מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מהפניםאפריל25/03/2010
הי. אני מעוניינת לדעת מהו הטיפול העדיף למטרת הסרת שיער מהפנים.
אני שחומה, והשיעור בפנים לא פלומתי, אבל בהחלט נראה לעין. בעבר הורדתי עם שעווה (גם באזור שקרוב לעין) ונוצרה פיגמנטציה, אבל לא משמעותית. בכל אופן, השערות כיום ארוכות יותר מכפי שהן היו לפני הסרת השיער.
שמעתי שיש מכשיר שנקרא סלקטיף-פרו או משהו כזה. אשמח לדעת במה מדובר.
אגב, אני הולכת לקוסמטיקאית להסרת שיער באינפרא באשורים אחרים והיא טענה שהיא לא ממליצה לי להוריד שיער מהאזור שקרוב לעין משום שהעור שם עדין יותר, אך באזור השפם והפיאות - היא ממליצה בחום.
מה אתם אומרים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים
אורית בן יהודה27/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
אכן באזור הפנים במידה וסוג השיער מתאים ואין בעיות הורמנליות יש הצלחה בהסרת שיער בIPL באזור הפאות והשפם עד לשלב בו השיער הופך לפלומתי ואינו מגיב עוד לטיפולי קרן אור.
השלב זה יש לעבור לטיפול הסרת שיער ע"י אפילציה - מחט חשמלית או סלקטיף פרו -אולטרה סאונד , הדבר נכון גם לגבי אותן שערות ליד העין.
לפרטים נוספים על טיפול באולטרה סאונד הקישי בגוגל או בחיפוש בפורום זה : SELECTIF PRO או סלקטיף פרו כך תקבלי מידע רחב על הטיפול.
בברכת חג שמח, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה ליעוץויקי25/03/2010
שלום אורית.
אני בת 28 וסובלת משיעור יתר בסנטר, התחלתי בטיפול עם אפילציה ושילוב של אינפרה אדום.
לפני יומים עברתי טיפול ראשון.
שאלה: איך יודעים שאפילטורית היא מיומנת ומקצועית?מה אני צריכה לדעת?
שאלה: אחרי טיפול באפילציה בערך כמה זמן לוקח לשער לצמוח מחדש?
שאלה: האם השילוב של אינפרה זה בסדר?, והאם בזמן הטיפול של אינפרה המטופלת צריכה לחסות עיניים עם משקפיים שחורות כמו שסמים בלייזר? כדי לא לקבל קרינה או לא יודעת למה זה מיועד?...
עוד שאלה: האם לפניי הטיפול באפילציה צריך לחטות את האיזור שצריך לטפל בו.
עוד שאלה: שמעתי על אפילציה ממוחשבת, האם יש הבדל בין האפילציה רגילה לממוחשבת ואם
כן איזה?
תודה מראש,
אשמח לקבל תשובות מהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים גם לי? ויקי.
ויקי26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא(IPL) אפילציה
אורית בן יהודה27/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
אם לא התנסית בטיפולי אפילציה בעבר יהיה לך קשה לדעת עד כמה האפילטורית מיומנת, במקרה כזה חשוב להגיע לאפילטורית העוסקת במקצוע זמן רב וכזו ששמעת עליה המלצות.
צמיחת השערה לאחר אפילציה שונה מאדם לאדם . במקרה ותלשת שיער בקביעות לפני הטיפול יצוצו שיערות שלא הי על פני העור בזמן הטיפול, כמו כן מחזורי צמיחת השיער הם רבים לכן בתחילת הטיפול השיער יצמח מהר יותר וככל שהטיפול יתקדם לאט יותר -אצל נשים הסובלות מחוסר איזון הורמונלי צמיחת השיער תהיה מהירה יותר משום שהגוף מייצר זקיקי שיער חדשים
לאור כל מה שכתבתי את מבינה שהעניין מורכב ואין תשובה חד משמעית.
כמובן שיש צורך לחטא את האזור המטופל לפני ואחרי טיפול! כאשר האפילטורית מיומנת אין שום יתרון לאפילציה ממוחשבת.
אין צורך לבצע באותו המקום גם טיפול בIPL וגם אפילציה למעט מקרים של שיער לבן/ אדמוני שאינו נקלט ע"י מכשיר לייזר /IPL .
במקרה שלך הבנתי מפנייתך השניה שאין בעיות הורמונליות, ניתן לטפל ע"י IPL בלבד עד לשלב
בו השיער הופך פלומתי ואינו מגיב יותר לטיפול אז נכון לעבור לטיפולי אפילציה או SELECTIF PRO -אולטרה סאונד.
אשמח לענות עם יעלו שאלות נוספות.
בברכת חג שמח, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-
ויקי28/03/2010תודה רבה לך על תשומת לב עזרת לי מאוד.
יש עוד כמה שאלות...
לפי מה שהבנתי אני צריכה להעבור כרגע רק לטיפולי ipl.
שאלה: כמה בערך טיפולים עם אינפרא אני צריכה לעבור כדי ליראות הצלחה ?. שפחות או יותר אני ידע איפה אני עומדת...
עוד שאלה: בטיפול הראשון עם אינפרא בפנים הקוסמטיקאית סגרה לי עיניים עם יד ולא עם משקפיים שחורות שמיועד לזה, האם זה בסדר או שיש גם קרינה וחייב משקפיים?.
תודה רבה מראש
אשמח אם תוכלי לעזור גם בזה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקי
אורית בן יהודה29/03/2010הי:)
מספר הטיפולים משתנה לאדם לאדם ותלוי בגיל באזור המטופלמצב הורמונלי עוד.
כן, חובה להרכיב משקפיים לא מספיק לעצום עניים, המשקף מסנן קרני אור העלולות להזיק לעניים.
בברכת חג פסח שמח, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- חג פסח שמח.
ויקי31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- NEWאורטל22/03/2010
האם שמעת על SUN DEPIL ו SMOOTH AWAY ?
מה הבדל בין שניהם? זה נראה לי אותו דבר אך הדעות מתחלקות , מה דעתך ?
האם אפשר לעשות את זה במקום גילוח בזמן לייזר? בין הטיפולים?
אם לא עושים לייזר בכלל ומשתמשים אך ורק בכפפה , האם זה באמת מוריד את השיערה והיא תצמח איטי יותר ודקה יותר ?
אשמח לעזרה
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SUN DEPIL SUN DEPIL
אורית בן יהודה22/03/2010הי:)
מדובר על כפפה המכילה חומרים הממיסים את הקרטין המצוי בשיער ויחד עם זאת מטפחת את העור ע"י ביצוע פילינג עדין.
יחד עם זאת צמיחת השיער היא כלאחר גילוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- iplלי21/03/2010
אני רוצה להוריד שיער מהפנים -בלחיים
ואני לא יודעת באיזה שיטה זה הכי נכון
אני שנים חימצנתי שיער עם ז'ולן ועכשיו אני שמה לב שהשערות כהות יותר
לא שחורות אבל חומות
טיפול בלייזר -מחייב גילוח -ואני לעולם לא אעיז לגלח בפנים
ומה שנשאר זה ipl ורציתי לשאול אם אפשר להוריד שיער בשעווה
לפני במקום גילוח או שגם זה כו לייזר ?
ואם לא איזה שיטות יש עוד כדי להוריד שיער מהפנים
ולא אפילציה -כי לחיים זה שטח רחב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IPL
אורית בן יהודה21/03/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
את מתארת שיעור בפנים ושיער לא ממש כהה, ראשית חשוב לברר האם מקור השיעור הוא הורמונלי
במקרה כזה הסרת שיער בכל שיטה עקשנית יותר.
גם לפני טיפול בIPL אין למרוט את השיער , הפיגמנט בשורש השערה הוא שמוליך את קרן האור אל השורש , הדבר נכון הן לגבי IPL והן לגבי לייזר.
ישנם מכשירי IPL איתם ניתן לטפל על השיער ללא גילוח, אם כי זה מוריד מיעילות הטיפול .
לחיים הן לא שטח כה נרחב ,מומלץ ביחוד במקרה כמו שלך שהשיער לא ממש שחור, לבצע טיפול הסרת שיער ע"י אפילציה או אולטרה סאונד.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגמרי מבולבלתאורטל20/03/2010
שלום,
ברצוני לעשות טיפול להסרת שיער , ואני כרגע לגמרי מבולבלת בין מה הכי טוב בשבילי (כל חברה אומרת מה שטוב לה כמובן ) אך אין לי באמת דרך לדעת מי הכי דובר אמת (לפחות במקרה שלי).
בגדול העור שלי בהיר מאוד , שעיתי טיפול אינפרא אדום בצ"לולייט בכפר סבא במשך כמעט 3
שנים כי השיערה שלי הייתה גודלת מאוד לאט. (טיפול בארך כל 4 חודשים)אז יצא ממש ארוך. כיום , יש לי בקושי שיערות (הטיפול הארחון היה לפני חצי שנה , מאז אפילו לא עשיתי שעווה ) . נשארו לי שיערות בעיקר באיזורים הבאים: ברכיים (דק , ארוך כי 6 חודשים להסרתי שיער) שטני +.
מפשעות עמוק (מעל כמעט ואין ) ארוך ושטני כהה. בית השחי יש עוד שטני כהה, יריכיים כקדמיות בעיקר , כמעט פלומטי אך לא בלונדיני , שטני כזה. ושם האינפרא כמעט לא עזר . יש שיפור אך בקטנה.
בבקשה תדריו אותי אני ממש רוצה להמשיך , ולהסיר לחלוטין את השיערות שלי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום הסרת שיער
אורית בן יהודה21/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
כדי לסיים אזורים שלא מגיבים יותר להסרת שיער בIPL בשל היותם פלומתיים וחסרי פיגמנט יש
לעבור טיפולי אפילציה או אולטרה סאונד.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אורטל22/03/2010שלום , תודה רבה לך על התשובה המהירה קודם כל .
איפה אפשר לעשות אולטרה סאונד? אף פעם לא שמעתי על זה , זה בטוח? זה כאוב?
אשמח אם תעזרי לי שוב . רק רופאים מבצעים זאת או גם קוסמטיקאיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרה סאונד
אורית בן יהודה22/03/2010הי:)
לא כואב ובטוח הטיפול נעשה לרוב ע"י קוסמטיקאיות למידע רחב יותר הקישי SELECTUF PRO בגוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייק אפלילך19/03/2010
שלום,
אני בת 24 ורציתי לדעת אם מריחת מייק אפ על העור ללא קרם לחות קודם.. יכול לגרום נזק?
עד היום הייתי נוהגת למרוח קרם לחות ועליו את המייק אפ.. לאחרונה נגמר לי הקרם לחות וגיליתי להפתעתי שאני אוהבת את איך שהמייק אפ על העור שלי ללא הקרם לפני.
הדבר היחידי שמדאיג אותי זה שהקרם לחות לא דואג רק למרקם של המייק אפ המרוח.. אלא גם מגן עליו.
מה דעתך ? אני יכולה למרוח מייק אפ ללא קרם לחות ?
לא יהיו נזקים של פצעים וכו' ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ
אורית בן יהודה19/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
במידה והמיק אפ מכיל מסנן קרינה גבוה דיו, את יכולה בהחלט להסתפק בו ולדאוג להסירו ביסודיות בהגיעך הבייתה.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוצמה של מחט חשמליתמעיין19/03/2010
אורית שלום,
אני עוברת טיפולי מחט חשמלית באיזור החזה.יש לציין כי לאחר כל טיפול נשארים סימנים ופצעים שלוקח זמן רב עד שעוברים ולכן תדירות הטיפולים נמוכה.
בטיפול האחרון הקוסמטיקאית אמרה שהיא מורידה את העוצמה בתקווה שהאיזור יחלים יותר מהר.האם עוצמה נמוכה פירושה אפקטיביות נמוכה יותר וסיכוי גדול יותר לצמיחה חוזרת של השערות?
שאלה נוספת:ראיתי שהתייחסת בתשובה שנתת לאיזורים הורמנלים.האם חזה ובטן (אצל אישה) נחשבים לאיזורים הורמנלים בטיפול של מחט חשמלית.
תודה רבה,מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
אורית בן יהודה19/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
יש חשיבות לעוצמה וחשיבות גדולה יותר למיומנות היד המטפלת, מומלץ מאוד לאחר הטיפול למרוח ויטה מרפן מסייע בחיטוי והבראת העור.
טיפול באזור השחי לאחר אפילציה צריך להיות מוקפד יותר מאחר וזה איזור בעל חיכוך רב ובלוטות
זיעה פעילות לכן הריפו לעיתים ממושך יותר.
חזה ובטן לא נחשבים לאזרים הורמנלים, יחד עם זאת מי שסובלת מחוסר איזון הורמונלי הדבר משפיע על כל האזורים.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית תודה רבה על התשובה ותשומת הלב
מעיין19/03/2010לא הצלחתי להבין אם הורדת העוצמה (בנוסף כמובן לקוסמטיקאית מיומנות) אכן משפיעה על אפקטיביות הטיפול וצמיחה מחודשת של השיער.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
אורית בן יהודה21/03/2010הי:)
אפילטורית מיומנת יכולה להוריד את עצמת החום באפילציה וכפיצוי לתת זמן ארוך יותר של חשמל
וכך להשיג את אותו האפקט.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי111117/03/2010
אני רוצה להסיר שיער בשיטת הסלקטיף פרו באיזור הפנים הבעייה שאני לא מוצאת מקום טוב שמבצע טיפול במכשיר הזה באיזור מגורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתוב לי לאימייל
אורית בן יהודה18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחירון של חווה זינגבויםאביטל16/03/2010
שלום, היכן ניתן לראות את המחירון של חווה זינגבוים ?
(פרט מאצל קוסמטיקאית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק אצל קוסמטיקאיות
אורית בן יהודה17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזראפרת16/03/2010
שלום רב,
בני עבר לפני מס' חודשים טיפול בלייזר בחזה אני מציינת כי הוא לא שעיר ואת המעט שהיה לו רצה להסיר, לאחר מס' שבועות חזר השיער והתרבה והתעבה במקומות שקיבל טיפולי לייזר.
אני מציינת שבני סבל מבעיות עור קלות, ובהיותו תינוק מחוסר פיגמנטציה בעור,
האם אפילציה יכולה לעזור למקרה שלו?
אשמח לקבל את תשובתכם ועזרתכם בנידון.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
אורית בן יהודה16/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
בן כמה בנך? מאלו בעיות עור סבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
אפרת16/03/2010שלום רב.
תודה על תגובתכם המהירה.
בני בן 35 וסובל מעיות אקנה קלות מאוד, אדמומיות בפנים, כשנולד סבל מחוסר פיגמנטציה בעור,
והבעיה חלפה מאלהה , בהיותו בצבא התגלה אצלו בכף הרגל סרטן העור שטופל והחלים(סוג נדיר
ותודה לאל היתה קיימת משחה חיצונית והבעיה חלפה לחלוטין)
אודה לך באם תעזרי לי , האם אחרי הלייזר שטופל והמצב החריף ניתן לעבור אפילציה.
תודה , והיי ברוכה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
אורית בן יהודה17/03/2010היי:) בגילו של בנך בהחלט ניתן לבצע הסרת שיער בלייזר / IPL בהצלחה, ככל הנראה הוא טופל במקום לא מקצועי , הסיבה היחידה לצמיחה מוגברת של שיער באזור החזה והבטן לאחר טיפול בלייזר היא שימוש באנרגיות נמוכות מידי שככל הנראה עוררו זקיקי שיער רדומים.
לכן לא הייתי ממליצה על טיפול הסרת שיער ע"י אפילציה באזור כה נרחב, אזור החזה והבטן מגיב טוב לטיפול בקרני אור . רצוי שתעשו בירור ומצאו מקום מקצועי ואמין אין שום סיבה לאור כל מה שכתבת לי שהטיפול לא יצלח עד 80% דילול, את הסיום ניתן לבצע ע"י אפילציה או סלקטיף פרו.
חשוב לציין בפני המכון המטפל את מקרה סרטן העור הנדיר בכף הרגל ולבדוק עם הדרמטולוג שלו האם יש סיכון (הוא מכיר את המקרה) כל שהוא עבורו לעבור טיפול הסרת שיער באנרגייה אופטית.
במידה ואתם מחליטים על אפילציה בהחלט אפשרי עד לפני כ10 שנים עשו הסרת שיער מאזורים נרחבים רק ע"י אפילציה, חשוב שתדעו שהתהליך הוא ארוך ומצריך התמדה לאורך זמן.
אקנה קלה וחוסר פיגמנטצייה שחלפה בינקתו לא מפריעים לתהליך.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה וסלקטיףרינה13/03/2010
שלום אורית, רציתי לדעת האם בזמן טיפול בסלקטיף השערה אמורה להישלף בקלות מהגוף, ללא תחושת תלישה, זאת מאחר ועברתי שני טיפולים במכשיר והתחושה היתה כמו הוצאת שיערות רגילה בפינצטה... האם זה אומר שלא שהו מספיק זמן 'על' השיערה? או - כמה שניות צריך-מותר לאחוז בשיערה על מנת שתישלף בקלות וללא כאב
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה וסלקטיף
אורית בן יהודה16/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום
אכן ברוב המקרים התחושה היא תחושת תלישה והשערה לא תמיד נשלפת בטיפול באולטרה סאונד - סלקטיף ואסביר מדוע.
ראשית חשוב להבין שלשערה שלושה שלבי צמיחה והסרת שיער יעילה רק בשלב האנגן בו השערה מחוברת לשורש, בטיפולי הסרת שיער אין שום דרך לדעת באיזה שלב נמצאת השערה לכן בכל השיטות התהליך הוא ארוך כדי להקיף את כל מחזורי צמיחת השערה ולתפוס כמה שיותר שיערות בזמן אנגן.
כאשר מבצעים אפילציה החימום גורם לשערה להשלף בכל שלב , שערות שלא היו בשלב האנגן בזמן טיפול ישובו ויצמחו כרגיל למרות שהשערה נשלפת.
כאשר מסירים שיער ע"י לייזר / IPL מגלחים את כל האזור מטפלים השערות ממשיכות לצמוח כשבועיים (משתנה ממכשיר למכשיר) ואז נושרות, גם כאן החימום העז גורם לרוב השיער לנשור , שערות שלא היו בשלב הצמיחה ישובו ויצמחו כרגיל, לכן יש צורך בסדרת טיפולים הנפרשים בצורה נכונה כדי לתפוס כמה שיותר שערות בזמן צמיחה במהלך רוב מחזורי הצמיחה.
בטיפולי הסרת שיער בסלקטיף , נשירת השיער היא לרוב תוך 48 שעות , כאשר רק שערות בשלב צמיחה - "אנגן" ינשרו.
שתי דרכים לטפל בסלקטיף , כאשר השיער פלומתי ועדין במיוחד אצל נשים שלא מרטו מעולם מבצעים את הטיפול ,לא תולשים את השיער ומזמינים לטיפול חוזר באותו אזור כעבור שלושה ארבעה שבועות , תלוי באזור המטופל. במקרים אלו רואים בבירור דילול של שיער גם ללא תלישה משום ששערות אנגנית נשרו בטיפול עיקבי באותה שיטה רואים תוצאות יפות.
במקרים בהם השיער עבה קוצני בולט לא אסתטי ומפריע ללקוחה תולשים את השיער (אני מזכירה-שיער בשלב האנגן ינשור מעצמו מאוחר יותר) הטיפול הבא יתבצע כעבור שלושה ארבעה שבועות להוציא מהכלל נשים הסובלות מהפרעה הורמונלית ולא מטופלות תרופתית מסיבות שונות, אותן נשים יגיעו לעיתים קרובות יותר וזאת במקרים בהם מסירים את השיער המטופל בסלקטיף ולא מניחים לו לנשור מעצמו.
לשאלתך השניה ,להצלחה טובה יותר של הטיפול יש לתת שניים שלושה פולסים (בדרגה הגבוהה ביותר) לשערה ,במיוחד כאשר השיער עבה כך התוצאות טובות ומהירות יותר .לשיער דק ועדיו לעיתים מספיק פולס אחד בדרגת הטיפול הגבוהה ביותר.
מקוה שעזרתי,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה אחוזי רטין Aשני12/03/2010
כמה אחוזי רטין A מספיק כדי לגרום לקילוף קל של העור?? למריחה יומיומית
ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי רטין A
אורית בן יהודה16/03/2010ברוכה הבאה לפורום
הדבר מאוד אינדבידואלי , יש נשים שיתקלפו ויסבלו מגירוי עז בעור גם בריכוז של 0.025
ויש נשים שימרחו רטין A בריכוז פי ארבעה ללא קילוף.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרהדנה11/03/2010
מה שאספר יכול לזעזע את הקורא, אבל אני חייבת עזרה ולא שיפוטיות...
במשך שנים אני מחטטת בעורי ו"יוצרת" חצ'קונים אפילו כשהם לא קיימים..אני עומדת מול המראה, לרוב עם פינצטה, משתדלת לחטאה או את אצבעי, ומפוצצת פצעים קטנים, או עמוקים- אין לי ראשים לבנים או קומודונים, כך שזה לא עניין של לקיחת רואקוטן..האשמה עליי.
אני פוצעת את העור לרמה ששכבותיו העליונות מתקלפות, הוא נותר לבן-כחלחל ושביר כל כך, עדין כמו אוויר..הפצע\הנקודה השחורה לרוב חוזרת לאותו מקום שפוצצתי אותה , ולכן המעגל לא נפסק.. יש לי צלקות של חצ'קונים שפוצצו- אדומות ואפילו לבנות (במיוחד בחזה הן לבנות)
חוץ מלהפסיק לחטט ולפגוע בעורי, רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לטפל בפצעים שכבר פוצצו, בנזק שכבר נעשה. תמיסות לייבוש ראשים לבנים לא יועילו לי כי ברגע שאני רואה קצת לבן אני ישר נפטרת ממנו... העור שלי מלא לא חטטים, אלא SCABS, כאילו נקודות יובש מכווצות ומתקלפות.
מה לעשות? תמיסה? חומצות? לחות? ניסיתי פעם לשפוך וויטמין A נדמה לי ישר על הפצע..
תודה רבה
דנה בת 24* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא "חשוב" מספיק בכדי שיענו לי?
דנה11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת, למה את לא עונה גם לי?!
דנה12/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא קוסמטיקאית אבל מנסיון
שני13/03/2010פילינד עמוק יכול לפתור לך את כל הבעיות להלים צלקות ולהחזיר את העור למצב חלק ויפה
שוב אני לא קוסמטיקאית אבל זה מנסיון שלי ול חברות- כל תכשיר או קרם סתם בזבוז זמן וכסף- רק פילינג מקצועי אצל מישהו מקצועי- רופא עור!!!
בהצלחה
:))))))))))))))))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
אורית בן יהודה16/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום
כפי שהציעה לך שני , לדעתי חשוב שתגשי לרופא עור המומחה בתחום פילינג רפואי שיאבחן את עורך
ובמידה וניתן יבצע קילוף עמוק, יחד עם זאת את חייבת להפסיק "להתעלל "בעורך, אחרת גם לאחר שיקום העור תחזרי להרגלייך ותפגעי בעורך שוב וחבל.
המון בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוטים בעור ופגיעה במראה העור
זוהר טפירו22/03/2010הבעיה שתארת היא נושא לפורם בפסיכולוגיה.
הצורך ללא שליטה לחיטוט בעור עד פגיעה אסטטית , הוא בעיה פסיכולוגית שכדאי לטפל בה.
