מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל עודף משקל המעוניין בבודיטייטנעם27/10/2014
שלום,
כפי שהבנתי בודיטייט מיועד בעיקר לאנשים שמעונינים להוריד עודפי שומן באזורים מסויימים ולא כדרך לדיאטה.
כגבר יש לי הצטברות שומן בעיקר באזור הבטן והמותניים. בייעוץ עם רופא על ניתוח בודיטייט הרופא אמר שאני מועמד מצויין לניתוח. אני קצת חושש כי לרופא המנתח אינטרס למכור לי את הניתוח.
אני עם BMI 29 למרות שאוכל מאד בריא ועוסק בספורט. השומן מאד עקשן וגנטית ההורים שמנים.
האם בודיטייט מתאים לגבר בעל עודף משקל?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל עודף משקל המעוניין בבודיטייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ28/10/2014לנעם שלום
אתה צודק והרופא שלך צודק:בודי טייט נועד לפתור דיספרופורציות בריכוזי השומן, גם במקרה וישנה עליה במשקל.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניינת בהמסת שומןיפעת26/10/2014
שלום,
ה- bmi שלי תקין (1.59 מטר, 61 ק"ג) אך קיים לי מצבור שומן בולט בבטן למרות ספורט יומיומי ותזונה בריאה.
האם הנתונים הללו מתאימים לעבור המסת שומן?
האם המסת שומן זהה לשאיבת שומן באופן כזה שאם עולים קצת במשקל, עלולה להיווצר "גיבנת" של שומן באזור אחר בגוף?
מבחינת הכאבים, האם הם דומים לאלו שכמו בניתוח קיסרי? הייתי "משותקת" מכאבים 5 שבועות ללא אפשרות להתיישר וישנתי בישיבה. אם זה כרוך בסבל כזה, כנראה שאוותר :)
תודה רבה,
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב וחיטוב הגוף בשיטת הקריו-דיאט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ29/10/2014לנתן שלום
ההגינות המינימלית דורשת, כי כשאתה דוחף לפורום חומר פרסומי - תציין זאת במודגש.
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומן ברגלייםמור08/08/2014
שלום רב, אני בת 22 והמשקל שלי הוא 51, הגובה שלי 1.58. יש לציין שהמשקל שלי יציב כבר כמה שנים, מעולם לא עברתי את המשקל 56 ובאופן כללי המבנה גוף העליון שלי רזה מאד! הבעיה מתחילה באיזור הרגליים והברכיים שהם רחבות מאד, מדובר בשומן עיקש שמסרב להיעלם. הרגליים שלי קצרות ושמנות והברכיים שמנות מאד אף הן. היתי מאד רוצה להיפטר משומן זה כדי שלגוף שלי יהיה מראה פרופורציונלי. הבטן שלי צרה ושטוחה מאד!!החזה בינוני (c75) אני תוהה אם יש פתרון להעלמת השומן מהרגליים , סביר שזה מבנה גוף שלא ישתנה לעולם אלא באופן מלאכותי. אשמח לעצתך בנוגע לפתרון מומלץ. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומן ברגליים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ10/08/2014מור שלום
מתוך תיאורך נראה כי תהני מהטיפול בהמסה+שאיבה(בודי טייט).
בברכה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המרת היקפי זרועותדנה19/07/2014
שלום ד״ר,
מה הדרך הכי יעילה להצרת היקפי זרועות ועיצובן? אני שומעת על ניתוחים כירורגיים, שראיבת שומן ושיטות אחרות כמו בודי טייט וכו׳.
האם יש שיטה מוכחת לצמצום משמעותי בהיקפים? אשמח לדעתך בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המרת היקפי זרועות - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ20/07/2014לדנה שלום
שתי האפשרויות העיקריות:
1.כריתת עודפי השומן והעור.פתרון זה מסלק עודפי עור מדולדל, אך משאיר צלקת אורכית - אחורית, לכל אורך הזרוע.
2.המסה+שאיבה,או לחילופין-שאיבה מכנית בלבד.
האפשרות השניה מועדפת במקרה שלא צפוי עור מדולדל.
בברכת שבוע טוב ושליו
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן בזריקה מהעורףשואלת18/05/2014
שלום ד"ר
האם שיטת המסת שומן בזריקה היא שיטה יעילה שאכן יכולה להעלים גבנון?
האם יש סיכונים מעבר לנפיחות אדמומית אלא רציניים יותר לאדם בריא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם...
שואלת18/05/2014אם אפשר בבקשה טווח מחירים ממוצע לטיפול כזה בהזרקה או בלייזר
תודה רבה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם... - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ19/05/2014שואלת שלום
אין לי נסיון אישי עם המסה כימית של שומן.הנסיון בארץ ובעולם איננו רב וקיימים דיווחים על פעולה לא אחידה;דלקות קשות ועוד.
עלות הפעולה המבוקשת בבודי טייט, תחת טשטוש ובתנאים אופטימליים בחדר ניתוח,בסביבות 9000 שקל.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת לאחר המסת שומןשירי11/05/2014
לפני7 שבועות עברתי המסת שומן.עדיין יש לי בצקת בבטן.מחר אני נוסעת לאירופה לשבועיים.האם תופעה זו תחלוף או שעלי ליצור קשר עם הרופא המנתח?האם יכולה ליווצר החמרה אם אטוס ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת לאחר המסת שומן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ14/05/2014לשירי שלום
בצקת במידה מסוימת, 7 חודשים לאחר המסת שומן, היא תופעה אפשרית.רצוי לשלול אפשרות של נרתוק נוזלים (סרומה),.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשירי
שירי17/05/20147 שבועות.לא חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשירי - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ17/05/2014על אחת כמה וכמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוספדיאסארז זאבי08/05/2014
דר כהנוביץ שלום רב
אני בן 43 בילדותי עברתי אצלך סדרת ניתוחי היפוספדיאס בבלינסון כיום אני חבר מכבי
לאחרונה נוצרה לי הצרות ( מדרגה) בתחילת השיחזור עברתי בספטמבר 2013 ניתוח נוסף באיכילוב ומאז חיי גהנום צריבות אני רץ המון לשירותים אני לא ישן בלילה בגלל שאני רץ המון לשירותים האורולוגים בדקו לי את הערמונית הכל תקין מה שכן בצילום ציסטוגרפיה בקושי אפשר היה להכניס קטטר יש הצרות מאז הניתוח האחרון באיכילוב כנראה הצינור מקופל היה קטטר 10 ימים אחרי הניתוח בשופכה החדשה וזה כנראה עשה קיפול בצינור או הצרות חדשה מה שכרגע מדובר לפי המלצת אורולוג ילדים מבאר שבע זה פירוק השיחזור שנעשה באיכילוב מה שאני יודע שאחרי פירוק השחזור אתן שתן בישיבה האם אני יכול לבוא אלייך ליעוץ דרך מכבי והכי חשוב אם תוכל אחר כך לנתח אותי במכבי באסותא אני יודע שאתה יועץ של מכבי
צרפתי צילום אחד שבו רואים את ההצרות אשמח לשלוח לך למייל את שאר התמונות של הצילום והדיסק עם כל התמונות אצלי
תרביות שתן תמיד היו תקינות
בתודה מראש
ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוספדיאס - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ09/05/2014לארז שלום
אעמוד איתך בקשר אישי ולא בפורום.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפוספדיאס
ארז11/05/2014בתקוה גדולה אחכה לטלפון ממך אתה בזמנו העמדתי אותי על הרגלים ועוד הרבה ילדים שהקימו משפחות ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליט והצרת היקפיםצלוליטה08/03/2014
צלוליט והצרת היקפים-
אשמח ואודה להסבר ממצה על כל שהיטות ומה ההבדל ביניהן.
אני ידועת שיש אולטרסאונ, גלי רדיו, לייזר,חום והשד יודע מה עוד. יש מיליוני מכונים שכל אחד מתיימר להיות הכי טוב ואני הולכת לאיבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליט והצרת היקפים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ09/03/2014לצלוליטה שלום
אינני מכיר שיטת טיפול המדבירה הצלוליט.בטיפול בבודי טייט ניתן לראות שיפור מסוים בצלוליט.
התשובה לשאלתך רצופה לכל אורך שנות הפורום. וודאי הדבר שתחכמי כשתקראי.
שבוע טוב
ד"ר שריה כהנוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן בטניתיעל16/02/2014
שלום רב
אני חודשיים לאחר המסה בבטן.
עדיין יש קצת בצקת, אך מה שמפריע לי ביותר זה שהבטן אינה חלקה וסימטרית. ממש גושית. מקודם הייתי שמנה בבטן, אך חלקה וסימטרית, והיום..... לא בטוח שאוכל לשים ביקיני. נראה זוועה. המצב אמור להשתפר או שזוהי תוצאה סופית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן בטנית - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ17/02/2014ליעל שלום
ספיגת הבצקת והצטלקויות ההמסה, אורכת כ-6 חודשים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקומסטיה בודי טייטליאור05/02/2014
שלום,
אני מתעניין בגניקומסטיה ואחת השיטות שבדקתי היא שיטת הבודי טייט.
אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות שעלו לי:
1) מה ההבדל בשיטות בין המסת שומן (הבודי טייט) לבין שאיבת השומן.
2)האם קיימת אפשרות של חזרה של הגניקומסטיה בשיטת הבודי טייט.
3) האם יתכן מצב שלאחר הניתוח התוצאות לא יהיו משמעותיות או שלא יראה כל הבדל בין הלפני ואחרי ( לפי מיטב הבנתי הגניקומסטיה שלי היא ברמה בינונית ).
4)מהם הסיכונים שקיימים בשיטה לעומת שיטות אחרות ( שקעים בפטמה, אי סמטריות בגובה ובמידות השד וכו' ).
5) אני בהליך של ירידה במשקל באופן מתון ( לא דיאטה אלא שמירה על אוכל והורדה של 2 -3 ק"ג עקב שומנים בדם.) האם לחכות להורדת אותם 2-3 ק"ג או שאין מניעה לבצע את ההליך גם עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקומסטיה בודי טייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ15/02/2014לליאור שבת שלום
1.בהמסת השומן , הרס רקמת השומן - טרמי, ולכן אחיד יותר.גם מיצוק העור נעשה בחימום חלקו הפנימי של העור. מה שאין כן בשאיבה מכנית. בקריאת חלקו ההיסטורי של הפורום, תלמד יותר בנושא.
2.פרופורצית האיזור המטופל, ליתר הגוף,כפי שעוצב בסוף הפעולה, תישמר גם בשינויי משקל בעתיד.
3.לא.
4.המסת שומן מבטיחה אחידות ומוצקות עור משופרות לעומת שאיבה מכנית, אך כל תופעות הלוואי שהזכרת, עלולות להגרם גם בשיטה זו.
5.אינני צופה כי ירידה במשקל, בטווח המוזכר על ידך, תשפיע על נפח השדים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודי טייט ירכייםלינדה12/01/2014
בהמשך לתשובתך לדנה מיום 8/1/2014 יש באפשרותך לכתוב מי הם שני הרופאים כירורגיים פלסטיים שעושים בודי טייט. אשמח לקבל את תשובתך.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודי טייט ירכיים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ12/01/2014ללינדה שלום
הכירורגים הפלסטיים שלידיעתי עובדים בבודי טייט:
ד"ר גלזינגר
ד"ר כהנוביץ
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן בבטןלינוי10/01/2014
עברתי בודי טייט בבטן לפני כ3 שבועות. עדיין יש בצקת. מאוד. כל מה שכתוב בפרסומת ,שלאחר כשבועיים יש תוצאה נכרת- לא עובד אצלי כנראה. 1.האם זה נורמלי? 2.האם אראה תוצאה, פשוט יותר מאוחר? 3. שמעתי גם שבמקרים מיחדים יש צורך לשאוב את הנוזלים במידה והם לא נספגים מעצמם? 4. הסיכוי לזיהום גודל, אם הבצקת לא עוברת מהר? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן בבטן - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ11/01/2014שלום ללינוי
1.למרות הכל, תמתיני עוד 2-3 שבועות לתחילת תוצאה.
2.לעתים,בעיקר בפעולה בבטן, נוצרת הצטברות נוזל (סרומה) הדורשת ניקוז במזרק.
הפעולה עשויה להידרש מספר פעמים.
3.בטיפול נאות, הסיכון לזיהום מאוחר, קטן מאד.
שבוע טוב ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישבן וירכייםדנה06/01/2014
שלום, רציתי לדעת מה השיטה המומלצת ביותר להמסת שומן מהירכיים/ ישבן ובכמה סנטימטרים זה מצר את ההיקפים.. בסה״כ אני בחורה די רזה (54 ק״ג), עם מצבורי שומן עיקשים באזורים הללו. שאלות נוספות- מה העלות המשוערת לטיפול כזה? (שאדע למה לצפות) והאם התוצאה נשארת לתמיד (בהנחה כמובן שאני לא משמינה. כלומר- האם באמת השומן מסולק מהגוף ולא עלול לחזור). אשמח גם לקבל המלצות על מרפאות מאחר ואין לי שום ידע בנושא.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישבן וירכיים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ08/01/2014לדנה שלום
לשאלתך המורכבת ניתן לענות לאחר בדיקה קלינית
במרכז הארץ נמצאים , למיטב ידיעתי , שני כירורגים פלסטיים המשתמשים בבודי טייט , ומספר לא ידוע של כירורגים כלליים המשתמשים במכשיר.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בתחושה אחרי בודי טייטשני21/12/2013
שלום,
לפני מס' ימים עברתי בודי טייט מותניים אצל ד"ר מנוסקין בפורפורציה,
אני כבר רואה שינוי גדול ומאודדד מרוצה מהתוצאה כבר עכשיו,
העניין הוא שיש איזור במותניים שאין לי בו תחושה במגע עם היד, אבל חום אני מרגישה אם אני שמה כרית מחוממת על האיזור.
מה דעתך?
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בתחושה אחרי בודי טייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ21/12/2013לשני שלום
לאחר הטיפול בבודי טייט, כמו לאחר שאיבת שומן מכנית, קיימת ירידה בתחושה באיזור המטופל.
חזרת התחושה ספונטנית והדרגתית, ואורכת מספר חודשים.
בברכת שבת שלום
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה, שאלה נוספת
שני21/12/2013איך אוכל לזרזר את חזרת התחושה?
נשאבו ליטר וחצי, בכל זאת ציפיתי לראות איזשהי ירידה קטנה במשקל, אבל להפתעתי עליתי חצי קילו.
אציין שיש נפיחות אבל לא ככ גדולה..
האם זה מהצטברות של הנוזלים והבצקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה, שאלה נוספת - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ21/12/2013שוב שלום לשני
1.החזרה עצמונית ואין לך דרך להשפיע לזירוזה.
2.כן.
שבוע טוב
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשבוע וחצי אחרי-שאלה
שני28/12/2013היי
שבוע וחצי אחרי, אני מרגישה שהמחטב "נוח" ולא ממש מפעיל לחץ
האם אני צריכה להחליף למידה קטנה יותר?
יש לציין שהוא במידה s* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשבוע וחצי אחרי-שאלה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ28/12/2013לשני שלום
ממליץ שתתיעצי על כך עם הרופא שביצע הפעולה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה אפשר לשאוב בשיטת בודיטייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ20/10/2014ליעל שלום
אין גבול עליון טכני בשאיבה בבודי טייט.משרד הבריאות מגביל השאיבה עד ל-5 ליטר (ברוטו).
המשקל הסגולי של שומן 0.8-0.9, ותלוי ברקמות הנוספות שנספחו בשאיבה.
נא ראי דברי למעלה.
"אחד" לצורך מה? חלוקת האיזורים היא שרירותית בחלקה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהלינוי18/12/2013
איזו אנטיביוטיקה מקובל לקחת אחרי המסת שומן בבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ18/12/2013לאלינור שלום
רוב הרופאים אינם נותנים אנטיביוטיקה מניעתית לאחר המסת שומן.
נראה לי כי מי שנותן אנטיביוטיקה, עושה זאת ככס"תח.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)