מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת אפילטורית טובה שלא משאירה צלקאסתי08/12/2009
שלום,
אני מטופלת באפילציה כבר מעל לשנה באיזור הבטן והפטמות ולא רק שהשיער לא מפסיק לצמוח עכשיו גם לי יש לי צלקות מכוערות מהטיפול. הייתי רוצה המלצה על אפילטורית טובה שאינה משאירה צלקות באיזור ת"א.
תודה רבה,
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת אפילטורית טובה שלא משאירה צלק
אורית בן יהודה08/12/2009היי:)ברוכה בהאה לפורום.
יש כיום מכשיר אפקטיבי כמו אפילציה לסוגי שיער שלא מגיבים ללייזר או IPL . המכשיר נקרא SELECTIF PRO .הסרת השיער מתבצעת שערה שערה ללא כאב וללא סימנים והתוצאות שוות ערך לאפלציה טובה התהליך הרבה יותר מהיר מאפילציה (כמות השערות המטופלות באותר פרק זמן הוא פי 4).
אנחנו כמעט ב2010 וחשוב להיות מודעים לטכנולוגיות מתקדמות ויעילות.
כך לא תצתרכי לסבול מכאב ובטח לא מצלקות ואין פספס של שורש השיערה, השיטה עובדת על גלי קול - אולטרה סאונד.
חפשי בגוגל מישהי באזורך העובדת עם שיטה זו.
בהצלחה
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אסתי11/12/2009אשמח לשמוע עוד על הסלקטיב פרו, האם את מטפלת בשיטה זו? האם את מטפלת באזור ת"א?
תודה ויום טוב,
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורית בן יהודה13/12/2009היי:)כתבתי רבות על selctif proבפורום את יכולה להכניס את המילה ל"חיפוש בפורמים" ואחר כך הקישי "חיפוש מתקדם" כך תוכלי לקרוא מידע רב, כמו כן באתר המצויין למעלה יש מידע וסרטון את מוזמנת לגלוש.
חג שמח,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעלי08/12/2009
רציתי לדעת היכן אני קונה מי טוניק שמעתי שזה טוב לצימצום נקבוביות בבוקר ולניקוי הפנים לאחר מי פנים וחלב פנים אך אינני מוצאת מהיכן לקנות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אורית בן יהודה09/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אני לא יודעת למה את מתכוונת לא ציינת חברה.
ישנם מוצרים רבים לכיווץ זמני של נקבוביות , במידה ואת לא סובלת מבעיות נוספות ואינך מעוניינת להשתמש בחומרים פעילים מתחום הקוסמטיקה הרפואית , גשי לסופר פראם והתייעצי עם דיילות היופי במקום.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שם של חברה
יעלי09/12/2009ולא משנה לי העיקר שינקה כמו שצריך את הפנים והרי את בתחום אז את בטח יכולה להמליץ על מוצר טוב ומאיפה ניתן להשיגו , הייתי בפארמים ולא ניתן למצוא אותו שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני לפורום יופי וטיפוח
אורית בן יהודה10/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאורית.. שאלה בנוגע לכתמים ..אני07/12/2009
אני עוברת מחט חשמלי בחזה
והציצי אצלי הוא אזור רגיש לאפליציה מה אפשר לעשות אם יוצאים לי כתמים אדומים ומציקים, מין נקודות כאלו איזה משחה אפשר להשים אחרי טיפול שכזה ?? כדי להקל על המצב ..
* ללא מרשם רופא ..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית.. שאלה בנוגע לכתמים ..
אורית בן יהודה07/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
בכל בית מרקחת תמצאי ללא מרשם משחה בשם "בפנטן + ", מרחי מייד לאחר האפילציה ועד שהעור מחלים.
בהצלחה
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה בעיותגל07/12/2009
אני בת 15. נתחיל מזה שאין לי שום אקנה ברוך השם.. פה ושם לפעמים יוצאים מצעונים ( הלבנים ) ויש לי די הרבה שחורים בעיקר באזור ה T . אני בעלת עור שמן ( נראה לי שאפילו שמן מאוד ).
יש לי כמה בעיות :.
הבעיה הראשונה היא שהעור שלי לא בגוון אחיד, וכנראה שזה קרה כתוצאה משימוש בסבונים, משחות וכ'ו. כלומר באיזור הT הגוון הוא חום די כהה ופתאום באיזור הלחיים הוא לבן לבן.
הבעיה השנייה היא שישי לי המון נקודות או כתמים אדומים בעיקר בלחיים כנראה כתוצאה מפצעונים שהיו לי והתפוצצו ובגלל שהעור בלחיים לבן אז רואים אותם עוד יותר .
חשוב לציין שהעור שלי רגיש, ונוטה להתנפחויות ואדמומיות ( אם זה עוזר )
זה פשוט בלתי נסבל....
אם תוכלו לעזור , אשמח מאוד,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה בעיות
אורית בן יהודה07/12/2009היי:) בורוכה הבאה לפורום.
מה כוונתך "בנוטה להתנפחיות"? האם מדובר ברגישות למגע? אלרגיות?
אשמח למידע נוסף.
את סובלת מעור שמן עם פיגמנטציה (התכהות של העור) ופוסט אקנה, יתכן כי השתמשת בחומרים שלא מתאימים לעורך ויחד עם זאת נחשפת לשמש ללא קרם הגנה.
חשוב לאור כל הבעיות שאת מתארת שתגשי לקוסמטיקאית רפואית שתאבחן את עורך ותתאים לך טיפול לעור שמן ורגיש, חשיבות רבה יש לשימוש בקרם הגנה משמש גם בחורף.
טיפול מקצועי יעזור לך לאזן את עורך.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה
גל08/12/2009בנוטה להתנפחויות - כאשר נוגעים בו בצורה חזקה הוא משיב תגובה טראומתית כלומר מתנפח ונהייה אדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנפחיות
אורית בן יהודה08/12/2009היי:)את צריכה למצוא קוסמטיקאית מקצועית ועדינה, גם בעור כמו שלך אפשר לסיים טיפול עם עור רגוע.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנית07/12/2009
התחלתי לפני מס' חודשים בערך טיפולים להסרת שיער באנפרא בבית שחי מפשעות רגליים ובטן ועד כה אני מרוצה.
אך מטבעי אני די שעירה ולכן הלכתי אל הרופאת נשים שלי כדי לבדוק האםיש בעיה של הורמונים. בבדיקה התברר שהכל תקין אך היא הביאה לי בכל זאת גלולות דיאנה שעוזרות בבעיה של שיעור יתר.
ההתלבטות שלי היא האם לא להפריע לטיפול עם כדורים ולסיים אותו בצורה 'טבעית', מכיוון שהפחד שלי היא שהכדורים יאטו את צמיחת השיער ויפריעו למהלך תקין של טיפול כל חודשיים, ותהיה אשליה כאילו סיימתי את הטיפולים כי אין יותר שיער, אך כשאני אפסיק את הגלולות הכל יחזור לי.
מצד שני אני גם לא עושה את הטיפול בכל הגוף יש עדיין איזורים שמפריעים לי שאני עושה עם שעווה וכו'.
וגלולות אני אקח במוקדם או במאוחר בשביל מניעת הריון. (בת 20)
מה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנית
מימי שגב07/12/2009היי דנית ,אם אכן יש התקדמות בתוצאות הסרת השיער אז למה בעצם להתחיל בשימוש בגלולות ואכן להמשיך להנות מתוצאות טבעיות וחוץ מזה תעשי במקביל את שאר חלקי הגוף כי גם כך את מגיעה לטיפולים וזה כדאי בהחלט.
בברכה מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, המשך לשאלה
דנית08/12/2009בינתיים אני עושה בחלק מהמקומות אני רוצה לראות שבאמת יש תוצאות מוחלטות ואז להתחיל בעוד איזורים... כך שזה יהיה אולי רק בעתיד
אבל כרגע אני רוצה לקחת את הגלולות מעוד מס' סיבות (לא כאמצעי מניעה) כמו פצעים בפנים וכו'.
