מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוק לקריזוטיניב לטיפול בסרטן לבלברועי22/07/2016
מבקש את עזרתכם,
אמי חולה בסרטן הלבלב עם הגברה בחלבון MET, קריזוטיניב יכול לעזור לה מאד.
התרופה אינה כלולה בסל התרופות למעט לחולי סרטן הריאה.
מעוניין לקנות אם למישהו נשאר או יש עודף, בבקשה תצרו עמי קשר, זה דחוף מאוד!
????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לקריזוטיניב לטיפול בסרטן לבלב - תגובה
פרופ' חובב נחושתן26/07/2016תפנה אלי אין לי קריזוטיניב אבל אולי אני יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח ליצור איתך קשר
רועי26/07/2016פרופסור נחושתן
תודה על התגובה, מה הדרך הכי טובה לפנות אליך? אשמח לשלוח לך את בדיקת ה-GPS שלה ולשמוע את דעתך
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת ctDNA יכולה לגלות את כל סוגי סרטן הריאות ?אורן גולדברג29/06/2016
שלום, יש לי שאלה לרופאים בפורום. לקרובת משפחה שלי גילו כתם בריאות, הרופאים בטוחים שזה סרטן ורוצים לבצע ביופסיה בהרדמה כללית דרך החזה (לאחר שביצעו ברונכוסקופיה וקיבלו תשובה שלילית). מאחר שקרובת המשפחה שלי היא אדם מבוגר וחולה רציתי לדעת אם ניתן לבצע במקום בדיקת ctDNA והאם הבדיקה מגלה את כל סוגי סרטן הריאות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בדיקת ctDNA יכולה לגלות את כל סוגי סרטן הריאות ? - תגובה
פרופ' חובב נחושתן26/07/2016עדין הבדיקה לא מחליפה את הפתולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיטרודה לחולה copd - דעתך..........יואל29/04/2016
שלום, אני חולה גרורתי בן 75 (מפושט ב 2 הריאות) לאחר טיפול בכימותרפיה וטיפול ממושך מוצלח באווסטין. חולה COPD קשה (30% תפקוד ריאות), לאחר התלקחות אחרונה (לאחר קבלת אלימטה) חלה החמרה בנשימה שלי וכעת מחובר לחמצן 24 שעות כולל סטרואידים. לפני האירוע האחרון האונקולוג הציע קיטורדה ועכשיו אומר שתופעות הלוואי של התרופה עלולות להיות קשות לחולה COPD כמוני (דלקת ריאות). בנתיים אני ללא טיפול האם לא כדאי לתת קיטורדה? קראתי הרבה על התרופה אשמח לשמוע את דעתך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיטרודה לחולה copd - דעתך.......... - תגובה
פרופ' חובב נחושתן11/05/2016קיטרודה לא כל כך יעילה אם נותנים כמות משמעותית של סטרואדים
הסכנה בקיטרודה הינה אכן פנוימוניטיס כלומר סוג של דלקת ראות לא זיהומית
ולכן אני מבין את הרופא
אבל אם אין אפשרות אחרת אפשר שוב לדון בכך עם הרופא
שרואה אותך ויכול להתרשם לגבי סכנת הטיפול
כאשר אם הסטרואידים במנה גבוהה לא נראה שיש טעם לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מקבל 10 מג סטרואידים ביום
יואל12/05/2016האלטרנטיבה לא לטפל כלל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מקבל 10 מג סטרואידים ביום - תגובה
פרופ' חובב נחושתן12/05/2016זו כמות סטרואידים שנחשבת שעדין מאפשרת מתן קיטרודה
לא יודע אם מישהו בדק מה הכמות שמזיקה לתגובה ומה לא
אבל בכל אופן עשרה מג פרדניזון עדין נחשבת ככמות קטנה יחסית
אם כי עדיף כמובן לנסות להוריד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנשום חומר מסוכן לבריאות ולריאותמושתל כבד20/04/2016
שלום רב,
הייתי במקום עבודה והיו חותכים לוחות שיש בהם חומר של אסבסט שזה חומר מסוכן.
האם לנשום חומר כזה חד פעמי מסוכן לבריאות?
או שהחשיפה לאסבסט לאורך שנים מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנשום חומר מסוכן לבריאות ולריאות - תגובה
פרופ' חובב נחושתן11/05/2016בעיקר חשיפה לאורך שנים
אבל גם פעם אחת בסבירות מאד נמוכה עלולה להיות מזיקה
כדאי בנושא הזה להתיעץ עם רופא ראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידולי עור או יבלות באיזורי גוף שונים ,והדבקהיעקב24/03/2016
שלום ד'ר
הערב הייתי עם חברים,ושם פגשתי מישהו שאני מכיר הייטב, שבעבר סיפר לי שיש לו סוג של סרטן עור, המיתבטא בהופעת גידולי עור או יבלות, שמידיי פעם מסירים לו אותם בניתוחי עור כירורגים,אינני יודע אם יש לו מחלת יבלות וירליות או סרטן עור, מה שוודאי זה המראה של יבלות ,גידולים קטנים בכל מיני מקומות אצלו כולל בידיים, הוא לחץ לי הערב ידיים, לא היה לי נעים שלא לתת לו יד, העיניין הוא שהייתי חייב מיד אחרי זה לקחת כדור ללחץ דם, כך שעם אותה יד פתחתי את כיסוי האלומיניום של הגלולה, ובלעתי את הכדור, האם קיימת אפשרות אפילו נמוכה שהגידולים האלה או היבלות במידה והן וירליות או מדבקות, האם עשויות עם הזמן להיתפתח אצלי או בגרון או בקנה הנשימה או בוושט, איזה שהם נגעים או יבלות או גידולים לאחר אותה נגיעה ביד של האיש, איך אוכל לדעת, או ניתן לדעת, אם ישנה הדבקה? , האם יכולים להופיע נגעים פנימיים כמו שהם מופיעים אצלו חיצונית? יש אפשרות כזו של הדבקה?אם זה מגורם ויראלי, או אולי גידולי אחר,או בכלל? יש נגעי עור על כפות הידיים שהם מדבקים ויכולים גם ליצור נגעים פנימיים, בסיטואציה כפי שתיארתי? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידולי עור או יבלות באיזורי גוף שונים ,והדבקה - תגובה
פרופ' חובב נחושתן24/03/2016הסיכוי לכך מאד קטן
השאלה מתאימה לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא ריאתי בסיטי אורוגרפיה . מה לעשות ?ענת15/03/2016
לרופא שלום. עקב בעיה אורולוגית עשיתי סי טי אורוגרפיה . נאמר שם כי בסיסי הראות תקינים פרט לפס פיברואטלקטטי באונה האמצעית בגודל 2.31 ס"מ, חדש מהבדיקה הקודמת. בהמלצה כותבים: עקב הצללה פסית שהוא קרוב לודאי מדובר בשינוי פיברואטלקטטי, כדאי לשקול סי טי בית חזה בעוד שלושה חודשים בקרינה נמוכה .
1)האם ממליץ לעבור סי טי חזה ?
2)האם אין סכנה מקרינה של סי טי חזה מעט זמן לאחר קרינה של הבטן
אני בת 61, בריאה בדרך כלל ולא מעשנת . תודה הרבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא ריאתי בסיטי אורוגרפיה . מה לעשות ? - תגובה
פרופ' חובב נחושתן24/03/2016עקרונית הסכנה בסיטי חזה בקרינה נמוכה קטנה ודומה למספר צילומי חזה
ראו הצללה חשבו שלא מדובר בסרטן אבל רוצים לודא את הנושא בעזרת סיטי נוסף
זו שאלה בעצם לרנטגנולוגים אבל על פניו המלצת המומחים נראית הגיונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול כימותרפי לאחר ניתוח בממצא predominant solidמרים09/02/2016
שלום רב,
אבי, בן 62, עבר לאחרונה ניתוח כריתת אונה עקב אדנוקרצינומה בגודל 2.2 ס"מ.
בהתאם לתוצאות הבדיקה ההיסטופתלוגית, לא הייתה מעורבות לימפתית, והגידול היה
predominant solid
האונקולוג אמר שאין צורך לעשות כימותרפיה לאחר ניתוח, מקום בו הגידול מתחת ל - 4 ס"מ.
האונקולוג לא התייחס לעובדת היות הגידול predominant solid - אשר בהתאם למחקרים שקראתי, הינו סוג גידול אלים אשר מחייב לעתים כימותרפיה אדג'ובנטית.
מאחר ועדיין מכונן בי פחד שאנחנו מפספסים משהו, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ולהבהיר (עקרונית) מהו הפרוטוקול הטיפולי במקרים מהסוג הזה? האם, אכן, היות הגידול יpredominant solid מהווה שיקול בקביעת טיפול כימותרפי לאחר ניתוח?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול כימותרפי לאחר ניתוח בממצא predominant solid - תגובה
פרופ' חובב נחושתן22/02/2016אם אינך בטוחה באונקולוג פני לאונקולוג אחר
תלוי גם בגרייד של הגידול חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול קו ראשון סרטן ריאה- קיטרודה או כימומיכאל01/02/2016
אבי אובחן לפני כחודש עם סרטן ריאות גרורתי אדנוקרצינומה NSCLC.
ביצענו בדיקה בארה"ב אשר הראתה תשובה חיובית לגבי PDL1.
בימים הקרובים נקבל מיפוי גנטי מלא.
כעת לפני ההחלטה על תחילת טיפול, האם כדאי לנסות את קיטרודה כקו ראשון? או ללכת לכימו?
להבנתי, קיטרודה יעילה פחות לאחר כימו, עקב הפגיעה במערכת החיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קו ראשון סרטן ריאה- קיטרודה או כימו - תגובה
פרופ' חובב נחושתן22/02/2016התשובה היא - פשוט לא ידוע לגמרי
יתכן בהחלט שכמותרפיה מורידה מיעילות קיטרודה לפחות אצל חלק מהחולים בגלל
הרג אפשרי של תאי דם לבנים מסוימים
יחד עם זאת כמותרפיה לעיתים גם מגדילה את התגובה האימונית לגידול בכך שהורגת גידולים ומביאה בחלק מהמקרים להצגה שלהם למערכת החיסון
( האיש שפירסם רבות בנושא הוא guito kraemer (
ולכן כיום איננו יודעים את התשובה שכנראה תהיה גם שונה אצל חולים שונים
כיום יש בארץ נסיונות קליניים שבהם משווים סוגים שונים של טיפולים אימונותרפיים
מול כמותרפיה בקו טיפולי ראשון או מוסיפים לכמותרפיה לחלק מהחולים טיפול אימונותרפי
הנסיונות נעשים בכל המרכזים הגדולים ואולי כדאי לאביך להשתתף באחד מנסיונות אלו שדרכם ניתן לקבל תרופה אימונית כבר בקו ראשון
חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות
מיכאל01/03/2016רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבשולה28/01/2016
לאחר צילום חזה הרופאה המליצה לי לעבור בדיקת c.t. ובמכתב הסיכום נרשמו הממצאים הנ"ל הסננה בצפיפות מט, יתכן ומבטאת שריד של תסנין ריאתי , קשרית שטיבה אינו ברור ומאפייניה יחסית אגרסיביים ב _ rul
אודה לך אם תחזרו אלי בהקדם האפשרי אני מאוד מודאגת בקשר לממצאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
פרופ' חובב נחושתן22/02/2016כדאי לבצע את הסיטי מקוה שכבר ביצעת ואז לקבל הערכה לגבי המצב חובב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפה כואבות ונפוחותאור25/01/2016
שלום ד"ר
אני בת 57 לפני 4 שנים עברתי ניתוח כריתת אונה תחתונה בריאה שמאל לאחר סרטן ריאה מאז במעקב.
לפני מס חודשים החלו כאבים בבית שחי שמאל ונפיחות, בus בלוטת לימפה בגודל 1 ס"מ לא חשודה.מאחר והמשיכו הכאבים הופנתי לpet ct ואילו התוצאות
בבדיקה הנוכחית אין לראות ממצאים היפרמטבולים פוקלים ברורים באיזורי הגוף שנבדקו. ללא עדות לתהליכים וויאבילים בראות דו צדדי. עפ"י הct הודגמו שינויים פוסטניתוחיים בריאה משמאל. קשריות לימפה אחדות פחות מ-1 ס"מ במיצר ללא קליטת יתר בתוכן. אין עדות לממצאים היפרמטבולים פוקלים בכבד באדרנלים ובשלד. כבד במרקם שומני.לסיכום: ללא עדות לתהליך היפרמטבולי באזורי הגוף היכול להעיד על פעילות המחלה השאתית בעלת avidity ל- fdg
לקורלציה קלינית והמשך טיפול מעקב וביקורת לפי הצורך
אודה לך על הפיענוח וההסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות לימפה כואבות ונפוחות - תגובה
פרופ' חובב נחושתן22/02/2016לפי הבדיקה אין גידול אבל
לא ברור לי כמה הגידול בכלל קלט בפט
אם הכאבים ממשיכים והבלוטה נימושה מציע לדון עם רופא אונקולוג
על ביצוע ביופסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופדיפואתי טריסטר18/01/2016
יש לי גדול קטן בריאה ואני לפני נתוח האם כדאי לדחות ולנסות את התרופה אופדיבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופדיפו - תגובה
פרופ' חובב נחושתן22/02/2016יש כיום ניסיונות קליניים שבהם אם הגידול מעבר לגודל מסוים
מוסיפים תרופה דומה מאד לאופדיבו לטיפול משלים לאחר הניתוח חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התשבי 20 חיפהאיראני20/12/2015
שלום
אבי בן 75 נתגלה במרץ שנה שעברה שיש לו סרטן ריאה תאים קטנים עם גרורות בעצמות ובכבד
הוא עבר סדרה של טיפולים כימותרפיים ולאחר מכן הצילומים והבדיקות העידו שלא קיימים ממצאים בעקבות זאת הוא קבל הקרנות לאזור הראש והחזה וסיים את ההקרנות באוקטובר
נקבע לו צילום ב15.1
לאחר הטיפול בהקרנות הוא ירד במשקל כ-10 קילו
שלשום היה לו חום והוא ניגש לבדיקות והייתה עדות לכך שיש לו דלקת ריאות והתחילו טיפול אנטיביוטיקה
האם ניתן בשלב זה לעשות בדיקה כדי לודא שזה לא חזרה של המחלה?
מה צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשבי 20 חיפה - תגובה
פרופ' חובב נחושתן22/12/2015על מנת ל זהות אם יש חזרת מחלה ניתן לבצע סיטי כמו כן ניתן לבצע בדיקת סמן גידול
( אם היה מעקב סמן גידולי קודם לכן) וחשוב מעקב אחר מצב הראש
על כל אלו בדכ חוזרים אחרי טיפול בדלקת ראות
והכל לפי הוראות רופא מטפל
חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשרית בראיהסרגיי16/12/2015
שלוםרב!
אני בן 50, לראשונה ביצעתי בדיקת CT עקב בלוטת לימפה מוגדלת במפשעה ימינית ונמצאו בנוסף לשינויים בבלוטה הנ"ל ובהרמונית גם קשריות פלוירולית בקוטר 4 מ"מ במרכז ראיה יחמינית (כתוב אין עדות תסניני או תפליט פליורלי).
מה זה אומר? האם יש צורך לבדיקה נוספת בנוגע לזה?
יש לציין שאין שום קליניקה למחלת ראיות או כד' .
תודה.
בכבוד , סרגיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשרית בראיה - תגובה
פרופ' חובב נחושתן22/12/2015יש רופאי רנטגן מומחים לנושא של קשריות בראה
רצוי שאחד מהם יבדוק קשרית זו
בדכ גודל של 4 ממ אינו גדול ודורש מעקב בלבד
אבל רצוי מאד שיבדוק זאת מומחה בתחום חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום ריאותחן29/11/2015
שלום רב
עשיתי צילום גב ורציתי לדעת עם צילום ריאתי תקין ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום ריאות - תגובה
פרופ' חובב נחושתן22/02/2016לרופא מומחה לרנטגן לא אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורום סגור ??????????2222215/11/2015
האם הפורום זה סגור ????????????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום סגור ?????????? - תגובה
פרופ' חובב נחושתן22/02/2016מודה שלא עניתי זה זמן
חזרתי לפעול
אם כי איני עונה תוך יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)