מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כרס קטנהיוסי28/11/2013
היי, 1.68 שוקל 56 לאחר תהליך אירובי הורדתי קילוגרמים מיותרים אבל עדיין נשארה לי כרס קטנה בבטן.
השאלה שלי מהו הטיפול הכי יעיל בשבילי ללא צלקות כך שהשומן לא יחזור לתא חזרה. הייתי מעוניין להוריד את הכרס והמותניים (ממש לא הרבה מדי שומן)
כמה זמן החלמה עד שלא יישאר סימן מהטיפול. והאם תישאר צלקת?
אני יודע שההמלצה הקבועה בפורום זה היא לבודי טייט ששמעתי שהיא כרוכה בכאבים נוראיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרס קטנה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ28/11/2013ליוסי שלום
טיפול הבחירה למצבך, כפי שתארת, הוא שאיבת שומן.
טיפול הבחירה בשאיבות השומן היא-טכניקה של המסה+שאיבה. ההמסה יכולה להתבסס על מקורות אנרגיה שונים. בודי טייט מבוססת על אנרגית גלי רדיו. לזמן זה,
זוהי הטכניקה הרווחת ביותר בארץ.
הכאב בבודי טייט אמור להיות פחוּת מהכאב הכרוך בשאיבה רגילה.
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן בלחייםדליה מור08/11/2013
היי
האם ניתן לבצע המסת שומן בלחיים ובאיזו שיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן בלחיים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ24/11/2013לדליה שלום
טכנית,הדבר אפשרי.
מעשית,לא מומלץ.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודי טייטשני07/11/2013
שלום אני בחורה רזה בת 22 שעתידה לעבור בודי טייט מותניים.
יש לי מס' שאלות,
האם מומחה לכירוגה כללית רשאי לבצע את הפעולה?
לגבי המחוך, האם יש דגם מסויים שאתה ממליץ לרכוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה בשבילך
חן11/11/2013לברר על הנושא אצל דוקטור שבשין שמומחה לטיפולי בודיטייט
מעבר להיותו מקצועי בן אדם מקסים וקשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה בשבילך - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ24/11/2013לחן שלום
הרשי לי שלא להתיחס לפרסומת הגסה ששורבבה לפורום.
ובאשר לשאלותיך: משפטית,אין מניעה לבצע פעולה בבודי טייט,לכל אדם המורשה לעסוק ברפואה.
ישנם מחטבים מחברות שונות.אינני מכיר דירוג באיכות המחטבים.בד"כ,לכל רופא יש מותג המוכר לו,ומועדף כל ידו.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילת עור לאחר שאיבה מהירך הפנימיתאייל12/09/2013
שלום.
בן 30.בעבר ביצעתי מתיחת בטן לאחר ירידה במשקל.כשחזרתי להתייעץ לגבי עיצוב ישבן ושאיבה מהירך הפנימית הרופאה המליצה לא לבצע גם עם בודיטייט שאמור לתת אפקט כיווץ העור.יש לציין שאני מתאמן 1.74 שוקל 80.היא טענה שיש נפילה והעור לא מתכווץ טוב באיזור הישבן ובירך הפנימית.ספורט לא עוזר!שאלתי אליך מה דעתך בנושא זה לגבי איזורים אילו שציינתי יש לציין שאין הרבה עור עודף אך העיניין מציק מאוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילת עור לאחר שאיבה מהירך הפנימית - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ13/09/2013לאייל שלום
התיחסות ענינית לשאלתך, רק לאחר בדיקה.
גמר חתימה טובה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןבן11/09/2013
שלום!
אני רזה אך יש לי לחיים מלאות. שאלתי האם תיאורטית (או מעשית) ניתן לבצע שאיבת שומן באזור הלחיים? למיטב ידיעתי ישנה בעיה בשאיבה מעל קו הלסת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ11/09/2013לבן שלום
תאורטית-אפשרי,מעשית-איננו מתבצע,בגלל הסיכון המוגבר באיזור.
גמר חתימה טובה
ד"ר שריה כהנוביץ
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן בלייזר בירושליםסוזן10/09/2013
האם מישהו/י יודע על קליניקה בירושלים שמבצעת המסת שומן בלייזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן בלייזר בירושלים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ11/09/2013לסוזן שלום
למיטב ידיעתי, אין בירושלים קליניקה מעין זו.
