מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בשפם75B10/08/2011
מה יותר מומלץ באיזור השפם?הסרה באמצעות אפילציה או בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בשפם - תגובה
ד''ר אכי פרידמן10/08/2011הייתי מתחיל באפילציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי לייזראורנה04/08/2011
אני רציתי לשאול מה לגבי הורדת שיער מבית השחי? האם מ
מזיק ? ושאלה שניה עושים לי טיפול בפני ולא נתנו לי להרכיב המשקפיים בטיפולים הראשונים, ואני ראיתי הבזק, עכשיו קיבלתי משפקיים ועדיין אני רואה הבזק האם זה מזיק?
עשיתי 3 טיפולים בפנים, נראה שמספיק, המטפל אומר שצריך עוד 6 טיפולים אני חוששת שיראה כמו כויה בפנים שאלה נוספת כמה טיפולים אפשר לעשות בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי לייזר - תגובה
ד''ר אכי פרידמן11/08/20111. לא
2. אין מגבלה במספר טיפולים כל עוד נוקטים באמצעי הגנה הולמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- palomar או מזוטרפיהטלי31/07/2011
שלום,אעכב גוון עור יבש וחיוור,וצלקות אקנה אדומות שנשארו לי חיפשתי טיפול למראה עור נקי ובעל גוו אחיד, הייתי בייעוץ, ומקום אחד המליצו לי על מזוטורפיה,ובמקום אחר המליצו לי על טיפול באמצעות LUX 1540 palomar , מה עדיף? ובנוסף המחיר לטיפול אחד (לא לסידרת טיפולים) בpalomar הוא 1500 שקל.. זה מחיר יקר מידיי או שזה המחיר בשוק?
אשמח למענה בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר palomar או מזוטרפיה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן31/07/2011טיפול בחידוש עור הפנים עשוי להוביל לגוון אחיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה הורמונלית והסרת שיערלילך28/07/2011
שלום ,
מבדיקה הורמונלית שערכתי לפני כשנה התברר שההורמון אנדרוגן אצלי הוא ברמה גבוהה הרבה ממה שצריך. ( עשיתי את הבדיקה בעקבות שיעור יתר בפנים).
עשיתי בדיקת דם נוספת לפני כחצי שנה ובה ההורמון הנ"ל היה בטווח המותר קצת מתחת לאמצע.
שאלתי היא מהו המקור לבעייה ההורמונלית זו? וכן האם זה יכול להוות בעייה כלשהי לטיפול הסרת שיער בלייזר בחלקי גוף שונים (לא פנים)?
אשמח לתשובה בהקדם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה הורמונלית והסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/07/2011במידת ורמת ההורמון תקינה כפי שציינת אז איין בעיה בטיפוליי הסרת שיער מקור ההורמון בשחלות או באדרנל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להסיר נקודה אדומה בלייזר?שני26/07/2011
שלום רב,
יש לי מספר נקודות אדומות בגוף, גם לאמא שלי יש כאלה.
האם ניתן להעלים אותן באמצעות לייזר?
תודה,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להסיר נקודה אדומה בלייזר? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/07/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער חזה אצל נשיםגלי22/07/2011
שלום ..
אני עושה הסרת שיער חזה ב IPL IPULS גוון העור שלי הוא אמצע , אני עושה אצל קוסמטיקאית, השיער הוא די כהה אבל דק , עשיתי 4 טיפול והשיער גודל לאט יותר השאלה שלי אם יש סיכוי שהשיער יוסר ושאם הוא גדל לאט יותר מעיד על כך שהטיפול מתאים ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער חזה אצל נשים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/07/2011בדכ באזור החזה ניתן להקטין את כמות השיער ולא להעלים אותו לחלוטין מתאורך אני למד שהטיפול אפקטיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK01/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידה בגבשחר21/07/2011
שלום, יש לי כתם לידה יחסית גדול בגב העליון ליד הצוואר, רציתי לדעת אם זה אפשרי להסיר אותו בלייזר ? מה והאם יש סיכונים ? האם הטיפול כואב ? ומה המחיר של הורדה כזאתי ?
תודה רבה,שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לידה בגב - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט30/07/2011בחלק מהמיקרים ניתן להסיר או לטשטש את הכתם קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית בדכ מדובר בסידרה של טיפוליים כל מס חודשיים והעלות מאות שקלים לטיפול אחד בדכ מורחים קרם הרדמה מקומי על האזור לפני הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיערדינה15/07/2011
האם הורדת שיער באינפרא אדום יכולה לגרום לסרטן עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK01/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיערדינה15/07/2011
האם הורדת שיער יכולה לגרום לסרטן העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט16/07/2011נכון לידע הרפואי היום התשובה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיל מותר להוריד שערות ב i p lעינת09/07/2011
ביתי בת 14 וסובלת משיעור יתר על הגב ועל זרועות הידיים ,באיזה גיל מותר לעבור הסרת שיער עם ipl ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה גיל מותר להוריד שערות ב i p l - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט09/07/2011לא מומלץ לפני גיל 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK13/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת מפרקים והסרת שיער בלייזרשני04/07/2011
שלום רב,
אני מעוניינת להסיר שיער בלייזר אך במכון נאמר לי שאני לא יכולה לעבור טיפולים כאשר אני מטופלת בתרופות לדלקת מפרקים שגרונית- האם כך הדבר?
חשוב להדגיש שכרגע המחלה לא פעילה ואני לא נוטלת סטרואידים.
אודה לתשובתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת מפרקים והסרת שיער בלייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט09/07/2011במידה ואינך נוטלת תרופות היכולות להשפיע על צמיחת שיער ניתן לעבור טיפולים בלייזר
מערכת BeOK13/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים בעור לאחר אקנהטל05/06/2011
שלום
בלחי יש לי כמה כתמים אדומים לאחר אקנה (עם חורים מיקרוסקופיים).
מה ניתן לעשות? מה עלויות הטיפול? מה הפרוצדורה? כמה זמן החלמה? מתי העור חוזרל מראהו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים בעור לאחר אקנה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן05/06/2011צריך לבדוק פרטנית. אך, אחת האופציות היא קילוף עור שעשוי לגרום פרק זמן של כשבועים עד להחלמה ועשוי לשפר בצורה מהותית את המראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם חום על באיזור הכתףדנה03/06/2011
מזה מס' שנים יש לי כתם חום באיזור הכתף בגודל כ-10 ס"מ..ועליו צמחו לי שערות.. אינני יודע בעקבות מה הוא נוצר? אני רוצה להסיר אותו. אני חייל האם יש אפשרות שיעשו לי את ההסרה בצבא?
אם לא בצבא..אז היכן ניתן לעשות זאת? באילו שיטות יסירו לי אותו ומה בערך העלויות?
האם ההסרה תשאיר צלקת?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם חום על באיזור הכתף - תגובה
ד''ר אכי פרידמן05/06/2011לא ניתן לבצע את הפעולה דרך הצבא אלא באופן פרטי בלבד, למיטב ידיעתי.
הסרה כזו כרוכה בהסרת השיער ואחכ בהסרת השומה עצמה באופן הדרגתי.
תיתכן צלקת בעקבות התהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערענת29/05/2011
שלום,
אני בת 42 ולאחרונה צצו שערות שחורות - עבות - ובודדות על הסנטר (13) וכן בצידי
הפנים (5) כולן בודדות שחורות ועבות.
במכון הלייזר הוצע טיפול ע"י מכשיר הנקרא סופרנו XL ולא ע"י אפילציה. (מכיוון
שניתן לראות שורש שחור ועבה וכן לא בכמות "אין סיכוי שהיה שיעור יתר"-- כך נאמר לי
במכון. האם זה נכון????
האם הסופרנו מגביר שיעור בפנים?
האם עדיף אפילציה או במכשיר הסופרנו בגלל השיעור העבה והשחור?
איך ניתן לדעת שהמכשיר נקי ועבר חיטוי יסודי? (ע"י מגבונים עם אלכוהול - זה נשמע סביר??)
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ענת02/06/2011יש לציין שיש לי שחלות פוליציסטיות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??
ענת07/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/06/2011עדיף טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011מומלץ טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיער ברגלייםריני28/05/2011
אני אשה בת 43. מגלחת רגליים כבר שנים ורוצה להסיר לצמיתות. אני יודעת שאני דווקא בשנים שצמיחת השיער אמורה לפחות, אבל אין לי סבלנות יותר.
צבע העור שלי בין בהיר לשזוף קל והשיער ברגלים שחור.
העלות פחות משחקת תפקיד, אני רוצה משהו שיוריד ממני את העיסוק ושיתן תוצאות אופטימליות.
קראתי על כל השיטות ויצאת מבולבלת. מה הכי מתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער ברגליים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן05/06/2011חשוב למצוא מטפל בעל ידע והבנה והכרה מעמיקה של המכשיר איתו הוא עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בעצם אומר
ריני06/06/2011שבשבילי כל השיטות אותו דבר, במידה והן נעשות על ידי מטפל טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)