מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמה לקראת ניתוח להסרת אוסטאויד אוסטאומהדניאל02/06/2016
שלום בועז, שמי דניאל ואני מחכה חודש וחצי להסרת הגידול שנמצא על הירך ליד המפרק.
לקח כשנה וחצי לאבחן את הגידול. בתחילה קיבלתי זריקת קורטיזון כי חשבו שמדובר אולי בפריצת דיסק (החזיקה כ7 חודשים). בחצי השנה האחרונה לוקחת באופן קבוע משככים לרוב אופטלגין נוזלי ובארבעת החודשים האחרונים לקחתי ארקוקסיה (80 כדורים סך הכל, 90 מ"ג) עם הפסקות קצובות של שבוע עד עשרה ימים כל פעם (כי הכאבים היו בלתי אפשריים והמשככים הרגילים לא עוזרים יותר מ-3 שעות רצוף, לכן גם לא ישנה כמעט). לאחרונה החל לי טנטון באוזן לרבות זרמים מוזרים בראש שהרגישו כמו נתק, ומיד הפסקתי את הטיפל בארקוקסיה מחשש שמא אני עושה נזק בלתי הפיך לגוף. כעת, שלושה שבועות לקראת הניתוח, אני בדילמה נוראית כי לא ברור לי איך ומה לעשות כדי להפיג את הכאב עד אז. מצד אחד יש לי מרשם לפרקוסט 5 מג (30 כדורים סך הכל) לצד משככים כגון מוסקול, נורופן ואופטלגין נוזלי. הבנתי שפרקוסט עלול למכר ואסור לשימוש באופן ממושך. אני מנסה לברר האם אפשר לזרז את הניתוח באמצעות מסלול פרטי. האם אתה יודע באם יש אפשרות לבצע את הניתוח באופן פרטי ? האם לקחת את הסיכון וליטול רק פרקוסט? האם אפשר לבקש בשלב זה מרשם לטיפות או אפילו גראס רפואי? אני מנסה בעצם בשורה התחתונה להבין מהו המשכך הכאבים הכי פחות גרוע וזה שיעזור לי לצלוח את ה 21 ימים הבאים. כל יום בשבילי הוא סוג של נצח, ואני סובלת מאוד. מבחינתי, במידה ויש רק את האופציה לקחת משככים מזיקים בגלל הטנטון ותופעות הלוואי שהזכרתי, אני מעדיפה לשלם כל סכום רק לזרז הניתוח ולסיים עם הכאבים האלה ובעיקר התלות במשככים המזיקים.
אנא ייעוץ ותשובתך בהקדם. אני אובדת עצות כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה לעניין תופעות הלוואי
דניאל02/06/2016רק רוצה לציין שבימים האחרונים מאז הפסקתי הארקוקסיה הזרמים שהזכרתי בראש נעלמים אט אט אבל הטנטון בצד אוזן ימין כן נשאר, טנטון של רחשים בקצב דפיקות הלב שלי, ומורגש רק בלילה ובבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דילמה לקראת ניתוח להסרת אוסטאויד אוסטאומה - תגובה
ד''ר בועז ליברמן02/06/2016האם ביקרת במרפאתי ואתה ממתין לפעולה עצמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
דניאלה02/06/2016אני צפויה לעשות את הפרוצדורה באיכילוב, אצל ד"ר סגל אורטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא - תגובה
ד''ר בועז ליברמן03/06/2016הרוב המוחלט של החולים מטופל בשיבא על ידי צריבה עם מחט תחת בקרת ct, כך שאנו מגדירים את התהליך כפעולה ולא כניתוח, בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוצדורה וזירוז הניתוח
דניאלה03/06/2016נכון, גם כתבתי פרוצדורה.
על כל פנים האם ניתן לעשות את הניתוח באופן פרטי? יודע במקרה מה העלות? האם יש לי סיכוי לזרז את הפרוצדורה דרככם? יש לי 20 יום לחכות מהנקודה הזו. כפי שאמרתי אני אוהדת עצות לגבי סןג המשככים שיעזרו לי עד אז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)