וכאמצעי מניעה אני אקח במוקדם או במאוחר ובזמן הקרוב סביר להניח
אז זה או עכשיו או אחר כך.
השאלה שלי האם זה באמת יכול להרוס לי את הרצף של הטיפולים ולעשות לי אשלייה כאילו הטיפולים עוזרים לי בהסרת השיער ובינתיים זה דבר זמני בגלל הגלולות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות אקנה והסרת שיער
אורית בן יהודה08/12/2009היי:) הסרת שיער ללא איזון הורמונלי נותנת לך את התמונה האמיתית. כשאת נוטלת גלולות התוצאות יותר מהירות , אין זה אומר שהסרת השיער שאת עושה לא אפקטיבית בכל זאת יש פגיעה בכלי הדם המספקים חמצן הדרוש לצמיחת השיער המשמעות דילול שיער משמעותי.
במקרה ותפסיקי ליטול גלולות תתכן יצירה של זקיקי שיער חדשים בגלל הפרשת הורמונים טטרוגנים , הם גם גורמים לך לאקנה.
את יכולה לבחור באפשרות המתאימה לך, חשוב לציין שכיום בקוסמטיקה הרפואית של כמעט 2010
יש פתרונות נהדרים לאקנה גם ללא התערבות הורמונלית ותרופות וכמו שמימי כתבה ללא גללות את רואה את ההתקדמות האמיתית של הסרת השיער.
בהצלחה בדרך שתבחרי,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול השיער בידייםאבירם07/12/2009
שלום,
הנני בן 23 וברצוני לדלל (ולא להסיר לגמרי) שיער מהידיים, מאחר והשערות גסות ושחורות.
האם הדבר אפשרי בכלל? כלומר האם ניתן להשאיר שיער אך שלא יהיה גס ושיראה טבעי?
אם כן, כמה טיפול שכזה עולה לערך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול השיער בידיים
אורית בן יהודה07/12/2009היי:) ברוך הבא לפורום.
מספר טיפולים בודדים להסרת שיער ב IPL , יגרמו לשיערך לצמוח עדין יותר וטבעי. תקופת החורף היא אידיאלית בשבילך מאחר ובטיפולים אלו מגלחים את השיער וצמיחת השיער מדוללת מטיפול. לטיפול באזור זה תראה צמיחה אחידה ועדינה יותר ללא קרחות .
אין אפשרות לתת מחירים על גבי הפורום.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהערן07/12/2009
שלום אני בן 18.5 ושמתי לב שאני יוצא החוצה וקר אז האף ורק האף נהיה פתאום אדום מאוד וזה מאוד בולט. יש משהו שאני יכול לעשות כדאי שגם אם יהיה לי קר האף לא יהיה אדום?
גם אם כן יהיה אדום אז מה לעשות שלא יראו את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לערן
מימי שגב07/12/2009היי ערן,לא ידוע לי על תכשיר קוסמטי שיכול למנוע אדמומיות שכתוצאה מקור,אני מציעה שתכסה עם צעיף או כובע מיוחד לאזור הפנים,כובע גרב לדוגמא,אני מאמינה שזה יכול לעזור
בברכה מימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים באיזור המפשעה לאחר הורדת שיערמיכל06/12/2009
אני מורידה שיערות באיזור המפשעה (אני מורידה הכל), ותמיד יש לי שם פצעי עור באיזור שלא נעלמים להרבה זמן, קניתי קרם לאחר גילוח לאיזור המפשעה של פנטה, האם זה יעזור? האם יש משהו אחר שאוכל להשתמש בו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ש..
מיכל06/12/2009אני מורידה שיערות לא בגילוח אלא עם מכונה או שעווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים לאחר הסרת שיער
אורית בן יהודה07/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
מדובר בפולליקוליס - דלקת זקיק השערה.
נסי להשתמש בתכשיר בשם פוליסן - להשיג אצל קוסמטיקאיות, הוא אמור למזער את הבעייה באזור רגיש זה.
בהצלחה, אורית בן יהודה - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג אצל קוסמטיקאית..המלצה דחוף??א05/12/2009
שלום!
אני בת 25 ויש לי נטייה לפצעונים, נשארו לי צלקות מהתקופה שבה היו לי פצעים
לקחתי תקופה ראקוטן, וכיום רק יוצאים לי מדי פעם. הבעיה שיש לי נקבוביות מורחבות, ונשארו לי בכמה מקומות צלקות עדינו שמאוד מאוד מפריעות לי. אני מתחתנת השנה. והתייעצתי עם קוסמטיקאית שהמליצה על פילינג- לדעתי מדובר על שני טיפולים כאשר העלות היא כ1000 ש"ח. והיא אמרה לי שיש טיפול יותר יעיל שבהם מדובר על יותר טיפולים ואפילו על משחה מסויימת שאני אמורה לקחת הביתה?? עלות 3000 ש"ח. כיוון שאני לא ממש שמעתי על הקוסמטיקאית הזאת, המלצות ולא ברור לי עד כמה הטיפול יעיל כמו כן אני פוחדת לעשות נזק לפני החתונה, כמובן שאני אעשה טיפול כזה כמה חודשים מראש אבל בכל זאת.. וכיוון שזה לא זול , אני אשמח אם תוכלי לעזור לי בהמלצה על טיפול לצלקות קלות, או להסביר לי יותר על הפילינג שמבצעים אצל קוסמטיקאיות, ואם אפשר לקבל המלצה על קוסמטיקאית אמינה וטובה בראשל"צ או אשדוד במייל הפרטי אני אשמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל-א,
מימי שגב05/12/2009מזל טוב,פני אלי למייל אמליץ לך על שיטה טובה שיכולה לעזור לך בשיפור מרקם העור וללא סכנה
מנזקים ובנוסף על קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה
אין12/12/2009מימי שלום
הפנתי את השאלה למייל הפרטי שלך שמופיע פה באתר...אך לא קיבלתי תשובה
קיבלת את המייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
מימי שגב16/12/2009מצטערת לא קיבלתי את המייל שילחי שוב,חג שמח,מימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב
אין23/12/2009מימי שלום
שלחתי לך פעמים יכול להיות שיש לך בעיה במייל..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שמן/מעורב עם צלקותאור05/12/2009
שבת שלום,
אני בן 22
1.הייתי רוצה לשמוע על טיפולים/משחות וכו' שיכולים לעזור לטיפול בעור שמן.
עיקר הבעיה היא הנקבוביות הרחבות באזור הלחיים והמצב הלא נעים שיש לי הרבה שחורים.
2. אני סובל מפצעים אדומים אחרי הגילוח באזור הצוואר כל הזמן. בעבר טופלתי על ידי רופא עור במשחות עם סטרואידים כמו בטאקורטן וכו', הבעיה ששימוש לאורך זמן משנה את מרקם העור.
כרגע אני לא משתמש בכלום וכל הזמן יש לי פעמים אדומים שחלקם גם מתפתחים לפצעונים ומזדהמים.
אני מתגלח כל יום (בגלל העבודה וכו') עם ג'ל גילוח לעור רגיש והמצב אותו הדבר.
מה עושים? יש משחות או משהו?
3. סבלתי מאקנה בגיל ההתבגרות ונטלתי רואקוטן לפני שנים.
הבעיה שנשארו לי צלקות בעור, שקעים קטנים וגם כתמים.
זה מאוד מדכא ומעניין אותי לדעת אם קיים טיפול אצל קוסמטיקאית שניתן לשפר את המצב-
לשטח את העור או כל פעולה אחרת שתחליק את העור ותיפה אותו.
ניסיתי להשתמש ברטין A, אבל אמרו לי את אותו הדבר שברגע שמופסק את הטיפול העור יותר בעייתי.
יש לי נסיון עם מוצרי קוסמטיקה החל מהזולים ביותר וכלה ביקרים ביותר, ואף פעם לא ראיתי שנוי משמעותי.
אני משתמש כל יום בסבון פנים ועושה פילינג פעם/פעמיים בשבוע.
שאלות לא קלות ואני יודע שאין פתרון קסמים לכל החגיגה, אני רוצה להשקיע ומוכן להשקיע גם זמן וכסף, אבל אני חייב לדעת למה ולמי.