אם בידך מידע אחר, אודה אם תעדכני אותי.
גמר חתימה טובה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חגורות רוטטות לבטן להמסת שומןאא29/07/2013
אני מתאמן בחדר כושר, אני יחסית דיי רזה וגבוה...שוקל 67..אני מתאמן ואוכל לשם עלייה במשקל...אני אוכל נכון ומתאמן נכון אבל יש לי כרס דיי קטנה שמאוד קשה לי להוריד אותה..
רציתי לשאול אם כול החגורות שרוטטות או החגורות שגורמות להזיע בבטן באמת יכולות להמיס את השומן?
אין דרך שהיא לא פולשנית על מנת להמיס שומן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגורות רוטטות לבטן להמסת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ29/07/2013לאלירן שלום
לא - למיטב ידיעתי, לרגע זה.
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרת היקפים
אא01/08/2013קראתי שיש דבר שנקרא הצרת היקפים באולטרסאונד וכאלה..שזה סדרת טיפולים..האם זה מאין תחליף לשאיבת שומן פולשנית? זה מתאים למקרה של כרס קטנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרת היקפים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ01/08/2013לאלירן שלום
היתה שיטה שהתבססה על המסת שומן באופן בלתי פולשני. למכשיר קראו "body shape".
מכשיר זה היה כשלון.
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי בודי טייט לפני שבועדנה16/07/2013
שלום רב
עברתי בודי טייט ירכיים חיצוניות ופנימיות לפני שבוע.
חייבת לציין - ההליך הזה כ ו א ב ולא ברור לי מדוע נעשה בטשטוש ולא הרדמה מלאה. הטראומה של ההתעוררות במהלך ההליך מלווה אותי בסיוטים בלילות.
שנית - ההמלצות לקחת אדוויל או אופטלגין פשוט מגוחכות . עד שרופא המשפחה לא רשם לי פרקוסט, לא הפסקתי לבכות ולצרוח מכאב , ואני לא בחורה עדינה ושברירית כלל.
שאלתי הינה - מתי אמורות הכוויות האיומות להחלים כבר???
האם הגיוני שאחרי שבוע עדיין יש לי כוויות עצומות בירכיים הפנימיות שאינן מאפשרות לי ללכת בכלל?
זאת ועוד- מתי הנפיחות אמורה כבר לרדת ואני אראה תוצאות?
כי כרגע אני נראית כאילו בלעתי קרנף :)
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי בודי טייט לפני שבוע - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ16/07/2013לדנה שלום
1.אני מסויג בתשובותי, כי אינן מבוססות על מראה עינים, אלא על "משמע אוזנים" בלבד.
2.מידת הכאב שונה ממטופל אחד לרעהו, בהתאם לסף הכאב ועוד.
3.הכוויות שעלולות להופיע,חולפות אחרי 2-3 שבועות, בתלות בשטחן ובעומקן.
4.חלק מהתוצאה תראי עם ההורדה הראשונה של המחוך. היתר יתגלה בתהליך המשתרע
לאורך 3-4 חודשים:בתחילה_מהיר יותר,ואיטי יוץר בהמשך.
בברכת החלמה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
דנה22/07/2013האם ישנה דרך בה אוכל לזרז את הורדת הנפיחות ברגליים מלבד הבגד הלוחץ?
האם להפחית בשתיית נוזלים? לעשות הליכות ברגל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ22/07/2013לדנה שלום
הרמת הרגלים-תוריד בצקת. יש לדאוג כי בזמן זה ,לא ייצור המחוך חסימה,במידה כזו או אחרת,על הכלים הלמפתיים והורידיים, המנקזים הגפה.
החלמה מהירה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
נטלי28/06/2014היי, צר לי לשמוע כי כאב כל כך. אני אמורה לעבור את הטיפול בעוד כשבוע וכבר מהססת.
איך תהליך ההחלמה הסתיים והאם את מרוצה מהתוצאות?
אודה מאד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת רופארותם05/07/2013
היי,
האם יש חשיבות שהרופא שמבצע את הטיפול בבודי-טייט יהיה כירורג פלסטיקאי ולא רק כירורג?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת רופא - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ06/07/2013לרותם שלום
לדעתי, כן.
למען הגילוי הנאות אציין כי אני מומחה בכירורגיה פלסטית.
שבת שלום
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן לפני לידהיעל18/06/2013
שלום,
רציתי לשאול האם זה אפשרי ויעיל לבצע המסת שומן באזור הירך העליונה החיצונית לפני כניסה להריון?, הבנתי שלוקח 6 חודשים עד לתוצאה סופית אבל אם נכנסים להריון במהלך התקופה הזו האם לא סביר שהשומן יחזור לאיזור?.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן לפני לידה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ19/06/2013ליעל שלום
השמנה לאחר הריון,איננה שונה מהשמנה ללא קשר להריון.
כאן וגם כאן,מומלץ מאד לשמור על משקל תקין.פירושו של דבר-לאכול פחות.
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ממוקד בשומןסתיו14/06/2013
שלום. בת 33. רזה אך עם עודפי שומן ממוקדים בירך העליונה (פנים וחוץ) כמו כן צלוליט מפוזר ונראה לעין. אני סובלת מעור שנמתח בקלות.
בהתייעצות עם מנתח פלסטי הוא קבע שעיקר ההפרעה בחלק החיצוני של הירך נובעת מהידלדלות העור וכי מצבור השומן שם די קטן. לעומת זאת בחלק הפנימי של הירך העור דק מאוד. עקב כך הוא המליץ שלא לבצע טיפול שאיבת שומן קונבנציונלי.
שאלתי היא האם בטכניקות אחרות הקיימות בשוק אפשר למצוא פתרון למצבורי השומן הללו? ואם כן מה מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ממוקד בשומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ14/06/2013לסתיו שלום
להערכתי-כן. אם אכן מצבך כפי ששפט הרופא שבדק אותך, ייתכן ונסתפק בטיפול שיעניק שיפור, ולא תיקון מלא.
עם זאת, הערכה מהותית תהיה, רק לאחר בדיקה.
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמתעניינת15/05/2013
אני מעוניינת לבצע המסת שומן באזור הבטן והמותניים
מה ההבדל בין שיטת הלייזר לשיטת הרדיו?
מה יותר מומלץ לאזורים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ15/05/2013תשובה לשאלה
אינני רואה הבדל בתוצאה הסופית בסוגי האנרגיה השונים.לדעתי,המאפינים הקובעים את התוצאה הסופית הם:
מידת החום(אנרגיה) המופקת בקצה הצינורית;נוחיות ההפעלה ומיומנותו של הכירורג הפלסטי.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר חדש להמסה בלייזרדנה05/05/2013
שלום. סיפרו לי שלפני כמה ימים היתה בחדשות כתבה על מכשיר חדש להמסת שומן בלייזר. איזה המצאה סינית. מישהו יודע על מה מדובר או יש לו לינק לזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר חדש להמסה בלייזר - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ05/05/2013לדנה שלום
ישנם מכשירים רבים בשווקי העולם המבוססים על המסה.
כדי לדבר על יתרון מכשיר זה או אחר, יש צורך בנסיון במכשיר.
בד"כ, רופא משתדל להתמקצע במכשיר מסוים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר כפולריבה29/04/2013
שלום,
אני רזה ומבנה הפנים שלי נוראי - יש לי סנטר כפול וזה עושה לי פנים ממש שמנות. האם המסת שומן בלייזר יכולה לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר כפול - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ29/04/2013לריבה שלום
עקרונית - כן.
ההחלטה הסופית,והצלחת הטיפול, תלויה במבנה האיזור, בכמות השומןובאיכות העור.
בהצלחה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרס קטנהמתן18/04/2013
שלום,
אני אחרי תהלים של הרזיה, רזיתי 17 קילו. במקביל לדיאטה הקפדתי על אימונים אירוביים ואנאירוביים לכל אורך התהליך והתחטבתי יפה. הבעיה שלי שנשארה לי כרס קטנה, הבולטת מהמכנסיים ומציקה לי. מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרס קטנה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ18/04/2013למתן שלום
אם הכרס, עליה אתה מתלונן,איננה באה מרפיון קיר הבטן ,אלא ממסת שומן תת עורית, הרי שהטיפול הנבחר הוא - המסה + שאיבת השומן.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)