מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות אקנהתולי05/12/2012
לד"ר שוחט שלום,
רציתי לדעת איזה טיפול עדיף כדי להסיר את הצלקות- לייזר או פילינג עמוק?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/12/2012ישנם מס שיקולים בהחלטה
פילינג עמוק הינו טיפול בהרדמה או טשטוש עמוק בחדר ניתוח מלווה בהשגחה של 24 שעות וריפוי של עד שבוע בבית עם אדמומיות שיכולה להמשך שלושה חודשחם בנוסף לעיתים יש שינוי קבוע של העור -הבהרה
וחייבים לטפל בכל הפנים
בלייזר ניתן לטפל רק באזוריי הצלקות ללא אשפוז או הרדמה כללית הריפוי מהיר יותר והאודם נשאר לתקופה הרבה יותר קצרה ללא שינוי בגוון העור ואולם יש צורך בסדרה של טיפולים
לסיכום יש לשקול כל מקרה לגופו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים שנותרו מהאקנהמייק03/12/2012
שלום רב לדוקטורים הנכבדים נותרו לי סימנים מהאקנה שמטרידים אותי מאוד קראתי הרבה ברחבי הרשת על טיפול לייזר לצלקות אקנה בשיטת הפיקסל עכשיו מה שרציתי לשאול זה שבחלק מהמקומות כתבו שניתן לחזור על הטיפול פעם בחודש וצריך בסביבות 3 עד 5 טיפולים ובחלק מהמקומות כתבו שלרוב מדובר בטיפול בודד ושניתן לחזור על הטיפול רק לאחר 3 חודשים במקרה ויש צורך בדקתי ובשני הכתבות מדובר על שיטת לייזר פיקסל אז אם כך למה ההבדלים בין כמות הטיפולים וזמני ההמתנה תודה רבה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים שנותרו מהאקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/12/2012הההבדל הוא בסוג הלייזר קיים לייזר co2 פיקסל שבו הטיפול יותר אגרסיבי וניתן לחזור על לאחר 3 חודשים
הלייזר השני הוא ארביום פיקסל שהינו פחות אגרסיבי וניתצן לטפל כל חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתם בלייזר=דניאל19/11/2012
לפני כחודשיים היתה לי פגישה עם מומחה בנושא הסרת כתם לילה אדמומי ברגל,
הוא אמר לי שאני יצטרך לעשות בין 6-8 טיפולים וגם אז הוא לא יעלם סופית.
רציתי להתייעץ ולשאול אחרי שעשיתי 1 והטיפול הבא כמובן עוד חצי שנה. אם כדאי לי בכלל לעשות את זה אם זה לא יעלים אותו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת כתם בלייזר= - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/12/2012במידה ויש הטבה כבר לאחר טיפול ראשון מומלץ להמשיך את סדרת הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי לייזרעלומת שם11/11/2012
שלום אני בת 21 וחצי ואני עושה טיפולי לייזר בכל המפשעות ובבית השחי באמריקן לייזר בב"ש בדרך כלל עד עכשיו 3 טיפולים כאב לי בטיפולים עצמם אבל אחר כך בכלל לא , ב- 30.10 עשיתי טיפול רביעי ואחרי כמה ימים ניהיה לי אדמומיות במפשעה שזה כידוע לי תופעת לוואי טבעית אך בבית השחי יצאו לי בכל אחד מהם שני גולות ( אולי זה פצעים ) שכואבים לי עם כל תנועה שאני עושה ביד - האם זה חלק מתופעות הלוואי שלא ידועות לי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי לייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט14/11/2012קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית מומלץ שתפני לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה שלא חודלתנועם11/11/2012
אני כבר בן 20 וסובל מאקנה מגיל 16 ללא הפסקה שבגיל 18 זה יתפרץ בחוזקה הדרגה קשה מאוד אקנה ציסטי בזמן הזה לקחתי מינוציקלין ניסתי את כול המישחות לוקסיד רט אוויט מי פנים מישחות מייבשות גם טיפול באור כחול וכול התכשירים הכול מהכול בגיל 18 וחצי ניכנעתי ולקחתי ראווקטן למשך 8 חודשים במינון של 40 מילגרם ליום ובכך דחיתי את הגיוס הרוקוטן הוריד לי את הפצעים אבל כמובן שנישארו לי כתמים וצלקות לא קלותו שהפסקתי הפצעים לא חדלו גדלו כול שבוע בערך גדל לי אחד ולפעמים גם כמה והיום שאני שנה וקצת אחרי ועדין הפצעים גודלים לי כמובן שלא ברמה של אז הבעיה שלי שהפנים שלי ממש שומניות שאני מעביר את האצבע על הפנים כול היד לי שומן הפנים שלי ממש מפרישות שומן הרופא נתן לי מישחת בנזק לימרוח כול יום ואני כבר 6 חודשים מורח על כול הפנים וכלום לא עוזרמילבד לעשות לי יובש ואדמומיות אני מקפיד על שימוש בסבון פנים של דוקטור אור פעמיים ביום וכלום לא עוזר ואני מתגייס עוד 10 ימים אני פוחד שאני יצא מהצבא ביגלל האקנה שלא חודלת אני מתגייס לטירונות קרבית והצבא זה הכול בשבילי ואני גם ככה במצב נפשי לא טוב ביגלל האקנה וויתרתי על הכול בשביל הז וזה גם פגע לי בהכול אבל בצבא אני לא מוכן כי אני יודע שאם אני יצא אני פשוט ישתגע ביקשתי מהרופא עור שיתן לי לקחת רואקוטן 10 מילגרם ליום אבל הוא לא מסכים ביגלל הכושר שעושים בטירונות אז מה לעשות האם לקחת מינוציקלין או משהו יותר חזק בבקשה תעזור לי מזמן כבר התאיישתי אני רוצה ללכת לצבא בראש שקט תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה שלא חודלת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט14/11/2012קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית ניתן לנסות מריחה מקומית של אדפרין בערב ובמידה ויש נגעים דלקתיים ניתן להתחיל טיפול במינוצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערכלנית11/11/2012
אני לוקחת ריספירדל 2 מ"ג לסכיזופרניה האם אני יכולה להסיר שיער במכשיר ביתי להסרת שיער סילקן סנס אפיל העובד על IPL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט14/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לחוסר איזון הורמונליטל01/11/2012
שלום רב,
אני מעוניינת לעשות לייזר באזורים: בית השחי, המפשעות, הרגליים והידיים.
כמו כן, אני חוששת שיש לי חוסר איזון הורמונלי משום שהמחזור שלי אינו סדיר ויש לי שיעור יתר באזור הפנים.
מעולם לא עשיתי בדיקה הורמונלית כך שאיני יודעת בוודאות אם אכן יש לי חוסר איזון, אך בכל מקרה כרגע אני מעדיפה לא לעשות את הבדיקה ולא לקבל טיפול הורמונלי.
לכן שאלתי היא: במידה ואכן יש לי חוסר איזון הורמונלי, האם הדבר ישפיע על טיפולי הלייזר באופן כלשהו? האם זה יביא לכך שהטיפולים לא יהיו יעילים או אף יביא למצב של החמרה בשיעור וצמיחת שיער באזורים בהם לא היה שיער קודם לכן (אפילו אזורים שכלל אינם קשורים לאזורים המטופלים בלייזר, כגון: החמרה בשיעור באזור הפנים)?
האם כל זה אפשרי למרות שרוב האזורים שיעברו את הטיפול הם אזורים שאינם מוגדרים הורמונליים?
אשמח לתשובה מפורטת.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לחוסר איזון הורמונלי - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט14/11/2012באם קיימת הפרעה הורמונלית יעילות הטיפול תהיה פחותה לגבי הפנים ןבמיוחד באזור של קו הלסת לעיתים טיפולים להסרת שייער בלייזר או קרן אור יכולים לגרום לצמיחה מוגברת פרדוקסלית של שייער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר בפנים
מישהי21/11/2012שמעתי הרבה שהסרת שיער בפנים בלייזר יכולה לגרום לזקיקי שיער רדומים לצמוח, השאלה שלי היא האם הזקיקים האלו יכולים לצמוח באיזור הפנים שלא עבר טיפול עקב טיפול באיזורים סמוכים? היום הבחנתי בשיערה פלומתית אך ארוכה מהרגיל שהופיעה באיזור הלחי ואני ממש חוששת שזה תגובה של טיפול הלייזר
עברתי טיפול ראשוני בפאות, סנטר, שפם וצוואר לפני כשבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/12/2012הצמיחה יכולה להופיע בסמיכות לאזור המטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר מיכאלמייק30/10/2012
יש לי בעיה של סימנים שנותרו לי מפצעי בגרות לא משהו חמור מין נקבוביות פתוחות כאלה קראתי הרבה באינטרנט על שיטות טיפול בצלקות אקנה למיניהם והכי עניינה אותי שיטת הלייזר פיקסל אבל אני קצת מבולבל קראתי שיש אופצייה של סדרת טיפולים בשיטת הפיקסל ומצד שני יש אופצייה לטיפול עמוק בודד גם הוא בשיטה זו כמו כן שמתי לב שיש רופאים שמבצעים סדרה של טיפולים בין 3 ל5 לפי המידע שקיבלתי ויש רופאים שמבצעים טיפול עמוק בודד בשיטת הפיקסל אז השאלה שלי היא אם מדובר באותה שיטת טיפול אז למה אצל רופא אחד יש צורך בכמה טיפולים ואצל רופא אחר מספיק טיפול אחד בלבד תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר מיכאל - תגובה
ד''ר אלכסי חייטון31/10/2012שלום לך,
השיטה היא בדרך כלל אותה שיטה, ההבדל הוא האם הרופא בוחר להסתפק בטיפול בודד עמוק, שיהיה בדרך כלל יותר אגרסיבי וכואב או לעשות זאת בהדרגה. ישנם מספר גורמים הנלקחים בחשבון בקבלת החלטה כזו כמו למשל גוון העור שלך או עוצמות המכשיר שיש בבעלותו של אותו רופא. בכל מקה ההחלטות יכולות להיות שונו בין רופא לרופא התוצאות הסופיות בדרך כלל יהיו דומות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
מייק31/10/2012תודה רבה לך על התשובה ד"ר אלכסיי רציתי לדעת בבקשה למה אתה מתכוון כשאתה אומר שזה תלוי בעוצמת המכשיר שנמצא בבעלותו של הרופא אשמח אם תוכל להגיד לי אילו מכשירים קיימים כיום ובאילו יש צורך בטיפול אחד בודד ובאילו יש צורך בסדרה של טיפולים אני מעוניין בטיפול בודד כי לוח הזמנים לא מאפשר לי כרגע סדרה של טיפולים אשמח לדעת מה הוא המכשיר שיענה על בקשתי בצורה הטובה ביותר מבחינת התוצאות כיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה בעור הפניםתמי28/10/2012
שלום,
אני בת 30 סובלת מפגמנטציה ורופא העור אבחן מלזמה בגלל הגלולות
הוא נתן לי מרשם לתרופה בשם hydroquinone אבל היא לא נמצאת במלאי בשום בית מרקחת והם לא יודעים מתי תשוב
מה האופציות שעומדות בפני בשלב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה בעור הפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/10/2012ניתן לגשת לרופא העור ולקבל מרשם לביצוע רקיחה בבית מרקחת -סופר פארם לקרם הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ד"רשרון25/10/2012
יש לי מין נקודות קטנות כאלה מתחת לעיניים אם מעבירים את האצבע זה מרגיש מחוספס כזה... איך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ד"ר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/10/2012קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור או פלסטיקאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך להסרת שיערשירן15/10/2012
דרך אגב , אני שחומה עור עם שיער שחור ודק יחסית, כמובן שאני בטיפול 6 בערך ותוך כדי הטיפולים גילחתי את השיער בכל הגוף על מנת שהשערה תתעבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/10/2012אין סיכון לפגיה בפריון לאחר טיפולי לייזר להסרת שייער לגבי המכשיר אין צורך לגרום לשערה לההפך לעבה יותר הטכנולוגיה יעילה לשיער שחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה בפניםליאת15/10/2012
יש לי פיגמנטציה בפנים גם לאחר מספר טיפולים אצל רופא עור מומחה עור לא עזר , יש לי עור כהה, האם יש תקווה להוריד את הכתמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/10/2012בדכ ניתן לשפר את מראה הכתמים מומלץ לגשת לחוות דעת שניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמנטציה בפנים - תגובה
ד''ר אלכסי חייטון31/10/2012שלום לך,
היום ישנו תכשיר מהפכני שמתאים לכל גווני העור. התכשיר נקרא ELURE, מבוסס על טכנולוגיה חדשה שמפרקת את הפיגמנט הקיים ולא עובדת על בלימת אינזים שמייצר את הפגמנט, מה שהיה עד עכשיו בכל התכשירים הידועים. אני יכול להגיד לך שכבר מספר מטופלות שלי השתמשו במוצר והתוצאות פשוט מדהימות.במידה ותחליטי לנסות אותו אשמח באופן אישי לעמוד לרשותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש עור הפניםשרית12/10/2012
האם יש פרוצדורה של חידוש עור כל הפנים ומה סדר גודל של עלויות
אם יש במה זה כרוך מבחינת כאבים ולא לצאת מהבית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוש עור הפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט13/10/2012ניתן לחדש את העור עיי טיפולי קרן אור גלי רדיו או לייזר בדכ מדובר בסדרה של טיפוליים השימוש בלייזרים מקלפים -ארביום או co2 כרוך בשהיה של מס ימים לאחר הטיפול בבית ומצריך מריחה של קרם אלחוש מקומי לפני התחלת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אינפרה פוגע ברחם ?מאיה07/10/2012
אם אני עושה אינפרה בקו הבטן , זה יכול לפגוע באיזושהי דרך ברחם שלי / בסיכוי שלי ללדת בעתיד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אינפרה פוגע ברחם ? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט13/10/2012לא אין סיכון לפגיעה בפוריות או ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמרולר לצלקות אקנהנועם03/10/2012
שלום
ברצוני לדעת האם אפשר לעשות דרמרולר לצלקות אקנה ואם אני לא יהיה מסופק מהישפור לעשות על זה פילניג כימי עמוק?
ומה זה DERMAPEN האם שמעת עליו לצקות אקנה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמרולר לצלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט13/10/2012ניתן להשתמש בדרמרולר ובהמשך לבצע פילנג עמוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)