מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה וייעוץ בנוגע למצב בריאותירפי27/02/2012
שלום רב רופאים נכבדים.אני בן53. לא מעשן.
מזה כשלושה חודשים אין לי מנוחה בימים ולילות אני סובל מכאבי גב תחתון ורגל שמאל במיוחד,כאבי ברך שמאל עזים,לאורך הקרסול וכף הרגל ומסביבם תחושת שרפה דקירות ונימולים. תחושות אלו מציקות מטרידות אותי.
הירופרקט ופיזיותרפיסט עם טיפוליהם שונים,תרופות עם מינונים שונים וזריקות ולטרן טרמדקס דיפרוספן ואפידורל,לא שיפרו את מצב בריאותי,עד כה אותם כאבים ותחושות במקומות שציינתי.
בלילות אני נרדם באמצעות בונדורמין,עד מתי? אני מתקשה לישון בצד שמאל,כל בוקר הכאבים והתחושות ברגל שמאל מעירים אותי.
לפי צילומי ומימצאי ct של עמוד שידרה צווארי גבי ומותני ולפי מיפוי עצמות של כל השלד, יש מימצאים. אולי אני צריך וחייב לעבור ניתוח לטובת ולשיפור מצב בריאותי?
באמת נמאס לי מתרופות וזריקות שונות שאני מקבל אצל אורטופד בקופת חולים ובמרפאת כאב. לדעתך מבחינתך הערכתך- האם באמצעות ניתוח ע"ש או רגל, אחרי ניתוח יעלמו לתמיד כאבי ברך שמאל? ואותן תחושות מסביב לקרסול וכף הרגל? אני חושש שאותם כאבים ותחושות יעברו בקרוב לרגל ימין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה וייעוץ בנוגע למצב בריאותי - תגובה
ד''ר בועז ליברמן29/02/2012מטרת פורום זה לספק מידע בתחום הגדרתו, ולא להעניק טיפול רפואי.
מומלץ לפנות לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)