כאבי גב לאחר סרטן השד

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• כאבי גב לאחר סרטן השד
    כוש כוש
    13/09/2009

שלום לרופא,
    לפני כשנה וחצי - סרטן שד - ניתוח והקרנות, מטופלת בטמוקסיפן ולוקרין כל שלושה חודשים.
    בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבי גב, הופנתי למיפוי עצמות ותוצאותיו - "ניצפתה קליטה מוגברת קלה פוקלית ב- D9, D2, וצד ימין של L5. בהשוואה עם מיפוי קודם הממצא ב - L5, חדש וללא שינוי משמעותי ביתר הממצאים"
    בצילום רנטגן - "שינויים ארטרוטיים L4-L5. סימנים ספונדילוליסטזיס דרגה 1 - L4-L5, אין להבחין בממצא חשוד לפיזור מישני.
    הייתי אצל אורטופד שאמר שאין מדובר בגרורות. אבל אני לא שקטה האם יש צורך ויש מקום לעשות בדיקה נוספת יותר ממוקדת - כמו פט סיטי, או MRI.
    בנוסף ערכים נמוכים של ויטמין D - 14, 22.24 וכן עודף של סידן בשתן ובדם , ו-PTH ( 102).
    בתודה מראש
    כוש כוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב לאחר סרטן השד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר בועז ליברמן
    14/09/2009

על סמך הנתונים שהעברת לא הייתי מבצע בדיקות נוספות בשלב זה אלא אם קיימת החרפה בתסמיני הכאב
    בברכת שנה טובה ד"ר ליברמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושנה טובה

כוש כוש
    14/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו