מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת עזרהליאת17/10/2010
שלום
בבדיקת מיפוי עצמות התגלה לי הממצא הבא
קליטת יתר פתולוגיי בעמוד שדרה צווארי עליון דו צדדי
קליטת יתר קלה בעמוד שדרה גביD5
קליטת יתר ,פתולוגית יותר ניכרת,הודגמה בעמוד שדרה גביבגובה D10 דו צדדי
דגימת יתר קלה הודגמה גם באגן באספקט עליון של מפרק סקרואיליאקלי מימין
חשד למוקד קליטת יתר פתולוגית בעצם הזנב(לאחר נפילה)
קליטת יתר קלה באזור אקרומיון של כתף ימנית לעומת שמאלית ובאזור,MIDFOOT של כף רגל שמאל,
לאחר הממצאים הרופא המליץ הידרותרפיה
מרוב כאבים ממושכים עם כאבי הקרנות בעצמות(דומה לכאבי שינייים מחרידים)
הגבלה של כתף ימין עם כאב עוצמתי.
נעשתה לי בדיקת דם
ויטמין D ברמה של 4.7
שאלתי...מה עושים כדי להפסיק את הכאב ולטפל נכון(הוסיפו לי ויטמיןD 2400 יחב"ל)?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה - תגובה
ד``ר רוני וייצן17/10/2010לקליטות יתר במפוי עצמות וכאבי שלד יכולות להיות סיבות רבות, אונקולוגיות או שפירות (תלוי בגיל, מחלות רקע, תרופות והאם ידוע בעיה המסבירה את התלונות). יש צורך בבדיקת אורטופד ולעיתים בדיקות נוספות כדי לקבוע מה הסיבה לכאבים ומה הטיפול.
לא ניתן להמליץ על טיפול בפורום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רוני וייצן
ליאת21/10/2010ד"ר וייצן שלום
גילי הוא 48
אורטופד ראה את כל הבדיקות ולדבריו אין מה לעשות!
קיבלתי הידרו טרפיה בגלל שאני מאובחנת כפיברומיאלגיה!
לפני כמה ימים הייתי אצל אנדוקרינולוג.אשר העלה את כמות הויטמין D
מ2400 יחב"ל ל4000 ביקור בעוד שלושה חודשים כשבמקביל נתן לי לעשות מס' בדיקות דם,כולל הויטמיD,כולל איסוף שתן(כל הבדיקות לעוד חודשיים לערך),
ראומטולוג ראה אותי כמה ימים לפני(בתחילה כעס שאני מגיעה לברור-הרי אני סובלת מפיברומיאלגיה קשה!
לאחר שראה כמה כואב לי בכתף,הגבלת תנועה....נתן לי אולטרסאונד לכתף והמלצה לאורטופד כתף,קיבלתי ארקוקסיה 90 מ"ג פעם ביום למשך שבוע .לאחר 4 ימים אין בכלל שיפור.
כמו כן גם הוא נתן בדיקות דם לעוד שלושה חודשים...כולל ANTI CCP(אשר אני לא יודעת מה היא אמורה לגלות)
הראומטולוג נותן לי לחשוב שאני חולת נפש...בגלל הפיברומיאלגיה-כי הרי יש לי דיכאון!!!
אולי הוא צודק והאם לאור מה שאני מתארת יש מקום לברור מעמיק?
האנדוקרינולוג ד"ר פיליפ חג'ג היה עינייני מיקצועי והתייחס לכל מימצא במיפוי,
תעזור לי להבין!
יום טוב ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)