייצר זקיקי שיער חדשים , נשים מתחילת גיל המעבר מייצרות זקיקי שיער חדשים באזורים הורמונליים, כמו כן הורמוני דחק משפעים על בלוטת יותרת הכיליה וההשפעה לעיתים היא יצירת זקיקי שיער חדשים.

מקווה שעשיתי קצת סדר בבלגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אורית... אני אשמח לקבל הבהרה...

shlomi
    01/06/2010

קראתי את מה שכתבת בפורום ואני מתרשם כי את מקצועית מאוד ומבינה את הנושא בצורה מעמיקה ביותר , אני אשמח לשאול אותך שאלה או שתיים אם זה בסדר ,
    אני בחור בן 28 ,למען האמת לא שעיר אבל פשוט לא אוהב את המעט שיש ,ואני מאוד מאוד רוצה לעשות הסרה של השיער .
    אני איני עושה הסרה מ 2 סיבות ,האחת -הבנתי שמדובר בכאבים וככל שאני שזוף יותר ככה ייכאב יותר בגלל שיש צורך להפעיל עוצמה יותר חזקה .
    והשניה - אני אוהב להיחשף לשמש ולא מעוניין אחרי כל טיפול שאעשה לא ללכת לים 4 שבועות .
    האם דרך מכשיר הסלקטיף פרו ניתן לבצע את כל הסרת השיער מהחזה ?
    האם ניתן לעשות הסרה מאיזור הצוואר על מנת לתחום את איזור הגילוח ?
    כדאי לציין כאני אדם שחום מטבעי ,וכי השערות הן כהות .
    האם את מבצעת בעצמך הסרת שיער ??
    תודה רבה מראש וסליחה על כל השאלות ,שלומי :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באולטרה סאונד.

אורית בן יהודה
    06/06/2010

היי: ) ניתן לבצע הסרת שיער באולטרא סאונד באזורים שציינת גם בקייץ.
    יש אופציות נוספות אך אתה צריך להגיע לאבחון.
    אשמח לעזור, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה