כאבים בירך ימין -תיקון להודעה קודמת

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• כאבים בירך ימין -תיקון להודעה קודמת
    יליג
    31/10/2012

בת 54, בריאה בדרך כלל. מאד מודאגת. מה לעשות הלאה ?
    מזה כ-6 חודשים סובלת מאי נוחות שהפכה לכאב מטריד באמצע ירך ימין. הכאב אינו קשור דווקא להליכה או מאמץ. הכאב אינו מזכיר כאבי שרירים או כאבים אורטופדיים שונים אותם חוויתי בעבר באיזורים אחרים.
    כאשר אני לוחצת על האיזור יש לי תחושה שקיים מעין גוש בפנים. כמו כן בדיוק במרכז האיזור צמחה בשנה האחרונה נקודת חן חומה שטוחה ונקודה נוספת בשולי האיזור.
    בבדיקת U.S. לא התגלו ממצאים.
    רופא המשפחה התעקש לשלוח אותי לפיזיותרפיה. ממש דרשתי ממנו צילום רנטגן ואלו התוצאות שהתקבלו: צ. ירך ימין (שני שליש פרוקסימלי) חזיתי וצדדי.
    נראית תגובה פריאוסטלית לאורך החלק הפרוקסימלי של הדיאפיזה.
    מה המשמעות ? הרופא הפנה אותי לאורטופד כללי להמשך בירור. התור בעוד שבוע. האם לדרוש בינתיים לעשות CT או MRI? כל התורים האלה לוקחים הרבה זמן. אני גרה בחיפה ובקופ"ח מכבי אין אורטופד אונקולוג. האם לנסות לפנות ישר לאורטופד אונקולוג כדי לחסוך זמן ? האם רצוי באיזור המרכז ?
    בתודה מראש , ילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בירך ימין -תיקון להודעה קודמת - תגובה

ד''ר בועז ליברמן
    31/10/2012

יש לבצע דרך רופא המשפחה מיפוי עצם כל גופי ובדיקת ct של הירך. עם תוצאות הבדיקה יש לפנות לאורטופד המתמחה בתחום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו