סרקומה

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• סרקומה
    סבטלנה
    26/06/2009

שלום רב
    אני בת 40,עברתי ניתוח בOSTEOSARCOMA בזרוע יד שמולה לפני כ4 חודשים
    עדיין סובלת מכאבים חזקים,חולשה וסחרחורת,אני עדייןלא יכולה לתפקד,רב הזמן אני רק ישנה,לפני חודש חזרתי לעבודה אבל מתעייפת מאוד,כל הפניות שלי לרופא לגבי כאבים מקבלת תשובה סובלנות,נכון להיום אני משתמשת במדבקות פנטה 25,וארטופן 400 לפי צורך,לפעמים עד 3-4 כדורים ביום,גם רופא משפחה לא מתייחס לתלונות שלי,אני פשוט אחרי ניתוח נשארתי לבד מול בעיה שלי
    (ביקור אצל אורטופד אונקולוג פעם בחודש)ו אף פעם לא קיבלתי תשובה לגבי מצבי
    מה לעשות אני לא ידעת ,אין לי כוח,הכאבים מחלישים אותי מאוד ,פשוט אי אפשר להמשיך להיות כך
    האם יש איזה שהוא טיפול אחרי ניתוח,כדי להקל את החיים

תודה מראש סבטלנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרקומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר בועז ליברמן
    26/06/2009

באם את מטופלת על ידי מרכז מתמחה באורטופדיה אונקולוגית,אני בטוח כי את מקבלת את הטיפול הכוללני המתאים, ניתוחים בתחום זה כוללים לרוב כריתה רחבה עם הנכות שמגיעה לאחר ניתוח, ושחזור בהתאם למגבלות האנטומיה.
    השיקום יכול להמשך תקופה ארוכה תוך דגש על תפקוד למול טיפול שימנע את חזרת המחלה, אשמח לענות בפירוט לאחר קבלת יותר פרטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו