מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטמה שלישיתמיכאל16/07/2012
שלום,
יש לי באיזור הבטן מתחת לאחת הפטמות, פטמה שלישית קטנה.
האם ניתן להסיר אותה? ובאילו דרכים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמה שלישית - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/07/2012מומלץלפנות לכרורג פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הסרה בלייזרמיכאל16/07/2012
שלום,
יש לי נקודות חן, נקודות אחרות וצלקות של פצעים באיזורים שונים בגוף.
האם יש דרך להסיר את אלו ? בייחוד אם במקום אחד שעושה הכל ?
תודה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הסרה בלייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/07/2012ניתן להסיר נק חן ולשפר צלקות במרפאת עור המטפלת במכשור לייזר אשמח אם תפנה לקביעת תור במרפאתי להתראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת צלקותס.10/07/2012
יש לי צלקת גדולה ברגל מגיל 5 בערך, היום בת 27, כתוצאה ממים רותחים.. היא מלבנית ומאוד בולטת. אפשר להסיר אותה ושהרגל תחזור להיראות נקייה מצלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת צלקות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/07/2012לא ניתן לחוות דעה ללא בדיקה קלינית בחלק מהמיקרים ניתן לשפר משמעותית את מראה הצלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויות בעקבות טיפול בלייזרגולשת26/06/2012
ביום חמישי עברתי טיפול להסרת שיער בלייזר במפשעה. הטיפול עצמו לא כאב יותר מהרגיל אבל כבר עם סיומו חשתי בצריבה חזקה מהרגיל, המטפלת אמרה לי למרוח אלו וורה. אחרי הטיפול נשארו לי כתמים חומים באזור באזור ויש לחלקם מרקם של פצע. אין לי דלקת ואין לי מוגלה והצריבה הפסיקה כעבור יומיים. עכשיו מתחיל לגרד לי קצת. היום הייתי אצל רופא עור שאמר לי שמדובר בהיפר פיגמנטציה, כתוצאה משימוש מוגזם בלייזר, ושיקח זמן עד שזה יעבור. הוא רשם לי משחה בשם fucicort ואמר שהיא נועדה למנוע דלקת. שכחתי לומר לו שיש לי בבית ביאפין. האם זה תחליף ראוי? מה לגבי הכתמים החומים? מטריד אותי שהם לא ירדו. מה אפשר לעשות? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויות בעקבות טיפול בלייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט03/07/2012בדכ הכתמים חולפים מומלץ שימון והמנעות מחשיפה לשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפגעת לייזר
נפגעת לייזר20/10/2012עבר לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילניג מכני עצמי לצלקות אקנהיובל26/06/2012
שלום
יש לי צלקות אקנה בין הגבות וטיפה במצח אז לקחתי נייר זכוכית והתחלתי לשפשפף חזק חזק ירד לי טיפה דם וניהיהי לי פצע אדום גדול כמו שיפשוף בצבע אדום אל הכול הצלקות וזה ניראה לי עשה שיפור רציני עדיין יש אדום אז לא רואים כול כך טוב אבל זה ניראה חלק הורדתי הרבה עור אכשיו יכול להיות שהעור לא יגדל לי כלומר האם יש איזה מישחה לעור שהצמיחה של העור תיהיה יותר מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילניג מכני עצמי לצלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט03/07/2012קשה לחוות דעה ללא בדיקה מומלץ שתגש לבדיקת רופא עור ניתן להשתמש בנתיים מקומית בביאפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת כתמי אקנה ב IPLמעיין22/06/2012
שלום
רציתי לדעת מה ההבדל בין כתמי שמש וכתמי אקנה ? איזה סוג כתם עמוק יותר בעור וקשה יותר להעלים אותו ולמה?
נ.ב הכתמים נמצאים על הלחק העליון של הזרועות
האם כתמי אקנה מגיבים לפוטותרפיה IPL קרני אור ? האם ניתן להבהיר כתמי אקנה (בצבע חום בהיר ) שקיימים מספר שנים על עור בהיר (חלק עליון של זרועות) מאד באמצעות IPL קרני אור ? או אולי עדיף פילינג בינוני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת כתמי אקנה ב IPL - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט03/07/2012קש/ה לחוות דעה ללא בדיקה מומלץ תחילה לנסות מריחה של קרם הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בלוטות לאחר טיפול לייזרדינה18/06/2012
שלום! עשיתי לפני ארבעה ימים טיפול לייזר במפשעות ובבית שחי במכונת לייזר ליטשייר לאחר יומיים התנפחו אצלי בלוטות בבית שחי ו במפשעה בצד אחד האם זא מסוכן ואם יכולה להיות תגובה כזאת לאחר טיפול?האם צריך לעבור איזה שהוא טיפול ? באיזה מכשיר לייזר להשתמש בפעם הבאה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בלוטות לאחר טיפול לייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט03/07/2012במידה והבלוטות רגישות מומלץ לפנות לבדיקת רופא לשלול זיהום מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בלייזר לאזור הגבותשירלי17/06/2012
האם יש טיפול בלייזר שמסלק שיער מיותר מהגבות כדי להימנע ממריטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלייזר לאזור הגבות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2012ניתן להסיר בלייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערשירן30/05/2012
שלום,
אני בחורה בת 26 עם שיעור יתר באזור הפנים.
כשבדקתי מכוני לייזר רבים הוסבר לי שבאזור הסנטר לא ניתן לבצי טיפול לייזר בעקבות פעילות הורמונלית מרובה,ומכונים אחרים כן מבצעים זאת. רציתי לשאול עד כמה זה נכון?
ואיזה טיפול הכי ממולץ לשיעור יתר בפנים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט09/06/2012אכן לעיתים באזור קו הלסת והסנטר תתכן צמיחה מוגברת של שיער במהלך הטיפול באזורים הסמוכים לאזור הטיפול - צוואר שברוב המקרים יכולה לחלוף עם המשך הטיפול ואולם בחלק המהמיקרים מומלץ טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בפנים
שני01/07/2012היי... אני גם מורידה שיער מאזור הפנים... אני מתכוונת לאזור ליד האוזניים וקצת לכיווון הצוואר. ואני משתמשת במכשיר שנקרא me של סינרון שהוא בא ביחד עם ערכה לפנים. לפי מה שהדיילת בסופר פארם הסבירה לי, שזה טכנולוגיה שנקראת אלוס שעובדת על אינפרא אדום וגלי רדיו. הבנתי שהטכנולוגיה הזאת טובה יותר משאר הטכנולוגיות שיש היום.
את יכולה לבדוק את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזראנה27/05/2012
שלום !
אני כבר שנתיים בערך עושה טיפול בלייזר בנהריה ב- cmc ..
בית שחי ,שפם , רגליים ומפשעות מורחב ! עכשיו הייתה לי מטפלת שהייתה עושה לי גם את השפתיים של המפשעות - היא יצאה לחופשת לידה וכנראה שלא תחזור ומטפלת אחרת עשתה לי טיפול והיא הייתה ממש ממש גרועה ! לא עשתה לי שפתיים ורציתי לדעת אם זה כלול במושג " מפשעות מורחב ?
רציתי גם לדעת כמה זמן לפני הטיפול אסור לי להשתזף, וגם אם זה נורמלי בכלל שהבדל בין כל טיפול זה לפחות איזה 3 חודשים ו... ( חברות אחרות שעשו במקומות אחרים כבר סיימו והתחילו אחריי ודווקא ישלהן תוצאות ואצלי בהרבה פחותת ואני לא שעירה כ"כ - בהרבה פחות מהן ) .
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/05/2012בדכ הטיפול צריך להתבצע לאחר שיש צמיחה חוזרת של שייער בדכ בין חדשיים לשלושה אסור להשתזף מינימום שבועיים לפני טיפול לגבי הגדרת אזור הטיפול הדבר תלוי במרפאה ובהסכם שחתמת עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקוטור שוחט שלוםמשה24/05/2012
אני בהיתלבטות לגבי פיליניג כימי עמוק או פיליניג לייזר עמוק לגי צלקות אקנה וכתמי אקנה אדומים רציתי לדעת איך הליזר פועל האם הוא מקלף את העור וצומח עור חדש ?
והאם הוא יוריד לי גם את הכתמים האדומים ?
ומה האחוזי ההצלחה לאחר 3 טיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקוטור שוחט שלום - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/05/2012טיפול לייזר לטיפול בצלקות אקנה הינו בדכ סידרה של מס טיפולים תלוי בסוג הלייזר .לייזרים אבלטיבים גם גורמים לקילוף של העור . טיפוליי פילינג כימי או לייזרים לצלקות אינם מטפלים באדמומיות ואף יכולים להגביר אותה זמנית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטיפול במלזמהרחלי17/05/2012
שלום רב.
רציתי לדעת האם טיפול במשחה ( המכילה הידרוקינון ...) למשך חודשיים ואח"כ טיפול
בגלי רדיו עשויים לסייע למלחמה במלזמה.
מה בעצם גלי הרדיו עושים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול במלזמה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/05/2012לשם מתן תשובה מדויקת את צריכה לציין את שם המכשיר שבו מדובר ישנם טכנולוגיות רבות של גלי רדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער - פער זמן בין טיפוליםיאן10/05/2012
שלום,
אני בן 22. בחודש ינואר התחלתי טיפול הסרת לייזר- גב מלא.
ההפרש בין הטיפול הראשון (ינואר) לשני (מרץ) היה חודשיים.
כך גם ההפרש בין הטיפול השני (מרץ) לשלישי (מאי) היה חודשיים.
ההפרש בין הטיפול לשלישי (מאי הנוכחי) לרביעי (אוגוסט) צפוי להיות 3 חודשים.
שאלתי היא -
האם נדרש הפרש כה גדול בין טיפול לטיפול, כדי לבצע הסרת שיער בלייזר?
אני חש לדוג', כי בשלושת החודשים הקרובים - שלושת חודשי הקיץ, יש לציין
אאלץ להישאר עם פלומות השיער שעל גבי, מבלי יכולת לגלח - שכן עד הטיפול,
אסור לי לגלח
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - פער זמן בין טיפולים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/05/2012הטיפול העוקב צריך להתבצע במועד בו יש התחלה של צמיחה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקשה להבין
יאן27/05/2012היי,
תגובתך מעט לא מובנת לי.
הרי שצמיחה חוזרת, בשלב של טיפול רביעי מתרחשת כעבור שבוע לערך.
האם זה אומר שהטיפול העוקב אמור להתרחש בהפרש של שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקשה להבין - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט29/05/2012לאחר טיפול רביעי הצמיחה צריכה להופיע רק לאחר מינימום חודש ימים התהליך הראשון הוא נשירה של השייער ורק לאחר מכן יש צמיחה מחודשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה או שאני הורסת את הטיפול?שלום09/05/2012
שלום ...
אני עושה טיפולי לייזר להסרת שיער לצמיתות ונאמר לי שהשיער נושר לבד.וזה לא קורה לבד.......
רק שאני מנסה לתלוש הוא נתלש די בקלות האם זה ניקרא נשירה או שאני מפריעה לטיב הטיפול כי אסור לתלוש או לעשות שעווה...??..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה או שאני הורסת את הטיפול? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/05/2012בדכ השיער נושר לבד וזה מתבטא כפי שאת מתארת בתלישה הקלה מומלץ לתת לא לנשור ספונטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לאחר ראוקוטןנועם06/05/2012
נטלתי רואקוטן למשך 8 חודשים לפני 3 חודשים סיימתי אם הכדורים
והפצעים חוזרים לי כול יום גודל פצע אדום חדש הוא ניראה כמו כתם אדום אבל שנוגעים בו הוא טיפה כואב זה לא פצע רגיל אם שומן אלא פצע שטוח אדום כמו כתם והפנים שלי וניהיה לי כבר 6 כאלה על הפנים ואני רוצה לבצע פיליניג עמוק בלייזר בעוד 3 חודשים ביגלל הצלקות והכתמים שנישארו לי ואמרו לי שאסור שיהיה פצעים בזמן הטיפול הזה
אז מה לעשות האם אפשר לקחת מינוציקילין במינון נמוך שיהיה לי אפילו לכול החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לאחר ראוקוטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט08/05/2012מומלץ תחילה שימוש בתכשירים מקומיים כמו דואק נקודתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)