פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדגשת גבות.
    דניאלה
    06/01/2010

לפני יומיים עברתי הדגשת גבות במכון קוסמטי ידוע. התוצאה יצאה כלל לא לטעמי ומרוב היסטריה ניסיתי להוציא את הצבע עם אציטון.. אני יודעת שעשיתי טעות העור הפך אדום ומגורה ואני לא
    מפסיקה לבכות מאז.
    רציתי בבקשה לשאול: האם השימוש באציטון יכול לגרום לנזק כגון צלקת או כוויה שלא תעבור?
    מדוע צבע הגבות לא אחיד קטע אחד שחור וקטע אחר אדום?
    האם ישנה אפשרות להסיר או לטשטש את ההדגשה בהמשך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדגשת גבות.

הוספת תגובה

• הדגשת גבות.

אורית בן יהודה
    06/01/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית אני רוצה להרגיע אותך מעט ולאמר לך שהתוצאה הסופית תתקבל רק לאחר נפילת הגלדים
    שהם אכן מראה גס ולא יפה, אך אינם משקפים את הצבע שיתקבל לאחר החלמת העור.
    נסיון הסרת הצבע עם אציטון בהחלט יכול לגרם לגירוי ולמראה לא אחיד של הגלד, יתכן ששיפשפת חזק וחלק מהגלד הוסר לפני הזמן לכן במקום זה העור נראה אדום משום שהוא לא החלים כראוי. צלקת תגרם רק במידה ובעקבות נסיונך להסיר את האיפור המקום יזדהם מאוד ותהיה חדירה לתוך עומק העור, כדי להמנע מזיהום ולזרז את החלמת העור יש למרוח "בפנטן +" בשכב נדיבה מספר פעמים ביום עד לנשירת כל הגלדים ובשום אופן אין לתלוש אותם ,יש לתת להם לנשור מעצמם רצוי להמשיך למרוח בפנטן מספר ימים אח"כ. רק בעוד כשבוע ויותר תוכלי לראות מה נותר מהדגשת הגבות , יש לזכור שזהוא תהליך של מיקרו פיגמנטציה ורק מה שהוחדר לתוך העור ישאר ויראה עדין הרבה יותר.
    תיקונים מומלץ לעשות במידה ויהיה צורך רק לאחר חודש מהטיפול הראשון וזאת כדי שהעור יחלים
    לגמרי, ניתן לתקן עם צבע עור במידה והשרטוט לא סימטרי או להבהיר את הגוון מעט, חשוב שבפעם הבאה שתעברי את התהליך תמרחי פבנטן+ כל יום עד להחלמה .
    מקוה שנרגעת , המתיני בסבלנות לתוצאה סופית.
    בהצלחה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפרא אדום
    אור
    06/01/2010

שלום אני עושה אינפרא אדום בעצמות הלחיים כבר כשנתיים ו4חודש כל שלוש שבועות ויש לי בעיה שכבר אחרי שבועים גודלים לי השערות וזה מתחיל להראות לא כל כך לטעמי וכבר שבועים אחרי הטיפול אני מחכה שיעבור עוד שבוע בשביל שיסתיים ה3שבועות... דרך אגב יש שיפור גדול אפשר להגיד מאז שעשיתי בצמיחה של השערות ורציתי גם לדעת בבקשה אם יש איזה משחה שעוזרת לאינפרא אדום לעשות שלא יצמח אחרי הטיפול אני שם אחרי הטיפול ביאפין אבל זה ניראה לי רק בשביל האדמומיות שאחרי אשמח אם תענו לי בתודה רפי

לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא אדום

הוספת תגובה

• אינפרא אדום

אורית בן יהודה
    06/01/2010

הי:)ברוך הבא לפורום.
    שנתיים ו4 חודשים כל שלושה שבועות להסרת שיער בעצמות הלחיים זה מעל ומעבר , שנית אתה כותב שכבר לאחר שבועיים גדל שיער ואתה ממתין לשבוע השלישי כדי להגיע לטיפול.
    בתהליך יעיל של הסרת שיער באינפרא אדום/IPL , כעבור שבוע וחצי שבועיים השיער נושר הוא לא אמור לצמוח בשלב זה במקרה שלך זה לא כך , אני ממליצה לך במידה ואתה רוצה להפטר מהשיער לעבור ולטפל ע"י אפילציה- מחט חשמלית או ע"י מכשיר אולטרה סאונד העובד סלקטיבית על כל שיערה בנפרד - SEKECTIF PRO - ככלל לא מומלץ לבצע הסרת שיער בפנים ע"י קרן אור, ככל הנראה אתה מטופל במכשיר שדילל את השערות והפך אותך לדקיקות יותר , משלב זה מכשירי אינפרא אדום IPL ולייזר כבר אינם אפקטיביים ויכולים רק לעקב מעט את הצמיחה ולפי מה שכתבת
    יש צמיחה מהר מאוד.
    ביאפין היא משחה נגד כויות .
    ישנה משחה בשם "וניקה" במרשם רופא המעקבת צמיחת שיער, המשחה תעקב צמיחה גם ללא טיפול באינפרא אדום .
    בברכה,
    אורית בן יהודה,קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל?
    שירה
    06/01/2010

היי אורית. מה שלומך?

רציתי לשאול אותך האם אינפרא ו IPL הם מכשירים שונים?
    חלק מהקוסמטיקיאיות אומרות לי שזה נחשב לאותו הדבר, וחלק לא.
    מה זה מכשיר קריסטל518? ומה זה IPL בכלל והאם צריך להיות הבדל בתוצאות.
    אשמח לשמוע מתוך ניסיון.

תודה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    מה ההבדל?

הוספת תגובה

• אינפרא אדום/IPL הבדל

אורית בן יהודה
    06/01/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום,
    אינפרא אדום הוא חלק מספקטרום האור המופק ע"י IPL - INTENSE PULSED LHLT
    למעשה אין מכשירים העובדים רק על אינפרא אדום שהוא שם עממי אך לא נכון, כל מכשירי האינפרא אדום הם למעשה IPL, גם 4MP וגם קריסטל הם IPL .
    יש הבדלים בין מכשירים מבחינת עוצמת המכשיר והטכנולוגיה, ולכן גם בתוצאות .
    עוצמת מכשירי IPL נקבעת ע"י יחידת כוח הנקראת גאול והעוצמות משתנות ממכשיר למכשיר,
    גם ככל ששטח המגע בידית הטיפול (הקריסטל דרכו עובר האור) קטן יותר זו אינדיקציה למכשיר יעיל
    יותר המרכז יותר אנרגיה בכל פולס וייתן תוצאות הסרת שיער טובות ומהירות יותר.
    לשאלתך תמיד יש סכנה לכויות שהטיפול מבוצע ביידים לא מקצועיות, לכן שאת מחפשת מכון להסרת שיער החשוב ביותר שמי שמפעיל אותו מקצועי יסודי ומיומן.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את משתמשת באינפרא קריסטל?

שירה
    07/01/2010

יש תוצאות טובות? כמה טיפולים בערך לתוצאות כמעט מושלמות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכשור

אורית בן יהודה
    08/01/2010

הי:)
    אני משתמשת בקריסטל וב שני מכשירים נוספים להתאמה לשלבי הטיפול השונים.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית-אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחות גזר של חביבה ריבקין
    סבג
    05/01/2010

מעוניינת לברר האם ניתן להזמין קרם לחות גזר של חביבה ריבקין באופן פרטי? מה העלות?
    האם ניתן לקבלו עד הבית?

הוספת תגובה

• במספר אתרים - חפשי בגוגל

אורית בן יהודה
    21/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת מחטים לאפליציה
    יפית
    05/01/2010

לפני מספר שנים רכשתי מכשיר אפילציה ביתי פשוט אשר עובד על סוללה . המחט התעקמה ואני זקוקה למחטים חדשות. היכן ניתו לרכוש מחט כזו ?

לקביעת תור
    סגירה
    רכישת מחטים לאפליציה

הוספת תגובה

• רכישת מחטים לאפליציה

אורית בן יהודה
    05/01/2010

את יכולה לרכוש מחטים לאפילציה בכל מרכזי השיווק לקסמטיקאיות.
    בהצלחה
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל..

יפית
    06/01/2010

כפי שאמרתי אני לא קוסמטיקאית. ניסיתי לחפש באינטרנט מרכזי שווק קוסמטיים אך זה כמו לחפש מחט בערימה של שחת , תרתי משמע.
    אני מקרית אונו.
    אודה לך אם תוכלי לכוון אות קצת יותר. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש בגוגל

אורית בן יהודה
    06/01/2010

הי:) את צריכה להקיש בגוגל בגוגל "מרכז שיווק לקוסמטיקאיות" או "מרכז שיווק לקוסמטיקיות קריית אונו"
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליקוליטיס
    מאי
    04/01/2010

היי אורית אני מאי בת 19 וחצי ויש לי את הדלקת הזאת רק ברגליים התייעצתי עם קומטיקאית רפואית שלי והיא אמרה לי שזה נוצר מגילוח בסכין ואמרה לי שאם אני יעשה הורדת שיער בשעווה או בלייזר זה ייעלם לי אז האם הלייזר אכן באמת יעלים לי את הפוליקוליטיס??
    ואם לא אז אילו פתרונות יעילו לי להעלים את הפוליקוליטיס ברגליים לצמיתות

אשמח מאוד לתשובה בהקדם

לקביעת תור
    סגירה
    פוליקוליטיס

הוספת תגובה

• פוליקוליטיס

אורית בן יהודה
    04/01/2010

הטיפול הטוב ביותר עבור פוליקוליטיס הור הסרת שיער בIPL קוסמטיקאיות לא מטפלות בלייזר זו טעות נפוצה לקרוא לזה כך וכן הטיפול פותר את בעיית הפוליקוליטיס.
    שעווה עלולה לגרום לפוליקוליטיס לרגישים לכך.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    ליטל
    03/01/2010

לחבר שלי בן 27 יש המון המון המון שחורים על הפנים..הם באמת "מלאים" והוא אף פעם לא טיפל ולא הוציא אותם.. לפעמים אני מוציאה לו אותם ועושה עם אדים חמים שהעור יהיה רך הקטע שנשארו לו "חורים" כאלה על העור בולטים ואחרי כמה ימים שוב הם "מתמלאים" לו.. לא היו לו בעיות חצ'קונים כשהוא היה נער והעבודה שלו מלאה בפיח . . זה באמת מציק לי לראות את זה ואני בעצמי לא הייתי אצל קוסמטיקאית האם טיפול קוסמטי "מקובל" לעשות גם לבנים? איזה טיפול צריך לעשות ? יש לזה שם מיוחד או משהו ספיציפי?
    תודה על ההתיחסות מצטערת שזה יצא הודעה קצת מוזרה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• אקנה מקצוע

אורית בן יהודה
    04/01/2010

לפי תאורך חברך סובל מ"אקנה מקצוע" "עבודה מלאה בפיח" .
    מקובל בהחלט,כיום גברים רבים ניגשים לקוסמטיקאית לטיפול באקנה/ עור שמן וגם לטיפוח שוטף.
    רצוי מאוד שלא תעשי לו טיפולים בייתים לא מקצועיים, חשוב במקצוע כמו שלו לדאוג להגיינה
    של הפנים, ניתן להשיג בפרמים ואצל קוסמטיקאיות מגבונים לעור שמן בעזרתם במהלך העבודה
    חברך יכול לנקות את פניו הדבר ישפר את מראה עורו בנוסף מצאי קוסמטיקאית רפואית טובה וקבעי לו טיפול, הקוסמטיקאית גם תתאים לו תכשירים המתאימים לעורו שיפחיתו את הפרשת החלב הגורם ל"נקודות שחורות".
    בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוח

אורן
    05/01/2010

זה יכול להוציא לי יותר שיער או להפוך אותו ליותר שחור?
    ובאיזה גיל אפשר להתחיל את הטיפול שאמרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה\גילוח?
    אורן
    02/01/2010

היי אני בן 16 וחצי ואני רוצה להוריד שערות כי זה מציק לי
    ותכלס שעווה רואים שזה לא טבעי וזה משאיר את העור מוזר כזה
    אז זה בסדר לגלח למשל? את הבטן או משהו?

לקביעת תור
    סגירה
    שעווה\גילוח?

הוספת תגובה

• שעווה/גילוח

אורית בן יהודה
    04/01/2010

הי:) ברוך הבא לפורום.
    הטוב ביותר הוא להסיר שיער בIPL או לייזר, אם אין לך תקציב כרגע אתה יכול בנתיים לגלח את השיער
    , יש לקחת בחשבון שהדבר מצריך גילוח כמעט יומיומי שישנם אנשים רגישים המפתחים גירוי בעור או פליקוליטיס - דלקת זקיק השערה..
    בהצלחה,
    אורית בין יהודה,קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוח

אורן
    05/01/2010

זה יכול להוציא לי יותר שיער או להפוך אותו ליותר שחור?
    ובאיזה גיל אפשר להתחיל את הטיפול שאמרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוח

אורית בן יהודה
    05/01/2010

הי:)
    אתה בעיצומו של גיל ההתבגרות כך שבלי קשר לגילוח שיער גופך יכול להפוך שחור ועבה יותר בשל פעילות הורמונאלית.
    גילוח הגוף לא גורם לצמיחה מוגברת של שיער, אך שיער שגולח נראה עבה יותר כאשר הוא צומח
    מסיבה פשוטה: שיערה שלא גולחה דומה בCמנה שלה לקנה סוף ז"א דקה יותר בסופה, כאשר מגלחים אותה היא נראית עבה יותר כמו קנה סוף שנחתח, אך אם נותנים לשיער לשוב ולצמוח מבלי לגלחו הוא שב לצמיחתו הרגילה.
    טיפולי IPL ניתן לעבור גם בגיל שלך אך יש צורך ביותר טיפולים בגלל גיל ההתבגרות'
    תמיד ישנה האפשרות לגלח את השיער ולהתחיל טיפולי IPL בסיום ההתבגרות המינית.
    בברכה,
    אוראית בן יהודה,קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואוו תודה

אורן
    05/01/2010

אני מחפש מלא תשובות וסופסוף מישהו שהסביר לי
    !!
    אז בטוח גילוח לא יזיק נכון? ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות על הסרת שיער בלייזר-בת 16
    נטע, בת 16
    27/12/2009

1. קיבלתי מחזור לפני 4 שנים אבל המחזור עדיין אינו סדיר [אין מרווח ימים קבוע בין קבלת מחזור בחודש אחד לאחר], האם הדבר יפריע לטיפול? ומה נחשב לשינוי הורמונלי מלבד הריון? האם גם איחור המחזור נחשב, ויגרום לצמיחה של השיער מחדש לאחר סיום הטיפול?
    2. ברצוני להסיר את השיער מהירכיים בין היתר, [שיער ראשי חום כהה ושיער הירכיים בהיר ודק יחסית] האם הבהירות של השיער בירכיים תהווה בעיה בטיפול או שניתן לפתור אותה ע"י גילוח?
    3. איך אוכל לבחור את המכון האמין ביותר? קראתי באינטרנט על עובדת שפוטרה מאחד המכונים כיוון שלא הסכימה לשקר למטופלים, האם למחוק את המכון מהרשימה?
    4. לא הצלחתי להבין מההסברים באינטרנט אם העור שלי לאחר סיום הטיפול יהיה עדיין רגיש ואם אסור יהיה לחשוף אותו לשמש ובעיקר לא גם אז, ואם כן כמה זמן מסיום הטיפול אוכל לחזור למצב הרגיל ולא להמנע מחשיפה לשמש ומשיזוף?
    5. קראתי באינטרנט על מכשיר הshr, ורציתי לדעת אם יש תופעות לוואי למכשיר זה.

תודה מראש, לי.

הוספת תגובה

• תשובות על הסרת שיער

אורית בן יהודה
    29/12/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    1. במידה ויש לך הפסקות ארוכות בין מחזור אחד למשנהו או שמדלג לך מחזור, מומלץ לשלול
    בעיות הורמונליות. רופא נשים ייתן לך בדיקות דם והפניה לאולטרה סאונד .
    במידה וישנה בעיה הורמונלית כל שהיא, הסרת השיער יותר עקשנית אך לא בלתי אפשרית.
    איחורים קלים במחזור בגיל שלך לא נחשבים לבעיה .
    2.שיער בהיר ודק אינו מגיב לטיפולי לייזר או IPL, את יכולה לבחור בגילוח או שעוה.
    3. בהחלט למחוק מהרשימה מכון שממליץ לעובדיו לשקר למטופלים! תמיד רצוי לקבל המלצות על מכון אמין , במקביל את יכולה לבקר במספר מכונים ולהתרשם.
    בהרבה מכונים ניתן לשלם על כל טיפול בנפרד, כך תוכלי לבחון את המקצועיות האמינות והתצאות ואז להמשיך בטיפול בלי להתחייב לסדרה.
    4. יכולה להיות מעט אדמומיות בזקיקי השיער שטופלו למספר שעות לא מעבר לכך.
    מסיום הטיפול יש להמנע משמש לפחות לשבועיים, בכל מקרה לא כדי להשתזף מידי בתהליך הסרת השיער משום שבעור שזוף מידי לא ניתן לטפל ואם כן ניתן לטפל ,יש לעבוד באנרגייה נמוכה כדי שלא תיווצר כוויה ובנוסף יש איבוד אנרגיית אור האמור להתמקד בפגמנט השערה ולהגיע לזקיק ,כשהעור שזוף מידי אותה אנרגייה מתבזבזת גם על פיגמנט השיזוף.
    5. SHR היא טכנולוגיה לא מכשיר, ישנו סופרנו SHR שהוא לייזר וSHR ספא שעובד בצורה שונה .
    את יכולה להכנס לפורום הסרת שיער בפורטל זה ולהקיש בחיפוש SHR ולקרוא תגבות של המטופלים על שני המכשירים.
    בברכה,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חורים מהאפילציה בלחיים דחוף!!!!
    הודיה
    25/12/2009

שלום, לפני חודשיים בערך הבחנתי בשיעור יתר על הפנים שלי לכן פניתי לקוסמטיקאית והיא המליצה לי על טיפולי אפילציה. התחלתי את הטיפולי אפילציה בתדירות של פעמיים עד שלוש בשבוע במשך שני חודשים. הפסקתי את הטיפולים כי אני רואה שיש לי חורים קטנים על הפנים מעין חטטים מהמחט למרות שהיא הייתה ממש דקה. עכשיו יש לי חורים בלחיים כתוצאה מכך. זה ממש מייסר, איך אני יכולה לסתום את החורים הללו שנגרמו בעקבות האפילציה?? בנוסףך יש חורים שהם רק עיגולים חומים כאלה קקטנים וחלק מהחורים הם ממש עם שקע! מה אני עושה בבקשה אני נואשת ומתבביישת לצאת ככה??? חושב לציין שכבר עאבר חודש מאז שהפסקתי את הטיפולים..

הוספת תגובה

• בבקשה תענו זה דחוף אוףף בבקשה

הודיה
    26/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חורים מהאפילציה - טיפול

אורית בן יהודה
    27/12/2009

מתנצלת על העיקוב בתגובה. לעובי המחט אין שום קשר התגובות העוריות שנוצרו הן כתוצאה מעבודה בחום גבוה מידי. או עבודה על עור שרגיש מידי לטיפול באפילציה.
    לטיפול ושיפור החורים שנוצרו יש להשתמש בתכשיר הנקרא "קלוקוט" - (לרכוש בבית מרקחת)הוא מיועד לטיפול בהצטלקיות טריות , שימוש סדיר בתכשיר זה בהקדם האפשרי תורם לבניית רקמה חדשה במקום ההצטלקות (רק הצטלקות טריה) ושיפור מראה העור.
    סיכוי טוב לשיפור ה"חורים" גם ללא קשר לשימוש ב"קלוקוט" קיים ככל שאת צעירה יותר - בגיל צעיר התאים הפיברבלסטיים בדרמיס מיצריים קולגן ואלסטין חדש ולעיתים די בזאת כדי שהעור יחזור למצבו הקודם(בתנאי שההצטלקות לא חמורה)אך זה תהליך שאורך חודשים ויש להתעזר בסבלנות.
    לטיפול בסימנים החומים יש לטפל בחומרים המדכאים את הטירוזינאז האחראי על הפרשת המלנין,
    חומרים כאלו יותאמו לך על ידי קוסמטיקאית רפואית או רופא עור , ככל שתקדימי לטפל בפיגמנטציה
    הסיכוי להפטר ממנה טוב .
    ציינת שהתחלת את טיפולי האפילציה רק לפני חודשיים , כך שהכל די טרי , טיפול נכון והקפדה על מריחת קרם הגנה יביאו להטבה.
    אני מציעה לך בחום לגשת לרופא עור או לקוסמטיקאית טובה ולהתחיל בטיפול, עד לשיפור השתמשי באיפור מסווה , אין צורך לשבת בבית ולהתבייש.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תיכנסי!

הודיה
    27/12/2009

תודה רבה על שענית לי!
    החורים הם לא עמוקים ואני בת 17 אבל רואים טיפה חורים וזה נראה כמו נקבוית פתוחה כזאת משהו כזה והרמת חום שהיא עשתה לי נעה בין 0.6-0.8 מה את חושבת שזה יותר מידי?
    ואם אני לא יקנה את המשחה קלוקט ואניח לזה ככה יש סיכוי שזה יעללם לי לבד?
    תודה רבה לך אשמח אם תעני לי על זה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אורית בן יהודה
    27/12/2009

המספר שכתבת לא אומר לי כלום משום שישנם מכשירי אפילציה רבים הדרגות והעוצמות שונות מאחד לאחד ויש חשיבות גם לזמן שהיית המחט והחשמל בעור. את מאוד צעירה , סביר להניח ה"נקבוביות הפתוחות" כתוצאה מהאפילציה ישתפרו עם הזמן, אך חשוב
    שתטפלב בפיגמנט החום, טיפול מהיר יעלים לך את הבעיה במהרה ,לא תמיד פיגמנטציה חולפת מעצמה והזנחת העיניין יכול להפוך את הכתם לעקשן וקשה לטיפול.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לכתמים

הודיה
    27/12/2009

זה מעט מאוד נקודות לכן זה לא מה שמטריד אותי כל כך... יותר מטריד אותי החורים.. עכשיו השאלה שלי היא האם העור יחזור להיות חלק כמו שהיה לי לפני האפילציה או שישאיר לי סימנים וחורים קטנים כאלה ולא עמוקים? אני פשוט רוצה שהעור שלי יחזור ואני ממש מצטערת שעשיתי את האפילציה הזאת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לכתמים

אורית בן יהודה
    28/12/2009

היי,
    אני לא יכולה לענות לך מבלי שראיתי אותך ,לכן המלצתי לך לפנות לרופא עור או לקוסמטיקאית .
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה את נהדרת תבורכיי!!!

הודיה
    28/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה המשחה קלוקט עולה?המשחה שהמלצת..

הודיה
    01/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בררי בבית מרקחת

אורית בן יהודה
    02/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

הודיה
    06/01/2010

אולי יש לך משחה אחרת להמליץ לי שמחדשת את העור ובונה רקמות חדשות ומעלימה את ה'צלקות' מכיוון שהמשחה קלוקוט יקרה לי..??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שחפרתי אבל בבקשה תעני מתחננת.

הודיה
    07/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מכירה משחה אחרת

אורית בן יהודה
    08/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מחפשת פדיקוריסטית / קוסמטיקאית
    יעל
    25/12/2009

בנות יקרות!
    אני מחפשת פדיקוריסטית / קוסמטיקאית למכון קוסמטיקה בראשון לציון.
    הדרישה שלנו היא למישהי חמה ובעלת רצון לעבוד ולהרוויח!

נשמח לשמוע ממך,
    יעל / יפה 0505623456

הוספת תגובה

• דרישה לפדיקוריסטית/קוסמטיקאית

אורית בן יהודה
    27/12/2009

היי:)
    אין לפרסם מספרי טלפון בפורום, אתן מוזמנות לצרף כתובת אימייל.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטר תומס ג'ל מטהר גליקוליג
    יערה
    23/12/2009

שלום אורית.
    אני בת 25 יש לי מספר פצעים פעילים קטנים וכמה פצעים שהשאירו סימנים קלים.
    האם את ממליצה על התכשיר של פיטר תומס? או על מוצר אחר?
    תודה את על תשובתך.

הוספת תגובה

• פיטר תומס ג'ל מטהר גליקוליג

אורית בן יהודה
    24/12/2009

לא מכירה את הרכב החומרים וריכוזם .
    האם מדובר על מוצר נשתף או ג' המיועד ללטיפול מקומי?
    האם את יודעת את מרכיבי המוצר ואחוז החומצה הגליקולית המצויה בו?
    אשמח לעזור שהיו לי יותר פרטים.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער לבן
    שוש
    22/12/2009

מה המלצתכם להורדת שיער לבן בערווה-שפתיים, חוץ מאפילציה? האם הסלקטיף פרו יעשה את העבודה

לקביעת תור
    סגירה
    שיער לבן

הוספת תגובה

• הסרת שיער לבן

אורית בן יהודה
    23/12/2009

סלקטיף פרו יעשה עבודה טובה בהסרת שיער לבן מאזור הערווה העדין וזאת ללא הכאבים המלוים טיפול באפילציה ביחוד באזור זה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית הי שוב

שוש
    27/12/2009

ראשית תודה על התוכן וגם על האוירה הנעימה של תשובתך. שנית - לא כ"כ מצאתי היכן נמצא הסלקטיף פרו באזור ת"א - האם תוכלי לעזור לי בכך על מנת שאגיע למישהי מיומנת שאוכל להפקיד בידיה אזור רגיש זה? ואחרון חביב - האם ניתן לטפל בשיערות הלבנות מתוך שאר שיער הערווה הקיים או שצריך קודם 'לנקות' את כל האזור (נגיד עם סופרנו) ורק אז לטפל בלבנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

אורית בן יהודה
    28/12/2009

הי,
    את יכולה לבחור לטפל רק בשיער הלבן או לחילופין להסיר את השיער הכהה בלייזר או IPL ובמגביל לטפל בשיער הלבן בסלקטיף. בתהליר הסרת השיער הכהה ע"י קרני אור מגלחים את כל האזור ועוברים טיפול אח"כ במשך כשבועיים השיער יגדל ואז ינשור .השיער הלבן ימשיך ויצמח כרגיל כך שאין מניעה לשלב בין הטיפולים.
    את יכולה לכתוב לי לאימייל בקשר להמלצה - אשמח לעזור.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוה זינגבוים
    רחלי
    22/12/2009

שלום!

אני עומדת לקראת סיום ההכשרה שלי לקוסמטיקה פרא רפואית אצל חוה זינגבוים. אין ספק ששיטות הטיפול והחומרים מרשימים אותי מאד, אבל לפני שארכוש אותם לשימוש במכון רציתי להתייעץ איתך:

האם לסדרות, בעיקר לטיפול באקנה ובהבהרה אכן יש תוצאות משמעותיות וניכרות לעין?
    מאד חשוב לי שלקוחה אקנתית, למשל,שמשלמת סכום לא קטן על סדרת טיפולים + קנית ערכת לשימוש ביתי תראה אכן שיפור וריפוי מרשימים במצב העור.

עד כה, מנסיוני בקוסמטיקה קובנציונאלית לא ראיתי תשובות מוחלטות לבעיית האקנה וכשאני לא מאמינה במוצר אני גם לא מסוגלת לשווק אותו. לכן חשובה לי מאד חוות דעתך על התכשירים המוגדרים כ"פרא רפואיים" ו"טראנס דרמליים" של חוה זינגבוים.

בתודה מראש,

רחלי

לקביעת תור
    סגירה
    חוה זינגבוים

הוספת תגובה

• חוה זינגבוים

אורית בן יהודה
    23/12/2009

ברכות לקראת סיום הקורס , אין לי ספק שהלימודים העשירו אותך ותרמו לך ידע.
    שאלת לגבי חומרים "טרנס דרמליים" שפרושו שהחומרים חדירים לדרמיס, חשוב להבין שישנם תכשירים בעיקר חומצות בעובדה במכון שהן אכן פעילים דוגמא טובה היא החומצה הגליקולית שיש להסיר אותה לאחר זמן קצוב משום שהיא מאוד חדירה כמו כן ממיסה את הדבק הבין תאי לקבלת חומרים המונחים על העור אחריה ומשפרת את חדירותם.
    חשוב להבין שאם היינו יכולים להחדיר כל חומר לתוך הדרמיס היינו יכולים למנוע הזדקנות ולהחדיר חומרים כמו חומצה הילהרונית קולגן אלסטין לדרמיס אלו החומרים שהעור מייצר פחות עם התבגרותו, רוב החומרים המולקולה שלהם גדולה מכדי לחדור לדרמיס.
    אנחנו כן יכולים לשפעל את הדרמיס עי"י עבודה עם חומרים קרטוליטים הגורמים לעידוד בניה של תאים פיברובלסטיים המייצרים קולגן אלסטין וחומצה הילהרונית.
    כמו כן שימוש מושכל בתכשירים קרטוליטים במכון יחד עם התאמה של חומרים קרטוליטים לשימוש בייתי תורמים לחידירות גדולה יותר של חומרי ההבהרה וכן עושים עובדה יפה במקרים של אקנה .
    את נשמעת לי כקוסמטיקאית אמינה הרוצה לתת מענה טוב ללקוחות המשלמים מיטב כספם.
    לכן את בהחלט יכולה לדרוש מידע לגבי חומרים שאת רוכשת לשאול לגבי המבנה המלקולרי של
    חומר פעיל כל שהוא רמת PH וכל שאלה שעולה , כמי שלומדת חומר פרא רפואי זכותך המלאה לקבל תשובות מדוייקות , כך תוכלי לדעת אילו תכשירים חודרים לאפדרמיס אילו לדרמיס, אילו חומרים מעודדים את הדרמיס ועוד. חשוב שתשאלי ותקבלי תשובות לגבי פעילות האנטיאוקסדנטים
    שאלי מהם בעצם "רדיקלים חופשיים" ואין נוגדי חימצון עצרים את שרשרת ההתחמצנות.
    ברגע שיהיה לך הידע, תוכלי לרכוש מוצרים ולהשתמש בהם בצורה מושכלת , כמו כן תוכלי להסביר זאת ללקוחתייך דבר שהם יעריכו מאוד!
    חווה תמיד אומרת ידע= כוח אז צברי כמה שיותר ידע שאלי כמה שיותר שאלות, וכך תשיגי גם את התוצאות הטובות ביותר בטיפול בלקוחותייך.

מקוה שתנצלי את הזמן הנותר ללמידה והבנה נוספת, אני בטוחה שחוה תשמח לענות על שאלה של קטוסמטיקאית סקרנית ואנטלגנטית, זה בדיוק מה שצריך כדי להעצים את הקוסמטיקאיות ולעלות את רמת הקוסמטיקה בארץ.
    המון בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה!

רחלי
    24/12/2009

התשובות אותן אני מקבלת מחוברות ההדרכה נותנות מענה מספק מבחינת הרכיבים, אחוזי הריכוז וכו'.
    אבל בכל זאת כמותג מקומי ולא ותיק במיוחד אינני יכולה לקבל המלצה חד משמעית? האם ניתן להסתפק בנתונים אותם מספקת לי החברה ושעושים רושם חיובי ביותר בלי לעשות סקר שוק לגבי רמת שביעות הרצון של מטופלות מהמוצר? (שאותו אני עורכת "בקטנה" ע"י התייעצות איתך, למשל)

ושאלה נוספת:
    מה לדעתך כדאי יותר: להיצמד לחברת קוסמטיקה אחת, כזו הנותנת מענה מוצלח לרוב סוגי בעיות העור, או שמא להחזיק במכון מס' חברות שנבחרו על פי שיקולי מענה ספיציפי לבעיות עור בהן הן מתמחות ועל פי שיקול עלויות (שיהיו כמה רמות מחיר) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה!

אורית בן יהודה
    24/12/2009

תמיד כדי להחזיק בקליניקה מספר סוגי טיפולים ותכשירים, אני אישית לא ממליצה להצמד לחברה אחת, ככל שתרכשי יותר נסיון תראי שלכל חברה יש את המוצרים המוצלחים והפחות מוצלחים
    כמו כן כדי לתת מענה טיפולי ללקוחות הבאות לטיפולים ורוצות תוצאות ,מנסיוני אוכל לומר שמה שעובד עבור אחת לא תמיד טוב לשניה ואז יש מקום להחליף טיפול ובמשך הזמן לפתח תביעת עין מקצועית כך תדעי מראש איזה טיפול מתאים לעור זה ואיזה לאחר, כך המטופל/ת מרוצה וגם אנחנו.
    לא תמיד כדי לחפש מחיר זול יותר למוצר , ישנם מוצרים פעילים שהם מעט יקרים אך נותנים תוצאה נהדרת.
    ממליצה לך במידה ואת חושבת על שיקול עליות לא לחסוך במוצרים הניתנים לטיפול שוטף בבית, הטיפול בקליניקה חשוב ונחוץ אך הטיפול השוטף בבית חשוב לא פחות, שימוש במוצר פעיל באופן יומיומי המראה תוצאות מעלה את המוטיבציה של המטופל/ת להתמיד וזה סוד ההצלחה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה
    סיוון
    21/12/2009

שלום אני עושה בפנים בפאות אפילציה
    ומגרד לי
    אם אגרד יהיו לי סימנים או שאין קשר ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    21/12/2009

כדי שלא יציק ויגרד, מרחי "בפנטן + "באזור שטופל , ירגיע את העור ויתרום להחלמה מהירה יותר- ניתן להשיג בבתי המרקחת.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה