מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם שאיבת שומן משאירה צלקת על הגוף?מור24/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם שאיבת שומן משאירה צלקת על הגוף? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ25/07/2012שלום למור
בשאיבה תקינה מספר הצלקות כמספר הבניסות לאיזור הנשאב. מספרן לאיזור 1-4 .
אורך כל צלקת כ-1 ס"מ.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה להסיר נקודת חן בפניםישראלי13/07/2012
יש לי נקודת חן בצד הפה די קטנה וחומה
אני מעוניין להסיר אותה
מה האופציות להסיר וכמה זה עולה(האם יש הנחה או סבסוד מלא מכללית מושלם?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה עולה להסיר נקודת חן בפנים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ13/07/2012לישראלי שלום
עלות ההסרה משתנה מפלסטיקאי אחד למשנהו,ותגיע למספר מאות שקלים. בתוספת יהיה תשלום של 200-300 שקל, לבדיקה הפתולוגית.
כללית מושלם תשתתף בעלויות,לאחר שתציג הפניה מרופא הקופה לכריתת הנגע.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול לייזר גם לצלוליטיס?נטשה12/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש טיפול לייזר גם לצלוליטיס? - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ13/07/2012למשה שלום
ככל שאני מכיר,אין טיפול יעיל לבעיה זו,למרות כל הפרסומות.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח המסת שומן באמצעות גלי רדיומאיה03/07/2012
שלום רב,
אודה לעזרתכם - עברתי לפני שלושה שבועות ניתוח המסת שומן באמצעות גלי רדיו.
בדף ההנחיות שקיבלתי צויין כי עליי ללכת עם החגורה במשך שבוע כל שעות היממה למעט במקלחת ומהיום ה8 כל יום להעלות בחצי שעה את שהותי ללא החגורה וכך עשיתי.
היום כשהגעתי לביקורת (שלושה שבועות מהניתוח) המנתחת התפלאה שאני ללא החגורה.
מסתבר שבדף השחרור מהניתוח צויין שעליי להיות עם החגורה כל שעות היממה עד ליום הביקורת אצל הרופאה.
לצערי הרב, דווקא את המשפט הזה לא ראיתי והסתמכתי על דף ההנחיות שקיבלתי מהיועצת לפני הניתוח שבו הנחיות שונות מהנחיות הרופאה בדף השחרור. וזאת בדיעבד.
לאחר ההלם וההבנה שכנראה נגרם או יגרם נזק שאלתי את הרופאה האם ללכת בימים הקרובים עם החגורה למשך כל שעות היום ?
והיא ענתה שאין כל משמעות ללבישת החגורה עכשיו שכן הייתי אמורה להיות עם החגורה כל שעות היממה במשך שלושה שבועות. ושאת התוצאות הסופיות ניתן יהיה לראות עוד חמישה חודשים.
ושאלותיי הן : האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כדי למזער את הנזקים בעקבות אי מילוי אחר ההוראות ? לעשות יותר ספורט ? ללכת בכל זאת עם החגורה למשך תק' מסויימת?
אודה לדעתכם המלומדת
בשורות טובות,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח המסת שומן באמצעות גלי רדיו - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ03/07/2012למאיה שלום
עם כל הכבוד להוראות שניתנו לך ע"י המנתח,הרי שאחרי השימוש שעשית במחוך נראה לי מספיק,ותוספת זמן-מחוך,איננה אמורה לשפר התוצאה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצרת היקפיםחסוי02/07/2012
הצרת היקפים באולטרסאונד.. יש לזה השלכות שליליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרת היקפים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ02/07/2012לחסוי שלום
הסיבוכים העיקריים מהם נחשוש, הם עיוותים מקומיים,כויות בעור,ובאיזור הבטן-התנקבות מעי(נדיר מאד).
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן מהסנטרשואלת12/06/2012
האם כדאי להסיר שומן מהסנטר בצורה של המסת שומן או במתיחת צוואר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן מהסנטר - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ13/06/2012תשובה לשואלת
ההחלטה תלויה במספר גורמים,ביניהם:גיל,איכות העור,מסת השומן ,הזוית שבין הצוואר ללסת התחתונה ועוד.
במקרים רבים מומלץ לשלב בין השנים.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהסנטר הכי טוב נק טייט - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ17/06/2012למשתתפי הפורום שלום
אילו "יעלוש" היתה בקיאה,מעט יותר,באנגלית,סביר להניח שלא היתה יוצאת בפרסומת כזאת בומבסטית. נקטייט(מתיחת צוואר) הוא מקרה פרטי של בודיטייט(מתיחת גוף),ואיננו
פעולה נפרדת.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנה30/05/2012
שלום האם יש מרפאות באזור הצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הסרת צלוליטיסקרן20/05/2012
שלום,
האם ניתן להסיר צלוליטיס מאזור הירכיים בלייזר? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת צלוליטיס - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ20/05/2012
לקרן שלום
מנסיוני-לא מספק.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לטפל באזור מסוים
אבי15/07/2012ניתן לטפל בכול אזור בתופעת הצלוליט
כיוון שהטיפול הוא לפי אזורים ולא רק בלייזר
תוכלי לקרוא כאן יותר לגבי טיפול בצלוליטיס והצרת היקפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכה לטיפול מעולה מניסיון!
נועה11/09/2012יש ערכה לטיפול בצלוליט שרכשתי בעצמי ועובדת מצויין.
ניתן לטפל באופן עצמאי ובבית.
אשמח לתת פרטים נוספים במייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכה לטיפול מעולה מניסיון! - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ11/09/2012לנועה שלום
שמחתי לקרוא מנסיונך כי בא לציון גואל,לפחות בכל הנוגע לצלוליט.
אשמח אם תשתפי אותי בחומר מדעי הולם,המאשש את התלהבותך.
בברכת שנה טובה
ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרסלירן06/05/2012
שלום
האם זה נכון שכרס גברית היא תוצאה של הצטברות שומן מתחת לשרירים (בין האברים)
ולכן שאיבה או המסה לא יכולים למעשה לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרס - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ07/05/2012ללירן שלום
הכרס נתרמת מעלית מסת השומן התת עורית+עלית מסת השומן סביב לולאות המעי+יציבה לא תקינה והתרופפות קיר הבטן.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה או המסהקרן28/04/2012
לאחר דיאטות וספורט כבר חמש שנים אזור הירכיים נשאר ולא זז
עושה בתדירות גבוהה ספורט כחמש שנים
המשקל שלי תקין אך התוצאות מבחינתי לא טובות
שאלות האם אהיה חייבת לעבור שאיבת שומן כדי לסדר את אזור הירכיים?
או שאהיה אפשר לעבור המסת שומן וכמה זה אפקטיבי?
ועוד משהו מפריע לי שבאזור הברך יש לי מצבור של שומן שמכער לי את הברכיים
האם גם לו ניתן לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה או המסה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ28/04/2012למיכל השלום
בשני המקרים שהזכרת, הפתרון האחד-שאיבת שומן. בבחירה בדרך השאיבה, עדיפה ההמסה+שאיבה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בכמות
אבי15/07/2012תלוי בכמות השומן העודף
אם מדובר בכמות גבוהה מעל 10 ס"מ בהיקף אז סביר להניח שהפתרון הוא הסרת שומן
אבל אם פחות יכול מאוד שהצרת היקפים יהיה הפתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשההה שאלה חשובה לבודי טייט....!!נויה22/04/2012
היי יש לי מספר שאלות...
1.האם הבודי טייט משפר צלוליט?
2.האם לאנשים רזים ולא עם הרבה עור עודף סיכויי הצלחה יותר גבוהים?
3.מה עדיף הבודי טייט או המסה בלייזר?
4.האם ישנו הבדל במחירים בין המסה בלייזר לבין הבודי טייט המבוסס על גלי רדיו?
5.האם הבודי טייט משפר מראה סימני מתיחה?
אשמח אם תענו כי אני מאוד רוצה לעשות אבל מפחדת מתוצאות לא פורפורציונלות
יום טוב ושבוע מבורך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשההה שאלה חשובה לבודי טייט....!! - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ22/04/2012לנויה שלום
1.לא.
2.כן.
3.מקור האנרגיה-משני.החשיבות בעצמת המכשיר.
4.המחיר תלוי במנתח.
5.לא משמעותית.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן בצדדיםנועה19/04/2012
שלום,
אני בת 25, גובה 1.68 ושוקלת כרגע 58 (בדיאטה "קטנה"-מתכננת להוריד עוד 3 קילו...). לפני 4 שנים הורדתי 11 קילו (מ-64 ל-53) בערך ב-10 חודשים. גם אז וגם היום אני עוסקת בהרבה פעילות גופנית אירובית-ריצה של 45 דק' עד שעה.
כבר הרבה זמן אני חושבת על שאיבה או המסת שומן מכיוון שתמיד היו לי באיזור הבטן והמותניים ("השניצלים", "הצדדים") מצבורי שומן, גם אחרי שממש רזיתי.
למרות שלא מדובר בכמות מאוד גדולה, השומן באיזור המותניים מפריע לי מאוד-אני לא מעזה ללבוש שום גופיה, חולצה, או שמלה צמודה כי זה לא נראה טוב שיש פתאום "גל" שבולט החוצה.
כמובן שלאחר בדיקה אדע הכי טוב, אך בכל זאת אשמח לשמוע האם שיטת המסת השומן יכולה להתאים לי או שעליי לפנות לכיוון שאיבת השומן...?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה לדוגמא...
נועה19/04/2012עם גופיה צמודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה לדוגמא... - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ19/04/2012
כנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן בצדדים - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ19/04/2012ליעל שלום
מתאורך, נראה לי כי תהני מהטיפול באחת משתי השיטות שהזכרת. משתיהן אני ממליץ על ההמסה, הכוללת גם שאיבה מכנית.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה....
נועה20/04/2012קודם כל תודה רבה רבה על התשובה (המהירה!).
אשמח לדעת האם יש הבדל משמעותי במחיר בין שאיבה להמסה? האם יש לך השערה על כמה כסף בערך מדובר במקרה שלי?
האם לרוב הייעוץ במרפאות הוא בחינם או בתשלום?
תודה רבה שוב,
שבת שלום
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה.... - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ21/04/2012שלום ליעל
1.המחירים קרובים למדי.ההמסה דורשת זמן ארוך יותר, ולכן עלותה גבוהה יותר.
2.המחיר 20000-16000 שקל.
3.זה וגם זה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמהמלי19/04/2012
כמה זמן ההחלמה מהמסת שומן בלייזר ומה תופעות הלוואי האפשריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ19/04/2012למלי שלום
זמן ההחלמה-כ-10 ימים.
הסיבוכים האפשריים:שאיבה ביתר;שאיבה בחסר;דימום תת עורי;שאיבה לא אחידה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרונן11/04/2012
האם אפשר לבצע המסת שומן בתנוכי האזניים? הם מאוד בולטים אצלי ושמנים למרות שאני בכלל לא שמנה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ12/04/2012לרונן שלום
שאיבת שומן מתנוכי האוזנים, היא בוודאי מאד נדירה.כעיקרון ניתן לבצע דיקוק התנוכים ,בהתערבות ניתוחית שמרנית, או בשאיבה. הפתרון יהיה "תפור" ייחודית למקרה שלך,וייקבע ע"י הפלסטיקאי שיבצע הפעולה.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגבר02/04/2012
לפני שנה עשיתי ניתוח בקע.
אני שוקל 140 ק"ג, רציתי לדעת אם אני יכול לעשות איזשהו הליך להעלמת השומן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שריה כהנוביץ02/04/2012שלום לגבר
מהתיאור הקצר שנתת קשה לעוץ עצה.
מומלצת בדיקה והתיעצות ע"י פלסטיקאי מומחה, העוסק בהמסת שומן.
בברכה ד"ר שריה כהנוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
02/04/2012שלום לך,
לפי דעתי אין הרבה פלסטיקאים שיכולים לעזור לך ב-140 ק"ג. מה שדרוש זה קיצור קיבה או שרוול קיבה. לאחר הורדת 40-50 ק"ג או יותר, פלסטיקאים יכולים לעזור לך במתיחת העור העודף שנשאר. כל זאת בהנחה שניסית כבר תזונה נכונה וספורט ללא הצלחה.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
02/04/2012שלום לך,
לפי דעתי אין הרבה פלסטיקאים שיכולים לעזור לך ב-140 ק"ג. מה שדרוש זה קיצור קיבה או שרוול קיבה. לאחר הורדת 40-50 ק"ג או יותר, פלסטיקאים יכולים לעזור לך במתיחת העור העודף שנשאר. כל זאת בהנחה שניסית כבר תזונה נכונה וספורט ללא הצלחה.
בברכה,
ד"ר סם סלוצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)