תודה מראש.
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית- נכנסתי לאתר שלך
אור05/12/2009ורציתי לדעת עם המכשיר שאתם מטפלים בו ELOS או הפילינג יהלום יכולים להשיג את המטרה ולחדש את העור?
זה מצב בעייתי שמוריד מאוד את הביטחון, ואני שעיקר עבודתי זה לעבוד מול אנשים ולהראות הכי יצוגי שאפשר מרגיש המון פעמים חוסר ביטחון בגלל זה, מאוד מתבייש בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטכנולוגיית אלוס לשיפור מרקם העור
אורית בן יהודה06/12/2009היי")ברווך הבא לפורום.
יש הרבה תכשירים בתחום הקוסמטיקה הרפואית שישפרו את מצב הפרשת החלב בעור כמו שלך הסובל מאקנה עם הרבה פחות גירוי מתכשירים רפואיים הנותנים בשילוב ניקוז הנקודות השחורות וטיפול תומך לאקנה תוצאות נהדרות.
עברת רבות בנסיון למגר את מחלת האקנה, כיום ישנו מכשור מתקדם החל מפוטותרפיה - אור כחול
טיפול הגורם לפעולה פוטוטוקסידית בחיידק הגורם למחלת האקנה P. ACNE ומונע התפרציות עתדיות בשילוב ועם תכשירים חדירים לעור וניקוז השומן העודף ניתן בהחלט להגיע לתוצאות יפות במיגור המחלה , זה השלב הראשון והחשוב מכל כדי למנוע הצטלקיות עתידיות.
בשלב מאוחר יותר או במקביל תלוי במצב העור ניתן לשלב טיפול בטכנולוגיית אלוס העובדת במקביל עם שני סוגי אנרגיה, אנרגיה אופטית ואנרגיית גלי רדיו כשאחת מעצימה את השניה עם מינמום פגיעה בעור החיצוני,. הטיפול משפר בצורה דרמטית פוסט אקנה כתמים וחוסר אחידות בעור, כמו כן גורם לשגשוג קולגן ואלסטין ובמשך הזמן נבנית רקמה חדשה ובריאה בתוך הדרמיס , רקמה זו נבנית סביב הנקבביות המורחבות ודוחקת את העור מסביב , משמעות הדבר שיפור במראה הנקביות הפעורות.- מדובר בסדרת טיפולים.
לגבי פילינג יהלום , לא נראה לי שיש מקום לשלב אותו בעור כמו שלך מאחר ומדובר בשיוף והדבר מעביר דלקת ממקום למקום.
במקרה כמו שלך יש לתת ראשית מענה לעור השמן ולאקנה ובהמשך ניתן לטפל בהצלחה במרקם העור, כמובן לאחר איבחון מקצועי.
טיפול מקצועי ישפר את עורך ובטחונך האישי- ביישנות ומתח מיותר מחריפים את מצב האקנה וחבל.
מקוה שעזרתי,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
אור06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לצמיתותנופר05/12/2009
שלום אורית,
אמי בת 50 ומעוניינת בהסרת שיער לצמיתות באזורים בית שחי, רגליים מפשעות ובגב התחתון...
שאלותיי הן:
1. איזו שיטה/מכשיר הכי מומלץ להסרת שיער לצמיתות במקומות אלו ללא כאב ?
2. האם שיטה זו מורידה גם כן שיער לבן ?
3. האם הסרת השיער חייבת להיות רק על ידי אחות או קוסמטיקאית פארא רפואית ?
4. כמה אחוזיי הצלחה יש למכשיר/שיטה ?
אודה על תשובותיך
נופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לצמיתות,נופר
מימי שגב05/12/2009היי נופר,הסרת שיער לטווח ארוך מומלצת ע"פי איבחון סוג השערה וע"י כך אפשר להמליץ על השיטה המתאימה לאימך,במידה והשערות במקומות שציינת כהות אפשר להתחיל בלייזר ובהמשך לשלב עם ipl במידה וקיימות שערות לבנות אפשר לשלב את הסלקטיפ פרו{טכנולוגיית אולטרא סאונד שמתאימה לאזורים קטנים ומטפלת בשערות לבנות ופלומתיות},לשאלתך את הלייזר מפעילות טכנולגיות רפואיות או רופאים,את שאר המכשירים קוסמטיקאיות.
אחוזי ההצלחה מאוד אינדיווידואלים ממטופל למטופל אין תשובה מדוייקת,על פי רוב יש תוצאות משביעות רצון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- NG clinicקארין03/12/2009
שמעתי על המשחה NG clinic שקוסמטיקאית מורחת לאחר הוצאת שיער מהשורשלעיכוב הצמיחה,האם זה יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NG clinic
אורית בן יהודה03/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
משחות לעיקוב צמיחת השיער היו כבר לפני שנים כמו ליידי 2000 וכמו שצצו כך הם נעלמו.
חשוב לציין שברפואה יש קרם הנקרא וניקה במרשם רופא המעקב את צמיחת השיער תכשיר זה נבדק ואכן מעקב את הצמיחה - לא גורם להסרת שיער.
NG clinic זה מוצר קוסמטי שנכנס לאחרונה לשוק , אין מספיק נסיון עם התכשיר לדעתי מי שמעוניינת לטפל בשיער ייתר (לעקב צמיחה) באמצעות תכשיר מריחה כדי שתפנה לרופא עור לקבל
מרשם לוניקה - יותר אמין עם נסיון ארוך- וניקה יצאה לשוק כמשחה רפואית לעיקוב צמיחה לאחר ששימוש בחומרים הפעילים בה למטרות רפואיות אחרות הראה עיקוב צמיחת השיער וכמו במקרים רבים ברפואה , הדבר יושם לשימוש אסטתי - במרשם רופא בלבד.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מעוניינת
יעלי08/12/2009רכשתי את הווניקה היא עולה 200 ש"ח והשתמשתי בה פעמיים אם את מעוניינת לקנות אותה אז תרשמי לי בפורום תשובה ואמכור לך ב 160 ש"ח ביי
נ.ב אני לא מעוניינת במשחה כי אני לא מתמידה במריחה ותמיד שוכחת אז חבל לי שתהיה פה ניסיתי להחזירה בסופר פארם אך אין החזרים אחרי קנייה וזה לפני שפתחתי אז אם תרצי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערות חודרניות.נטלי01/12/2009
היי.
בכל פעם שאני מסירה שיער, השערות צומחות לי מתחת לעור ויוצרות פצעונים.
עברתי כמה טיפולים של הסרת שיער לצמיתות, אך עם תוצאות מבהילות(הופיעו לי כמויות של פצעונים שעברו רק לאחר שלושה חודשים), לכן החלטתי להפסיק עם הטיפולים.
לעולם לא הלכתי לקוסמטיקאית שתסיר לי שיער באמצעות שעווה, בעבר תמיד הייתי מסירה בעצמי. יכול להיות שאם הייתי נגשת לקוסמטיקאית הבעיה הייתה נפטרת?, האם הסרת שיער בשעווה ע"י קוסמטיקאית יכולה למנוע את הופעת הפצעונים?
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיערות חודרניות.
אורית בן יהודה02/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום
הסרת שיער עי" קרן אור IPL/לייזר פותרת את בעיית הפוליקוליטוס - דלקת זקיק השערה,נשאלת השאלה האם הגילוח נעשה בסכין חד פעמית? והאם כל השיער נשר כשבועיים לאחר הטיפול? כך זה צריך להיות כשהתהליך מבוצע ביסודיות ובמקצועיות, במקרים כזה לא אמורים להיות פצעונים שמקורם בזקיק השערה משום שהשיער נושר ומדלל מטיפול לטיפול.
כמי שסובלת מדלקתת זקיק השיערה , גם הסרת שיער בשעווה עלולה לגרום לך לפצעונים, רצוי שתנסי על אזור קטן ותרכשי תכשיר בשם "פוליסן" המונע ומטפל בתופעה - גם בשערות חודרניות גם ללא קשר לטיפולים.
יתכן ותהליך הסרת השיער שעברת לא התבצע במקצועיות, אפשרות נוספת ונדירה מאוד היא רגישות לקרני אור, במקרה זה יש אדמומיות מציקה ומגרדת בזקיקי השיער שטופלו, אך התופעה חולפת לאחר שבוע מקסימום ואם טיפול מתאים תוך יום יומיים- שוב, תופעה נדירה.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראטין Aparent01/12/2009
אני בת 32. שמעתי מרופאי עור מובילים בתחומם שבגיל שלי רצוי להתחיל להשתמש באופן קבוע בראטין A לעיכוב הזדקנות העור. לעומת זאת הקוסמטיקאית שלי שהיא רפואית ממש סולדת מן החומר וטוענת שהעור מתמכר אליו וכל עוד אני משתמשת בו העור ייראה נהדר וברגע שאפסיק העור ייראה גרוע מכפי שהיה נראה ללא הייתי משתמשת. בכל זאת קניתי את המשחה בריכוז של 0.05% שרופא עור נתן לי וזאת בעקבות שהעור שלי כבר מכיא משחות מסוג זה בגלל פיגמנטציות הריון למינהן.
אשמח לשמוע את שעתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראטין A/ רטינול
אורית בן יהודה01/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
רטין A הוא חומר טוב לעיכוב הזדקנות העור , אם כי אני לא ממליצה להתשמש בו באופן קבוע מאחר והוא גורם לרגישות של העור ולריבוי כלי דם בפנים - קופרוז בשימוש ממושך.
ישנם כיום תכשרים נהדרים על בסיס חומצות שבשילוב עם חומרים המכילים רטינול שהוא נגזרת של רטין A ואינו גורם לקופרוז מביא לתוצאות נהדרות בעיקוב תהליכי הזדקנות , יש לזכור העור מתרגל לרטינואידים (רטין A , רטינול) לכן חשוב לשלבו יחד עם חומרים קרטוליטים - תכשירים המכילים חומצות כפעמיים שלוש בשבוע.(את הרטינול פעמיים שלוש)
חשוב להוסיף לטיפול נוגדי חימצון בשעות היום וחומצה הילהרונית , גם להם חלק חשוב בעיקוב תהליכי הזדקנות שיפור ומיצוק העור ,הרטינואדים גורמים לשגשוג ותיקון קולגן ואלסטין בדרמיס, ננוגדי החימצון מתקנים נזקים של רדיקלים חופשיים והחומצה ההילהרונית היא חלק חשוב בטיפול מאחר וכמו הקולגן והאלסטין גם כמותה יורדת עם הגיל.
יש להבין את תהליכי ההזדקנות , לדעתאלו חומריפ כמותם יורדת בעור עם התקדמות הגיל עם ולהתאים טיפול משולב כדי להשיג תוצאה מקסימאלית, יש לציין שכיום תכשירים רבים נבדקו קלינית ושלוב מתאים בהחלט תורם למיצוק העור ושיפורו.
החשוב ביותר הוא להקפיד על מריחת קרם הגנה משמש מספר פעמים ביום.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאוריתטלי01/12/2009
אורית שלום
התחלתי להשתמש בקרם רניו של ביופור, התחלתי שבוע שעבר פעמיים בשבוע. אתמול כנראה שמתי יותר מידי חומר והפנים ממש שורפות לי. יש לציין שאני שמה מסכה מרגיעה עם הרניו
האם להפסיק את השימוש?או שזה תגובה נורמלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
אורית בן יהודה01/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
לעת עתה הפסיקי עם הרניו, רצוי למרוח קרם מרגיע ומשקם כמו ויטה מורפן או בפנטן +- להשיג בבתי מרקחת, כשהעור ירגע, לחזור בהדרגה ובכמיות קטנות מאוד לטיפול ברניו, חשוב ל"הקשיב" לעור בשימוש בחומרים פעילים במיוחד בתחילת הטיפול , וגם עם הגירוי הוא מקומי לההרגיע את המקום ואז לחזור לשימוש עד להתרגלות לתכשיר.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)