מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרטן ריאות עם גרורות בעצמותאורלי30/08/2012
בהמשך להודעה שלי מאתמול קיבלנו תשובת CT ובה תשובה קשה שיש לסבא שלי ריאות.
יש לו גרורות בעצמות אגן ובחוליות עמוד השדרה...
הוא בן 85 ורציתי לבדוק האם יש טיפול יעיל במצב כזה......
תודה מראש
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סרטן ריאות עם גרורות בעצמות - תגובה
ד''ר בועז ליברמן31/08/2012הטיפול הכימי במחלה באם ניתן מטפל גם בגרורות בעצם, ניתן להוסיף קרינה מקומית לפי הצורך, ותרופה מקבוצת הביפוספונטים המשפרת את מצב העצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ושאלה נוספת
אורלי31/08/2012כפי שציינית הוא בן 85, האם בגיל הזה טיפול כימו והקרנות זה מקובל?
דבר נוסף, ביום ראשון עושים לו ביופסיה בריאות (יש לו גידול בשניהם) כדי להבין איזה סוג גידול זה. האם ניתן לטפל בכל גידול או שיש כאלה שלא מגיבים לטיפול או לחליפין, מגיבים מצויין...
האם ניתן להאריך חיים במצב כזה לכמה שנים?
ממש תודה.
..אני נכדה מודאגת מאוד...אוהבת את סבא שלי כל כך......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר רוני וייצן31/08/2012גיל אינו מהווה מגבלה לטיפול. לפי מצבו של החולה וסוג מחלתו יחליט האונקולוג המטפל על המשך הדרך. בדרך כלל נותנים טיפול אך התגובה לא ידועה מראש. אם התגובה טובה ניתן להאריך חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על התשובה
אורלי01/09/2012אשמל לקבל ממך יעוץ על הטיול המומלץ לאחר קבלת תוצאות הביופסיה.
תודה ענקית...ונקווה לטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)