מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בכמה מכשירי לייזראביבה20/11/2010
אני עוברת כבר בערך שנתיים טיפולים להסרת שיער בכל הגוף..
במכון בו אני עושה משלבים כל מיני מכשירים כי הקוסמטיקאית הפרא רפואית טוענת ששילוב של קרני אור בכמה אורכים שונים יטפל בסוגי השיער השונים כי חלק מהשערות פלומתיים חלק שחורות עבות יותר או פחות...התחלתי את הטיפולים עם מכשיר האופטימה והבי-מקס ולאחר מכן עברתי כמה טיפולים ב-4mp ובשיטת ה-shr ישנו דילול גדול של השיער אך עדיין באזורים כמו הבטן היריכיים הזרועות והגב השיער גדל כמעט כרגיל...הצמיחה אכן איטית יותר..השאלה אם השיער יחזור? אני בת 21..והאם אין סכנה בכך ששולבו לגבי כמה סוגי קרני אור? האם באמת יעיל כך? והאם מותר באזור השפתיים במפשעות ? תודה
(ואינני משתזפת כלל )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בכמה מכשירי לייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2010אין סיכון בשילוב של מכשירים ואולם שיער פלומטי ועדיין לא יגיב לטיפול וניתן בזהירות לטפל באזור השפתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר ...חסוי11/11/2010
היה לי לימפומה בשנת 2004 במדייסטינום ומאז 02/2005 אני לא עובר טיפולים ולא כדורים בכלל ...
האם הסרת שיער בלייזר בגב , כתפיים חזה ובטן יכולה להיות מסוכנת עבורי ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר ... - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/11/2010ניתן לעבור טיפוליים להסרת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלוק עופרת לטיפולי לייזרTAL04/11/2010
האם ידוע לכם היכן קונים חלוק עופרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוק עופרת לטיפולי לייזר - תגובה
ד''ר אכי פרידמן08/11/2010תברר במכוני רנטגן. אולם לשם מה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידה באיזור הפניםדנה04/11/2010
קיים לי כתם לידה יחסית קטן באזור הלחי..בצבע חום
רציתי לדעת באיזו אפשרויות ניתן להסירו ללא שום נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לידה באיזור הפנים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן08/11/2010אין שום הבטחה שלא יגרם נזק בכל דרך בה יוסר הנגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה
דנה24/11/2010נזקים מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל02/11/2010
הבנתי שאחרי הטיפול בבודי טייפ השומן חוזר לאזור המטופל? שלא כמו בשאיבת שומן רגילה (כמובן שאני לא מדברת על אנשים שעולים מאוד במשקל).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן08/11/2010פני לכירורוג פלסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר או אינפראאנה25/10/2010
שלום
אני רוצה לעשות לייזר או אינפרא רגליים וידיים
רציתי לדעת מה יותר טוב, ומה לוקח יותר זמן
וכל כמה זמן צריך לעשות, והאם זה נכון שלייזר זה לכל החיים ואינפרא אחרי כמה שנים חוזר על איך שהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר או אינפרא - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2010במיכשור החדש התוצאות די זהות זמן הטיפול משתנה בהתאם לגודל ידית הטיפול ומהירות הפולסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לייזריוסי18/10/2010
אם עושים לייזר בגוף ובפנים אפשר ללכת למיטות שיזוף ולשים קרם הגנה וככה זה לא יהיה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2010באופן כללי לא מומלץ ללכת למיטות שיזוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהיוסי18/10/2010
האם אפשר לעשות לייזר באיבר המין הגברי,זה לא מסוכן? פוגע בפוריות?
אשמח לתשובה,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2010ניתן לבצע טיפולים עיי מטפל מנוסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים כתוצאה מפצעי בגרותאופיר11/10/2010
שלום, יש לי "חורים" בפנים כתוצאה מפצעי בגרות שהיו לי בעבר. רציתי לדעת האם ניתן לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים כתוצאה מפצעי בגרות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/10/2010בדכ ניתן לשפר את מראה העור עיי פילינג כימי או טיפוליי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל
אופיר15/10/2010כמה כסף דבר כזה בערך עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2010פילינג כימי עמוק בסביבות 16000 שח ולייזר בסביבות 10000 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרמי10/10/2010
שלום רב, למי מתאימה שאיבת שומן בשיטה סופר רטובה? האם היא טובה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן10/10/2010הפנה שאלה זו לכירורג פלסטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזרלין01/10/2010
שלום,
סבתי בת 67 מעוניינת לבצע טיפולים בלייזר בפנים ובבית שחי. צומח לה שיער לבן עקב הגיל.
האם טיפולי לייזר יהיו יעילים??
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010טיפולי לייזר אינם יעילים לשער לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהי30/09/2010
אני סובלת מאקנה כבר כמה שנים, כוין המצב הרבה יורתר טוב ופעם בכמה זמן יוצאים לי כמה פצעים אך נותרו בעיקר צלקות וסימנים שמציקים.. איזה טיפול אני יכולה לעשות על מנת להעלים את הכתמים, לייזר? פילינג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010במידה ומדובר בכתמים כהים וצלקות שקועות ניתן גם עיי פילינג כימי וגם עיי טיפולי לייזר לשפר את מראה העור יש לראות את הפנים ועל פי הבדיקה הקלינית ניתן לקבוע מהו הטיפול המועדף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר 1540מאגד שוויקי25/09/2010
בן 44 מירושלים / עבוד - מנה"ח
הייתי מפריד בין אנשים בריב משפחתי , קבלתי פצע בפנים שלי מסכין באורך של 20 ס"מ . עברתי ניתוח בבית חולים הדסה עין כרם ואשפזתי שלושה ימים .
הצלקת רואים בפנים , אני משתמש בקלו קוט .
האם לייזר 1540 יכול להעלים את הצלקת , וקמה יעלה לי , ומתי אני יכול לעשות את הטיפול בלייזר לאחר הניתוח או צריך לחקות .
אם הליזר עוזר מה אחוז ההצלחה . מאוד מודה אם תענו לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מיכאל שוחט03/10/2010קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית לייזר 1540 יכול לשפר את מראה הצלקת במידה והצלקת שקועה ואינה בולטת על פני העור ניתן להתחיל טיפול כבר אחרי חודשיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופרוזדנה22/09/2010
שלום דוקטור, יש לי קופרוז ואדמומיות בפנים כתוצאה מכך.
אני רוצה לעבור טיפול בלייזר ipl או בטיפול פוטודינמי. אבל לפני כשנה הזרקתי ללחיים ביואלקמיד, בכמות מאוד קטנה אם זה חשוב.
איזה טיפול עדיף לעור רגיש ?
והאם זה מסכן שיהיה זיהום אחרי הטיפול בביואלקמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופרוזים
ד''ר מיכאל שוחט24/09/2010ניתן לעבור טיפול בקרן אור או לייזר לנימים אין סכנה לזיהום באזור ההזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר לצלקות בפניםשרה17/09/2010
ד|ר שוחט שלום,
האם יש לך מרפאה גם בירושלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר לצלקות
ד''ר מיכאל שוחט24/09/2010לצערי לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)