פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אצל קוסמטיקאית
    ליזה
    10/03/2010

שלום ,
    אני מטופלת אצל קוסמטיקאית ושמתי לב לכך כשהיא עושה לי טיפול פנים היא אינה עושה התפחה באזור השפם ומתחת לאף, ומתחת לאף יש לי נקבוביות קטנות שאפשר לראותן וזה מעצבן כי יוצאים לי שם לפעמים פצעים ואמרתי לה על כך והיא אמרה שאינה מצליחה להוציא אותם אולי זה בגלל שהיא לא עושה שם התפחה לפני או שאני לא יודעת מה
    ועוד משהו רציתי לשאול אם כדאי לעשות שעווה לילדה בת 12 באזור הבטן כי נהייתה לה שם צמיחת שיער מרובה ואם כן אז זה לא יחמיר יותר לאחר ההסרת שיער כי זה לא הכי אסתתטי כמו שזה נראה כעת והיא לא מרגישה עם זה בנוח.
    אודה אם תענו לי בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול אצל קוסמטיקאית

הוספת תגובה

• לליזה

אורית בן יהודה
    11/03/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    במקרים מסויימים לא רצוי לנקז מקודות שחורות משיקולים שונים, לעיתים זו רק התחמצנות של מעט חלב וולחיצה על המקום תגרום לפגיעה בעור רגיש או היפרמי (עור הסובל מאדמומיות - כלי דם בולטים) ובכל מקרה לאחר מספר ימים החלב בנקבובית יתחמצן שוב, לכן קוסמטיקאית מקצועית
    תעשה טיפול עם חשיבה לטווח רחוק וזו הגישה הנכונה.
    לגבי הילדה, תמיד ניתן למרוט שיער מציק בשעווה .לגבי הצמיחה בעתיד אין לדעת הילדה צעירה מאוד ומתפתחת ואין דרך לצפות את צמיחת השיער בעתיד עם מרטיה בשעווה או בלעדייה.
    לדעתי אם הילדה מרגישה לא בנוח , יש לדאוג ראשית לרווחתה הנפשית ולהסיר את השיער, בזמן ובגיל המתאים תמיד היא תוכל להסיר שיער בקרן אור.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפלציה
    דני
    10/03/2010

שלום
    אני בן 19,
    האם אפלציה בכתפיים תניב תוצאות ללא פגיע?(שמעתי שזה אזור בעייתי)

אם יש כאן מטפלות באפלציה בסביבת ת"א,אשמח להצעות(כתפיים וגבות)

לקביעת תור
    סגירה
    אפלציה

הוספת תגובה

• ניתן לבצע אפילציה בכתפיים

אורית בן יהודה
    11/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם פנים שנקנה מחו"ל וגרם לתופעות
    גאולה
    08/03/2010

שלום רב,

לפני כחצי שנה קניתי בחו"ל, בתמרוקייה, קרם פנים של "גרנייה" והשתמשתי בו כחודשיים. במהלך תקופה זאת שמתי לב שכתמים חומים שהיו על פניי התבהרו לשמחתי הרבה. אך לא עבר זמן ופניי החלו להאדים, לעקצץ, לצרוב ולגרד דבר הגרם לי עוגעת נפש וסבל רב. כאשר ניגשתי לקוסמטיקאית שלי, היא צרחה ואמרה שנגרמה לי הרעלה עקב השימוש בקרם מזוייף. מאז ועד היום תוקפים אותי הגירודים וצריבת העור כל כשבוע לערך וגם תחושת יובש קשה. הגעתי לרופאת עור שנתנה ליקרם פנים שומני שהקל רק במעט על הסימפטומים ואני שואלת, מה עליי לעשות? האם בדיקת דם תגלה מה קורה איתי? פניי צורבות ומגרדות כל כמה ימים והתחושה לא נעימה כלל, מה גם שבשל היובש נראה עורי כ"זקן" ומלא קמטים במיוחד באזור העיניים. לתשובתך אחכה ואודה. גאולה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי מקרם

אורית בן יהודה
    09/03/2010

היי:) ברוכה הבאה לפורום
    אני לא בטוחה הקרם מזוייף, מספיק והוא פעיל מידי עבורך וגרמת לעורך פילינג משימוש מוגזם וזאת משום שלא קיבלת הדרכה כיצד להמנע מגירוי ייתר בעור, לכן אני תמיד מייעצת ששימוש בחומרים פעילים יהיה בליוי מקצועי.
    אפשרות נוספת היא אלרגייה לאחד מרכיבי החומר במקרה כזה חשוב להיות במעקב רופא, עוד אפשרות היא אלרגייה למוצר שאת משתמשת בו כרגע בתמימות ,במקרה כזה חשוב להפסיק שימוש בכל התכשירים כדי לבדוק בדרך השלילה רגישות למוצר קוסמטי ספציפי.
    בדיקת דם יכולה להעיד העם קיימת כרגע פעילות מוגברת של היסטמינים (במקרים של אלרגיה כשהגוף "נלחם") הבדיקה לא תגלה למה את רגישה.
    חשוב לזכור כי אנו נכנסים לתקופת האביב, אנשים אטופיים (אלרגיים מאוד) יכולים לסבול מתופעות אותן את מתארת מאלרגנים רבים מספור , בדיקת דם כפי שכתבי תגלה פעילות ייתר של היסטמינים (חומר שהגוף מפריש כאשר הוא מזהה חומר כאוייב - אלרגייה) במקרה כזה מתאימים טיפול תרופתי היכול לפתור /להקל - גשי לרופא
    מקווה שעזרתי, אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד מתי אפילציה 2009?
    עצובה
    07/03/2010

שלום לכן יקרות,

אני בת 25 עברתי טיפולי אפילציה בכל אזור הפנים כולל פאות וסנטר. ונשללה אצלי בעיה הורמונלית. בהתחלה תדירות הטיפולים הייתה גבוהה מאוד פעם בשבוע במשך שעה והיום אני במצב של פעם בשבועיים 15 דקות כל פגישה - כלומר צמיחת השיער איטית יותר וזה טיפה מעודד, אבל....

הייתי בטוחה שעד עכשיו השערות תעלמנה לחלוטין! עברו כבר 15 חודשים בדיוק מאז שהתחלתי. הן אמנם נהיו דקות יותר, וכבר צומחות לאט יותר מבעבר, אבל עדיין... אני מוציאה הון תועפות על זה, ולא נחשפת לשמש, ובשביל מה?
    לא היה עדיף כבר להוריד את השערות עם חוט מלכתחילה וזהו?

רציתי לדעת מה דעתכן עם הניסיון שלכן במקצוע: האם אני נמצאת לקראת סיום? עוד כמה זמן לדעתכן אצטרך להמשיך לפי השיפור שתיארתי לכן? והאם כדאי להמשיך עם האפילציה?

ובנוגע לסלקטיף פרו - שאני מניחה שתזכירו אותו בתשובתכן:
    קראתי כאן בפורום את הנאמר על המכשיר. בחרתי באפילציה מלכתחילה כי זו שיטה שיעילותה הוכחה והיא גם ותיקה בשטח לעומת הסלקטיף פרו - שהוא אמנם מכשיר חדיש ומודרני יותר ולא משאיר סימנים - אך לפי מה שהבנתי עוד אין אנשים שכבר סיימו את הטיפולים ויכולים להעיד שזה פתר את בעיית השיעור שלהם לחלוטין, כי כולם נמצאים במהלכם ולכן עדותם אינה מהימנה... אז הלכתי "על בטוח". האם טעיתי?

אשמח לקבל תשובה נרחבת.. אולי תצליחו לשמח אותי...

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    עד מתי אפילציה 2009?

הוספת תגובה

• השאלה שלי לא מספיק חשובה בכדי שאקבל

עצובה
    10/03/2010

תשובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה/סלקטיף

אורית בן יהודה
    10/03/2010

הי:)ברוכההבאה לפורום
    השאלה שלךבהחלט חשובה אך עלייך להבין שאני מנהלת הפורום בהתנדבות עובדת במקצוע ומנהלת עסק ולכן לא התפניתי עד כה.
    תשובה חד משמעית אין לי בשבילך, ישנם אנשים הנוטים לשיעור יתר גם ללא בעייה הורמונלית מאובחנת, חשוב לי להדגיש שבבדיקות הדם יש את גבולות הנורמה, לעיתים רמות ההרמונים גבוהות אך בתחום המקובל כנורמאלי . והורמונים משפיעים אחרת על כל אחד וגם רמות גבוהות בתחום הנורמאל עלולים אצל נשים מסוימות להקשות על הסרת השיער.
    כמו כן בהחלט אפשרי שטיפול אפילציה יקח זמן רב מסיבות אחרות, כתבתי בפורום רבות על מחזורי השיער, בקצרה אוסיף שלכל אדם יש מספר מחזורי שיער והם יכולים להמשך בין שנה וחצי עד שלוש שנים, לכן יתכן שיש עדיין צמיחה עדינה יותר כפי שכתבת זאת משום שהאפילציה המעיטה את הספקת הדם לזקיקים אך עדיין לא כיסית את כל מחזורי צמיחת השיער.
    הסיבות לכךיכולות להיות רבות ומגווונות, אני מניחה שאת בוטחת באפילטורית שלך לכן אני ממליצה לך להתעזר בסבלנות.
    לגבי הסלקטיף ישנם נשים שבאזורים קלים לטיפול ולא הורומונלים שכבר הגיעו לתוצאות , נשים עם בעיות הורמונליות מגיבות לסלקטיף כמו לאפילציה לאט הרבה יותר.
    הבחירה וההחלטה בידייך
    המון בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי פנים
    רינת
    07/03/2010

שלום רב, אני מחפשת קוסמטיקאית רפואית לניקוי פנים באזור השרון.
    אשמח להמלצות

לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי פנים

הוספת תגובה

• כתבי לי לאימייל

אורית בן יהודה
    07/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערות גדלות מתחת לעור
    אני
    06/03/2010

עשיתי נזק לעצמי שאני מצתערת עליו.
    עשיתי שעווה ברגליים בחורף ולא בדקתי איך אני עושה (כנראה שלא עשיתי כמו שצריך)
    ופשוט גדלו הרבה לי שערות מתחת לעור זה נורא ! שלוש שעות התעסקתי בזה, נסיתי להוציא אותם אחוצה את חלקם הצלחתי אבל עשיתי לי לעצמי הרבה צלקות שצריך לחכות הרבה זמן שהם יתרפו .. לא יודעת מה לעשות אני מפחדת שהשערות מתחת לעור יתקעו בעור ויהפכו לחור שחור כמו שקרה ואת זה אי אפשר לרפא...

ועוד משהו שאני רוצה לשאול אותך.
    יש לי מלא שערות בחזה .
    התנסתי באיפליציה אך זה עבודה קשה ויש לי מלאה שערות שמתפרסות בציצי ובאמצע
    אני מעונינית לעשות אינפא אדום אצל קוסמטיקטית .. אבל יש לי חשש מכוויות וצלקות כי אני שחומת עור . וכבר יש לי צלקות מאיפליציה . איך אני יכולה לדעת אם אני מתאימה ל לסוג הזה של הסרת שער???
    עליי לציין שהעור שלי עדיין ונוטה לפיגטמנציה ונפגע ומצתלק מהר . אני צריכה שיעשו לי ממש בעדינות .

אשמח לתשובתך
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שערות גדלות מתחת לעור

הוספת תגובה

• שיער מתחת לעור והסרת שיער

אורית בן יהודה
    07/03/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    במקרה של שיער קלוע בתוך העור אין לחטט כפי שעשית אלה להשתמש בחומרים קרטולטים(מקלפים)לדוגמא קרם חומצה גליקולית מאיכות טובה שימוש קבוע ימיס את העור המצטבר מעל השיער וישחרר אותו, המלצתי דווקא על קרם חומצה גליקולית משם שציינת שנוצרו לך צלקות , אני מניחה שמדובר בפיגמנטייה במקרה כזה לאחר כשבועיים שימוש בקרם קרטוליטי ניתן לטפל נקודתית בקרמים מבהירים נקודתית מתחת לקרם המכיל חומצה גליקולית. - טיפול כזה בהתאמה והדרכה של קוסמטיקאית טובה עשוי להחזיר את עורך למצבו הקודם - יש להזהר מחשיפה לשמש.
    לגבי שאלתך השנייה, לא ראיתי אותך לכן לא אוכל ליעץ לך על טיפול הסרת שיער ספציפי, אך חשוב שתדעי שיש מכשור בתכנולוגיות חכמות שבידיים מיומנות מתאים גם לכהות עור - לא לאחר שיזוף.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר להשיג את הקרם אצל קוסמטיקטית ?

אני
    09/03/2010

או בבית מרקחת ..?

תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל קוסמטיקאית רפואית עם הדרכה

אורית בן יהודה
    09/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

רעות קוסמטיק
    11/03/2010

חייבת לחדד את דבריה של חברתי אורית,
    המצב שאת מתארת ממש לא חובה- האפלציה היא שיטה מעולה לשטחים קטנים ואת לא נמצאת במצב זה, הכאב גם בטח בלתי נסבל.
    כמו שאומרת אורית יש שיטות ללא כאב בתור התחלה לכי על טכנולוגית SHR שהיא באמת כפי שאמרה אורית מותאמת לכל סוגי העור.
    חבל שתסבלי.
    אני טיפלתי בSHR במישהי עם שיער פנימה בכל המפשעה, תאמיני לי שהיא עכשיו מברכת אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש צורך למרוח איזשהי משחה?
    נטלי
    05/03/2010

היי אורית נכנסתי לפורום הזה ממש במקרה והתשובות שאת נותנת פה לאנשים ממש מקצועיות, השאלה שלי היא כזאת לפני כחודש ושבוע עשיתי פילינג רוז דה מאר (שיוף שני) והקוסמטיקאית שיפשפה לי יותר מדי דווקא באיזורים בהם העור רגיש מאוד הכוויות עוברות מאוד לאט. אגב אני בת 26 אם זה עוזר.
    אני מפחדת מצלקות ואדמומיות שנשארת כבר הרבה זמן מה את חושבת עליי למרוח על מנת לעזור לעור שלי להחלים כמה שיותר מהר? אם בכלל צריך משהו, אני כמובן מורחת קרם הגנה נגד השמש בבוקר לפני שאני יוצאת לעבודה ובצהריים לא יוצאת החוצה בכלל. וגם שאלה נוספת איזה קרם הגנה טוב את מכירה כי הקוסמטיקאית שאצלה אני משקמת את העור אמרה לי שקרמים תוצרת אירופה מקדם הגנה שלהם אני צריכה להוריד בחצי כלומר 50 SPH זה 25 .

הוספת תגובה

• פילינג -טיפול בעור בסיום התהליך

אורית בן יהודה
    07/03/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    קראתי גם את תגבותך לשירשור בנושא פילינג רוז דה מאר ואכן ביצוע פילינג רוז דה מאר לאחר שבועיים מביצוע פילינג ראשון הוא לא מקצועי , לעור לוקח לפחות חודש לחדש את עצמו תלוי בעצמת השיוף. פילינג רוז דה מאר הוא פילינג מכני ועומק החדירה ותוצאות הקילוף תלויים ביד המבצעת את הטיפול. במקרה שלך העור עדיין לא התחדש גם אם הקילוף היה שטחי מאודביצוע פילינג נוסף בתקופה שציינת בהחלט עלול לגרום לחדירה עמוקה של הפילינג לשכבת הדרמיס - משמעות הדבר היא שעורך עבר פילינג עמוק או חצי עמוק שרק רופאים מורשים לבצע.לאחר פילינג מסוג זה (נניח שהיית מבצעת אצל רופא) יש תופעות לוואי כמו אדמומיות מתמשכת כפי שאת מתארת.מאחר ולא ראיתי אותך והכל במסגרת הפורום אני יכולה לייעץ לך לגשת לרופא עור שירשום לך משחת טריאולון (מכילה קורטיזון במינון קטן) , עוזרת מאוד לשיקום העור במקרים אלו, בנתיים עד שתגעי לרופא אני ממליצה לך למרוח אחת משתי משחות הניתנות להשגה בבתי המרקחת ללא מרשם: "בפנטן +" או "ויטה מרפן" מאוד מרגיעות ועוזרות לעור להשתקם.
    כמובן למרוח קרם הגנה כל שעתיים בשכבה כפולה, אני ממליצה לך על קרם ההגנה של ד"ר כדיר SPF 32 - בספריי בעל מרקם קליל אינו כבד על העור גם בימים חמים שלא רחוקים מאיתנו.
    הקרם עולה עד 70 ש"ח אין צורך להוציא כספים על קרם הגנה תוצרת חוץ.
    מספר ה SPF זהה במוצרים תוצרת הארץ ומוצרים תוצרת חוץ וליידע כללי אסביר מה מה משמעות הSPF , ניקח לדוגמא קרם עם SPF 32 - משמעות הדבר שכל עוד מרחת מריחה נכונה חשוב למרוח שתי שכבות (כל המחקרים שנעשו על קרמי הגנה נעשו בתנאי מעבדה כשהנחת הקרם הייתה נדיבה! ) 32 דקות בחשיפה לשמש = 1 דקה חשיפה ללא הגנה וכן 15 SPF + 15 דקות בשמש = לדקה חשיפה ללא הגנה. משמעות הדבר שיש להזהר בחשיפה לשמש במצבך גם אם את משתמשת נכון בקרם. יש לקחת בחשבון שקרם הגנה ליום יום לא נשאר יותר משעתיים במקרה הטוב על עור הפנים לכן אין צורך בSPF גבוה שאינו נוח על העור וגורם להזעה.
    במידה ומדובר רק באדמומיות אין סכנה להישארות צלקת, בהחלט יש סכנה להתפתחות פיגמנטציה
    בסימן ראשון של הפיכת העור מאדום לחום יש לטפל בחומרים המדכאים את פעילות המלנין בעור , במידה ויש לך סוג עור הנוטה לפיגמנטציה חשוב שהקוסמטיקאית תתאים תכשיר הבהרה למניעה , כמובן בהתחשב במצב העור ורגישותו לאחר התהליך שעברת.
    מקווה שעזרת את מוזמנת להצייעץ בהמשך .
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם המדכא פעילות של מלנין

נטלי
    08/03/2010

היי אורית תורה רבה לך על תשובתך המפורטת
    אכן נגרם לי נזק בפנים מהפילינג, מאוד מדאיג אותי הקטע של הפיגמנטציה, הכוויות שלי עדיין במצב לא כל כך טוב כאילו חסרה לי שכבת עור, אני יכולה לראות אם אני מסתכלת ממש מקרוב את נימי הדם שלי אני כבר מיואשת מהמצב,אני כמעט לא נחשפת לשמש רק בבוקר עד שעה 9 וחצי וזמן ממוצע הוא כ 2 דקות כאשר אני מורחת 2 שכבות נדיבות של קרם הגנה SPH 50 האם זה מסוכן? יכול לגרום לפיגמנטציה?
    אני בהירת עור לא נראה לי שיש לי נטייה לפיגמנטצייה רציתי לשאול אותך בתשובתך אמרת לי שאם מופיעים סימנים ראשונים להפכת עור מאדום לחום עלי למרוח משחה הדוחה מלאנין את יכולה בבקשה להגיד לי שם המשחה.
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

אורית בן יהודה
    09/03/2010

היי:) בהיותך בהירת עור אכן הסיכון לפיגמנטצייה נמוך (אך קיים - פקחי עיין וטפלי רק בעת הצורך) את נשמרת נכון מקרני השמש .לאור תאורך את העור כדק אדום עם נטייה לנימי דם בולטים לאחר הפילינג, הייתי נמנעת כרגע משימוש בחומרים פעילים ומתמקדת בהבראה ושיקום העור , ככל הנראה הפילינג היה עמוק מאוד , חשוב שתגשי לרופא עור העוסק באסתטיקה רפואית ומבצע פילינגים רפואיים כדי שיתאים לך משחה רפואית. ציינתי בתשובתי הקודמת את הטריאולון אך רופא מומחה בתחום יכול להתאים קרם רפואי אחר לאחר אבחון .
    קחי בחשבון שלאחר פילינג עמוק לוקח לעור הרבה מאוד זמן להיבנות מחדש חשוב שתדעי לשם השקט הנפשי שלך שלעור יש יכולת תיקון מופלאה.
    גשי לרופא מומחה .
    מקווה שעזרתי , אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

נטלי
    09/03/2010

אורית את פשוט מדהימה בתשובותיך , עוזרת מאוד
    אני חושבת שהבנת נכון מאוד את מצב העור שלי גם אם זה בהתכתבות פה בפורום, המצב כבר חודש וחצי ככה ועדיין לא יודעת מתי העור ישקם את עצמו,לפי הידע שלך כמה זמן בערך לוקח לעור לשקם את עצמו לאחר פילינג עמוק מאוד?
    מהידע וניסיון החברים שלי בכוויות כל הזמן השתמשתי בוואזלין מוערבב עם דבש וזה מאוד הקל על המצב ונתן לכוויה את הלחות הנדרשת ועכשיו אני גם שמה שמן אופלפיחה הבנתי שזה מצויין מפני כוויות ופצעים מה את אומרת על שתי הדברים הללו?
    אני גם מאוד מפחדת מצלקות? מה עליי לעשות בשביל למנוע צלקות? או אם חס וחלילה יהיו אולי יש טיפול מיידי?
    אולי את מכירה רופא העוסק ברפואה אסטתית בבאר שבע מישהו טוב, יש רופאים כאילה במכבי?
    וסליחה על עומס השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי עוד משהו קטן

נטלי
    10/03/2010

בקשר למשחת טריאולון הבנתי שזה מיועד למריחה על מנת להוריד את האדמומיות אחרי שכבר העור ישתקם, אבל ברמת העקרון גם ללא שימוש במשחה העור שלי יחזיר את הצבע שלו, פשוט יקח יותר זמן?
    כשהייתי לפני שבוע אצל רופאת עור היא נתנה לי שתי משחות:
    1. CRM. GENTAMICIN SULPHATE
    2. ADERMA CREAM
    מה דעתך על המשחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטלי

אורית בן יהודה
    11/03/2010

הי:)
    אין לי תשובה בבשבילך כל עור מתאושש בקצב שלו, לגבי המשחות ADERMA CREAM מיועד לטיפול בעור מגורה, מפחית יובש ומשחזר את שכבת ההגנה של העור . GENTAMICIN הוא חומר אנטיביוטי. אני לא רופאה לא ראיתי אותך לכן יעצתי לך לגשת לרופא, אני מניחה שהטיפול שקיבלת
    מותאם למצב העור ושימוש עיקבי יביא יסייע לעורך לחזור לעצמו.
    המון בהצלחה והכי חשוב שתרגעי ותתני לזמן לעשות את שלו.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לקרם להבהרת שיער JOLEN
    דניאל
    05/03/2010

יש לי שיער שטני בהיר ועור גם בהיר יחסית.
    יש לי בידיים שיערות מאוד ארוכות, אמנם לא שחורות אבל גם לא בלתי נראות.
    אמרו לי שחוץ מזה שהקרם מבהיר הוא גם גורם לשיערה להיות יותר דקיקה.
    האם כדאי לי להשתמש בקרם ?

לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לקרם להבהרת שיער JOLEN

הוספת תגובה

• JOLEN

אורית בן יהודה
    07/03/2010

JOLEN , אינו גורם לשיערה להיות יותר דקה , אך המראה התקבל מאוד טבעי והקרם מומלץ לשימש לפי ההוראות המצורפות.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה

1111
    07/03/2010

בקשר לקרם הבהרה הזה ג'ולן האם הוא עושה נזק לעור?נגיד אני רוצה להבהיר שיער בפנים הוא יכול לגרום לי לנזק?בשימוש ממושך נגיד או גם חד פעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים??

1111
    10/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשימוש נכון לא גורם לנזק

אורית בן יהודה
    11/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך משתמשים נכון?

1111
    11/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש

אורית בן יהודה
    14/03/2010

לפי הוראות היצרן, המידה ויש גירוי להפסיק שימוש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר
    לירון
    27/02/2010

שלום !
    אני מטופלת במכשיר לייזר והרופאה שמבצעת את הטיפולים הסבירה לי
    שאחרי כל טיפול שעוברים מחכים עד חודש והשערות אמורות לנשור .
    לפני חודש עברתי טיפול ברגליים וחצי מהשערות לא נשרו לי ..
    מה עושים במקרה כזה ? דורשים תיקון ? זה מסוכן לעבור שוב במכשיר לייזר על השערות שלא נשרו או שאין סכנה ?

תודה רבה מראש !!!

לקביעת תור
    סגירה
    לייזר

הוספת תגובה

• לייזר

אורית בן יהודה
    28/02/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית מאוד יכול להיות שבימים הקרובים ינשר שאר השיער.
    יתכנו פספוסים במידה והם מינורים אין צורך לבצע טיפול חוזר בטיפול הבא יטופל שוב כל האזור.
    במקרים בהם העבודה נעשתה בצורה מאוד לא יסודית יתכן יתכן מצב בו חצי משיער לא טופל ולכן לא נשר.
    במקרה כזה ניתן לטפל באותם אזורים שוב ללא סכנה משום שאזורים אלו לא עברו טיפול כלל.
    בהצלחה,אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חוזר

א.א.
    25/03/2010

אורית שלום,

עשיתי טיפול הסרת שיער בIpl בפנים (בעיקר בצוואר) וכמעט שאין לי נשירה אם אני אוכל לגשת לקוסמטיקאית לטיפול חוזר, כלומר שהעור שלי לא ינזק? אם יש חששות לנזק אפשר לשמוע ממה זה נובע, בבקשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חוזר

אורית בן יהודה
    27/03/2010

היי,
    בטיפול יסודי במכשור טוב השיער אמור לנשור, לעיתים- תלוי במכשור הנשירה היא כעבור שלושה שבועות. פני למכון המטפל הם אמורים להכיר אותך (בעיות הורמנליות , שאלון רפואי) ולתת מענה לאי הצלחת הטיפול.
    בברכת חג שמח, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער פלומתי באיזורים רחבים
    קופיף.
    23/02/2010

שלום.

אני בן 23 ויש לי בעיה של שיער פלומתי בכל פלג הגוף העליון (גב, חזה, בטן)) וגם בישבן. במכונים גדולים סירבו לטפל לי בשיער בטענה שהוא עשוי להשתנות עם הזמן ושהטיפול לא יהיה יעיל.

איבדתי תקווה. האם יש אלטרנטיבה בשביל אנשים עם שיער פלומתי? השיער ממש מביך אותי, ודווקא מכיוון שהוא פלומתי.

תודה

הוספת תגובה

• שיער פלומתי באזורים נרחבים

אורית בן יהודה
    24/02/2010

היי:)ברוך הבא לפורום.
    טוב מאוד שסירבו לטפל בך, טיפולי הסרת שיער על שיער פלומתי שאינו מכיל מספיק מלנין (צבע שחור או חום כהה) אינו נקלט ע"י מכשור להסרת שיער הפועל על אנרגיית אור . המלנין שבשיער הוא זה המוליך את קרן האור לזקיקי השיער לכן הטיפול בשיער פלומתי לא יועיל ואפילו עלול לגרום להתעוררות זקיקי שיער רדומים לפני זמנם ואתה בחור צעיר.
    האלטרנטיבה עבורך היא הסרת שיער ע"י אפילציה או הסרת שיער באולטרה סאונד (SELECTUF PROׂ)שיטה המסירה את השיער בצורה סלקטיבית, ז"א טיפול בכל שערה בנפרד אמנם תהליך ארוך הרבה יותר כאשר מדובר בשתחים נרחבים, אך כך אין סיכון להחמרת המצב שגם כך מציק לך.
    על תתפתה להסיר שיער זה בקרני אור גם במכונים שיבטיחו לך תוצאות.
    מקווה שעזרתי, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן עשוי להמשך טיפול

קופיף.
    24/02/2010

באולטרה סאונד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי

אורית בן יהודה
    24/02/2010

תלוי, באזורים קטנים זמן קצר יותר באזורים נרחבים כמו שאתה מתאר הטיפול ארוך מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות בקשר לנושא

נ.
    25/02/2010

כמה טיפולים צריך לעבור בנקודה מסויימת עד שלא יצמחו בה שיערות (בערך)? מה הם אחוזי ההצלחה?

האם הטיפול נחשב יקר ביחס ללייזר? זול יותר?

איך מתנהל הטיפול? כלומר, האם באופן שבועי ובאיזורים קטנים, או פעם בשלושה חודשים באיזורים גדולים?

אני נורא מעוניין בנושא, עכשיו כשגיליתי שיש אלטרנטיבה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל נ.

אורית בן יהודה
    28/02/2010

היי:)
    טיפולי הסרת שיער ע"י אפילציה או אולטרה סאונד דורשים יותר הן השקעת זמן והתמדה ויקרים יותר
    כשמדובר באזורים נרחבים כפי שאתה מתאר.
    אני לא יכולה לענות באמינות כמה טיפולים נדרשים, כתבתי בפורום רבות על הגורמים המשפעים
    על צמיחת השיער.
    עיין בפורום תוכל לקרוא רבות על כך (אתה יכול לעות חיפוש בפורום זה)

בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימן אדום
    שרון ל.
    23/02/2010

שלום
    שמי שרון אני בן 18
    לקחתי רואקוטן עד לפני חצי שנה
    לאחר הרואקוטן נשארו לי סימנים אדומים כתוצאה מהאקנה עצמה שהם עברו חודשיים שלוש לאחר סיום הרואקוטן.
    אבל סימן אחד, שהוא בוודאות לא מהאקנה ונוצר כנראה מטראומה לעור בחודש האחרון של הרואקוטן בו העור היה מאוד מאוד רגיש. חשוב להדגיש- זה לא שנפצעתי באזור או שהיה נגע של אקנה באזור, בגלל זה גם הסימן הזה הוא די תעלומה בעיניי.

זה סימן סימן מאורך, כמו שריטה גדולה על הלחי בצבע אדום
    רופא עור אמר שזה פיגמנטציה
    זה מאוד מדכא אותי, גורם לי להיות עצבני והביטחון העצמי שלי ברצפה בגלל זה
    ניסיתי משחת הבהרה בלי הצלחה
    כנראה שהכתם עמוק בעור
    התחלתי 2 טיפולים של IPL וחשבתי שזה מה שיעלים ואני לא רואה תוצאות

אני מיואש
    אני פונה אליכן לעזרה אולי תוכלו בסך הכל לייעץ לי על טיפול ועל מקום
    חשבתי אולי על לייזר שישייף את העור או משהו אחר שיוכל להעלים..
    אולי הגעתי למקום הלא נכון אבל כל עזרה שלא תהיה שתוכל לעזור לי תשמח אותי מאוד

אני מוכן להעלות תמונה של הכתם אם זה יוכל לעזור לך להחליט.

תודה רבה על העזרה
    אני אעריך מאוד כל דבר שיוכל לעזור לי!

לקביעת תור
    סגירה
    סימן אדום

הוספת תגובה

• סימן אדום

אורית בן יהודה
    23/02/2010

היי:)ברוך הבא לפורום.
    לפי תאורך אני מניחה בשבעקבות השימוש ברואקטן שגורם ליובש רב וקילוף העור התבקע שוב ושוב בעדינות באותו מקום וכתוצאה מכך נוצרה פיגמנטציה הנראית כמו שריטה.
    חשוב לציין שלאחר שימוש בראקוטן אסור לבצע שום קילוף לייזר או שיוף עור (פילינג) עד שתחלוף שנה.
    אתה מתאר סימן אדום המעיד על עור שנפגע ולא התחדש עדיין, ניתן וחשוב לטפל בחומרים שידכאו
    את הכתם האדום מלהפוך לחום , חשיבות רבה יש להמנעות משמש ומריחת קרם הגנה מספר פעמים ביום. החשוב ביותר הוא שתהייה רגוע, לעור לוקח כשנה להתחדש לחלוטין לאחר שימוש ברואקוטן זו הסיבה לכך שאין לבצע פילינג או טיפול חודרני בתקופה זו,מסיבה זו יתכן שהסימן יחלוף מעצמו.
    אשמח אם תציין באלו חומרים התנסית ללא הצלחה.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אורית בן יהודה
    24/02/2010

התמונה לא נפתחת בצורה זו , יש אופצייה להוספת תמונה בפורום השתמש בה.
    זכור מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת לגבי התחדשות העור לאחר שימוש בראקוטאן, זכור שעם טיפול נכון(והגנה משמש) ואולי גם בלעדיו העור עשוי להתעושש ולתקן את עצמו - לא ראיתי את התמונה עדיין , בכל אופן חבל שהדבר יגרום לך לדכאון, במצב דכאוני הכל נראה גרוע הרבה יותר ממה שהוא וסביר להניח שהבעייה ניתנת לטיפול.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שרון ל.
    24/02/2010

לפני כמה חודשים הייתי קצת בשמש
    בלי קרם הגנה
    לא ידעתי את ההשלכות ואולי כנראה זה הפך את הכתם לבולט יותר וקשה יותר לטיפול...

אולי תהיה דרך להעלים אותו בסופו של דבר
    אבל סבלנות של חצי שנה אין לי
    ואני בכלל לא רואה שהזמן משנה את הכתם הזה לטובה או לרעה
    כבר כמה חודשים הכתם הזה פשוט תקוע איך שהוא באותו גוון ובאותה צורה.

האם יש דרך כלשהי בחצי שנה שעד שנה לאחר הרואקוטן להבהיר אותו לרמה כזו שלפחות כמעט לא יראו אותו עד שאוכל להעלים אותו לגמרי

ניסיתי לצרף תמונה דרך האתר מקווה שהצלחתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית

שרון ל.
    24/02/2010

קבעתי תור אלייך ליום ראשון
    אני בא מהקריות ואני בא לייעוץ במיוחד כי אני יודע שיש לך מכשיר שיוכל לאבחן את הכתם ואז אוכל לדעת מהו עומקו וסוגו האמיתי.

מקווה שתוכלי לעזור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אורית בן יהודה
    24/02/2010

היהחשפות לשמש בזמן שימוש ברואקוטן וגם לאחר מכן גרמה ככל הנראה לפיגמנטציה , בנוסף ביצעת טיפולי IPL שבזמן הנתון ובמצב העור לדעתי רק הזיקו, אך זו פיגמנטצייה טרייה ועם כזו קל יותר להתמודד בהתאמת טיפול נכון. אמנם לאחר שימוש ברואקוטן(כחצי שנה) לא מומלץ לבצע פילינג - קילוף עור אך ניתן להתאים תכשירים שידכאו את המלנין ויגרמו לחידוש מהיר יותר של העור, לעיתים פעולות מתונות ובטוחות מניבות תוצאות טובות מקילוף העור.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור הידים
    גל
    21/02/2010

שלום רב,
    הייתי אתמולבמשך היום עסוק בעבודות נקיון ושימוש בחומרי ניקוי ולא השתמשתי בכפפות ואני שם לב שעור כפות הידיים שלי נעשה ממש פחות שמנוני משהיה לפני כן, הוא יבש ומחוספס ותחושת המגע של כף היד אחרת מזו שהייתה לפני השימוש בחומרי הניקוי. מה אפשר למרוח? האם קרם ידיים הינו מספיק כדי להחזיר את השמנוניות והתחושה המוכרת לכף היד?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עור הידים

הוספת תגובה

• קרם ידיים

אורית בן יהודה
    22/02/2010

היי:) בכל בית מרקחת ניתן למצוא קרם מזין במיוחד שיחזיר לידייך את התחושה הנעימה.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלה של פצעי בגרות
    מירי
    21/02/2010

לבתי בת ה12 יוצאים לפעמים פיצעונים. האם עליה לעבור ניקוי אצל קוסמטיקאית או להסתפק במוצארים לייבוש.
    האם גיל12 הוא לא מוקדם מידי לטיפול פנים? מדובר במעט פיצעונים שבאים ונעלמים. העור לא שמנוני למעט האף שמתחיל להיות שמנוני.
    אודה לתשובתכן

לקביעת תור
    סגירה
    התחלה של פצעי בגרות

הוספת תגובה

• התחלה של פצעי בגרות

אורית בן יהודה
    21/02/2010

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    מומלץ מאוד לא להסתפק במוצרים לייבוש בלבד , ייבוש ייתר גורם לעור להפריש יותר שומן.
    בהחלט יש מקום להתייעץ עם קוסמטיקאית רפואית טובה כשהבעייה עוד קטנה.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות מתחת לעיניים
    אילנה
    20/02/2010

שלום,
    יש לי נפיחות מתחת לעיניים. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות (בדקתי כליות הכל תקין) אני ישנה טוב ושותה הרבה. אבל לא מבינה למה יש נפיחות מתחת לעיניים, בבקרים לפעמים אין לי ואז לקראת הצהריים מרגישה נפיחות. אנא עזרו לי והמליצו לי על טיפול אפשרי. זה ממש מפריע לי, אני בחורה צעירה בת 32 ונראית בגלל הנפיחות מבוגרת יותר.

תודה
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• נפיחות

אורית בן יהודה
    21/02/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום
    האם את משתמשת בקרם עיניים מזין (שומני)? זה כשלעצמו יכול לגרום לנפיחות בעיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים לאחר טיפול
    אורית
    20/02/2010

שלום
    אני בת 33, בעלת עור שומני עם נטיה לפצעונים. אתמול עברתי טיפול פנים אצל קוסמטיקאית רפואית עם מוצרי הקוסמטיקה של חוה זיגלבוים. לאחר הטיפול הופיעו לי כתמים אדומים כתוצאה מהוצאת שחורים. הכתמים עדיין לא נעלמו. בנוסף על הלחיים יש לי כתמים חומים (אני בהירת עור).
    העור שלי נראה רע.
    האם תופעה זו נורמלית לאחר טיפול? אני מודאגת מכך שעורי נראה לא טוב לאחר הטיפול ולא יודעת מתי הכתמים יעברו אם בכלל.
    מה ניתן לעשות?
    בנוסף, האם את ממליצה לי לעבור פילינג לעור בעייתי כמו שלי? איזה פילינג ותוך כמה זמן יש תוצאות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כתמים לאחר טיפול

הוספת תגובה

• כתמים לאחר טיפול

אורית בן יהודה
    21/02/2010

היי:) ברוכה הבאה לפרום
    כנראה עורך רגיש והגיב בחריפות לטיפול או שהחומרים חריפים מידי לעורך והתאמתם לא הייתה נכונה, הכתמים החומים שהופיעו לך על הלחיים הם "קרוסטות"
    עור יבש שאמור להתקלף(נגרם לך פילינג מקומי) מאוד מומלץ למרוח "ויטה מרפן" על הקרוסטות - הכתמים החומים,הקרם מעודר ריפוי קילוף וחידוש של העור. זכרי שלעור יש יכולת ריפוי מופלאה -התעזרי בסבלנות.
    אני לא יכולה לייעץ לך לגבי פילינג, אני לא מכירה אותך - את בטיפול אצל קוסמטיקאית רפואית התייעצי איתה לגבי הכל, גם לאחר הטיפול.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה