מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגלינה01/10/2012
אני בת 22 ולפני 7 שנים עשיתי נזם באף. אחרי זמן קצר נהיה לי זיהום בחור של הנזם והורדתי אותו. אחרי שבוע ניהיה לי כתם שחור במקום חור, ועד היום הוא לא עובר לי, הרופאה שלי אמרה ששום משחה לא תעזור. השאלה שלי היא אם יש טיפול לייזר או טיפול אסתטי אחר שיכול להעלים את הכתם השחור הזה?? (הוא גם מופיע בבפנים של האף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט13/10/2012באם מדובר בקעקוע טראומטי שנוצר המנזם ניתן להסירו בטיפולי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר בהריוןשרית27/09/2012
שלום, שמי שרית והתחלתי טיפול להסרת שיער בלייזר.
האם מותר לי להמשיך אם אכנס להריון?או כל עוד אני מנסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר בהריון - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט27/09/2012לא מומלץ להמשיך טיפול בזמן הריון אבל ניתן להמשיך כל עוד אינך בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה בעור כההאושר20/09/2012
שלום רב
אני בן 37. לפני כשנתיים הופיעה לי כתם פיגמנטציה בלחי. כעת מתחיל אחד אחר בלחי השניייה. מה מומלץ לעשות, קראתי שיש משחות,לייזר וכו' ? יש לי עור כהה ( הוריי עלו מהודו )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה בעור כהה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/09/2012מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור מומחה בחלק מהמיקרים טיפול מקומי בקרם הבהרה יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב פתרון על סף יאושנועם19/09/2012
אני סובל מאקנה כבר 5 שנים מגיל 15 לקחתי מינוציקלין וכול המישחות האפשריות וסבוני פנים הכי טובים ותכשירים הכי טובים ולא עזר לאחר מכן ניסיתי IPL גם לא עזר הפצעים המשיכו ליגדול בשנתיים האחרונות זה ניהיה כבר קשה מאודד והחלטתי לידחות את הגיוס ולקחת ראוקוטן נטלתי ראוקוטן במינון של 40 מילגרם ליום לתקופה של 8 חודשים יש לציין שאני שוקל 75 ובריא מאוד אני חי על ספורט ועל תזונה נכונה לא אוכל אף פעם דברים אם שומן גם לא מדי פעם בריא מאוד סימתי לקחת את הרואוקטן לפני 6 חודשים זה ניקה את כול הפצעים מהפנים אבל נישארו כתמים אדומים חזקים וצלקות רבות אבל הפצעים המשיכו ליגדול אומם בתדירות נמוכה של פצע לשבוע בערך אבל בחודש האחרון זה ניהיה קשה כול יום גודל לי פצע או שתיים רובם כמו שחורים שמיתנפחים וניהים אדומים אני מתגייס עוד חודשיים ואני לא יכול לידחות יותר המצב הנפשי שלי כבר קשה ואני פוחד שישחררו אותי מהצבא ביגלל זה יש לציין שאני הולך ליחידה קרבית הייתי צריך לעבור פילינג כימי עמוק לצלקות ולכתמים שנישארו לי אבל ביגלל שהפצעים לא מפסיקים ליגדול אז אני דחיתי את זה בנתיים למרות שאין לי יותר מדי זמן והפנים שלי ממש שומניות למרות שאני לא אוכל מזון שומני ומנקה את הפנים בסבון פנים 3 פעמים ביום אני לא יודע מה לעשות האם אפשר לקחת ראוקוטן של 10 מילגרם ליום בזמן שאני בצבא האם יש לזה תופעות לואי כמו אדמומיות או יובש או חשיפה לשמש או פעילות ספורטיית מוגבלת? והאם ראווקוטן של 10 מילגרם יתן לי מענה?
תודה על התשובה זה עוזר לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב פתרון על סף יאוש - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/09/2012לעיתים טיפול ברואקוטן פעמיים בשבוע יכול לעזור אולם גם במינון נמוך זה לא ניתן לעבור טירונות קרבית בצהל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהדוד09/09/2012
שלום רב דר מיכאל רציתי לדעת מבחינת השגת השיפור בעור כמה טיפולים בלייזר פיקסל ארביום הם שווי ערך לפילינג עמוק בלייזר פיקסלco2 והאם כמה טיפולים בלייזר פיקסל ארביום יוכלו להביא לאותם תוצאות ושיפור שיביא טיפול בלייזר פיקסל co2 כי אני יודע שלייזר הco2 מגיע עמוק יותר האם בגלל זה עושים סדרת טיפולים בלייזר פיקסל ארביום כדי להגיע לשכבות העמוקות כמו לייזר פיקסל co2 וכמה זמן לוקח להחלים מטיפול בלייזר פיקסל ארביום תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/09/2012בדכ זמן הריפוי לאחר טיפול בארביום הוא 3 עד 5 ימים וצריך לפחות בין 3 ל5 טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה שחוזרתנועם09/09/2012
שלום
לפני 6 חודשים לקחתי ראוקוטן למשך תקופה של 8 חודשים במינון של 40 מיליגרם ליום היו תוצאות טובות הפצעים הפסיקו וירדו מהפנים ואכשיו היא כניראה חוזרת לי כימעט כול כול יומים גודל לי שחור שנהפך לפצע וגדל לי גם פצע אדום גדול על הלחי שניראה כמו דלקת ישלי לא מעט שחורים בפנים הפנים שלי די שומניות והפצעים גודלים כול הזמן למרות שאני שומר על תזונה נכונה ועושה ספורט חזק אי מישתמש במישחת בנזק על בסיס יומי וכדורי מינוציקלין כבר 3 חודשים וזה לא עוזר למניעת פצעים והבעיה היא שאני מתגייס עוד 3 וחזרת כדורי ראוקוטן לא אפשרות מבחינתי אז ההיתלבטות היא כזאת האם לקחת כדורי ראוקוטן של 10 ליום למשך שנה אבל רציתי לדעת אם זה יעזור והאם יש לזה תופעות לוואי כמו יובש ,אדמומיות,מניעת ספורט, וחשיפה לשמש
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה שחוזרת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/09/2012לקיחת רואקוטן יכולה לגרום להורדת פרופיל זמני ודחית גיוס מומלץ למרןח כל ערב קרם אדפרין במקום בנזמיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהדוד07/09/2012
שלום רב דר מיכאל האם תוכל לתאר לי בבקשה את שלבי ההחלמה מפילינג עמוק במכשיר הפיקסל co2 תוך כמה זמן מקסימום האדמומיות חולפת והעור חוזר למראה טבעי לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/09/2012בדכ הריפוי נמשך 3 עד 7 ימים והאדמומיות יכולה להמשך בין שבוע ל3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהדוד26/08/2012
שלום רב דר מיכאל שוחט תודה רבה על תשובותייך המפורטות רק בבקשה ממך אם תוכל רק להסביר לי למה מצויין באתר החברה של לומניס שמכשיר האולטרה פולס מגיע לעוצמה של 240 וואט בעוד אתה טוען שמכשיר הco2 של אלמה שמגיע לעוצמה של 60 וואט הוא העוצמתי ביותר בין השניים כמו כן אשמח אם תומר לי האם לאחד מבין שני המכשירים האלו יש יתרון על פני השני בטיפול בצלקות אקנה או שיעילותם היא זהה כי אני מתלבט מאוד בין שניהם תודה רבה לך
ד''ר מיכאל שוחט03/09/2012איני מכיר את הנתונים שאתה מציג אולם הכוונה לגאול וגם אז מדובר בעוצמה מוגזמת ההבדל בין השניים הוא באורך הפולס הקצר יותר במכשיר של לומיניס ובנוסף יש הבדל בשיטת הטיפול.בשני המכשירים ניתן להגיע לתוצאה קלינית וזאת בהתאם לאופי הצלקות גוון וסוג העור ומיומנות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פלומתי-לייזראני21/08/2012
שלום ד"ר שוחט,
אני שחומת עור עם שיער כהה ויש לי שיער פלומתי בגב ואני מעוניינת להסיר בלייזר.
בנוסף, אני גם רוצה להסיר באיזור השפם. לא יודעת אם הוא פלומתי...שיער שפם כהה ורגיל...
עברתי ייעוץ בנאוטרפיל ונמצאתי מתאימה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??
אני24/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פלומתי-לייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/08/2012הטיפול אינו מתאים לשיער פלומטי עדין לגבי השפה במידה והשיער כהה ניתן לטפל ואולם לאור גוון העור הכהה יש להזהר מכויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהדוד21/08/2012
שלום רב לדר מיכאל שוחט הייתי אצלך לא מזמן בייעוץ לגבי לייזר פיקסל co2 ואמרת לי שטיפול בודד יספיק כדי להביא לשיפור של 80-90 אחוז במצב הצלקות אצלי כמו כן ציינת שסוג הצלקות הוא אייס פיקס ויש לציין שרוב שטח הפנים שלי חלק אבל לאחרונה קראתי שיש צורך בסדרה של טיפולים בלייזר פיקסל כדי להביא לשיפור משמעותי בעור אז אני קצת מבולבל ואשמח להסברים בנושא ועוד משהו קטן לאחרונה קראתי על מכשיר לייזר co2 מבית לומניס שנקרא אולטרה פולס טוטאל fx ונכתב עליו שהוא מגיע ל240 וואט וחזק פי 6 מכל מכשיר co2 אחר האם יש לך היכרות עם מכשיר זה ואם כן האם הוא יכול להגיע ליעילות גבוהה יותר ממכשיר הco2 פיקסל מבית אלמה אני מאוד מבולבל מכל האינפורמציה ואשמח אם תעשה לי קצת סדר תודה רבה רבה
ד''ר מיכאל שוחט26/08/2012מס הטיפולים הנדרש משתנה בהתאם לסוג העור. גוון העור, סוג הצלקות, מיקומם ועומקם לעיתים טיפול אחד יכול להביא לשיפור מספק ואולם ישנם מיקרים שיש צורך במס טיפולים מכשיר האלמה יכול להגיע לעוצמה של 60 וואט והוא החזק ביותר במבחינת העוצמות ואולם יעילות הטיפול אינה נמדדת רק בעוצמה אלא גם בסוג הפולס ואכן ישנם דווחים שהמכשיר של לומינס יכול להיות יעיל מאחר ועובד על אולטרה פולס ושוב כמו כל דבר במקצוע הרפואה התוצאות משתנות ממטופל למטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מכשיר להסרת שיערתומר20/08/2012
אני שחום ועברתי סדרת טיפולים להסרת שיער בגב כ10 טיפולים אך ללא הצלחה, אפילו צמיחה מרובה לדעתי.
הטיפולים היו במכשיר של קרן אור.
אני רוצה היום להתחיל מחדש טיפולים ובעקבות הכישלון שהיה אני מתלבט בין 2 מכשירים חדשים בשוק,
לייצ'ר 2 או OMNIMAX
האם אתה יכול להמליץ לי מכשיר יותר אפקטיבי לדעתך לגבר שחום באזור החזה והגב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מכשיר להסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/08/2012קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית של איכות וגוון השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידהתמי13/08/2012
שלום ד"ר
יש לי כתם לידה על הזרוע בגודל של שליש אצבע בערך
האם ניתן להסיר כתם לידה כזה בטיפול לייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לידה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית באם מדובר בכתם קפה בחלב בחלק מהמיקרים ניתן לטפל בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באף לאחר ראוקוטןיובל31/07/2012
שלום נטלתי רואוקטן לפני 4 חודשים למשך תקופה ארוכה ומאז שהתחלתי לקחת את הכדורים ניהיה לי בעיה באף אני חושב שזה יובש ברירית אני כול הזמן מצונן ותמיד שאני קם בבוקר אז אני קם מצונן מאוד ומסיים כימעט טישו שלם וניסתם לי האף וגם במשך היום לא משנה מה המזג אוויר בחוץ גם שחם מאודד אני מאוד מצונן ואני מיתעטש בלי הפסקה ויש לי דיגדוגים באף מה עלי לעשות איזה תרופה יש לתופעה הזאת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה באף לאחר ראוקוטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט04/08/2012מומלץ שתפנה לבדיקת רופא אאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שוחטעידן30/07/2012
שלום ,
האם אתה מטפל באקנה? ואם כן, באיזו דרך ? תרופה? לייזר? אור כחול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שוחט - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט04/08/2012טיפול מקומי או טיפול סיסטמי בתרופות ולעיתים שילוב של גלי רדיו וקרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימי דם בפניםהילה23/07/2012
אני בת 32 עם עור עדין, דק וג'ינג'י. בשנים האחרונות התחילו להופיע לי בפנים נימי דם קטנים ונקודות אדומות - בעיה שהחריפה לאחר כניסתי להריון. האם יש טיפול יעיל במפגע האסטטי? פלסטיקאי ידוע אמר לי שעדיף לא לגעת בזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימי דם בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/07/2012ניתן עיי טיפולי קרן אור או לייזר לשפר את מראה הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)