מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרטן הכיליה גוררה בסאקרוםג'ודי02/11/2012
בשנת 2010 עברתי כריתת כיליה מאחר והתגלה RCC וכן קשריות בריאות שאני במעקב אחרהן. בחודש יולי האחרון התגלה גידול בסאקרום די גדול והאונקולוג המטפל בי משוכנע שזה שזו גרורה מהכיליה הייתי צריכה לעבור ביופסיה אבל היו לי כאבים מאד חזקים והוחלט על הקרנות ובאמת קבלתי 8 הקרנות לאיזור והכאבים פחתו לגמרי התחלתי בטיפול סוטנט לא הצלחתי לסיים מחזור ראשון מאחר וקיבלתי דלקת חריפה בלבלב וכן התלבש עלי חיידק קלבסיאלה עם חום גבוה אושפזתי בבית חולים והפסיקו את הטיפול הסוטנט. עכשיו אני אמורה לעבור סי.טי. חדש והאונקולוג חושב על טפול ביולוגי חדש ושאלתי היא האם באמת אפשר לסמוך שזה גידול ממאיר מסוג RCC?
האם ניתן לעבור ביופסיה כעת לאחר ההקרנות? ומה הם האפשרויות העומדות בפני
לגידול הזה. אציין עוד שהאונקולוג בתחילת הטיפול בסוטנט אמר שכל הגרורות בגוף שקיימות יצטמצמו ולכן הפסקתי מעקב אחר הריאות האם נכון הדבר? אני יודעת שחלק מהשאלות שלי לא שייכות לאורטופדיה אבל בכל זאת אני מעלה אותן אולי יש לכם תשובה בשבילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סרטן הכיליה גוררה בסאקרום - תגובה
ד''ר בועז ליברמן03/11/2012במקרה של סרטן כליה גרורתי לריאות, סביר שגרורה בודדת לעצם שייכת למחלה המקורית, במקרה של ספק ניתן לבצע ביופסיה, אך ביופסיה לאחר קרינה עלולה להיות לא אבחנתית עקב קבלת חומר נמקי כתוצאה מהטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)