מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיספלזיה סיביתאיציק12/07/2013
להלן ממצאי סי.טי של פרק' הירכיים והירכיים הפרוקסימלים:בגזע המקורב של הפמור השמאלי האחורי קיים נגע מרחיב עצם באורך של 8 סמ וברוחב של 1.5 סמ ובו צפיפות עצם דמויות ground glass .קיימת התרחבות קלה של תעלת העורק המזין בגובה זה.הממצא שכללותו מתאים ל fubrous dysplasia .פרופסור יעקב בר זיו הרדיולוג אמר לי שזה נגע שפיר ואין מה לדאוג.לא היו לי כאבים בירכיים אף פעם לא התלוננתי נשלחתי לבדיקה לאחר שזה נמצא לי במיפוי עצמות שנמצא תקין חוץ מהירך.אין לי כאב האם אני צריך בירור נוסף?אני בן 66 באופן כללי בריא.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יכול להיות מלידה?
איציק12/07/2013האם יכול שהנגע היה לי כל החיים ולא ידעתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דיספלזיה סיבית - תגובה
ד''ר בועז ליברמן13/07/2013לפי האבחנה שניתנה מדובר על תהליך שפיר המופיע לרוב בגיל הילדות, המקור למחלה בצורתה הבודדת אינו ידוע, אך קיימות תסמונות בהן יש ריבוי ממצאים דומים בשלד, כל עוד אין כאב/שבר/גדילה של הממצא ניתן לעקוב אחריו בצילומי רנטגן סידרתיים, ללא התערבות כירורגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לדר בועז
איציק13/07/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)