כאבי רגליים וסוכרת

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים וסוכרת
    שירן.
    25/04/2012

שלום, אני בת 46 וגילו לי לאחרונה סוכרת סוג 2 . יש לי כבר כמה שבועות כאבי רגליים שמקשים לי ללכת ולקום מישיבה כאילו השרירים תפוסים לפעמים הן קצת מתנפחות לי . אותו סיפור בידיים לפעמים אני מרגישה שהן תפוסות לי והתנועה שלי מוגבלת בהן.
    קרה לי בעבר (לפני הסוכרת) שהיו לי כאבים בשרירי הרגליים והייתי לוקחת תרופה בשם ETOPAN400 כמה ימים בודדים והכאבים ברגלים היו עוברים לגמרי. עכשיו שיש לי סוכרת הרופא אורטופד לא מסכים לתת לי שום תרופה כי הוא חושב שזה יזיק לי כי יש לי סוכרת והוא שלח אותי לבדיקת רנטגן וממוגרף.
    השאלה שלי היא מה עושים אם יש לי סוכרת סוג 2 ויש לי בעיה ברגליים יש איזשהו טיפול תרופתי שכן אני אוכל לקחת או איזה טיפול אחר שירפא את כאבי הרגליים?

בתודה,שירן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים וסוכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים וסוכרת - תגובה

ד``ר רוני וייצן
    25/04/2012

לכאבי רגליים וידיים על רקע סכרת תיתכנה סיבות רבות כגון פגיעה בעצבים, כלי דם, שרירים או שלד ולכן יש להיבדק ע"י רופא המשפחה על מנת להגיע לסיבת הכאבים והטיפול המתאים. חשוב לבצע את הבדיקות שנתן האורטופד.
    לעיתים כאבי שרירים מופיעים בזמן טיפול בתרופה להורדת שומני הדם ממשפחת הסטטינים. האם את נוטלת טיפול כזה?
    אינני ממליץ על טיפול ללא אבחון הגורם לכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו