מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות דחופהארז16/12/2009
שלום
שמי ארז, בן 26.
לפני שנה התאמנתי בחדר כושר כ- חודשיים בערך (4 פעמים בשבוע שכולל שעה וחצי אימון משקולות + שעה הליכה מהירה בהליכון ובהמשך ריצות).
יום אחד בלי התראה מסויימת התעוררתי בבוקר עם שתי קרסוליים נפוחות והיה כאב ממש חזק כמו נקע........
קיבלתי ארקוקסיה 90 מ"ג ומשחות הכאבים נרגעו קצת אחרי 10 ימים בבית וכשחזרתי לעבודה שוב התחלתי לצלוע וממש היה קשה לעמוד.
עשו לי צילום CT שהראה שברי מאמץ בטיביות ומיפוי עצמות שהראה קליטות מוגברות בקרסוליים, בברכיים ובעוד כמה מקומות.
עם הזמן הכאב בכפות הרגליים התחזק ובקושי יכולתי לנהוג וללכת וגם הכאב בברכיים.
כפות הרגליים היו ממש חמות ולא יכולתי לנעול נעליים כי ממש היו רותחות + בצקות בשתי צידי הקרסול בשתי הרגליים.
החום התחיל להקרין לי כפי מעלה בגוף ועל הברכיים הופיע כאב מציק (גירוי מציק שמכאיב למשל שיש מכנס שנוגע).
שברי המאמץ עברו ומה שהתפתח והתפשט בכל הגוף הוא הכאב המדקרר, מציק, שורף, חם, כואב.
זה התפשט לכל גוף התחתון מהצד של הברכיים בהמשך הופיע על שתי הידיים ובהמשך הופיע בטן+חזה, לבסוף הופיע גם בגב ובחלק האחרו של שתי הרגליים.
כרגע אני עם כאב בלתי נסבל בכל הגוף ומנסה לדעת מה זה הדבר הזה או איך קוראים לתסמונת הכאב הזו שהתפתחה אצלי, גם הקרסוליים מתנפחות להם עד היום מתי שבא להם. במיוחד אני רואה את הנפיכות כשיש משהו צמוד עליהם כמו גרב ספורט למשל.
הכל התחיל מאימון בחדר כושר .
אני ממש מקוה שתוכל לעזור לי המצב הזה ממש מתסכל!
תודה
ארז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכל הגוף
ד``ר רוני וייצן17/12/2009כאבים בכל הגוף יכולים להופיע מסיבות שונות. אם הכאב בפרקים יתכן ומדובר בדלקת פרקים. יש לפנות לרופא המשפחה או ראומטולוג לבירור וטיפול. לא נראה קשר לאימוני כושר לפני שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)