מטסטטיק קרצינומה בחוליות t9 וt11

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• מטסטטיק קרצינומה בחוליות t9 וt11
    הני
    17/10/2015

עקב כאבי גב חמורים במשך חמשה חודשים פניות חוזרות למיון שהעלו אבחנות מוטעות של דלקת בדרכי השתן אפילו שהממצאים בפעם האחת לפני אחרונה הורו על משהו חשוד בצילום גב . לאור הכאבים האיומים הגעתי שוב לבית החולים והפעם בהחלטה נחרצת על אישפוז שבו נערך לי ct ומיפוי עצמות שבהם התגלו נגעים סרקולטים חשד לפיזור גרורתי נלקחה גם ביופסיה שבה אומת החשד למטסטטיק קרצינומה . לפני כשלוש שנים אובחנתי כחולה במחלת הסרטן והוא חזר . השאלה שלי להמשך טיפול אם הנגעים הללו מצריכים ניתוח או מילוי חוליה הרי הכאב הוא איום ומשככי הכאבים לא משפיעים ואני מעוניינת לצרוך מהם יותר מחשש לפגיעה בכבד / כליות . אנני מעוניינת בכימו מה הפעולות האפשריות לדעתכם ?! האבחנה בביופסיה הינה metastatic carcinoma . תאור שני קטעי רקמה בגודל 0.4 ו 0.2 ס״מ הבנויים מרקמות חיבור , שריר משורטט וטרבקולות עצם נראו שינויים ארטפקטואלים בתוך והיקף קטע קטן, תאים אחדים אטיפיים אשר הודגשו בצביעות ck mnf 116 כללי mammoglobin צביעת er שלילי . ?!! אני שואלת כי בבית החולים באונקולוגיה נתנו לי תור לעוד חודש והכאבים הם קשים וכבר היה כמעט חצי שנה רק לאבחנה זה לא מסוכן ?!?! בכל אופן מחכה לתשובה מהירה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטסטטיק קרצינומה בחוליות t9 וt11 - תגובה

ד''ר בועז ליברמן
    18/10/2015

ההחלטה על טיפול מתקבלת לפי שיקולי מיקום. גודל. אבחנה. וצפי לתגובה לקרינה ו או לטיפול תרופתי. יש לפנות לאורתופד המתמחה באונקולוגיה במרכז בו מטופלת מחלת הבסיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו