מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עם כתמי זקנהדניאלה14/02/2019
איך מטפלים בכתמי זקנה בכפות הידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין26/02/2019שלום דניאלה,
טיפול במכשיר שמבוסס בקרן אור, מטפל בצורה יעילה בכתמי הזקנה.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש של ורידים בקרסולייםלילך12/02/2019
איזה טיפול מומלץ לטשטוש ורידים בולטים בקרסוליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין26/02/2019ורידים בולטים, זה כבר טיפול לא במכשור, אלא הזרקות בקצף.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש קמטים מעל השפתייםעדן10/02/2019
מה הדרך הטובה ביותר לטשטש קמטים בין השפתיים לאף (קמטי עישון)?
אנה דנשין26/02/2019ניתן עם מכשור לעדן אותם, למשל במזותרפיה או בטיפולי גלי רדיו.
הזרקה של חומצה הילארונית תשטח את האזור, מומלץ עם קנולה.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת סימני מתיחה במותנייםקרן06/02/2019
איך מעלימים סימני מתיחה במותניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלמת סימני מתיחה
אנה דנשין06/02/2019לצערי, לא ניתן להעלים סימני מתיחה. זה קרע של דרמיס , של רקמת החיבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מומלץ לעור פנים מחוספסדנה04/02/2019
עור הפנים שלי מרגיש מחוספס ולא חלק, איזה טיפול פנים מומלץ?
אנה דנשין26/02/2019שלום דנה,
מזותרפיה או פילינג, תלוי ברמת החספוס.
וכמובן תכשירים מחדשים לטיפול ביתי
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסול אף בלי לנתחים31/01/2019
כמה זמן התוצאה של פיסול אף נשארת?
אנה דנשין26/02/2019כמובן זה נורא אינדיווידואלי לגוף המטופל, אומנם מהנסיון בין שנה וחצי לשנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בטכנולוגיית SHRנ29/01/2019
אני מחפשת שיטה להסרת שיער לצמיתות מהמפשעות, ושמעתי על מכשיר בשם סופרנו שמסירים בו שיער בטכנולוגיית SHR.
האם זה בסדר לעשות את התהליך בין הריונות? וגם - מה קורה אם מדובר באזור שיש בו צלקות? לדוגמה, צלקת של קיסרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין26/02/2019בין ההריונות, את צריכה להמתין כ3 חודשים אחרי הלידה, לאיזון הורמונלי מינימלי. במידה והיה ניתוח קיסרי, על הצלקת ניתן לעלות רק אחרי 6 חודשים, ונורא להזהר במידה והצלקת בולטת וכהה יותר מפני העור.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה טיפולים עושים עם חוטים?לבנת28/01/2019
חוץ מהרמת פנים, איזה עוד טיפולים עושים עם חוטים? זה טוב גם לקמטים? לכמה זמן חוטים מחזיקים מעמד?
אנה דנשין26/02/2019שלום לבנת,
חוטים מבצעים פעולה של הרמת העור, זאת אומרת מתיחה.
ישנם חוטים דקים, שגורמים לחידוש מרקם העור.
חוטי הרמה של הרקמה, אפטוס או סילואט מחזקים עד שנתיים.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיות וטיפולי לייזרדוש16/01/2019
הבנתי למי שיש שחלות פוליציסטיות לא עוזר לייזר האם אפילציה עוזרת
אנה דנשין26/02/2019שלום דוש,
במידה ומדובר באזור הפנים, מומלץ להוריד את הכמות קודם עם לייזר, ואז לעבור לטיפולי אפילציה.
כמובן מומלץ איזון הורמנלי ברקע, אחרת השיעור עלול לחזור במהירות.
הדבר דורש אבחון
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרפיגמנטציה אחרי טיפול בחומרי הבהרהמדי16/01/2019
כל חומר שאני משתמשת מקהה את הפיגמנטציה. לציין שאני אחרי גיל הבלות. החומרים מייבשים את העור והעור נראה אפור וחום יותר. מדוע זה קורה? תודה
אנה דנשין26/02/2019יש צורך באבחון מקצועי, לא ניתן על סמך הפרטים שמסרת לקבוע את הסיבה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים מתיחת פנים ללא ניתוחעליזה15/01/2019
מה האפשרויות למתיחת פנים ללא ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: איך עושים מתיחת פנים ללא ניתוח
אנה דנשין15/01/2019שלום עליזה,
מתיחת פנים ניתן לעשות בשילוב חוטים עם הזרקות של חומצה הילארוניתו בוטוקס.
או בעזרת מכשיר פולשני שמבוסס על גלי רדיו אשר ממצקים ומכווצים את העור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים מומלצים לרוזיצאה - אנטיביוטיקה ו/או לייזרעינת13/01/2019
הי. לאחרונה הייתי אצל רופאת עור והיא אבחנה שיש לי רוזיצאה, וזאת לאחר כשנתיים מאז שהמחלה התפרצה אצלי לראשונה (אך לא אובחנתי וטופלתי). האדמומיות מפושטת אצלי על שטחים נרחבים בפנים והיא מאד פוגעת לי בדימוי החיצוני ומחייבת אותי להתאפר מדי יום. אני מאד סובלת ממנה הן בהיבט של הנראות והן מבחינת תחושת הצריבה והחום בעיניים ובפנים. הרופאה המליצה על נטילת אנטיביוטיקה פעמיים ביום במשך חודשיים.
היות והגוף שלי די חלש (עקב אנמיה), אני חוששת ליטול את התרופה. מרחתי רוזקס במשך כמה שבועות, אך לא ראיתי שיפור.
הבנתי שיש גם טיפול בלייזר אך לא יודעת לגבי יעילותו ותופעות הלוואי שלו.
בנוסף, אני עושה דיקור סיני אך עדיין לא מרגישה שיפור.
אני יודעת שאימון גופני מאומץ אינו מומלץ אך קשה לי להפסיק משום שאני מאד אוהבת לרוץ למרחקים.
אשמח לשמוע אם יש רופאים מומחים שיודעים להתמודד עם המחלה ולמזער את הסימנים שלה.
בנוסף, אשמח לשמוע חווד לגבי יעילות האנטיביוטיקה והאם כדאי בכז ליטול אותה.
כמו כן, מ ידוע על הטיפול בלייזר והיכן ניתן לבצעו והאם יש סבסוד של קופח?
וכן- עד כמה ריצה למרחקים אכן עשויה להחמיר את המחלה?
ממש אשמח לכל מידע אפשרי כי אני חווה תסכול רב וחוסר אונים בשל היעדר מידע בנוגע לטיפול במחלה זו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: טיפולים מומלצים לרוזיצאה - אנטיביוטיקה ו/או לייזר
אנה דנשין15/01/2019שלום עינת,
טיפול ברוזציאה חייב להיות מלווה בשיתוף של אנטיביוטיקה ולייזר.
האנטיביוטיקה מטפלת בגורם פטוגני שנמצא בבלוטת החלב, אשר גורם לדלקת, שמתבטא ביובש, גירוי, וכמובן אדמומיות.
הטיפול בלייזר, המטרה שלו להקריש את כלי הדם.
כל דבר אשר מחמם, ממריץ את זרימת הדם, כגון: פעילות ספורטיבית, טיפולי חום, אלכוהול, וכו'. מגבירים את התופעה.
אין שום קשר לאנמיה לבין נטילה של אנטיביוטיקה.
ברוב המקרים האנטיביוטיקה שניתנת, היא מסוג מינוצקלין.
לא חושבת שיש מימון מהקופה על טיפולי לייזר, כי זה טיפול בסימפטום האסתטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בפנים - לייזר או אפילציהנטשה13/01/2019
יש לי שערות זקן בודדות בפנים, הבנתי שאפילציה מאוד כואב אבל לייזר אומר לגלח את הפנים, מה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: הסרת שיער בפנים - לייזר או אפילציה
אנה דנשין15/01/2019שלום נטשה,
שיערות בודדות לא מטפלים בלייזר, אלא רק באפילציה. מכיוון שחימום אזור הפנים שחלק מהשיער עלול סתם להצמיח שיער נוסף.
אצלי בקליניקה האפילציה נעשת בהרדמה מקומית, והמטופל לא חש כלום.
בהצלחה,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזותרפיה לטיפול בצלקות אקנהטלי10/01/2019
האם מזותרפיה יעיל לטיפול בצלקות אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: מזותרפיה לטיפול בצלקות אקנה
אנה דנשין15/01/2019שלום טלי,
אכן טיפול מזותרפיה (מיקרונידלינג) יעיל כטיפול בצלקות אקנה, אומנם לא בכל הסוגים של הצלקות.
יש להגיע לאבחון,
מוזמנת אלי לקליניקה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחורים עמוקים בלי סוףשיר08/01/2019
יש מלא שחורים בפנים, כשאני מוציאה זה נראה כאילו אין לזה סוף... חוץ משטיפת פנים מה עוד אני יכולה לעשות ביום יום כדי לשמור על פנים נקיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: שחורים עמוקים בלי סוף
אנה דנשין15/01/2019שלום שיר,
שטיפת פנים לא תמנע אי הופעה חדשה של קומודונים שחורים.
זה דורש אבחון, והתאמת טיפול במכון ובבית מתאים.
מוזנת להגיע לפגישת אבחון,
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)