מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת בין שאיבה להמסה ---סיון22/11/2012
היי,
הייתי רוצה לדעת איך יודעים מה השיטה העדיפה - המסה או שאיבה
האם במרפאתך אתה מבצע את שניהם?
יש לי מבנה גוף רזה עם בטן (עברתי 2 ניתוחים קיסריים) ....נראה לי שאני מתאימה להמסה, אך הבנתי שלא תמיד זה עובד...
אשמח לדעת עוד פרטים,
תודה,
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת בין שאיבה להמסה --- - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ25/11/2012לסיון שלום
ההמסה מלווה בשאיבה, תוך כדי ההמסה,וגם לאחריה.
בגלל תהליך ההמסה, מתקבלת תוצאה אחידה יותר, ובמיצוק משופר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתן לעשות המסת שומן בחזה אצל נשים?דורית11/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניתן לעשות המסת שומן בחזה אצל נשים? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ11/11/2012לדורית שלום
טכנית - כן. מעשית,איננו מתאים מסיבות שונות,העיקרית בהן - בעית עודף העור באיבר תלוי.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטכנולגיה הז לא אמורה לכווץ את העור
דורית14/11/2012העודף?
האם בבטן תחתונה זה כן אמור לפתור את בעיית ה"סינר"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטכנולגיה הז לא אמורה לכווץ את העור - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ15/11/2012לאלמוני/ת שלום
הכיווץ מתאים למקרים מוגדרים,והצלחתו מותנית באיכות העור במידת דלדולו ,ובכמות השומן המסולקת.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרת היקפים זרועותדנה26/10/2012
שלום, יש לי בעיה והיא זרועות מלאות, לא משנה מה משקל שלי, תמיד יהיו הזרועות האזור הבולט והמלא, לכן חשבתי על הצרת היקפים.
שאלתי היא מה עדיף להצרת היקפים? וולה שייפ או בודי טייט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרת היקפים זרועות - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ27/10/2012לדנה שלום
עד היום לא ראיתי כל ברכה בכל השיטות הלא פולשניות להמסת שומן. וולה שייפ היא חלק ממכלול זה. לכן המלצתי היא לפעולה פולשנית, כמו בודי טייט.
למען הגילוי הנאות, אציין כי לא עבדתי בוולה שייפ,ולא ראיתי תוצאות המכשיר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובלת מבעיה זאת
גלית08/11/2012הזרועות שלי תמיד נראות לי ענקיות ממש
תוכל בבקשה להסביר מה זה בודי טייט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובלת מבעיה זאת - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ11/11/2012לסובלת שלום
הבודי טייט, היא מערכת המשלבת המסת שומן עם שאיבתו.
המערכת בנויה על מקור קרינה של גלי רדיו.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרת היקפים זרועות
אורלי גולן30/10/2012הי דנה
אני יודעת שבטח לא כיף לשמוע שהפיתרון היחיד שהרופא נותן פה הוא טיפול פולשני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להמיס נקודתיתגבי22/10/2012
מאיזור שמעל המותניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להמיס נקודתית - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ22/10/2012לגבי שלום
אנא הגדירי "נקודתית".
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bodytite ברכייםתמר13/10/2012
שלום!
אני בת 30 ומאז ומתמיד הטרידו אותי מאוד הברכיים שלי. עכשיו, עם הגיל המצב החמיר, יש עודף שומן משמעותי בחלק הפנימי של הברך, על הברך עצמה וצלוליט בכל הירכיים. האם bodytite יכול לעזור לי? בנוסף אוסיף שאני מלאה ועוסקת בספורט אך זה מעולם לא עזר לי. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר bodytite ברכיים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ14/10/2012לתמר.שלום
סביר מאד שכן.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירכיים חיצוניות וברכייםשירלי11/10/2012
שלום רב, אני בת 38 אחרי 3 לידות גובהי 173 ומשקלי 58 קילו. מאז ומתמיד הפריע לי מבנה הרגליים שלי,- בעיקר הירכיים החיצוניות והברכיים של "כדורגלן". אני מבקשת לשאול מה הפרוצדורה המומלצת למצבי (יש לציין שאני רזה במראה הכללי) ומה סדר גודל העלויות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירכיים חיצוניות וברכיים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ11/10/2012לשירלי שלום
הפתרון לבעיתך היא שאיבת שומן, ועדיף המסה+שאיבה.
העלויות בסביבות 20000 שקל.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירלי11/10/2012תודה רבה על תגובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המסת שומן בלייזראניה04/10/2012
מתבצעת בהרדמה או אלחוש? יש אח"כ חבורות על העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם המסת שומן בלייזר - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ04/10/2012לאניה שלום
תשובותי נוגעות לכל המסה+שאיבת שומן :לייזר או גלי רדיו.
1.הפעולה מתבצעת תחת הרדמה כללית או מקומית.תלוי בהעדפת המנתח, העדפת המנותח,היקף האיזור המטופל ועוד.
2.חיובי.
בברכת מועדים לשמחה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן בלחייםאלין23/09/2012
שלום רב,
אני בעלת מבנה גוף רזה אבל בשתי הלחיים קרוב לאף יש לי מן "תלוליות" כאלה שמנמנות ונראות מוזר, האם אפשר לטפל בהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן בלחיים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ25/09/2012לאלין שלום
וודאי כי התיחסות לשאלתך דורשת את בדיקתך והתרשמות מבעיתך. אין זה רציני להתיחס
לשאלתך ללא ראייה.
גמר חתימה טובה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ז'בוטינסקי בת יםעובדיה שאול04/09/2012
האם יש אפשרות להסיר שומן מוצק שמתהווה מתחת לעור באותה שיטה של לייזר מבלי לחתוך ולהוציא ולמה הגולות האלה של שומן מופיעות פתאום ,לי אישית צמחה בעורף והיסרתי בניתוח עכשיו במצח צמח שוב - דחיתי עד כה כי אמרו לי שזו פעולה חירוגית מתחת לשרירי ההבעה במצח רציתי דעתך בנושא אם תוכל - תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ז'בוטינסקי בת ים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ04/09/2012לעובדיה שלום
קשה לענות לשאלתך ללא בדיקה.
עם זאת,מצבור שומן מוגבל (ליפומה) אנו מעדיפים,בדרך כלל,לסלק באופן כירורגי,דבר הכרוך בצלקת פסית מעל הליפומה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רב02/09/2012
רציתי לשאול כמה זמן לוקח תהליך ההחלמה לאחר ביצוע המסת שומן בלייזר והאם יש הבדל בין גברים לנשים במשך זמן ההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ03/09/2012שלום ל ב
1.התשובה תלויה בהגדרת הפעילות אליה את מעונינת,באישיותו של הפצינט,בהיקף השאיבה ועוד.מסקנה,זמן ההחלמה משתנה מאדם לאדם.
2.אם המגדר קובע אישיות,אז-כן.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרת היקיפים ללא ניתוח-עובד?לין25/08/2012
ואם כן מה המכשיר הכי יעיל...ואיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרת היקיפים ללא ניתוח-עובד? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ25/08/2012ללין שלום
לא-למיטב ידיעתי של המכשור הקיים היום בשוק האסתטיקה.
בברכת שבת שלום
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להסיר שומן מהסנטרליאור23/08/2012
(סנטר כפול)? האם נותרת צלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להסיר שומן מהסנטר - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ23/08/2012לאורלי שלום
1.כן.
2.התוצאה תלויה גם במבנה הלסת:הזוית בין הלסת לצוואר.
3.צפויות 3 נקודות כניסה.בכל נקודה,צלקת באורך של לערך 0.5 ס"מ.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להמיס שומן בלייזר מהזרועותתמרה14/08/2012
? האם זה תהליך מורכב? מה משך זמן ההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להמיס שומן בלייזר מהזרועות - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ15/08/2012לתמרה שלום
1.כן.
2.לא באופן משמעותי.
3.מספר ימים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LPGשלי03/08/2012
שלום רב
אני אחריי לידה עם צלוליט וצורך במיצוק הרגליים לאחר חזרה למשקלי
האם אפשרי השימוש במכשיר בהנקה?
מה עושה המכשיר והאם יעיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LPG - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ15/08/2012לשלי שלום
LPG הוא השם הכולל לסדרת מוצרים למטרות שונות בתחום האסתטיקה.
מכשירים אלה בשימוש עיקרי אצל קוסמטיקאיות.
אם תרצי תשובה מפורטת יותר,אנא צייני את המודל המדובר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאג30/07/2012
למרות שאני גבר רזה, אשר מקפיד על תזונה נכונה ואורח חיים ספורטיבי, הנני סובל מעודף שומן באזור המותניים.
מה עדיף- המסת השומן במותניים או שמא שאיבתו ?
האם ניתן לשמר את תוצאות הטיפול לאורך זמן ?
האם מדובר באחוזי הצלחה גבוהים ?
יש לציין שאני בן 31
תודה מראש (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ31/07/2012שלום לאסף
1.ההמלצה להמסה+שאיבה.
2.כל זמן שתקפיד על משקל יציב.
3.כן.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על האדיבות והמענה המהיר
אג31/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)