מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזרשוש01/05/2012
שלום,
ברצוני לברר אם לייזר הוא חודר לזקיק השערה ומשמיד אותה,האם יש סיכונים נוספים בשימוש בלייזר נזק לאיברים פנימיים או פגיעה אחרת?
לייזר=קרינה,האם זה בטוח להסרת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר - תגובה
ד''ר אכי פרידמן05/05/2012יעיל ובטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש אחרי טיפול iplלבנת22/04/2012
אני קוסמטיקאית כבר כמה שנים ובמסגרת העבודה מטפלת בטיפולי ipl. בחודשים האחרונים אני נמצאת בחדר סגור של טיפולי ipl לעיתים גם 6-7 שעות עם / בלי הפסקות בכלל. שמתי לב שכל התקופה הזו אני סובלת ממגרנות קשות וכאבי ראש תמידיים וחייבת כדורים כדי להעביר את הכאב ( יוםיומיים אחרי הכל חוזר חלילה). האם לדעתכם עלול להיות קשר כלשהוא בין הדברים? חייבת תשובה בדחיפות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש אחרי טיפול ipl - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012יתכן ויש קשר הבזקי האור יכולים להוות טריגר למיגרנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיליניג לייזר עמוקנועם20/04/2012
שלום
רציתי לדעת האם אפשר לבצע פיליניג בלייזר עמוק 3 חודשים אחרי ראוקוטן או שצריך לחכות 6 חודשים ומה ההבדל בין פיליניג כימי עמוק לבין פיליניג לייזר עמוק לגבי צלקות אקנה? והאם תוצאותיו של פיליניג לייזר עמוק טובות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיליניג לייזר עמוק - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/04/2012בדכ מומלץ לחכות שישה חודשים ניתן להגיע לתוצאות טובות בלייזר ואולם לעיתים מדובר על יותר מטיפול אחד בפילינג כימי עמוק יש צורך בטשטוש -הרדמה כללית ואשפוז למשך 24 שעות עם החלמה ממושכת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעיםדן17/04/2012
שלום
יש לי נגעים סביב העיניים, שאם הזמן גודלים, רציתי לדעת אם יש טיפול,
ואם כן מהו הטיפול, והיכן.
תודה,
מצ"ב תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012התמונה אינה ברורה יתכן ומדובר בסרינגיומות מומלץ לפנות לרופא עור ניתן להסיר בלייזר ואולם הנגעים יכולים לחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרהנועם13/04/2012
אתמול גדל לי פצע קטן התעצבנתי וקילפתי אותו ואז לקחתי טונר לעור שמן שאני מישתמש בו כבר הרבה זמןן ושמתי בצפר גפן והספגתי חזק על הפנים למשך 4 דקות שהורדתי אותו ניהיה לי כוויה כמו שטף דם גדולל אל הלחי בגודל מטבע חצי שקל ואפילו מייקאף לא עוזר לטשטש אותו איך אני יכול להוריד אותו בצורה הכי מהירה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/04/2012קשה לחוות דיעה ללא בדיקה מומלץ שתיפנה לרופא עור בנתיים אפשר למרוח קרם ביאפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהנועם09/04/2012
שלום
התי צריך לעשות פיליניג כימי עמוק אבל בגלל שאני מנתגייס עוד 5 חודשים אני לא יוכל לבצע את הטיפול כי אני חודש אחרי נטילת ראוקוטן
אני צריך להתחיל השבוע טיפולים אבל אני מיתלבט בין שני טיפולים שאולי אתם מכירים מהניסיון שלכם
הראשון הוא הדרמרולר אצל רופא מומחה והוא אמר שזה מעודד עור חדש ומעלים את השקעים והחורים וגם התכמים האדומים
והטיפול השני הוא גלי רדיו חדשני RF
אבל שני הרופאים אומרים ששלהם יותר טוב היתי רוצה לקבל המלצה מימכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/04/2012בשלב כה מוקדם לאחר סיום ברואקוטן איני חושב שנכון לבצע איזה מבין הטיפולים. כדאי לדעתי להמתין לפחות 6 חודשים מסיום הרואקוטן ולקחת בחשבון כי יש להיזהר משמש כחודשים נוספים לאחר סיום הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפניםנועם03/04/2012
שלום
אני לקחתי רקואטן לפני שלוש חודשים הפצעים עברו ונישאר טיפה כתמים אבל מה שפריע לי זה החורים שזה הצלקות שנישארו חורים עמוקים ולא מעטים בשתי הלחיים ובין הגבות ובלילה אפשר להסתיר אותם אם טיפה מייקאפ אבל ביום בשמש רואים אותם ממש ואי אפשר להסתיר את זה אני כבר לא יודע מה לעשות ומדוכא מאוד מאוד מזה רציתי לעשות פיליניג כימי עמוק אבל אמרו לי שצריך לחכות חודשים מנטילת ראוקוטן ואמרו לי שיכול להיות שזה יעשה לי פני חרסינה כאילו אני עשוי אז מה לעשות אי אפשר לחיות אם הדבר אני מחפש טיפול שיוריד לי את זה לגמרי מהפנים כי אני לא יכול להיסתכל על עצמי במראה ביום וגם בלילה בלי מייקאפ אני מתגייס עוד מעט ולא יוכל להשים מיי קאפ וזה מוריד לי לגמרי את הביטחון מה לעשות איך ממשיכים חייב תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/04/2012יש להמתין לפחות שישה חודשים לאחר סיום הטיפול ברואקוטן וניתן להשיג שיפור לעיתים עיי סידרת טיפולים בלייזר או גלי רדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרה בלייזר לגברמשה25/03/2012
אני בן 45 נשוי עם 2 ילדים בריא וללא כל מחלות ומציין זאת כי אולי זה חשוב.
שאלתי היא:
אני רוצה להסיר שיער בכל איזור המפשעה ובאשכים ע"י לייזר או ע"י פעולה אחרת.
ניסיתי עם מכונת גילוח ואומנם הצלחתי אך ממש נפצעתי.
האם טיפול בלייזר מסוכן לגבר באיזור זה?
האם בכלל ניתן לעשות זאת?
האם יש מכונים באיזור הצפון שמתמחים רק בגברים ובפעולה זו?
מה עוד יש חוץ מלייזר שלא כואב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרה בלייזר לגבר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/03/2012ניתן להסיר שיער באם הוא כהה בקרן אור או לייזר באזור המיפשעה ואיבר המין יש להזהר מכויה מקומית מומלץ שהטיפול יתבצע לאחר יעוץ רפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרהנועם24/03/2012
שלום
סימתי רואקוטן לפני חודש אחרי 8 חודשים קשים מאוד ואני חיייב לבצע פיליניג כימי עמוק ישלי בכול הפנים צלקות קשות שהם כמו חורים וכתמים חזקים הכתמים פחות מפריעים לי אבל הצלקות חזקות אני לא יוצע בגלל זה בחיים בשמש וגם שאני שם מייקאפ או שאני משוזף זה לא עוזר זה מעלים לעין את הכתמים אך לא את הצלקות היתי במשך שמונה חודשים בדיכאון קשה לא יצאתי מהבית ואכשיו אמרו לי שאני צריך לחכות 6 חודשים בשביל לבצע פיליניג כימי עמוק ואני לא יכול לחכות אני לא יצליח להיסתגר עוד 6 חודשים אני מפחד להישתגע וגם אני דחיתי את הגיוס ואני לא יכול לידחות עוד מה יקרה אם אני יעשה פילייניג כימי עמוק אחרי חודשים בימקום 6 ולמה חייב לחכות 6 חודשים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב עזרה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/03/2012רואקוטן פוגע בריפוי פצע וההשפעה נשארת גם חודשים לאחר סיום הטיפול ומאחר ופילינג כימי עמוק הינו סוג של כויה כימית מומלץ להמתין שישה חודשים ולהבטיח שהריפוי יהיה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים מומלציםמישל16/03/2012
שלום רב,
אני בת 23 ויש לי נימי דם מורחבים בפנים כתוצאה מכך גם אדמימות.
שאלתי היא, כמה עולה טיפול יחיד בלייזר להעלמת נימי דם בכול הפנים?
ומה ההבדל בין מכשיר ה VBEA ללייזר KTF? ואיזה מהם יותר יעיל ובטוח לשימוש ומופחת תופעות לוואי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים מומלצים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן21/03/2012המחירים משתנים. המכשירים יעלים כמידת שליטתו של הרופא המטפל בהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בפנים ובעורףאוריאל15/03/2012
שלום, שמי אוריאל אני בן 20. מעוניין לבצע הסרת שיער לצמיתות כדי שתהיה לי "מסגרת" לתספורות - שאני ייראה מסופר ואסתטי תמיד (אני רוצה לעשות הסרת שיער בזקן כדי שתהיה לו צורה מסודרת תמיד, מעל האוזניים ובעורף - בקיצור להיראות מסופר תמיד) איזו שיטה הכי מתאימה לי? סיימתי לא מזמן טיפול אנטיביוטי בפצעי בגרות (מינוציקלין 50 מ"ג ורטאויט 0.25). בנוסף לכך יש לי עור רגיש. האם יכולים להיות לי כוויות מהסרת השיער? יש טיפול כלשהו שלא יעשה כוויות? אני עושה הסרת שיער חד פעמית ויורד לי השיער או שאני צריך לתחזק את ההסרת שיער כל תקופה מסוימת? כמה זה אמור לעלות בערך ואיזה מכון בארץ הוא הכי אמין ואיכותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בפנים ובעורף - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/03/2012יש לשקול טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער לבןקיפי12/03/2012
בנו הצעיר של בן זוגי רוצה להוריד מהכתפיים את השער הוא בן 21 ומתלונן שזה מפריע לו חברתית. על מי אתם הייתם ממליצים?..תודה רבה תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער לבן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט19/03/2012מומלץ לפנות במידה ואתם חברי קפח כללית למרפאות כללית אסתטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בעוראורח08/03/2012
שלום רב,
בת 35
מה יכול לסייע בפצעים בפנים בזמן מחזור?
בנוסף, ישנם מספר כתמים בעור שנוצרו כתוצאה מנגיעה (מיותרת) בפצעים
כך שנשארו סימנים לאחר שהפצעים "נעלמו"
בעיקר במצח
מה ההמלצה בבקשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בעור - תגובה
ד''ר אכי פרידמן21/03/2012יש מספר רב של תכשירים בשימוש מקומי שעשויים להיות מועילים. עליך לנסות אחדים מהם עד שתמצאי את המתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור מיכאל שוחטנועם04/03/2012
תודה על התשובה
ורציתי לדעת האם גם טיפול של פילינג כימי בינוני יעזור לצלקות אקנה וכתמי אקנה אדומים
ואני אחרי 20 יום של ראוקוטן מתי המינימום זמן שאני יוכל לבצע את הטיפול והבעיה שלי היא שמש כי אני עוד מעט מתגייס אז כמה זמן אסור בכלל להיחשף וכמה זמן יהיה אפשר להיחשף אם מקדם הגנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור מיכאל שוחט - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/03/2012קשה לחוות דיעה ללא בדיקה בדכ פילינג בנוני אינו מספק בצלקות אקנה ויש להמתין לפחות שלושה חודשים לאחר סיום טיפול ברואקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה לאחר הסרת שיערלירון04/03/2012
שלום, אני מסירה שיער במכון הכי יקר והכי מוכר. לאחר הטיפול השלישי נותרו לי כוויות ולאחר שעברו הכוויות נותרו לי כתמים לבנים ונוראיים בידיים וברגללים שאינם עוברים.עברו כבר חמישה חושדים ואני מאד חוששת מאחר שאוטוטו מגיע קיץ ואין סיכוי שאלבש בגדים קצרים עם כתמים כאלו. האם זה אמור לעברו? איך אוכל לדעת? וכמה זמן יקח לזה לעבור? חשוב לציין, כי כרגע אני בהריון וכל הזמן טרודה מזה.מחכה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה לאחר הסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/03/2012קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית באם אין שינוי באיכות העור כלומר לא מדובר בצלקות הפיגמנט יחזור אולם התהליך יכול להמשך עד שנה ויותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמטציה לאחר הסרת שיער
לירון26/03/2012היי,
תודה רבה על תגובתך. בהמשך לתגובתך, איך אוכל לדעת אם מדובר בצלקת? לדעת מדובר בפיגמנטציה אבל הפיגמנטציה היא יותר לבנה (רבה יותר) מהעור עצמו שלי. עדיין זה ישוב להיות כמו שהיה לפני כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמטציה לאחר הסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/04/2012באם איכות העור לא השתנתה אזי לא מדובר בצלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)