מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטה על הפניםנדב07/12/2011
שלום לפני בערך שבועים הרגשתי כמו מוגלה בתוך הפנים נפיחות קלה על הפנים בלחיים לאט לאט זה גדל ואכשיו זה ממש גדול וכואב ואדום זה לא ניראה כמו פצע הניפחות ממש גדולה ושאני נוגע זה כואב ניסתי להשים קרח ואלוורה זה לא עזר חיצונית לא רואים פצע רואים אדום אבל בתוך העור זה ממש נפוח וכואב מה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה על הפנים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן07/12/2011פנה לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת איפור קבוע בגבות באמצעות לייזרליאת03/12/2011
שלום רב,
רציתי לדעת אם יש אפשרות להסיר איפור קבוע בגבות באמצעות לייזר, האם הלייזר לא יגרום לי לכוויה בפנים? האם יכול להיות גם שינוי בפיגמנטציה של איזור הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת איפור קבוע בגבות באמצעות לייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/12/2011לייזר להסרת קעקועים יכול לעזור ואולם יש לבצע טסט לפני הטיפול מאחר ולפעמיים ניתן לגרום להתכהות של אזור האיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזר CO2 באיבר המיןירין03/12/2011
האם בישראל אפשר לטפל איפושהו בPearly Penile Papules בעזרת לייזר כמו שעושים במקומות אחרים בעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לייזר CO2 באיבר המין - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/12/2011ניתן לטפל באופן פרטי עיי רופא המומחה בטיפולי co2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמת פיגמנטציה בפנים על ידי לייזרטל01/12/2011
מהם הסיכונים בשיטת הלייזר להורדת פיגמנטציה בעור די כהה ?
מה משך זמן ההחלמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלמת פיגמנטציה בפנים על ידי לייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/12/2011ניתן לגרום להחמרה בכתמים בדכ זמן הריפוי מס ימים ועד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נים דם על האףגלגל29/11/2011
שלום לרופאים
מה השיטה הכי טובה להסיר נים דם אדום על האף.
היכן בטוח שלא תישאר צלקת במקום הנים דם?
כמה זמן לוקח להעלים דבר כזה?
תודה מראש
גלגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נים דם על האף - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט06/12/2011טיפול בלייזר או במחט חשמלית צריך בין טיפול אחד ועד 4 טיפוליים פעם בשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר להסרת נימיםמיקי26/11/2011
שלום.. אני מחפשת מכון שמעלים נימים מצידי האף באזור הצפון..ידוע למישהו על מקום כזה? עדיף באזור עפולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר להסרת נימים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט27/11/2011איני מכיר מכון באזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג פילינגנדב23/11/2011
איזה סוג פילינג אפשר לעשות מייד לאחר לקיחתת רואוקטן כי אמרו לי שפילינג כימי צריך לחכות הרבה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג פילינג - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט27/11/2011לא מומלץ ביצוע פילינג כלשהו לאחר סיום לקיחת רואקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לצלקות אקנהנדב22/11/2011
לאחר שימוש ברואקוטן נישארו לי צלקות שהם כמו חורים בין הגבות רציתי לדעת אם ישנו טיפול של פעם אחד להסיר אותם שלא יהיה כמה טיפולים שזה יגמר בטיפול אחד והאם מישחה כמו קלון קוט יכולה להעלים אותם והאם אפשר מייד לאחר הטיפול ברואקוטן להסיר את הצלקות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לצלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט23/11/2011שימוש בקלוקוט לא יעזור ניתן עיי פילינג כימי לשפר את מראה הפנים או סידרה של טיפולי לייזר וגלי רדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער מהגבשרה18/11/2011
רציתי לדעת מהי צורת הסרת שיער מגב עליון והחזה המומלצת ביותר?
האם להוריד שיער שמה יכול לגרום לנזק או להגברת צמיחת השיער???
מה העדיפות - לייזר/אינפרא אדום או בכלל לעשות שעווה???
אודה לעזרתכם המקצועית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהגב - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט23/11/2011במידה ואתה מתאים לטיפול הטיפול יעיל מאד באזור החזה בגב עליון לעיתים התוצאות פחות טובות ויכולה להיות במיקרים מסויימים גם צמיחה מוגברת מומלץ טיפול בקרן אור או לייזר טיפול בשעווה לא יקטין את כמות השייער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טכנולוגיית ELOSדנה15/11/2011
האם שמעתם על הטכנולוגיה הנ"ל? אני בת 50 והוצע לי לעשות טיפול להעלמת כטמי פיגמנטציה והצערה ומיצוק עור הפנים במכשיר אלוס, האם אכן לטיפולים אלו יש תוצאות? מה התוצאות שניתן לצפות להן?
קיבלתי הצעה ממכון קוסמטיקה למחיר של 4000 ש"ח לסדרה של 9 טיפולים האם המחיר הוא סביר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טכנולוגיית ELOS - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט23/11/2011מדובר בשילוב של אנרגייית אור עם גלי רדיו ניתן להגיע לתוצאות יפות של טיפול בכתמי עור ושיפור מראה הפנים אם את אכן מתאימה לטיפול המחיר סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במינוקסי בזמן טיפול לייזרנתנאל08/11/2011
שלום,אני מטפל בלייזר בעצמות לחיים ובעורף כבר 3 טיפולים..
בנוסף לכך יש לי דלילות בשיער בראש ואני שוקל להשתמש במינוקסי 5%
השאלה שלי היא האם השימוש במינוקסי יכול להשפיע על הטיפול בלייזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במינוקסי בזמן טיפול לייזר - תגובה
ד''ר אכי פרידמן12/11/2011איני רואה קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים עקב שימוש באינפרא אדוםF23/10/2011
שלום,
האם יש סיכוי ליתר קמטים עקב שימוש באינפרא אדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים עקב שימוש באינפרא אדום - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט02/11/2011בדכ לא אלא אם נגרמו כויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצערת פניםF23/10/2011
שלום, קוסמטיקאית שלי הציעה לעשות לי עם מכשיר להצערת עור הפנים. זה דומה לליזר.
מחליקים על עור הפנים והעור ייראה מתוח וצעיר. הטיפול הוא אחת לשבוע 10 דקות.
האם יש אמת בדבר? האם זה לא עושה נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצערת פנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט02/11/2011בכדאי לתת לך חוות דעת עלייך למסור יותר פרטים על סוג המכשיר ואופי הטכנולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל תשובה במהירותעדי19/10/2011
שלום,
אני עוברת טיפולי לייזר ואתמול היה לי טיפול רביעי.לאחר הטיפול הבחנתי בתופעה דיי מלחיצה שלא חוויתי לאחר אף טיפול עד עכשיו.נהיו לי נקודות סגולות על הרגל(מקום הטיפול) שנראות כמו כוויות.
זה תופעה שיכולה לקרות או שאני צריכה לעשות עם זה משו?
אשמח לתשובה מהירה לפני שיהיה מאוחר..
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה במהירות - תגובה
ד''ר אכי פרידמן22/10/2011תופעה שעשויה לקרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר והמערכת החיסוניתהילה16/10/2011
שלום רב,
אני נוטלת תרופת פורי נטול, כ-50 מ"ג ליום על מנת להחליש את המערכת החיסונית בשל מחלת הקרוהן ממנה יש לי רמיסיה כ-8 שנים.
יש לציין שבעבר כרתו לי פיסטולה מפי הטבעת.
האם ישנה מניעה לכך שאבצע טיפול להסרת שיער בלייזר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר והמערכת החיסונית - תגובה
ד''ר אכי פרידמן22/10/2011איני רואה מניעה. גשי לרופא המטפל לקבלת אישור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)