כאב מאחורי ברך ימין במשך כמה שבועות כתוצאה מספורט

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• כאב מאחורי ברך ימין במשך כמה שבועות כתוצאה מספורט
    ליה
    09/02/2024

שלום ,
    אני מזה ככמה שבועות עם כאב שנגרם כנראה כתוצאה משתנועה לא נכונה של הרגל במהלך שחייה(היה לי תחושה של זרם ברגל וכאב אך התעלמתי מהדבר והמשכתי כרגיל) . הכאב נמשך כשבוע שבועיים בערך וחוזר כל פעם שאני מאמצת את הרגל בין אם זה אימון ספורט או באופן רנדומלי(עבר כבר מעל חודש) . אציין שגם אני סובלת מכאבי גב תחתון לפעמים נובע ככל הנראה מישיבה מרובה מול המחשב . פניתי לאורתופד פעמיים בנושא פעם אחת כתוצאה מתנועה לא נכונה שעשיתי כנראה בגלל תנועה לא נכונה שעשיתי במהלך תרגיל עם משקל שכנראה נתפס לי הגב ממנו .
    היום פניתי לאבחון אצל אורתופד שוב אחרי מספר שבועות שהכאב מאחורי הברך לא עבר , והוא אמר שייתכן שיש קשר לכאבי גב (ראה בתיק שלי שהתלוננתי עלזה פעמיים),והסביר לי את ההקשר.
    והוא החליט להפנות אותו לCT ולבדיקה עצבית ברגל . אני פחות בעד ללכת לצילומים מיותרים .
    אני אשמח בגדול לשמוע את חוות הדעת שלך בבדיקה הגופנית לא היה לי כאבים בכלל אולי קצת ברגל הכואבת כשהוא ביקש ממני להתכופף .
    לא שאני חס וחלילה מזלזלת בחוות דעת שלו אבל הייתי שמחה לקבל חוות דעת שנייה , פשוט לא הבנתי מה הקשר גם לבעיה עצבית . ולקבל עוד הסבר על העניין אם אפשר . גם הייתי קצת לחוצה בזמן אז לא שאלתי יותר מידי שאלות בנושא . תודה (בת 26)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר בועז ליברמן
    07/03/2024

זה פורום אונקולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו