ייתכן ליפומה- גוש הטרוגני

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום
 
  • ייתכן ליפומה- גוש הטרוגני
    ירון
    06/04/2021

    שלום רב
    עקב גוש לא בולט תחת המותן שקיים כשנתיים והרופאים (כללי+אורתופד) מיששו בעבר וטענו לליפומה, החלטתי לבקש הפעם בדיקה.
    בבדיקת US נירשם:
    בשכבת שומן תת עורי גוש מוצק הטרוגני בעובי כ 1.5 ס"מ ואורך כ 4.5ס"מ.
    -יתכן ליפומה.
    האם אני יכול להיות רגוע? לבקש עוד בדיקות?
    הגוש לא גדל, לא כואב או מפריע.
    תודה מראש.


    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    ייתכן ליפומה- גוש הטרוגני

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר בועז ליברמן
    06/04/2021

    הנתונים מצביעים על ליפומה, בדיקת mri יכולה לאשרר את האבחנה באופן מוחלט

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


