בני בן 9

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• בני בן 9
    ליז'יה
    09/07/2010

אובחן בארץ לפני כ 6 חודשים כ NOF בשוק השמאלי קרוב לקרסול. אנו מטופלום אצל דר' בועז ליברמן.
    אנו בחו"ל ואני צריכה להתיעץ.
    ב3 חודשים האחרונים הוא היה בלי כאבים, אבל בחודש האחרון הוא התחיל להתלונן על כאבים בכל אורך אותו הרגל, כולל ירך ברך ושוק. זה לא כאב חזק, מציק לו והוא מתחיל לקפוץ על רגל אחד לזמן מה. זה עובר בלי תרופות.
    זה קרא לו בחודש האחרון פעם בשבוע. הוא לא עושה מעמץ יוצא דופן והיום למשל הכאבים היו בבקר מיד כשהתעורר, לפעמים זה קורא גם בערב.
    אני קצת לחוצה.
    האם אני צריכה פה לפנות לרופא? זה סיפור לא קל, למצוא אפה ורטופד מומחה, צילומים וכו'.
    האם נראה שזה סובל דיחוי לעוד חודשי? אנו חוזרים לארץ באמצע אוגוסט.
    בתודה,

ליז'יה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר בועז ליברמן
    09/07/2010

הסיכוי להשתנות בממצא מסוג NOF נמוך, אם כי אני רואה לעיתים שברים כולל שברי מאמץ דרך הנגע, עקב היותו נקודת חולשה קבועה
    ניתן להעביר צילום רנטגן דרך האתר , או דרך הדוא"ל הישיר שלי
    ד"ר ליברמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

ליז'יה
    09/07/2010

שלום דר' ליברמן תודה על התגובה.
    אני צריכה הבהרה - אתה ממליץ לצלם את הרגל? רק בשוק או רגל שלם?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו