אלסטופיברומה.

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• אלסטופיברומה.
    תמר
    03/10/2015

שלום רב,
    יש לי אלסטופיברומה, הגוש נמצא בגב בצד ימין באזור השכמה.. ברצוני לדעת מה הסיכונים בניתוח. אם גודל הגוש 6 ס"מ ...כמה ארוכה יכולה להיות הצלקת ? האם מלבד הצלקת עלולים להשאר סימנים נוספים לניתוח ...כמו שקע ? מה הסיכון שניתוח עלול לפגוע בריאה ?
    אודה על תשובה מהירה.
    תודה
    תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלסטופיברומה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלסטופיברומה. - תגובה

ד''ר בועז ליברמן
    03/10/2015

אלסטופיברומה הוא תהליך שפיר ממקור רקמה רכה המופיע לרוב בנשים סביב גיל 40 צמוד לדופן האחורית של בית החזה מתחת לעצם השכם. אין צורך לנתח אלא אם התהליך גדל לממדים המפריעים מכאנית או גורמים לכאב. גודל הצלקת תלוי בגודל התהליך ובטכניקה הניתוחית. הסיכוי לפגיעה בריאה נמוך מאוד בהתאם לניסיונו של המנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלסטופיברומה - ניתוח

תמר
    03/10/2015

שלום רב ד"ר ליברמן.
    תודה על תשובתך המהירה.
    אני אשמח אם תוכל לתת לי קצת מידע על הניתוח. ראשית ברצוני לשאול מדוע רוב ההמלצות בעניין נוטות לתמוך בהשארת הגוש ולא בניתוח? לי הגוש לא מפריע פיזית ואיני יודעת לומר בוודאות אם הוא גדל. יש לי אותו כמעט שנה ולעיתים נראה לי שהוא גדל מעט .אולי זה רק נדמה לי.....עדיין לא עשיתי בדיקה נוספת. לי הוא מפריע בעיקר מבחינה אסתטית ....וגם קצת מנטלית ....ההרגשה שאתה סוחב איתך גוש "שלא שייך אליך". בכלל כל העניין הזה עם גוש ...הוא לא משהו. אני רוצה להוציא אותו ויודעת שהתחליף לגוש הלא אסתטי היא צלקת .....האם תוכל לתאר לי במעט צלקת שיכולה להישאר מניתוח של גוש 6ס"מ.......ובכלל מה רוב הנשים שאתה ניתחת בחרו לעשות .?....אני ממש אודה לך על עזרה בהגעה להחלטה .
    תודה וסליחה על אריכות הדברים.
    תמר המתלבטת כבר כמה חודשים.
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלסטופיברומה - ניתוח - תגובה

ד''ר בועז ליברמן
    03/10/2015

לדיון נרחב ופירוט אפשרויות הטיפול ניתן לקבוע פגישה במרפאתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו