דיספלזיה סיבית

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• דיספלזיה סיבית
    איציק
    12/07/2013

להלן ממצאי סי.טי של פרק' הירכיים והירכיים הפרוקסימלים:בגזע המקורב של הפמור השמאלי האחורי קיים נגע מרחיב עצם באורך של 8 סמ וברוחב של 1.5 סמ ובו צפיפות עצם דמויות ground glass .קיימת התרחבות קלה של תעלת העורק המזין בגובה זה.הממצא שכללותו מתאים ל fubrous dysplasia .פרופסור יעקב בר זיו הרדיולוג אמר לי שזה נגע שפיר ואין מה לדאוג.לא היו לי כאבים בירכיים אף פעם לא התלוננתי נשלחתי לבדיקה לאחר שזה נמצא לי במיפוי עצמות שנמצא תקין חוץ מהירך.אין לי כאב האם אני צריך בירור נוסף?אני בן 66 באופן כללי בריא.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיספלזיה סיבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכול להיות מלידה?

איציק
    12/07/2013

האם יכול שהנגע היה לי כל החיים ולא ידעתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיספלזיה סיבית - תגובה

ד''ר בועז ליברמן
    13/07/2013

לפי האבחנה שניתנה מדובר על תהליך שפיר המופיע לרוב בגיל הילדות, המקור למחלה בצורתה הבודדת אינו ידוע, אך קיימות תסמונות בהן יש ריבוי ממצאים דומים בשלד, כל עוד אין כאב/שבר/גדילה של הממצא ניתן לעקוב אחריו בצילומי רנטגן סידרתיים, ללא התערבות כירורגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לדר בועז

איציק
    13/07/2013

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו