מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מטסטטיק קרצינומה בחוליות t9 וt11הני17/10/2015
עקב כאבי גב חמורים במשך חמשה חודשים פניות חוזרות למיון שהעלו אבחנות מוטעות של דלקת בדרכי השתן אפילו שהממצאים בפעם האחת לפני אחרונה הורו על משהו חשוד בצילום גב . לאור הכאבים האיומים הגעתי שוב לבית החולים והפעם בהחלטה נחרצת על אישפוז שבו נערך לי ct ומיפוי עצמות שבהם התגלו נגעים סרקולטים חשד לפיזור גרורתי נלקחה גם ביופסיה שבה אומת החשד למטסטטיק קרצינומה . לפני כשלוש שנים אובחנתי כחולה במחלת הסרטן והוא חזר . השאלה שלי להמשך טיפול אם הנגעים הללו מצריכים ניתוח או מילוי חוליה הרי הכאב הוא איום ומשככי הכאבים לא משפיעים ואני מעוניינת לצרוך מהם יותר מחשש לפגיעה בכבד / כליות . אנני מעוניינת בכימו מה הפעולות האפשריות לדעתכם ?! האבחנה בביופסיה הינה metastatic carcinoma . תאור שני קטעי רקמה בגודל 0.4 ו 0.2 ס״מ הבנויים מרקמות חיבור , שריר משורטט וטרבקולות עצם נראו שינויים ארטפקטואלים בתוך והיקף קטע קטן, תאים אחדים אטיפיים אשר הודגשו בצביעות ck mnf 116 כללי mammoglobin צביעת er שלילי . ?!! אני שואלת כי בבית החולים באונקולוגיה נתנו לי תור לעוד חודש והכאבים הם קשים וכבר היה כמעט חצי שנה רק לאבחנה זה לא מסוכן ?!?! בכל אופן מחכה לתשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מטסטטיק קרצינומה בחוליות t9 וt11 - תגובה
ד''ר בועז ליברמן18/10/2015ההחלטה על טיפול מתקבלת לפי שיקולי מיקום. גודל. אבחנה. וצפי לתגובה לקרינה ו או לטיפול תרופתי. יש לפנות לאורתופד המתמחה באונקולוגיה במרכז בו מטופלת מחלת הבסיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)