בנתיים ניתן לשפר את הסימנים הפיגמנטטיביים והאסתטיים על ידי תכשירים ויש תכשירים מעולים.
כדי לקבל תוצאות עליך להפסיק את הנגיעות והחיטוט בעור הפנים.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי מכשירים להסרת שיער,....עזרהאורטל10/03/2010
שלום , אני סיימתי כלפני 6 חודשים טיפולי אינפרא אדום ברגליים מפשעות ובית השחי , והאמת יש תוצאות , אך נשאר לי עוד שיערות
ככה , סוג השיערה שלי : ברגליים , דקה , שטנית ,(עור בהיר)
במפשעות : טיפה יותר שחור , נשארו לי בעיקר בעמוק של המפשע , ושפתיים.
בבית שחי יש מעט וזה גם שטני וחסית דק
הייתי בבית הרופאים בריינס , ת"א ושם משתמשים בND-YAG ואמרו לי שזה ללא כאב .....
יש גם עוד מכשיר שמעניין אותי : ה-LIGHTSHEERE
ויש גם את ה-SHR ו-IPL
מה הכי מוצלח? מה הכי מתאים לסוג עור שלי ושיערה כמובן, מה לא כואב זה הכי חשוב לי
תודה רבה מראש על התשובות
אשמח בעיקר לדעת על הND-YAG מי שמכיר ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה11/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
השיער הנותר שאת מתארת דק וחסר פיגמנט , סוג השיער שלא ניתן להסיר באנרגייה אופטית (קרן אור / לייזר) לכן תוצאות מצופות הן כ 80 % ונשמע שהגעת לתוצאה יפה, כדי לשקול סיום טיפול ע"י אפילציה או אולטרה סאונד.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אורטל11/03/2010תודה על התשובה ,
השיערה שלי ארוכה באיזור הברכיים אך היא לא בהירה מאוד , רואים אותה , זה נכון שהיא יותר דקה !
אולטרא סאנד יכול לשפר את המצב דווקא הוא? לא לייזר?
לגבי האפילציה שמעתי שזה מאוד כואב , זה נכון?
איפה ניתן לעשות אפילציה על ידי רופאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבלה
אורית בן יהודה16/03/2010הי:)
אפילציה באזור הברכיים היא ממש עינוי, רק באירופה רופאים מבצעים אפילציה .
אני מציעה לך לנסות להסיר את השיער מאזור זה ע"י מכשיר E STYLE בטכנולוגיית ELOS
המכשיר ברוב המקרים יעיל לשיער שיש בו גם מעט פיגמנט מאחר שטכנולוגיה זו משלבת שני סוגי אנרגיה בו זמנית RF ן IPL והתוצאות נהדרות.
הטיפול במכשיר מבוצע הן ע"י רופאים והן ע"י קוסמטיקאיות רפואיות , חיפוש בגוגל יפנה אותך גם למרכזים רפואיים וגם לקוסמטיקאיות.
את בהחלט יכולה לנסות גם את הסלקטיף הבחירה בידייך.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגמנטציהיעל10/03/2010
היי,
אני בת 33 וכבר כמה שנים סובלת מפגמנטציה באיזור השפם.
אני רוצה להגיע לקוסמטיקאית רפואית כדאי לטפל בבעיה.
איך אפשר לבחור קוסמטיקאית מתאימה? איך אפשר לבחור את הטיפול המתאים?
אודה מאוד לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
אורית בן יהודה11/03/2010הי:)ברוכה הבאה לפורום.
פגמנטציה באזור השפם די קשה לטיפול במידה ואת נוטלת גלולות עלייך לדעת כי להורמונים יש השפעה לרעה על פיגמנטציה מסוג זה.
גשי לקוסמטיקאית שקיבלת עליה המלצה או גשי לפגישת היכרות עם מספר קוסמטיקאיות והתרשמי מהידע והמקצועיות. הקוסמטיקאית לאחר שתראה אותך תתאים לך טיפול מותאם לבעייה זה תפקידה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)